99.Απόστολος Γιάννου
- DigitalFan
Re: 99.Απόστολος Γιάννου
Θα 'θελα να ξερα, ποιός άνθρωπος σου είπε ότι κάνεις για ποδοσφαιριστής και σε επεισε να ασχοληθείς με αυτό το άθλημα...! Να σου αρέσει αυτό που κάνεις, το θεωρώ απίθανο! Οπότε μαλλον μαζοχιστής είσαι!!! Το γιατί σε επέλεξε η ομάδα μας, είναι άλλου παππά ευαγγέλιο...!
εισαι σιγουρος οτι θελεις απαντηση για τον διεθνη με την ελπιδων?
για το παιδομαζωμα που εκανε η παε?
για την ελπιδα που γεννησε το καγκουρο?
ε λοιπον
ο μπολονι φταει γιατι εμεις παε αρδ φιλαθλοι ξερουμε μπαλιτσα
για το παιδομαζωμα που εκανε η παε?
για την ελπιδα που γεννησε το καγκουρο?
ε λοιπον
ο μπολονι φταει γιατι εμεις παε αρδ φιλαθλοι ξερουμε μπαλιτσα
- DigitalFan
Παιδομάζομα έκανε όντως η ομάδα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τα κάψει τα παιδιά... Αν την επόμενη χρονιά, δεν φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ με παίκτες ποιοτικούς, σε ηλικία 25 με 30 ετών, που θα απαρτίζεται και από 3,4 19χρονους που θα ξεχωρίσουν φέτος (και μόνο), τότε και ολόκληρη η ομάδα θα καταστραφεί ολοσχερώς και όλοι οι νέοι θα καταστρέψουν την καριέρα τους... Από τον Σαββίδη εξαρτάται!
- desperando
- Επικοινωνία:
μη τα βαζετε με το παιδακι δεν φταιει αυτο, αλλος δηλωσε οτι δεν καναμε μεταγραφη επιθετικου επειδη ειδα τον γιαννου και μου αρεσε σαν παικτης
διωχνεις εμπειρους καλους παιχτες και περνεις νεουςκαι ανετοιμους και αμπαλους και τους ριχνεις στα βαθια και βαζεις τους αρδ να μεταφερουν στον κοσμο οτι δεν εγινε και τιποτα μη σου πω οτι γλιτωσαμε απο ακριβα παλτα και πηραμε καλυτερους και ΚΥΡΙΩΣ πιο φθηνους
κατσικας γεωργιαδης γιαννου ρομπερ ειναι για παγκο
δεν κανουν για βασικη ομαδα για διαφορετικους λογους ο καθενας
κουμαλο απο β εθνικη
ματεους απο β εθνικη
λορενς απο β εθνικη
λινο 36 χρ
ετο ανεκδοτο
σαλπι αντε μη πω
που πας ετσι ? τι να περιμενεις ρε συ
στον παγκο εχεις γιαννου ελειπε ενας θα παιξει αυτος το εγκλημα ειναι της παε που μας γεμισε με παιχτες που δεν κανουν
κατσικας γεωργιαδης γιαννου ρομπερ ειναι για παγκο
δεν κανουν για βασικη ομαδα για διαφορετικους λογους ο καθενας
κουμαλο απο β εθνικη
ματεους απο β εθνικη
λορενς απο β εθνικη
λινο 36 χρ
ετο ανεκδοτο
σαλπι αντε μη πω
που πας ετσι ? τι να περιμενεις ρε συ
στον παγκο εχεις γιαννου ελειπε ενας θα παιξει αυτος το εγκλημα ειναι της παε που μας γεμισε με παιχτες που δεν κανουν
Έχεις δίκιο. Κι εμένα από πέρσι μου είχε γεννήσει προσδοκίες αλλά φέτος με απογοητεύει.
σε πίστευα, αλλά εσύ πας κάθε παιχνίδι και χειρότερα
μάλλον έπεσα έξω.
δείχνεις ότι απλά δεν μπορείς
μάλλον έπεσα έξω.
- trel@menos
δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. το οτι ειναι πιο αργος κι απ τον ιβιτς στα ποδια η το οτι ειναι απιιιιιιιιστευτα αργος στο μυαλο.
μιλαμε οποτε παιρνει την μπαλα θελει τουλαχιστον 5 δευτερολεπτα για να το συνειδητοποιησει και αλλα 5 για να αποφασισει τι θα την κανει.
ε χαιρετα μου τον πλατανο ρε φιλε.
καθε φορα καταφερνεις να σε εχουν μαρκαρει και να μην εχεις καν αποφασισει τι θα την κανεις την σκ@τομπαλα.
σακης θα λεμε και θα κλαιμε.
μιλαμε οποτε παιρνει την μπαλα θελει τουλαχιστον 5 δευτερολεπτα για να το συνειδητοποιησει και αλλα 5 για να αποφασισει τι θα την κανει.
ε χαιρετα μου τον πλατανο ρε φιλε.
καθε φορα καταφερνεις να σε εχουν μαρκαρει και να μην εχεις καν αποφασισει τι θα την κανεις την σκ@τομπαλα.
σακης θα λεμε και θα κλαιμε.
Γαι αυτο που λεμε γι α ργο μυαλο..χτες καναδυο φορες εκανε τριπλα πεταξε ετη μπαλα μπροστα και κολλουσε σαν να μην το πιστευε...
Τουλάχιστον ο Γιάννου δίνει μια ελπίδα στα νέα παιδιά... Αφού έγινε αυτός ποδοσφαιριστής, μπορούν να γίνουν όλοι...
Mια απο τα ιδια και εγω αδερφε....δυστυχως τα παλικαρι σε καμια περιπτωση δεν κανει γαι ΠΑΟΚ...danirifle έγραψε:σε πίστευα, αλλά εσύ πας κάθε παιχνίδι και χειρότερα
μάλλον έπεσα έξω.
Ivan_4 έγραψε:Τουλάχιστον ο Γιάννου δίνει μια ελπίδα στα νέα παιδιά... Αφού έγινε αυτός ποδοσφαιριστής, μπορούν να γίνουν όλοι...