PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Re: PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Πάμε όλοι με ανεβασμένο ηθικό..Η Τούμπα παααααααλι θα ναι καζααααανι,γαμω το Σύνταγμα και το Πασαλιμάαααααανι..ΠΑΟΚ ολέεεεεεεεο..ΠΑΟΚ ολέεεεεεοοοο..
Τούμπα από τα παλιά σήμερα με 25.000 τρελαμένους. 3-0.
Τούμπα από τα παλιά σήμερα με 25.000 τρελαμένους. 3-0.
Εγώ περιμένω νίκη με 3-0. Αλλά και μια καθαρή νίκη με 1-0, δεν θα ήταν και άσχημο αποτέλεσμα.
Είναι καλή ομάδα, φορμαρισμένη και μας σέβεται πολύ. Έτσι και εμείς πρέπει να τους σεβαστούμε ανάλογα, αλλά όχι να τους υπερεκτιμήσουμε. Προσωπικά την θεωρώ λίγο καλύτερη από την Bnei. Αλλά ως μέγεθος και λόγω ονόματος τους σέβομαι.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, προτιμώ Σάλπι από Γιάννου. Γιατί επιθετικός Γιάννου δεν υφίσταται. Και ίσως ο Κάτσε να ήταν πιο χρήσιμος από την αρχή σε σχέση με τον Φωτάκη.
Είναι καλή ομάδα, φορμαρισμένη και μας σέβεται πολύ. Έτσι και εμείς πρέπει να τους σεβαστούμε ανάλογα, αλλά όχι να τους υπερεκτιμήσουμε. Προσωπικά την θεωρώ λίγο καλύτερη από την Bnei. Αλλά ως μέγεθος και λόγω ονόματος τους σέβομαι.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, προτιμώ Σάλπι από Γιάννου. Γιατί επιθετικός Γιάννου δεν υφίσταται. Και ίσως ο Κάτσε να ήταν πιο χρήσιμος από την αρχή σε σχέση με τον Φωτάκη.
αν υποψιαστώ ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα χωρίς Γκαρσία, Φωτάκη, Σάλπι και τις 3 νέες μεταγραφές...
- pagotatzis
αν τους βάλουμε γκολ στο πρώτο 15λεπτο θα τους καθαρίσουμε σαν αυγά. Βλέπω όμως να μπαίνουμε σφιχτά για να μην φάμε κάνα γκολ
εγω θα το παιξω διπλο ημιχρονο, ασο τελικο
βλεπω να μπαινουμε παλι σα μ@λ@κες, να τρωμε γκολ, να τους αρχιζει στο ημιχρονο στα βρισιδια ο Δωνης, να βαζουμε 3 δτο 2ο για πλακα...
- sourmenetes
- Moderator
Στραβο ονειρο ειδα...
Ας ελπισω να μην βγει σε καμοια των περιπτωσεων.Δυσκολο θα ειναι το ματς και θελει προσοχη.
Αμα μπουμε οπως στα αλλα παιχνιδια θα εχουμε δυσκολιες...
Επομενως απο το πρωτο λεπτο δυνατα στη μπαλα και με τσαγανο.Η Τουμπα μπορει και να γεμισει.Αρα δυναμη απο ολους...
Ας ελπισω να μην βγει σε καμοια των περιπτωσεων.Δυσκολο θα ειναι το ματς και θελει προσοχη.
Αμα μπουμε οπως στα αλλα παιχνιδια θα εχουμε δυσκολιες...
Επομενως απο το πρωτο λεπτο δυνατα στη μπαλα και με τσαγανο.Η Τουμπα μπορει και να γεμισει.Αρα δυναμη απο ολους...
Λοιπον αδερφια.εχω καποια ερωτηματα να θεσω γιατι ελειπα διακοπες πολλες μερες και εχω καιρο να ενημερωθω.
ο χακομπο γιατι δεν παιζει? ανετοιμος?
πιστευετε οτι με κεντρικους αμυντικους κατσικα και κουμαλο που δεν στριβουν και μπακ που δεν ξερουν να μαρκαρουν χωρις γκαρσια και με αυτον τον τερματα δεν θα φαμε παστελι?
αμα το ματς στραβωσει εκτος απο λαζαρ αντε και κλαους υπαρχει παιχτης που θα σηκωσει την ομαδα στις πλατες του? (εγω πιστευω παλι ολα απο τον ρουμανο θα τα περιμενουμε).δλδ δεν θα κανουν παλι οι ρομπερ και γεωργιαδης την μια μαλα μετα την αλλη σε κατασταση αλλου παταω και αλλου βρισκομαι?
ο ιρλανδος γτ δεν παιζει? ανετοιμος? το φιλικο δεν το ειδα . αλλα φαινεται καλος παιχτης.
μοναδικο + οτι δεν θα παιξει ο κοντος ( ο γιαννου τριπλαρει και κανα κωνο).
δυσκολα τα πραγματα λοιπον εκτος και αν οι αλλοι ειναι πιτσαρια σαν τους προηγουμενους.( αν θελετε μου απαντατε ποδοσφαιρικα και οχι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΠ)
ο χακομπο γιατι δεν παιζει? ανετοιμος?
πιστευετε οτι με κεντρικους αμυντικους κατσικα και κουμαλο που δεν στριβουν και μπακ που δεν ξερουν να μαρκαρουν χωρις γκαρσια και με αυτον τον τερματα δεν θα φαμε παστελι?
αμα το ματς στραβωσει εκτος απο λαζαρ αντε και κλαους υπαρχει παιχτης που θα σηκωσει την ομαδα στις πλατες του? (εγω πιστευω παλι ολα απο τον ρουμανο θα τα περιμενουμε).δλδ δεν θα κανουν παλι οι ρομπερ και γεωργιαδης την μια μαλα μετα την αλλη σε κατασταση αλλου παταω και αλλου βρισκομαι?
ο ιρλανδος γτ δεν παιζει? ανετοιμος? το φιλικο δεν το ειδα . αλλα φαινεται καλος παιχτης.
μοναδικο + οτι δεν θα παιξει ο κοντος ( ο γιαννου τριπλαρει και κανα κωνο).
δυσκολα τα πραγματα λοιπον εκτος και αν οι αλλοι ειναι πιτσαρια σαν τους προηγουμενους.( αν θελετε μου απαντατε ποδοσφαιρικα και οχι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΠ)
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα με μία διαφορα κατά την γνώμη μου.Την ομάδα μπορεί να την πάρει πάνω του και ο Λίνο, πέρσυ ήταν ο βασικός μας πλέυ-μέικερ σε πολλά ματς.
Επίσης δεν ξέρω πόσο γρήγοροι είναι οι επιθετικοί τους, αν δεν είναι τότε Κουμάλο και Κατσικάς θα τους κρατήσουν.Οσον αφορά τον Γλύκο, δεν είναι ούτε καλλίτερος ούτε χειρότερος απο τους περσυνούς.
Για μένα αδύνατος κρίκος της ομάδας είναι ο Δώνης ελπίζω να είμαι λάθος.
Οπως και να χει 90 λεπτά φωνή (συν καμμιά 20αριά στο ζέσταμα) θα τα διαθέσω απόψε.

Επίσης δεν ξέρω πόσο γρήγοροι είναι οι επιθετικοί τους, αν δεν είναι τότε Κουμάλο και Κατσικάς θα τους κρατήσουν.Οσον αφορά τον Γλύκο, δεν είναι ούτε καλλίτερος ούτε χειρότερος απο τους περσυνούς.
Για μένα αδύνατος κρίκος της ομάδας είναι ο Δώνης ελπίζω να είμαι λάθος.
Οπως και να χει 90 λεπτά φωνή (συν καμμιά 20αριά στο ζέσταμα) θα τα διαθέσω απόψε.
- sourmenetes
- Moderator
Προς το παρον αυτους εχουμε.Ο λορενς ηρθε πριν μια βδομαδα και προφανως δεν εχει πληρη αγωνιστικο ρυθμο ουτε γνωριμια με την ομαδα.Ο χακομπο πανω απο 4 προπονησεις δεν εχει κανει μιας και ειχε και 2μερη αδεια και σιγουρα δεν πετας εναν παιχτη που δεν εχεις δει ουτε σε φιλικο.
Στο οτι δεν παιζει ο σαλπι δεν εχεις αποροια βεβαια.Στο οτι ο λαζαρ και ο κλαους μπορουν να παρουν πανω τους την ομαδα σε ζορια συμφωνουμε αλλα στο παιχνιδι με την μπνει στην Τουμπα ο κατσε αλλαξε τη ροτα του αγωνα.
Επομενως ας εχουμε εμπιστοσυνη στον προπονητη και την ομαδα και βλεπουμε.
Σιγουρα θα θελαμε και πιο αισιοδοξους φιλαθλους απο εσενα σε ενα τετοιο ματς.
Εγω ουτε ΠΑΟΚ σου ειπα και θα το παρουμε ουτε τον εξυπνο εκανα αλλα ρε αδελφε ειναι δυνατον πριν ξεκινησει το ματς να τα βλεπεις τοσο μαυρα ολα???
Τι να πω...Ολοι λιγο πολυ λεμε οτι ειναι ζορικο αλλα τοση απογοητευση κανεις δεν εδειξε.
Στο οτι δεν παιζει ο σαλπι δεν εχεις αποροια βεβαια.Στο οτι ο λαζαρ και ο κλαους μπορουν να παρουν πανω τους την ομαδα σε ζορια συμφωνουμε αλλα στο παιχνιδι με την μπνει στην Τουμπα ο κατσε αλλαξε τη ροτα του αγωνα.
Επομενως ας εχουμε εμπιστοσυνη στον προπονητη και την ομαδα και βλεπουμε.
Σιγουρα θα θελαμε και πιο αισιοδοξους φιλαθλους απο εσενα σε ενα τετοιο ματς.
Εγω ουτε ΠΑΟΚ σου ειπα και θα το παρουμε ουτε τον εξυπνο εκανα αλλα ρε αδελφε ειναι δυνατον πριν ξεκινησει το ματς να τα βλεπεις τοσο μαυρα ολα???
Τι να πω...Ολοι λιγο πολυ λεμε οτι ειναι ζορικο αλλα τοση απογοητευση κανεις δεν εδειξε.
αδερφε ειναι η αληθεια οτι οταν ξυπνησα το πρωι ειπα στον εαυτο μου οτι οσο χαλια και να ειμαστε (περσινες ρεσερβες για βασικοι) με πιεση απο τον κοσμο, σοβαρο προπονητη αμα παιξουμε κλειστα και συγκεντρωμενα πολυ προσπαθεια κουτσα στραβα θα τους παρουμε. μετα μπηκα εδω μεσα ειδα κατι 3-0 κατι θα τους καθαρησουμε σαν αυγο κλπ και νομιζα οτι μπηκα στο φορουμ της μπαρτσα( ή του ΠΑΟΚ πριν 2,3 χρονια) και εθεσα καποια ερωτηματα ή δεδομενα που μαλλον δεν τα δινουν και πολυ σημασια μερικοι.δλδ οτι ο σαλπι δεν ειναι ετοιμος(οχι οτι με χαλαει προσωπικα) ενω αποκλειστηκε ή εθνικη στους 16 και ο τορες εβαλε χθες ποσα γκολ ενω η ισπανια πηγε τελικο , οτι ο 3ος περσινος τερματας που τρωει γκολ απο τον αερα ειναι 1ος στο κρισιμοτερο οπως λετε ματς της χρονιας (μαρκετπουλ ,μιρια και της παναγιας τα ματια)οτι οι μεταγραφες σου ηρθαν τελευταια στιγμη και κανεις δεν ειναι ετοιμος ενω αποδεσμευσες τους καλυτερους παιχτες σου για να σωθεις(?)ειναι γεγονοτα που πρεπει να με κανουν να αισιοδοξω... για να σου απαντησω δεν ειμαι απαισιοδοξος ξενερωμενος ειμαι. που γινονται τα εγκληματα το ενα μετα το αλλο απο την διοικηση και εμεις ειμαστε 3 λαλουν και 2 χορευουν και πιο πολυ τα εγραψα για να μπριζωσω.( και 3-0 να κερδισουμε σημερα παλι τα ιδια θα πιστευω. )
Το θέμα είναι πως τέλειωσε η ομάδα του Σάντος και φτιάχνεται μια καινούρια με παίκτες από τις μικρές ομάδες,κάποιους περσινούς ρολίστες και τις μεταγραφές 4 ξένων παικτών.Κανείς δε ξέρει τι θα δούμε και τι σκαμπανεύασματα θα κάνει η ομάδα μέχρι να στρώσει.Προσωπικά δε νομίζω να μας κληρώσουν όλα τα λαχεία.Δυσκολα όλοι οι περσινοι παγκίτες(Γλύκος,Κατσικάς,Γιάννου,Ρομπερ) να ανταποκριθούν.Δύσκολα όλοι οι μικροί που προορίζονται για 18άδα(Αποστολόπουλος,Σταφ,Ιντζίδης,Στάμου,Παναγιωτούδης,Κάτσε,Πέλκας) να βγουν.Δύσκολα και οι 4 ξένοι (Γιακόμπο,Βίβιαν,Κουμαλό,Λώρενς) να πιάσουν όλοι και να πάρουν την ομάδα πάνω τους.Εδώ που είμαστε πρέπει να ξέρουμε πως μπορεί να πάρουμε και πίκρες πριν πάρουμε χαρές.
Οπωσδήποτε νίκη σήμερα! Με τόσες αλλαγές στο roster ο αυτομάτoς πιλότος πλέον δε λειτουργεί.
Ελπίζω να μη πέσει κανεις στη λούμπα και φάει το παραμύθι των Αυστριακών ότι δήθεν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και η Τούμπα η τρομερή έδρα! Θέλει μεγάλη επαγρύπνiση, πάθος, μπόλικο τρέξιμο, θράσος και τσαμπουκά ... και όπου σε παίρνει καμια αγριάδα.
Θέλω να δω τον Γεωργιάδη σήμερα να κυνηγάει μπάλα και αντίπαλο σαν να πρόκειται για μεταγραφή του ιδιου στη Barcelona.

Ελπίζω να μη πέσει κανεις στη λούμπα και φάει το παραμύθι των Αυστριακών ότι δήθεν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και η Τούμπα η τρομερή έδρα! Θέλει μεγάλη επαγρύπνiση, πάθος, μπόλικο τρέξιμο, θράσος και τσαμπουκά ... και όπου σε παίρνει καμια αγριάδα.
Θέλω να δω τον Γεωργιάδη σήμερα να κυνηγάει μπάλα και αντίπαλο σαν να πρόκειται για μεταγραφή του ιδιου στη Barcelona.
Εγώ πάντως αν και είμαι διακοπές και δεν παρακολουθώ πολλά πολλά πιστεύω πως θα παίξει βασικός ο σαλπι και ο χακομπο και ο λωρενς με το βίβιαν όλα τα αλλα είναι για να μπερδέψει ο δωνης τον αντίπαλο
Δεν πας σαυτο το ματς των ομίλων των 5 εκατ. Με γλυκο γιαννου ρομπερ και κατσικα που δεν είναι ποδοσφαιριστές
Δεν πας σαυτο το ματς των ομίλων των 5 εκατ. Με γλυκο γιαννου ρομπερ και κατσικα που δεν είναι ποδοσφαιριστές