Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ρε Olorin βγες από το μυαλό μου :lol: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Σε πρόλαβα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

προκλητικο επισης ειναι να χρωστας 1 μυριο σε παικτη και να του ζητας μειωση ενω εχει ακομη συμβολαιο....
θελει θρασος να το ζητησεις αυτο οταν ο παικτης βαλλεται απο παντου και συ δεν εχεις κανει τιποτα για να τον προστατεψεις...
ο Σαλπι θα μπορουσε να κανει προσφυγη και να ζητησει δεδουλευμενα και μη και να διαλυθει ο συλλογος...ε?
εχει χαρη ομως που ειναι παλικαρι και πανω απ ολα ΠΑΟΚτσης....
θα συμφωνησω ομως οτι τα λεφτα παρ ολη την μειωση ειναι πολλα....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βασικα φιλε μου δεν θελω να χαλασω ευαγγελιο του νο9 αλλα ολοι οι παιχτες του ΠΑΟΚ ειχαν δικαιωμα προσφυγης... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Sera4 έγραψε:βασικα φιλε μου δεν θελω να χαλασω ευαγγελιο του νο9 αλλα ολοι οι παιχτες του ΠΑΟΚ ειχαν δικαιωμα προσφυγης... :ugeek:
ναι αλλα μονο αυτος ετρωγε κραξιμο....
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Το 99% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα έχουν ζητήσει μειώσεις στους εργαζομένους τους.Ο ΠΑΟΚ ζήτησε τη μείωση γιατί δεν μπορει να ανταποκριθεί.Όταν το αμέσως επόμενο συμβόλαιο είναι 60-70% μικρότερο και όταν κανένας δεν του δίνει ούτε τα μισά λεφτά φταίει ο ΠΑΟΚ.Ας φύγει στο κάτω κάτω όπως έφυγε ο Βιττόλο ελεύθερος και να πάρει και τα δεδουλευμένα γιατί δεν το κάνει;;;
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Athens έγραψε:προκλητικο επισης ειναι να χρωστας 1 μυριο σε παικτη και να του ζητας μειωση ενω εχει ακομη συμβολαιο....
θελει θρασος να το ζητησεις αυτο οταν ο παικτης βαλλεται απο παντου και συ δεν εχεις κανει τιποτα για να τον προστατεψεις...
ο Σαλπι θα μπορουσε να κανει προσφυγη και να ζητησει δεδουλευμενα και μη και να διαλυθει ο συλλογος...ε?
εχει χαρη ομως που ειναι παλικαρι και πανω απ ολα ΠΑΟΚτσης....
θα συμφωνησω ομως οτι τα λεφτα παρ ολη την μειωση ειναι πολλα....
φιλε Athens

Αυτο με την προσφυγη νομιζω δε στεκει σαν επιχειρημα ...εξηγω:

Περιπτωση Α

Εστω οτι ο σαλπι κανει προσφυγη για το 1 μυριο που του χρωστανε, ετσι? Γιατι αμα ζητησει και μη δεδουλευμενα θα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στα χρονικα.

α. Στο συνολο μεχρι τα 35 θα παρει : 1 μυριο πρσφυγης + 400χιλ 2012-13, +300χιλ 13-14 , +300χιλ 14-15 +200χιλ 15-16 οταν και θα ειναι αισιως 35 γεματα = 2,2 εκατομυρια ΚΑΘΑΡΑ μεχρι το τελος της καριερας του το 2016
β. Αν κανει προσφυγη ΟΥΤΕ η μανα του θα θελει να του μιλησει μετα δεν το συζητω.

Περιπτωση Β

Εστω οτι δεν κανει προσφυγη

α. Παιρνει το 1μυριο που του οφειλεται
β. παιρνει 600χιλ 12-13, +600χιλ 13-14, +600χιλ 14-15, +600χιλ 15-16 = 3,4 εκατομυρια ΚΑΘΑΡΑ μεχρι το τελος της καριερας του το 2016
γ. αρχοντας, μαγκας, ΠΑΟΚτσακι δε θα αλλαξει κατι για καποιους ΠΑΟΚτσηδες, για τους υπολοιπους δε θα αλλαξει επισης κατι κλπ

ΕΣΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ?
γι αυτο δεν κανει και ο σαλπι, γι αυτο ας το αφησουμε

Ακομα δεν εχουμε μαθει οτι μονο εμεις γουσταρουμε να πληρωνουμε για τον ΠΑΟΚ. Ολοι οι αλλοι ειναι για το χρημα και τιποτ αλλο. ουτε συναισθηματα ουτε τιποτα.

Με δακρυα ο κοντρερας με γαυρου τη φανελα
Με πικρα εφυγε ο σαλπι απ την πισω πορτα, χτυπουσε το σημα του βαζελου και εκανε αγαπουλες με τα βαζελακια

Δεν υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες επαγγελματιες πως να το κανουμε

Εμενα με ενδιαφερει το συμφερον του ΠΑΟΚ
Να προοδευει ο ΠΑΟΚ
Αγωνιστικα και οικονομικα μετα τη λαιλαπα της προηγουμενης διοικησης
Δε με νοιαζει αν παιζει ο σαλπι η ο κουμαλο
Με νοιαζει ο ΠΑΟΚ να μην ειναι κοροιδο και δεσμιος του καθε παιχτη ειτε λεγεται σαλπι ειτε φιλομενο ειτε σαβινι ειτε βερον.

Ο Βρυζας φαινεται οτι σκεφτεται σωστα στο θεμα. Μαλλον παει να τον ψαλιδισει λιγο λιγο. 200 φετος, αλλα 200 του χρονου οταν θα χειροτερεψει και η αποδοση του λογω ηλικιας κλπ
Απλα νομιζω οτι επρεπε να ειναι πιο σκληρος μαζι του, οπως ηταν με τον κοντρερας που τελικα τον σουταρε (νταξει, ο ζαγορακης ηταν τοτε προεδρος)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αυτά τα νούμερα για τον ΔΣ από που προκύπτουν ; ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ; γιατί ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλάμε ακόμη ισχύει το ΠΑΛΙΟ συμβόλαιο. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω.

Αφήνω το off topic διότι το βλέπω να σχετίζεται (πολύ χαλαρά είναι η αλήθεια) με τις εξελίξεις στα διοικητικά και το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Μη το ξεφτιλίζετε όμως.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Φιλε ειμαι οφτοπικ, αλλη ηταν η λογικη του αρχικου μου ποστ αλλα επεσε κολλημα με το σαλπι (παραξενο), αλλα δε θελω να μεινει υποψια οτι μπαρουφιαζω

οπως εχω αναφερει στο αρχικο μου ποστ, γιατι θελω να μιλαω βασει στοιχειων, τα στοιχεια που γραφω προκυπτουν ως εξης:

1. το 600 του σαλπι μεχρι το 2016 το εγραψε εδω κατω κατω http://www.sport103.gr/index.php?option ... e&id=32835

1. το πολυ ΜΕΧΡΙ 400 το χρονο το εγραψε XXXXXXXXXXX αλλα το σβησατε το λινκ στο ποστ μου, αλλα και σε παρα πολλα σαιτ για το θεμα της φορτουνα που δεν επιανε με τιποτα τα 800 και εδινε μεχρι 400 κι αυτη πχ
The versatile attacker is on a net salary of €800,000 with his hometown club and Fortuna are not in a position to match those terms. http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... alpingidis

Το οτι τις επομενες χρονιες μεχρι το 2016 θα παιρνει απο την "αγορα" λιγοτερα απο 400 που του δινει τωρα, αποτελει δικο μου συμπερασμα το οποιο βασιζεται στη λογικη οτι η "αγορα" θα δινει συνεχως λιγοτερα λεφτα σε ενα παιχτη πανω που κυριο προσον του ειναι η ταχυτητα
Για το συγκεκριμένο θέμα τα έχουμε πει 100 φορές
Angelheart
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@PAOKpanta

Εφόσον ο (κάθε) ΔΣ έκανε/κάνει προσφυγή, αυτή θα γίνει με βάση το συμβόλαιο που έχει ΗΔΗ. Αυτά που λες θα ήταν σωστά ΑΝ είχε υπογράψει άλλο συμβόλαιο. ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά λοιπόν.

ΑΝ κάνει προσφυγή θα πάρει ΣΙΓΟΥΡΑ οτι του χρωστάνε, ενώ οι περισσότεροι (σαν μέτρο πίεσης) ζητάνε και ΟΛΟ το υπόλοιπο συμβόλαιο όπως άλλωστε έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ (Σηφάκης, Νάτσο Γκαρσία τα πιο πρόσφατα).

Γυρίστε στο On topic...

EDIT : Τώρα κατάλαβα πως το εννοείς. Έχεις δίκιο. ΑΝ κάνει προσφυγή, θα πάει αλλού, και εκεί (μέχρι στιγμής τουλάχιστο) δεν έχει καλύτερη προσφορά από 400 το χρόνο. Οπότε συνολικά θα πάρει λιγότερα από το αν κάτσει με μειωμένο στον ΠΑΟΚ, μιας και σε μας θα γίνουν 600, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.
Ξαναλέω έχεις δίκιο στη λογική σου, πλην όμως δεν λαμβάνεις υπ' όψιν οτι είχε καλή προσφορά από Τουρκία (όπου, όπως γράψανε ΔΕΝ θέλει να πάει), ενώ αν δεν είχε σκάσει το θέμα Σαββίδη δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μείνει. Η υπόθεση Σαββίδη κρατάει τον ΔΣ στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κυριε βρυζα για το οτι ο ΠΑΟΚ κινδυνευει να παει 10 χρονια πισω και να πανε στραφη και οι θυσιες των προηγουμενων ετων οπου μας φεραν σε ενα αρκετα υψηλο αγωνιστικο επιπεδο κυριος υπευθυνος εισαι ΕΣΥ.
μου ειναι αδυνατο να διανοηθώ οτι δεν μπορεις να διαφυλαξεις τα συμφεροντα της ομαδος και της εταιριας.
ειναι αδιανοητο να βλεπεις για 10 λεπτα τους ΄΄πελατες σου΄΄ να δεχονται πυρα και να μην κανεις καμια κινηση για να τους προστατεψεις. δεν μπορεις να βλεπεις την απαθεια της αστυνομιας και να μην κανεις τιποτα παρα μονο να βλεπεις το μοιραιο να ερχετε.
γιατι ο καθε μηλιωριδης να παιζει ξυλο με τα ματ και συ να λαμπεις δια της απουσιας σου? φοβοσουνα μην τσαλακωθείς?
δυστυχως για μενα πια εισαι ενας δουρειος ιππος μεσα στον ΠΑΟΚ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Τι να έκανε δηλαδή εκείνη τη στιγμή? Ακούω προτάσεις.
niks

Δημοσίευση από niks »

να εφερνε το στρατό
υπερισχυει της αστυνομίας νομίζω
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

desperando έγραψε:κυριε βρυζα για το οτι ο ΠΑΟΚ κινδυνευει να παει 10 χρονια πισω και να πανε στραφη και οι θυσιες των προηγουμενων ετων οπου μας φεραν σε ενα αρκετα υψηλο αγωνιστικο επιπεδο κυριος υπευθυνος εισαι ΕΣΥ.
μου ειναι αδυνατο να διανοηθώ οτι δεν μπορεις να διαφυλαξεις τα συμφεροντα της ομαδος και της εταιριας.
ειναι αδιανοητο να βλεπεις για 10 λεπτα τους ΄΄πελατες σου΄΄ να δεχονται πυρα και να μην κανεις καμια κινηση για να τους προστατεψεις. δεν μπορεις να βλεπεις την απαθεια της αστυνομιας και να μην κανεις τιποτα παρα μονο να βλεπεις το μοιραιο να ερχετε.
γιατι ο καθε μηλιωριδης να παιζει ξυλο με τα ματ και συ να λαμπεις δια της απουσιας σου? φοβοσουνα μην τσαλακωθείς?
δυστυχως για μενα πια εισαι ενας δουρειος ιππος μεσα στον ΠΑΟΚ
Ο Σαββίδης πρέπει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο.Να βάλει δικούς του ανθρώπους ΣΤΥΓΝΟΥΣ επαγγελματίες που θα κάνουν τη δουλειά τους μη υπολογίζοντας τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου και των εταιρειών του σήμερα.Όλα τ άλλα είναι προϊόντα παλιάς εποχής.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”