Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Παίδες ο Δώνης έκανε αλλαγές για να προσδώσει δύναμη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Καλά έπαιξε ο Ρομπερ προχτές αλλά δεν μπορεί να κερδίσει προσωπική μονομαχία. Ο Φωτάκης όμως ξέρει να βάλει το πόδι του δυνατά. Το ίδιο και ο Σαλπιγγίδης. Ο δε Λόρενς από την δεύτερη επαφή του με τη μπάλα (την έβγαλε πλάγιο), ξεκαθάρισε στους Αυστριακούς ότι δεν θα τους ανεχτεί πολύ κοντά του.
Αυτό που ήθελε να πετύχει ο Δώνης το πέτυχε, ο ΠΑΟΚ άρχισε να κερδίζει κόντρες και μάχες από τους Αυστριακούς και γύρισε το παιχνίδι.
Αυτό που ήθελε να πετύχει ο Δώνης το πέτυχε, ο ΠΑΟΚ άρχισε να κερδίζει κόντρες και μάχες από τους Αυστριακούς και γύρισε το παιχνίδι.
Να δεχτώ για χαρη της κουβέντας ότι έφταναν εύκολα μέχρι την άμυνά μας. Η ανυπαρξία τους όμως ήταν έκδηλη καθώς υπάρχει ένα σουτ πριν το γκολ, ένα σουτ μετά (κανένα ιδιαιτέρως τρομακτικό) κι ένα σουτ στο 2ο ημίχρονο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως εννοείς τα αμυντικά μας κενά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ότι κατέβαζαν εύκολα τη μπάλα μέχρι την άμυνά μας. Όπως έγινε και στη φάση του γκολ. Μετά το γκολ δεν έκαναν κάτι σπουδαίο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι ο στόχος τους (το εκτός έδρας γκολ) είχε πλέον επιτευχθεί.
Πάντως στις αντεπιθέσεις άλλαζαν γρήγορα τη μπάλα χωρίς εμείς να μπορούμε να τους σταματήσουμε
Και πρέπει να προσθέσουμε ότι μας έκανα μια φάση και 3 σουτ παίζοντας 90 λεπτα επίθεση με 4-4-2. Αρα η αμυντική μας λειτουργία ήταν ακόμα ποιο θετική.
Δηλαδή όταν επί Σάντος έπαιζαν 10 παίκτες πίσω από την μπάλα ήταν λίγο ποιο εύκολο.
Δηλαδή όταν επί Σάντος έπαιζαν 10 παίκτες πίσω από την μπάλα ήταν λίγο ποιο εύκολο.
Απλώς να σας υπενθυμίσω, ότι παίζαμε με την πρωτοπόρο του Αυστριακού πρωταθλήματος, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα.Karelias έγραψε:Να δεχτώ για χαρη της κουβέντας ότι έφταναν εύκολα μέχρι την άμυνά μας. Η ανυπαρξία τους όμως ήταν έκδηλη καθώς υπάρχει ένα σουτ πριν το γκολ, ένα σουτ μετά (κανένα ιδιαιτέρως τρομακτικό) κι ένα σουτ στο 2ο ημίχρονο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως εννοείς τα αμυντικά μας κενά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ότι κατέβαζαν εύκολα τη μπάλα μέχρι την άμυνά μας. Όπως έγινε και στη φάση του γκολ. Μετά το γκολ δεν έκαναν κάτι σπουδαίο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι ο στόχος τους (το εκτός έδρας γκολ) είχε πλέον επιτευχθεί.
Πάντως στις αντεπιθέσεις άλλαζαν γρήγορα τη μπάλα χωρίς εμείς να μπορούμε να τους σταματήσουμε
Τα παιχνιδια που παιξαμε δεν χωρανε τοσο μεγαλο σχολιασμο ουτε για την επιθεση ουτε για την αμυνα.Θα πρεπει να δουμε σε βαθος μερικων παιχνιδιων ακομα την αποτελεσματικοτητα της ομαδας σε καθε γραμμη.Επισης,οι αντιπαλοι δεν ηταν/ειναι και για να μας προσφερουν περισσοτερες απαντησεις.Ηταν και ειναι πολυ κατωτερες ομαδες απο εμας σε ολες τις γραμμες.Δεν με λεει κατι που η Ραπιντ ειναι πρωτοπορος(μαζι με την Αουστρια) στο αυστριακο πρωταθλημα αλλα ουτε και αν ηταν στην Πρεμιερ θα με απασχολουσαι.Τα παιχνιδια της ευρωπης ειναι πολυ διαφορετικα και οι ομαδες ακολουθουν διαφορετικες τακτικες/συστηματα/στρατηγικες...
Υ.Γ.Μπα,επιχειρημα ειναι DC....με αμετρητες αποδειξεις
Υ.Γ.Μπα,επιχειρημα ειναι DC....με αμετρητες αποδειξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VagosPaok την Σάβ 25 Αύγ 2012, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΚ, σε σένα μπορεί να μην λέει τίποτα, σε κάποιους άλλούς μπορεί να λέει.
Ούτε και μένα λέει κάτι που δεν σε λέει.
Γενικώς, το επιχείρημα "δε πα να είναι πρωτοπόρος, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά", δεν με λέει απολύτως τίποτα, γιατί δεν είναι καν επιχείρημα. Είναι μια άποψη και τίποτα άλλο.
Ούτε και μένα λέει κάτι που δεν σε λέει.

Γενικώς, το επιχείρημα "δε πα να είναι πρωτοπόρος, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά", δεν με λέει απολύτως τίποτα, γιατί δεν είναι καν επιχείρημα. Είναι μια άποψη και τίποτα άλλο.
βρε και πρωτάθλημα να πάρει ο δωνης δεν με λέει τίποτε στο Τσου λου να τον δώ .....,.
:):):) δεν παιζομαστε τελικά ....

Μη βιαζομαστε .....ΠΑΛΙ...ΤΟ φιλικο με αιντχοβεν για μενα ειναι η αποδειξη οτι με μεγαλυτερες ομαδες 4 4 2 δε ευθεια θα χουμε θεμα....οι επιστροφες ειναι θεμα με Παμπλο ειδικα μεσα
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ Καρέλια εγώ μίλησα για μέτρια λειτουργία της ομάδας ανασταλτικά και όχι για αμυντικά κενά. Είπα μάλιστα ότι η ανασταλτική λειτουργία ήταν καλύτερη από ότι με τη Μπνέι. Και είναι γνωστό ότι δεν ξεκινάει από την άμυνα.
λιγο ελειψε να γινει η στραβη αρχη κ ουτε θελω να φανταζομαι τι θα γινοταν ειδικα εδω...
οπως κ να εχει παντως θελει μεγαλη στηριξη κ ειμαι σιγουρος πως σε λιγο καιρο ο κρυφοΠΑΟΚΙ θα γινει τρελλοΠΑΟΚΙ αναγνωρισμενο.
εμενα μαρεσει που δεν αφηνει τα ματς στην τυχη ουτε κανει αλλαγες στο 70' φευγα (εκτος απο σημερα που ηταν αναγκαστικη αν κ εχω την εντυπωση πως ετσι κ αλλιως κατι θα αλλαζε)
επεισης μαρεσει που αλλαζει οταν κρινει απαρετητο το συστημα κ οχι μονο μια φορα αλλα μεχρι να του κατσει
ητε σε διαταξη ητε εσωτερικες αλλαγες.
με υπομονη κ στηρηξη πιστευω θα δουμε τον Π.Α.Ο.Κ μας ψηλα!!!

οπως κ να εχει παντως θελει μεγαλη στηριξη κ ειμαι σιγουρος πως σε λιγο καιρο ο κρυφοΠΑΟΚΙ θα γινει τρελλοΠΑΟΚΙ αναγνωρισμενο.
εμενα μαρεσει που δεν αφηνει τα ματς στην τυχη ουτε κανει αλλαγες στο 70' φευγα (εκτος απο σημερα που ηταν αναγκαστικη αν κ εχω την εντυπωση πως ετσι κ αλλιως κατι θα αλλαζε)
επεισης μαρεσει που αλλαζει οταν κρινει απαρετητο το συστημα κ οχι μονο μια φορα αλλα μεχρι να του κατσει
ητε σε διαταξη ητε εσωτερικες αλλαγες.
με υπομονη κ στηρηξη πιστευω θα δουμε τον Π.Α.Ο.Κ μας ψηλα!!!

εχουμε προβλημα στην προωθηση του παιχνιδιου απο τ μπακ.....που κανουν και λαθη που θ ατα πληρωσ βλ κατσικα σημερα...+ τη μεγαλη τρουπα μεσοεπιθετικα που φανηκε και σημερα..
εγω στη θεση σου αν ειχα τσιπα δεν θα γυριζα πισω για να μην πω και αλλα και με στειλουνε...4-4-2 με γκαρσια με 2 προπονησεις και βιβιαν που δεν επαιξε ποτε...παρε και την επιλογη σου τον κουμαλο και τραβα στον ατρομητακο γιατι οι πειραματισμοι για εκει ειναι...αυτη ειναι η ομαδα made by donis...καμαρωστε την...
Κατα 70% δικια σου ηττα και - ποσο λεφτα....ΑΠο που να αρχισεις Γιατι 4 4 2 σε ευθεια με Γκαρσια...? Γιατι οχι 3ο χαφ σε ματς που υπερασπιζεσαι σκορ και βαζεις τον ανεκδιηγητο στα επισημα γιαννου...? ΓΙατι βιβιαν? Γιατι Γκαρσια τον αφησες να πεθανει μεσα?
ΔΙκια σου ηττα...και μετ αφταινε κτ απιθανοι σημερα εττο π.χ....
Και μην πει κανεις για τυχη γιατι οτι φαση καναμε ηταν ΄η στημενο ή τυχη..........
Κανονιστε στο πρωταθλημα.....
Επιτελοςυ οι αλλαγες στο 45 δεν δειχνουν ευελιξια αλλα ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ...
Συνελθε και κοψε το 4 4 2 σε ευθεια...
προστετεψε τα μετρια σεντερ μπακ που εσεις φερατε
ΔΙκια σου ηττα...και μετ αφταινε κτ απιθανοι σημερα εττο π.χ....
Και μην πει κανεις για τυχη γιατι οτι φαση καναμε ηταν ΄η στημενο ή τυχη..........
Κανονιστε στο πρωταθλημα.....
Επιτελοςυ οι αλλαγες στο 45 δεν δειχνουν ευελιξια αλλα ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ...
Συνελθε και κοψε το 4 4 2 σε ευθεια...
προστετεψε τα μετρια σεντερ μπακ που εσεις φερατε
Δώνη αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι τραγικό. Εγώ αντίθετα με τους συνοπαδούς μου που τα βλέπουν όλα καλά και ότι δεν έγινε και τίποτα έχω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς κάνεις μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να αποτύχει.4-4-2 με τους συγκεκριμένους παίκτες που έχεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το παίξεις. Σήμερα είχες απαράδεκτες επιλογές στην 11αδα. Τώρα είναι αργά για δάκρυα στέλλα.
Εμένα δεν με έχεις κερδίσει ούτε στο ελάχιστο και θα δικαιωθώ και στο πρωτάθλημα. Έχεις ελαφρυντικά γιατί έχεις πολύ μέτριους παίκτες αλλά αυτό δεν σε δικαιολογεί από το να χάννεις από μια ομάδα χειρότερο και με μικρότερο μπάτζετ.Καληνύχτα σου.

Εμένα δεν με έχεις κερδίσει ούτε στο ελάχιστο και θα δικαιωθώ και στο πρωτάθλημα. Έχεις ελαφρυντικά γιατί έχεις πολύ μέτριους παίκτες αλλά αυτό δεν σε δικαιολογεί από το να χάννεις από μια ομάδα χειρότερο και με μικρότερο μπάτζετ.Καληνύχτα σου.