20.Liam Lawrence
Re: 20.Liam Lawrence
δεν εχω κτλαβει τι θεση παιζει ακομα...ισως και εσωτερικος δ χχαφ μπορει να ταιριαζει..με παυλο πισω του
πως να καταλαβεις σαμπως τον βαζει ο ντωνης σε ξεκαθαρη θεση??μπες μεσα και παιξε του λεει...MANIAKOS έγραψε:δεν εχω κτλαβει τι θεση παιζει ακομα...ισως και εσωτερικος δ χχαφ μπορει να ταιριαζει..με παυλο πισω του
- kataramenos5
Sera4 έγραψε: πως να καταλαβεις σαμπως τον βαζει ο ντωνης σε ξεκαθαρη θεση??μπες μεσα και παιξε του λεει...

το εγραψα και οταν ηρθε απο τα βιντεακια ειχε φανει οτι δεν εχει ταχυτητα και τριπλα και δυστυχως αυτο το βλεπουμε και στο γηπεδο
θελαμε παιχτη να παρει την θεση θεση του ρομπερ στην ενδεκαδα ή ακομη και του γεωργιαδη
θελαμε εναν παιχτη με καλυτερη ατομικη ενεργεια απο τους παραπανω και πηραμε τον λορενς και μαλιστα με 300 χιλιαρικα +εφορια
τα ιδια και με τον βιβιαν και τον κουμαλο
μπορεις να κανεις αμυντικο δυδυμο που κανενας απο τους δυο δεν ειναι γρηγορος??
αραγε τους ειδαν καθολου τους παιχτες πριν τους παρουμε να δουν τι χαρακτηριστικα εχουν??
ή μονο απο το βιογραφικο τους
επαιξε αγγλια αυτος αρα ειναι καλος
και οι 3 επιλογες ειναι κατω απο αυτο που χρειαζοταν η ομαδα ειναι η δικη μου γνωμη
θελαμε παιχτη να παρει την θεση θεση του ρομπερ στην ενδεκαδα ή ακομη και του γεωργιαδη
θελαμε εναν παιχτη με καλυτερη ατομικη ενεργεια απο τους παραπανω και πηραμε τον λορενς και μαλιστα με 300 χιλιαρικα +εφορια
τα ιδια και με τον βιβιαν και τον κουμαλο
μπορεις να κανεις αμυντικο δυδυμο που κανενας απο τους δυο δεν ειναι γρηγορος??
αραγε τους ειδαν καθολου τους παιχτες πριν τους παρουμε να δουν τι χαρακτηριστικα εχουν??
ή μονο απο το βιογραφικο τους
επαιξε αγγλια αυτος αρα ειναι καλος
και οι 3 επιλογες ειναι κατω απο αυτο που χρειαζοταν η ομαδα ειναι η δικη μου γνωμη
δεν είναι κακός. Φαίνεται να το παλεύει και να έχει όρεξη , ενώ η εμπειρία του και οι παραστάσεις που έχει φαίνονται. Έχει αέρα μέσα στο γήπεδο.
θεωρώ αν βρει αγωνιστικό ρυθμό θα είναι χρήσιμος.
θεωρώ αν βρει αγωνιστικό ρυθμό θα είναι χρήσιμος.
Φιλότιμος είναι, δυνατό παιδί είναι, αλλά για μας ΔΕΝ.
Προσωπική μου γνώμη μόνο και τίποτ΄άλλο.

Προσωπική μου γνώμη μόνο και τίποτ΄άλλο.

πως γινεται πριν 2- αγωνες να μπαινει αλλαγη στο 60 και να βγαζει ασιστ...και χθες να σας φανηκε οτι δεν κανει???
ο λινο κανει δλδ που το δευτερο γκολ το φαγαμε εξαιτιας του??Ηρεμηστε με τον παικτη και οταν παιξει 5-6 ενενηνταλεπτα να τον κρινετε....
ο λινο κανει δλδ που το δευτερο γκολ το φαγαμε εξαιτιας του??Ηρεμηστε με τον παικτη και οταν παιξει 5-6 ενενηνταλεπτα να τον κρινετε....
οποτε μαλλον στυλ σορλεν λιγο απ ολα.....ελπιζουμε να χει και την προσφορα του ..εστω τη μιση..
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
ο Ετο εννοεις, αυτον εκανε γιογιο ο αριστερος εξτρεμ τουςpaoki19 έγραψε:πως γινεται πριν 2- αγωνες να μπαινει αλλαγη στο 60 και να βγαζει ασιστ...και χθες να σας φανηκε οτι δεν κανει???