Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός
- cristiano4
Re: Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός..
Το αποτέλεσμα αυτο ειναι δυστυχώςgiapas έγραψε:Νομίζω η τιμωρία είναι (τηρουμένων των αναλογιών) εξοντωτική για τα δεδομένα μας.
Δεν έχει νόημα να γράψω εναντίον της Ουέφα ή των οπαδών που έκαναν τα επεισόδια ή της αστυνομίας ή της ΠΑΕ ή των αυστριακών. Ο καθένας έχει την ευθύνη του, αλλά δυστυχώς ο λογαριασμός πάει μόνο σε έναν .... στην ομάδα και τη καψούρα μας.
Τραγική κατάληξη
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Βαρύς (τελικά) ο πέλεκυς...
H πρόταση του εισαγγελέα για το ύψος της ποινής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν την Πέμπτη στην Τούμπα στο ματς με την Ραπίντ, έγινε τελικά δεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA ...
Πιο συγκεκριμένα η τιμωρία που επιβλήθηκε σημαίνει:
1. Ετήσιος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ με τριετή αναστολή, δηλαδή την επόμενη φορά που θα λάβουν χώρα στη Τούμπα ακραίες συμπεριφορές, ο ΠΑΟΚ θα χάσει μία ευρωπαϊκή σεζόν.
2. Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες των ομίλων εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει, δηλαδή τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο, κάτι που βέβαια μπορεί να στοιχίσει την επόμενη σεζόν αν ο ΠΑΟΚ δεν περάσει στους ομίλους.
3. Πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... F%85%CF%82
Ελπίζω να κατατεθεί έφεση και να μειωθεί η ποινή αλλιώς, μαζί με την απώλεια των μίνι διαρκείας, μιλαμε για μια οικονομική ζημιά περί τις 500 χιλιάδες μίνιμουμ.
Εκτός της αγωνιστικής ζημιάς λόγω άδειου γηπέδου.
H πρόταση του εισαγγελέα για το ύψος της ποινής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν την Πέμπτη στην Τούμπα στο ματς με την Ραπίντ, έγινε τελικά δεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA ...
Πιο συγκεκριμένα η τιμωρία που επιβλήθηκε σημαίνει:
1. Ετήσιος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ με τριετή αναστολή, δηλαδή την επόμενη φορά που θα λάβουν χώρα στη Τούμπα ακραίες συμπεριφορές, ο ΠΑΟΚ θα χάσει μία ευρωπαϊκή σεζόν.
2. Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες των ομίλων εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει, δηλαδή τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο, κάτι που βέβαια μπορεί να στοιχίσει την επόμενη σεζόν αν ο ΠΑΟΚ δεν περάσει στους ομίλους.
3. Πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... F%85%CF%82
Ελπίζω να κατατεθεί έφεση και να μειωθεί η ποινή αλλιώς, μαζί με την απώλεια των μίνι διαρκείας, μιλαμε για μια οικονομική ζημιά περί τις 500 χιλιάδες μίνιμουμ.
Εκτός της αγωνιστικής ζημιάς λόγω άδειου γηπέδου.
- cristiano4
παντως ακομα και αν περασουμε την ραπιντ την πεμπτη εγω περιμενω παρασκευη πρωι(πριν την κληρωση των ομιλων) την αποφαση της πειθαρχικης για το αν ειμαστε στους ομιλους γιατι κατι μου λεει οτι μας περιμενει και αλλη ακομα πιο ασχημη εκπληξη....δεν ειναι τυχαιες οι ημερομηνιες αν θελει η ουεφα σε βγαζει εκτος του θεσμου της για πλακα εχει πατηματα παντου....η σημερινη της αποφαση μου δειχνει και τις προθεσεις της για την παρασκευη,εδω πρεπει να καθαρισει ο Σαββιδης με οτι σκατα γνωριμιες εχει αν περιμενει απο τους δικους μας χεστα,μονο τον ζαγορ ψιλουπολογιζαν(αν και αυτος εχει την ευθυνη για τις περισσοτερες μλκιες οικονομικα)
Επειδη πολλα λεγοντε, για μενα μια ειναι η ουσια.
Λεμε τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια αλλα το θεμα ειναι η αστυνομευση του γηπεδου. Και το προβλημα ειναι οτι για να γινει η αστυνομευση που χρειαζεται με τo προσωπικο που χρειαζεται, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
Εκει ειναι το θεμα μη γελιωμαστε. Καποιος πρεπει να πληρωσει για τον στρατο τον σεκουριτι που χριαζοντε, για να προσληφθουν, να εκπαιδευτουν σωστα κτλ.
Επισης εγω πιστευω οτι χωρις καινουργιο γηπεδο δυσκολα θα λειθει το θεμα. Αυτο το τσιμεντενιο ερηπειο που λεγεται Τουμπα δυσκολα αστυνομευεται σωστα. Οταν δεν εχεις πραγματικα διαζωματα κτλ καλα κρασια.
Λεμε τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια αλλα το θεμα ειναι η αστυνομευση του γηπεδου. Και το προβλημα ειναι οτι για να γινει η αστυνομευση που χρειαζεται με τo προσωπικο που χρειαζεται, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
Εκει ειναι το θεμα μη γελιωμαστε. Καποιος πρεπει να πληρωσει για τον στρατο τον σεκουριτι που χριαζοντε, για να προσληφθουν, να εκπαιδευτουν σωστα κτλ.
Επισης εγω πιστευω οτι χωρις καινουργιο γηπεδο δυσκολα θα λειθει το θεμα. Αυτο το τσιμεντενιο ερηπειο που λεγεται Τουμπα δυσκολα αστυνομευεται σωστα. Οταν δεν εχεις πραγματικα διαζωματα κτλ καλα κρασια.
-
ariskatiforos
αυτα ειναι...δεν θα ησυχασουμε ποτε...δυστυχως ζουμε σε μια ζουγκλα...αναρχη οπου καθενας κανει οτι του γουσταρει..αστυνομια οπαδοι και αρχες.
Τον ΠΑΟΚ ομως πιο πολυ τον αγαπαμε εμεις,αρα εμεις θα πρεπει πρωτα απ ολους να τον προστατευουμε...εμεις παμε σα τα προβατα στη σφαγη---οτι πιο βλακωδες...εχουμε αυτη τη πρωτογονη ηλιθια μαγκια και νοοτροπια..μπραβο δειξαμε τα μπρατσα μας..τις μαχες τις κερδιζει το μυαλο και οχι τα μπρατσα πλεον--απο το πουθενα δημιουργησαμε μια μεγαλη πληγη...η μαγκια μας πανω απ ολα
Τον ΠΑΟΚ ομως πιο πολυ τον αγαπαμε εμεις,αρα εμεις θα πρεπει πρωτα απ ολους να τον προστατευουμε...εμεις παμε σα τα προβατα στη σφαγη---οτι πιο βλακωδες...εχουμε αυτη τη πρωτογονη ηλιθια μαγκια και νοοτροπια..μπραβο δειξαμε τα μπρατσα μας..τις μαχες τις κερδιζει το μυαλο και οχι τα μπρατσα πλεον--απο το πουθενα δημιουργησαμε μια μεγαλη πληγη...η μαγκια μας πανω απ ολα
τι μαγκια ρε φιλε εισαι σε νορμαλ κατασταση?εσενα αν μπουν κλεφτες σπιτι σου τραβα παρε τηλεφωνο την αστυνομια...αν κανουν και κανα 40λεπτο να φτασουν κατσε βλεπε του κλεφτες και παρακαλα μην τους γυρισει κανενα μυαλο και σας ξεκανουν εναν εναν...
ειπαμε ο ΠΑΟΚ ειναι ανισχυρος εντελως σε οργανωτικους τομεις αλλα και εξωαγωνιστικους...και ηρθε και η τιμωρια των λουγγροαυστριακων να το επιβεβαιωσει...αυτοι το επαιξαν καλα το παιχνιδι οι δικοι μας κοιτουσαν...
ειπαμε ο ΠΑΟΚ ειναι ανισχυρος εντελως σε οργανωτικους τομεις αλλα και εξωαγωνιστικους...και ηρθε και η τιμωρια των λουγγροαυστριακων να το επιβεβαιωσει...αυτοι το επαιξαν καλα το παιχνιδι οι δικοι μας κοιτουσαν...
- sourmenetes
- Moderator
Το ζητημα ειναι το γινεται απο εδω και περα.
Πρωτον πρεπει να μη γινει το παραμικρο την Πεμπτη.Αμα γινει η μ@λ@κια ξεχναμε και τις εφεσεις και ξεχναμε τι θεσμο κανενα χρονο.Ας τελειωσει το ματς να δουμε που θα βρισκομαστε και μετα βλεπουμε.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!
Πρωτον πρεπει να μη γινει το παραμικρο την Πεμπτη.Αμα γινει η μ@λ@κια ξεχναμε και τις εφεσεις και ξεχναμε τι θεσμο κανενα χρονο.Ας τελειωσει το ματς να δουμε που θα βρισκομαστε και μετα βλεπουμε.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!
Μια χαρά θα γίνει γιατί έτσι πρέπει. Ο οπαδισμός πρέπει να είναι έξυπνος και όχι βλαπτικός για μια ομάδα. Ψηλά γράμματα θα μου πείτε...την ούτσα την φάγαμε.
Re: Απ: Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός..
Ισως νσ μην ειναι σωστη η τακτικη της εφεσης.Συνήθως η ουεφα τιμωρει παραπανω στην εφεση.ειδικα οταν εχουμε αδικο
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εδώ και χρόνια έχουμε όλοι την απορία γιατί ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκε με την ομάδα μας ένας μεγάλος επιχειρηματίας επιπέδου Κόκαλη, Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κοντομηνά, Μυτιληναίου. Είναι χαρακτηριστικό οτι οι δύο τελευταίοι όταν αποφάσισαν να μπουν στο ποδόσφαιρο ασχολήθηκαν με τη Θεσσαλονίκη αλλά μόνο με Άρη και Ηρακλή...
Και αναρωτιώμασταν γιατί...
Νομίζω την απάντηση την πήραμε όλοι μας πριν λίγη ώρα από την ΟΥΕΦΑ. Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο...
Περαστικά μας λοιπόν...

Και αναρωτιώμασταν γιατί...
Νομίζω την απάντηση την πήραμε όλοι μας πριν λίγη ώρα από την ΟΥΕΦΑ. Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο...
Περαστικά μας λοιπόν...
εφεση θα κανεις γιατι δεν γινεται να μεγαλωσει η ποινη περα απο αυτα που προτεινε ο εισαγελεας ειναι η ανςτερη που μπορουν να σου επιβαλουν δεν εχεις να χασεις κατι το πολυ να μειμει η ιδια
παμε για διπλο στην βιενη για τα αλλα βλεπουμε μετα
παμε για διπλο στην βιενη για τα αλλα βλεπουμε μετα
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία φίλε μου, και τον στρατο να κατεβάσουμε στο γήπεδο, επεισοδια θα γίνονται. Δεν είναι εκει η λύση που λες..Είναι στην @αμημένη, αρρωστημένη μας ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!CCCP έγραψε:Επειδη πολλα λεγοντε, για μενα μια ειναι η ουσια.
Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα...
Δυστυχώς!
-
Armagedonas
Ξέρω ότι θα προκληθούν σχόλια,αλλά το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ 4......
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
από εποχή παντελάκη και Παρί,όπου κόντεψαν να θάψουν τον ΠΑΟΚ ΖΩΝΤΑΝΌ.....
όποιος τους χαιδεύει,κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟς καθόταν ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΤΙς ΘΈΣΕΙΣ ΤΙΟΥΣ και 30 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ μέσα στο γήπεδο
ΙΒΑΝ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ.....ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ.....είναι ελάχιστοι έτσι κι αλλιώς
ΠΟΣΕΣ ακόμα τιμωρίες θα πληρώσουμε για αυτούς????????????????????
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
από εποχή παντελάκη και Παρί,όπου κόντεψαν να θάψουν τον ΠΑΟΚ ΖΩΝΤΑΝΌ.....
όποιος τους χαιδεύει,κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟς καθόταν ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΤΙς ΘΈΣΕΙΣ ΤΙΟΥΣ και 30 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ μέσα στο γήπεδο
ΙΒΑΝ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ.....ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ.....είναι ελάχιστοι έτσι κι αλλιώς
ΠΟΣΕΣ ακόμα τιμωρίες θα πληρώσουμε για αυτούς????????????????????
-
arrwstos
Μάλιστα. Το ακούσαμε και αυτό. Να κλείσει η ΘΥΡΑ 4 λέει. Εγώ δηλαδή που φτύνω σε κάθε ματς το ματωμένο λαρύγγι μου και δεν μπαίνω στο γήπεδο να κάνω επεισόδεια να πάω στην 2 ή στην 3 να τρώω σποράκι και να χειροκροτάω. Αν δεν υπήρχε η Θύρα 4 αδερφέ, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ. Χωρίς καμία υπερβολή. Άιντε να προσέχουμε τι λέμε. Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα.
ΥΓ. Είμαι κατά των επεισοδείων, αλλά επειδή ήμουν στο ματς, ορθώς μπήκανε οι συνοπαδοί μας στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να καταδικάζουμε τις λανθασμένες κινήσεις, αλλά και να επικροτούμε τις σωστές. Το να κράζουμε συνεχώς είναι το μόνο εύκολο. Επειδή μας τον έδωσε στεγνό η "καθαρή" και νομοταγής UEFA, συνεπάγεται ότι είμαστε ανύπαρκτοι στα κέντρα αποφάσεων, όχι ότι έπρεπε τα 10χρονα και τα ΑΜΕΑ να τρώνε φωτοβολίδες μέχρι το 2013 για να μη μας τραβήξουν το αυτάκι και δεν μπορέσουν οι πανηγυρτζήδες να πάνε γήπεδο σε 3 ματς στα οποία έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν μούρη. Ο Πανθρακικός δεν είναι το ιδανικό ματς για να προβάλλει κανείς σε κολλητάρια και γκόμενες το ΠΑΟΚτσηδηλίκι του, έτσι?
ΥΓ. Είμαι κατά των επεισοδείων, αλλά επειδή ήμουν στο ματς, ορθώς μπήκανε οι συνοπαδοί μας στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να καταδικάζουμε τις λανθασμένες κινήσεις, αλλά και να επικροτούμε τις σωστές. Το να κράζουμε συνεχώς είναι το μόνο εύκολο. Επειδή μας τον έδωσε στεγνό η "καθαρή" και νομοταγής UEFA, συνεπάγεται ότι είμαστε ανύπαρκτοι στα κέντρα αποφάσεων, όχι ότι έπρεπε τα 10χρονα και τα ΑΜΕΑ να τρώνε φωτοβολίδες μέχρι το 2013 για να μη μας τραβήξουν το αυτάκι και δεν μπορέσουν οι πανηγυρτζήδες να πάνε γήπεδο σε 3 ματς στα οποία έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν μούρη. Ο Πανθρακικός δεν είναι το ιδανικό ματς για να προβάλλει κανείς σε κολλητάρια και γκόμενες το ΠΑΟΚτσηδηλίκι του, έτσι?