Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
τι περιμενατε μερικοι να κανει θαυματα?
μηπως ο προπονητης δεν ηθελε παιχτες?και ο μπολονι εκανε λαθη και πολλα μαλιστα
εδω ειμασταν και τα λεγαμε...
αυτους ειχε ο ανθρωπος αυτους εβαλε...
οσο για το χωριο που παιζαμε σημερα 3 παιχτες απο αυτους ουτε στα ονειρα μας...
Οταν δεν εχει ς καλος παικτες που οντως εχουμε ελαχιστους...φυλαγεσαι...δεν παιζεις 4 4 2 σε ευθεια με Γκαρσια..ποσο μαλλον ανετοιμο....ο..
- DigitalFan
Όποιον άλλον προπονητή και να είχαμε, τίποτα δεν θα ήταν διαφορετικό... Όσοι λέτε για το "τριτοκοσμικό" 4-4-2, παρόμοια πράγματα θα λέγατε αν παίζαμε με εξτρέμ τον Σαλπιγγίδη... 2 ακραία χαφ έχουμε (ο Λόρενς δεν είναι, είναι βαρύς παίκτης), λεφτά για να πάρουμε κι άλλους δεν περισεύουν, ούτε να αλλάζουμε συνέχεια σύστημα μπορούμε, οπότε προσαρμοζόμαστε αναλόγως... Φέτος έτσι θα πάει! Όσα ματς μας ξελασπώσουν ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης... Από εκεί και πέρα, δύσκολα τα πράγματα! Αυτά δεν έγιναν σήμερα γνωστά! Εδώ και 2,3 μήνες τα λέμε! Ο Ατρόμητος έχει σαφώς καλύτερο σύνολο και για να κερδίσουμε την Δευτέρα, θα πρέπει τα ατομικά χαρακτηριστικά μας να υπερτερήσουν της ομαδικής λειτουργίας του Ατρομήτου... Όσο για τον Βιβιάν, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τον έβαλε σήμερα βασικό ο Δώνης! Δεν υπάρχει εξήγηση... Αντίθετα ο Γκαρσία, παρά τις 2 προπονήσεις που είχε κάνει, φάνηκε η εμπειρία που έχει για να ελέγχει την αντοχή του... Διαφωνώ με όσους λέτε ότι ήταν ανέτοιμος, ή ότι μετά το 60 δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του... Μετά το 60 κάναμε άλλο παιχνίδι, δεν χρειαζόταν ο Γκαρσία... Ίσως χτύπησε σε εκείνη την φάση στο πλάγιο, που κοντοστάθηκε... Από άποψη απόδοσης ήταν στους 2 καλύτερους πιστεύω, μαζί με τον Λίνο! Έτσι το βλέπω εγώ...
ΥΓ: Η εικόνα του ΠΑΟΚ όντως ήταν κάκιστη, όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι κάναμε αρκετές τελικές προσπάθειες, οι οποίες βέβαια δεν προήλθαν από σωστή ανάπτυξη...
ΥΓ2: Από την αρχή εμένα μου φάνηκε ότι κάτι... μου βρωμάει, όταν στην προετοιμασία ο Δώνης δήλωνε "δεν θα έρθει και η καταστροφή αν μείνουμε εκτός ομίλων E.L.
ΥΓ3: Μην τα μηδενίζετε όλα, η χρονιά δεν τελείωσε... Η χρονιά μόλις ξεκίνησε! Τόσα που ακούσαμε για την καλή και οργανωμένη προετοιμασία όλο αυτόν το καιρό, δεν μπορεί να μην έχει συνέπεια στην πορεία μας...Η αυστηρότητα στην κριτική μας είναι υπερβολή αυτήν την στιγμή...!
ΥΓ: Η εικόνα του ΠΑΟΚ όντως ήταν κάκιστη, όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι κάναμε αρκετές τελικές προσπάθειες, οι οποίες βέβαια δεν προήλθαν από σωστή ανάπτυξη...
ΥΓ2: Από την αρχή εμένα μου φάνηκε ότι κάτι... μου βρωμάει, όταν στην προετοιμασία ο Δώνης δήλωνε "δεν θα έρθει και η καταστροφή αν μείνουμε εκτός ομίλων E.L.
ΥΓ3: Μην τα μηδενίζετε όλα, η χρονιά δεν τελείωσε... Η χρονιά μόλις ξεκίνησε! Τόσα που ακούσαμε για την καλή και οργανωμένη προετοιμασία όλο αυτόν το καιρό, δεν μπορεί να μην έχει συνέπεια στην πορεία μας...Η αυστηρότητα στην κριτική μας είναι υπερβολή αυτήν την στιγμή...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 31 Αύγ 2012, 00:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σωστό αυτό. Δεν είναι και τόσο χωριό όσο το παρουσιάζετε μερικοί. Πάνω κάτω το ίδιο επίπεδο ρόστερ έχουμε.markos4 έγραψε: οσο για το χωριο που παιζαμε σημερα 3 παιχτες απο αυτους ουτε στα ονειρα μας...
οι τρεις μπροστα ειναι διεθνεις παικτες...δεν ειναι λιγοι..εχουμε ξεχασει που εχουμε φτασει ποιοτικα...και ο ιλτιζ το 20 ωραιος και νεος παικτης και κπς αλλου μικρους οπως το δ μπακ νομιζω..
"Δεν ήρθε και η καταστροφή..."
Σορρυ αν εννοεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν διαλυθηκε εντελως να το παρω ως δεκτο.
αλλα αυτο το "κουλαρετε ρε σιγα τα αυγα" το τετριμμενο,το το λενε ολοι ας το πω και εγω,το ας πω κατι να σπασει ο παγος,μου γυρναει το μυαλο.
Σορρυ αν εννοεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν διαλυθηκε εντελως να το παρω ως δεκτο.
αλλα αυτο το "κουλαρετε ρε σιγα τα αυγα" το τετριμμενο,το το λενε ολοι ας το πω και εγω,το ας πω κατι να σπασει ο παγος,μου γυρναει το μυαλο.
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω.Απλα δε θα περιμενα να παιζει με τη φωτια σημερα βαζοντας το βιβιαν χωρις να εχει παιξει βασικος και με το γιαννου δευτερο φορ.markos4 έγραψε:τι περιμενατε μερικοι να κανει θαυματα?
Η δήλωση του
΄΄δεν ήρθε και η καταστροφή΄΄
δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει τι εστί ΠΑΟΚ!
Οπως και να ΄χει, όσοι ενθουσιάστικαν με την πρόσληψη του ας ψαχτούν λιγάκι.
Ποιές είναι οι παραστάσεις του Δώνη απο Ευρώπη;
Στις μεταγραφές τι ρόλο είχε;
Πού είναι η πίεση ψηλά και το τρέξιμο και το επιθετικο 4-4-2 και να χαμε να λέγαμε;
Και να τελειώνει το άλοθι των πιτσιρικάδων, εκτός από τον Κάτσε και τις αλλαγές Πέλκα, ένας Κωνσταντινίδης 'επαιξε με τον Πανθρακικό.Τους υπόλοιπους τους είδαμε στο φιλικό με Ξάνθη.
Οσον αφορά το στήσιμο και το κοουτσάρισμα απέναντι σε μια μικρομεσαία ομάδα, τα είδαμε όλα σήμερα.
Τέλος, οποιαδήποτε σύγκριση Δώνη-Μπόλονι είναι σαν σύγκριση Ρομπέρ-Βιερίνια.
Πού είναι η πίεση ψηλά και το τρέξιμο και το επιθετικο 4-4-2 και να χαμε να λέγαμε;
Και να τελειώνει το άλοθι των πιτσιρικάδων, εκτός από τον Κάτσε και τις αλλαγές Πέλκα, ένας Κωνσταντινίδης 'επαιξε με τον Πανθρακικό.Τους υπόλοιπους τους είδαμε στο φιλικό με Ξάνθη.
Οσον αφορά το στήσιμο και το κοουτσάρισμα απέναντι σε μια μικρομεσαία ομάδα, τα είδαμε όλα σήμερα.
Πρεπει ολοι να καταλαβετε οτι η ομαδα ειναι ποιοτικα τουλαχιστον 1+1/2 σταθμη κατω απο οτι περισυ , με παικτες που παιζουν για πρωτη φορα μαζι. Οποτε συγκρισεις με το προσφατο παρελθον ειναι αστοχες.
Αλλα τα τραγικα λαθη του παραμενουν.
Επιλογη Βιβιαν για πρωτο ματς(ελπιζω να μην το εκαψε τον παικτη,περισσοτερο στα ματια μας αναφερομαι) και το οτι αφηνει Γκαρσια μεσα για 90 λεπτα.
Βαθμος προπονητη 2
Αλλα τα τραγικα λαθη του παραμενουν.
Επιλογη Βιβιαν για πρωτο ματς(ελπιζω να μην το εκαψε τον παικτη,περισσοτερο στα ματια μας αναφερομαι) και το οτι αφηνει Γκαρσια μεσα για 90 λεπτα.
Βαθμος προπονητη 2
έχουμε και λέμε μέχρι τώρα
έπρεπε να μείνει πάγκο ο Γκαρσία (Παναγιωτούδης στη θέση του) και να μην ξεκινήσει ο Γιάννου (Πέλκας στη θέση του)
έπρεπε να μείνει πάγκο ο Γκαρσία (Παναγιωτούδης στη θέση του) και να μην ξεκινήσει ο Γιάννου (Πέλκας στη θέση του)
συμφωνω απολυτα...dimbar έγραψε:Η δήλωση του
Δεν πειραζει....φετος εδε θα φορεθει και η δικαιολογια παιζαμε ευρωπη ειμαστε πτωματα...για να δουμε τι αθ βρουνε
-
ο Ντώνης γουστάρει το σύστημα 4-4-2sourmenetes έγραψε:Συμφωνω.Απλα δε θα περιμενα να παιζει με τη φωτια σημερα βαζοντας το βιβιαν χωρις να εχει παιξει βασικος και με το γιαννου δευτερο φορ.markos4 έγραψε:τι περιμενατε μερικοι να κανει θαυματα?
ποιον άλλο επιθετικο έχει να βάλει;