Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
σημερα ακουσα στην ερα
αναμεσα στους καυγαδες που ειχαν οι γαυροζελες παρουσιαστριες για τη διαιτησια και τις παραγκες
οτι ο ρομπερ ανοιξε στο παρισι μπουγατσατζιδικο
Παίκτης χωρίς προσωπικότητα, φαντασία και νεύρο... Κατά συνέπεια, παίκτης που είναι "λίγος" για τον ΠΑΟΚ... Είναι απλά για να συμπληρώνει την ενδεκάδα, όταν είναι σε αυτήν (που κανονικά δεν θα 'πρεπε)...! Τώρα αν κάποιοι επηρεάζεστε από τα σωματικά του προσόντα, που δείχνει να είναι ευλύγιστος και κινητικός, σας δικαιολογώ να τον έχετε σε μια σχετική εκτίμηση... Δυστυχώς παρόμοια άποψη περίπου έχω και για τον Κάτσε, που τελευταία κάποιοι τον θεοποίησαν, ενώ αν κάτσετε και δείτε προσεκτικά τα ματς που έπαιξε έως τώρα (με σαφώς ασθενέστερους αντιπάλους), θα παρατηρήσετε ότι στις 10 μονομαχίες κέρδιζε την 1 (που αυτό είναι η βασική δουλιά των αμυντικών χαφ)... Ενώ έχω την διαίσθηση ότι σαν ποδοσφαιριστής, δεν αποτελεί κάποια σπουδαία προσωπικότητα... Όπως θεωρώ πχ ότι αποτελούν ο Σταφυλίδης και ο Κωνσταντινίδης από τους νέους, που τους βλέπεις ρε παιδί μου ότι έχουν το δικό τους ξεχωριστό στιλ... Ελπίζω να με καταλαβαίνετε...
για τον κατσε δεν σε καταλαβαινω
μπορει να εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ωρα για τετοια κριτικη, δεν ηταν αρνητικος σε κανενα ματς , το αντιθετο θα ελεγα
ο ρομπερ ειναι πλεον 28;29; δεν αλλαζει κατι
για μενα δεν θα επρεπε να υπαρχει ξενος παικτης με τετοιες επιδοσεις στην ομαδα μας
εδω διωξαμε αλλους και αλλους για να παιζουν ελληνακια και κραταμε τουτον; τοσο διαφορα εχει π.χ με τον ποποβιτς;
προφανως μετριος αλλα ξερουμε το ταβανι του....στα εξτρεμ ειμαστε παρα πολυ λιγοι.,...και γεωργιαδης π κατω ακομα και απο αυτο το επιπεδο της ομαδα...ς
Ρε μεγαλε πραγματικα ακομα ψαχνω να βρω τι ειδε εκεινος ο τιτανοτεραστιος που ειχαμε να κανει τον προεδρο. Τες πα το μεγαλο ζητουμενο με σενα ειναι που θα καταληξεις του χρονου το καλοκαιρι.
ΥΓ για τον πρωην σου συμπαικτη στον πανθραξ επεσα μεσα οταν ελεγα οτι δεν παιζει σε ομαδα α εθνικης. ακομα και φετος που οι μισοι ειναι διαλυμενοι...