Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ρε φιλε τι θεωρεις μπαμ? Τον Μεσι? Ο Λουκας ειναι παρα πολυ καλος παικτης και ναι τον θεωρω μπαμ εγω γιατι δεν εχουμε τετοιο φορ και θα κανει διαφορα.
πες οτι τον ηξερες πριν παιξουμε με την καρπατι
καλοι παικτες υπαρχουν πολλοι, λουκας δεν εχουμε στην ομαδα
περσι πχ ο ορμπαιθ στον γκει ηταν ο καλυτερος και ουσιαστικοτερος παικτης...οταν ηρθε , ακουστηκε;;;;;;
με πιανεις τωρα πιστευω
καλοι παικτες υπαρχουν πολλοι, λουκας δεν εχουμε στην ομαδα
περσι πχ ο ορμπαιθ στον γκει ηταν ο καλυτερος και ουσιαστικοτερος παικτης...οταν ηρθε , ακουστηκε;;;;;;
με πιανεις τωρα πιστευω
-
Dimg4
Οχι δεν τον ηξερα το παραδεχομαι. Αλλα δε θελει και πολυ να καταλαβεις οταν ενας παικτης απλα το'χει και εσυ δεν εχεις τετοιο παικτη και ειδικα σε τετοια ηλικια!!!
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς κάθε εσημερίδα κρίνει η ίδια το τι εστί μπαμ. Μακάρι να είναι ο Lucas! Εγώ φοβήθηκα μήπως εννοούν τον Καραγκούνη!
Δίκιο έχει ο Αποστόλης. Κάθε εφημερίδα και κάθε δημοσιογράφος έχουν διαφορετική άποψη για το ποια μεταγραφή θεωρείται μπαμ. Μπορεί να είναι είτε ο Lucas, είτε ο Καραγκούνης, είτε ο Κατίδης, είτε ο Χαριστέας (λέμε τώρα). Όπως πιστεύει ο καθένας και κυρίως όπως θέλει να το περάσει.
Εγώ πάλι πιστεύω πως αν γίνει μεταγραφή, θα γίνει την τελευταία μέρα της παράτασης που θα δοθεί...
Εγώ πάλι πιστεύω πως αν γίνει μεταγραφή, θα γίνει την τελευταία μέρα της παράτασης που θα δοθεί...
Η μη ενισχυση μας μεσοεπιθετικα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη εγινε.Ειναι τραγικα τα κενα μας εκει και στη θεση του επιθετικου και ενος αριστεροποδαρου χαφ.Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα γινει προσπαθεια για αποκτηση παικτη και προφανως καθως ειναι δυσκολο να κινηθουμε για 2 ας βρουμε εναν 2 σε 1.
Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε εξτρέμ. Όσο σκέφτομαι ότι θα πάμε ως τον Ιανουάριο με βασικούς τους Ρομπέρ και Γεωργιάδη με πιάνει σύγκρυο. Χρειαζόμαστε επίσης και αλλαγή στα φορ, γιατί ο Γιάννου δεν είναι παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Χίλιες φορές Αναστασάκος, παρά αυτό το πράμα.
Re: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Εχουμε και λεμε.θελουμε εναν τουλαχιστον επιθετικο εναν αριστερό χαφ εξτρέμ ενα 6αρι και σε περιπτωση που θα παιξουμε ρομβο και ενα επιθετικο χαφ
Μεσοαμυντικα σε αυτο το επιπεδο ελληνικου πρωταθληματος η χρονια βγαινει αλλα στην επιθεση με τιποτα.
Στην επίθεση μπορείς να βάλεις και Πέλκα αν παρουσιαστεί ανάγκη. Στα εξτρέμ είναι που είμαστε άδειοι. Κατά τη γνώμη μου, τον Ιανουάριο πρέπει να πάρουμε ένα εξτρέμ που να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, είτε δεξιά είτε αριστερά.
δεν γινεται να ψαχνεις για φορ να παιρνεις τον παγουρα και ξαφνικα να φευγει και αυτος και ο σακης και να λες δεν εχω αναγκη για φορ...αυτο ειναι το μονο σιγουρο... :ugeek:
Ήρεμα μην κάνουμε αύριο μεταγραφή 1χαρτιού, τον τρομερό Ελβετόγάλλο επιθετικό "Κεκλει Σμενών" ή τον χαφ από την πριμέρα "Χόσε Προστιμόν"