Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
toumpiotis35

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

eorptol έγραψε:πολυ φασαρία για το τίποτα πάντως μερικοί σαν να βιάζονται να βγουν στην κόντρα με ιβαν είναι και επικίνδυνος για το οικουμενικό Πατριαρχείο ο ιβαν ....:):)
Εξελισεσσαι σε κατι σαν...ουρα μου

Ποσα ψεματα λες να συμπληρωσεις αυτη την εβδομαδα?
Παμε για high score?
Φοβερη η πρωτια σου με την ΕΕΑ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τι είδους παιχνίδι γνώσεων και πληροφόρησης είναι αυτό που παίζετε εδώ και λίγες σελίδες σε αυτό το topic? Γιατί έχει πάρει τέτοια τροπή?

Τουμπιώτη θεωρείς ότι κάποιος μπαίνει εδώ για να παραπληροφορήσει? Και ποιος είναι αυτός κατά τη γνώμη σου?
Δε λέω, καλές οι λεπτομέρειες που μας τονίζεις συνεχώς περί διαφοράς μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη και αποφάσεων ΕΕΑ και διαφορών πτυχών της συμφωνίας με Σαββίδη... αλλά κάπου σε έχω χάσει. Θες να δείξεις κάτι με αυτά? Ο τρόπος που γράφεις υποδηλώνεις ότι δε γουστάρεις καθόλου τη φάση που έγινε ( ή πάει να γίνει) και με προσεκτικά διατυπωμένες θέσεις πας να τη βγάλεις σκάρτη.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω , άλλα έχει γίνει κουραστικό ρε φίλε.... Πες εξ'αρχής ποια είναι η θέση σου, ποιοί οι ενδοιασμοί σου και στη συνέχεια γέμισέ μας όσο θες με λεπτομέρειες που να υποστηρίζουν αυτό που θες να πεις.

Στο γράφω πολύ φιλικά , εγώ πχ ήμουν διακοπές και δεν έχω ιδέα από τις λεπτομέρειες ... θέλω να μάθω ΑΝ κάτι έχει αξία και συνέπειες για την ομάδα.. όμως τους γρίφους και τις σκόρπιες πληροφορίες αδυνατώ να τα ακολουθήσω!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτά περί φορολογικής ενημερότητας που έχει λήξει και εγγυητικής επιστολής που απουσιάζει το έγραψαν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τα επανέλαβαν και στα δελτία των οχτώ, τα αθλητικά των οποίων παρακολούθησα χθες. Μόνον η ΕΤ3 είπε ότι η ΕΕΑ έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή (ο εστι μεθερμηνευόμενον ότι ΔΕΝ θα πέσουν ποινές, αν όλα είναι ΟΚ τότε).
Κανείς πλην του ΠΑΟΚ24 δεν έγραψε (ή είπε) ότι το θέμα έχει ήδη διευθετηθεί από πλευράς ΠΑΟΚ.
Σήμερα μία αθλητική γράφει πως οι μόνοι που θα φάνε ποινή (άγνωστο ποια) είναι οι ΑΕΚ και ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι... δύο όψεις μιας εγγυητικής

Πηγή: olapaok - 22 Αυγ. 2012 08:56 - Από Κώστας Πετρωτός

Πώς συνδέεται η καθυστέρηση στην κατάθεση εγγυητικής τραπέζης στην ΕΕΑ με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν διέτρεχε ουσιαστικό κίνδυνο ευθύς εξαρχής για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα

Συζητήθηκε πολύ η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα σε οκτώ ομάδες μεταξύ των οποίων και η ΠΑΕ ΠΑΟ. Στον κόσμο του ΠΑΟΚ προκλήθηκε ανησυχία, χωρίς λόγο, όπως αποδεικνύεται.

Και λέμε χωρίς λόγο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση ο ΠΑΟΚ να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. Γιατί, όμως, χρειάστηκε να φθάσουμε στο απόγευμα της Τρίτης (21/8) για να καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγγυητική επιστολή τραπέζης (η φορολογική ενημερότητα που επίσης κατατέθηκε ούτως ή άλλως θα εξασφαλιζόταν από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ).

Όλα ξεκινούν από την πενιχρή ρευστότητα της ΠΑΕ στην προ Σαββίδη εποχή. Με δεδομένο ότι η εγγυητική επιστολή αντιστοιχεί στο 10% του αγωνιστικού μπάτζετ της ομάδας, η ΠΑΕ θα έπρεπε να δεσμεύσει ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση στην ΕΕΑ, όπως απαιτούσε ο νόμος. Η πρόθεση της διοίκησης εκείνη την περίοδο, προκειμένου να δοθούν τα χρήματα για άλλους σκοπούς, ήταν να μην κατατεθεί εγγυητική και στην ΠΑΕ να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη, όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Φυσικά, ο νέος μεγαλομέτοχος δεν είχε καμία διάθεση να πληρώσει ένα αχρείαστο πρόστιμο τη στιγμή που στα ταμεία της ΠΑΕ είχαν εισρεύσει περίπου 10 εκ. ευρώ.

Έτσι, άρχισαν οι διαδικασίες για την έκδοση εγγυητικής ύψους 620.000 ευρώ (το 10% του αγωνιστικού μπάτζετ που με τις προθήκες Λόρενς και Βιβιάν έφθασε τα 6.2 εκ. ευρώ) που αποδείχθηκαν χρονοβόρες. Πάντως, και τα μέλη της ΕΕΑ γνώριζαν ότι ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση εγγυητικής και είχαν ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι η απόφαση που θα εκδιδόταν περί μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, αφού υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξει τις επόμενες μέρες.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ακριβώς τι έχει γίνει δε ξέρω. Σίγουρα δε περιμένω να μάθω από Mega Ant1 Σκαι το τι ισχύει. Είναι σα να περιμένουν να μάθουν τα νέα της ομάδας τους ο γαύρος ο βάζελος από metropolis λίμπερο και σία. Το σίγουρο είναι ότι χθες πήραμε μια γεύση το τι θα γινόταν αν δεν έμπαινε κάποιος με λεφτά στη παε. Η θα πέφταμε B εθνική η μέσα σε μια βδομάδα θα ξεπουλούσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε.

Υ.Γ. Είναι αστείο να ρίχνουμε ευθύνη στον Σαββίδη. Ο άνθρωπος αγόρασε μια ΠΑΕ μπουρδέλο που δε λειτούργησε ποτε επαγγελματικά με τεραστια οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
toumpiotis35

giapas έγραψε:Τι είδους παιχνίδι γνώσεων και πληροφόρησης είναι αυτό που παίζετε εδώ και λίγες σελίδες σε αυτό το topic? Γιατί έχει πάρει τέτοια τροπή?

Τουμπιώτη θεωρείς ότι κάποιος μπαίνει εδώ για να παραπληροφορήσει? Και ποιος είναι αυτός κατά τη γνώμη σου?
Δε λέω, καλές οι λεπτομέρειες που μας τονίζεις συνεχώς περί διαφοράς μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη και αποφάσεων ΕΕΑ και διαφορών πτυχών της συμφωνίας με Σαββίδη... αλλά κάπου σε έχω χάσει. Θες να δείξεις κάτι με αυτά? Ο τρόπος που γράφεις υποδηλώνεις ότι δε γουστάρεις καθόλου τη φάση που έγινε ( ή πάει να γίνει) και με προσεκτικά διατυπωμένες θέσεις πας να τη βγάλεις σκάρτη.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω , άλλα έχει γίνει κουραστικό ρε φίλε.... Πες εξ'αρχής ποια είναι η θέση σου, ποιοί οι ενδοιασμοί σου και στη συνέχεια γέμισέ μας όσο θες με λεπτομέρειες που να υποστηρίζουν αυτό που θες να πεις.

Στο γράφω πολύ φιλικά , εγώ πχ ήμουν διακοπές και δεν έχω ιδέα από τις λεπτομέρειες ... θέλω να μάθω ΑΝ κάτι έχει αξία και συνέπειες για την ομάδα.. όμως τους γρίφους και τις σκόρπιες πληροφορίες αδυνατώ να τα ακολουθήσω!

To μυνημα σου προς εμενα μπορει εσυ να το χαρακτηριζεις φιλικο αλλα εγω το θεωρω προσβλητικο
Εξηγουμαι
1.Δεν παιζω κανενα παιχνιδι και δεν μου αρεσει να μου πεταει καποιος οτι συμμετεχω σε παιχνιδι
2.Οτι εχω να πω το λεω.Μου προκαλει ιδιαιτερη απορια γιατι εχεις απο μενα καποια απαιτηση να καταληξω καπου και δεν σε βλεπω να την εκφραζεις για αλλους.Για ποιον λογο εχεις κανει αυτον τον διαχωρισμο?
3.Το συμπερασμα σου οτι παραθετωντας πραγματικες πληροφοριες παω να βγαλω σκαρτη την συμφωνια ειναι επισης αβασιμο.Εχεις να πεις οτι εχω πει κατι που δεν ισχυει να σε ακουσω με προσοχη?
4.Δεν σου αρεσουν οι γριφοι(δεν εχω βαλει εγω κανεναν γριφο) και δεν σου αρεσουν οι σκορπιες πληροφοριες(δεν ειμαι υπαλληλος σου να σου συνταξω πορισμα)Δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα ολο το paokmania σκορπιες πληροφοριες δεν ειναι?Το τι κουραζει εσενα μετα απο ολα αυτα τα προσβλητικα για εμενα σχολια καταλαβαινεις οτι μου ειναι παντελως αδιαφορο.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτά περί φορολογικής ενημερότητας που έχει λήξει και εγγυητικής επιστολής που απουσιάζει το έγραψαν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τα επανέλαβαν και στα δελτία των οχτώ, τα αθλητικά των οποίων παρακολούθησα χθες. Μόνον η ΕΤ3 είπε ότι η ΕΕΑ έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή (ο εστι μεθερμηνευόμενον ότι ΔΕΝ θα πέσουν ποινές, αν όλα είναι ΟΚ τότε).
Κανείς πλην του ΠΑΟΚ24 δεν έγραψε (ή είπε) ότι το θέμα έχει ήδη διευθετηθεί από πλευράς ΠΑΟΚ.
Σήμερα μία αθλητική γράφει πως οι μόνοι που θα φάνε ποινή (άγνωστο ποια) είναι οι ΑΕΚ και ΟΦΗ.
Συμφωνώ για την Ετ3 εγώ τα 2-3 τελευταία χρόνια μόνο ΕΤ3 κοιτάω και για ειδήσεις και αθλητικά. Μακάρι να μην πέσει καμία ομάδα και ιδιαίτερα η ΟΦΑΡΑ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

όταν γράφεις για ΑΝΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ κάποιων και αμέσως στο επόμενο post σου αναφέρεσαι σε μέλος εδώ μέσα και λές "πόσα ψέμματα θα πεις αυτή τη βδομάδα"..... τότε μου δίνεις το δικαίωμα να σε ρωτήσω (δίχως να πάρω απάντηση) ..
giapas έγραψε:Τουμπιώτη θεωρείς ότι κάποιος μπαίνει εδώ για να παραπληροφορήσει? Και ποιος είναι αυτός κατά τη γνώμη σου?
Επίσης όταν αναφέρεσαι σε high score , πάλι μου δίνεις το δικαίωμα να ισχυριστώ ότι κρατάς τα σωστά και λάθος λέει ο καθένας σε ένα άτυπο διαγωνισμό "ενημέρωσης" και σωστής ερμηνείας των εξέλίξεων. Εγώ "φιλικά" το ονόμασα παιχνίδι.

Όσο για αυτό ...
giapas έγραψε: Δε λέω, καλές οι λεπτομέρειες που μας τονίζεις συνεχώς περί διαφοράς μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη και αποφάσεων ΕΕΑ και διαφορών πτυχών της συμφωνίας με Σαββίδη... αλλά κάπου σε έχω χάσει. Θες να δείξεις κάτι με αυτά? Ο τρόπος που γράφεις υποδηλώνεις ότι δε γουστάρεις καθόλου τη φάση που έγινε ( ή πάει να γίνει) και με προσεκτικά διατυπωμένες θέσεις πας να τη βγάλεις σκάρτη.
.. που ούτε καν το σχολιάζεις ας το κάνω πενηνταράκια. Εγώ είμαι οπαδός , δεν είμαι δημοσιογράφος ούτε δικηγόρος . Με νοιάζει ο ΠΑΟΚ να πάει μπροστά , είτε ο Σαββίδης είναι μεγαλομέτοχος είτε ιδιοκτήτης είτε ΕΠΕ είτε οτιδήποτε. Όταν το κλίμα είναι "ήρθε ο Σαββίδης , αλλάζουμε σελίδα"... και εσύ βγαίνεις (ίσως σωστά) και λες "δεν είναι ιδιοκτήτης , είναι μεγαλομέτοχος και δεν είναι αυτός στη πραγματικότητα αλλά μια ΕΠΕ πίσω του και δε αναλαμβάνει τα χρέη αλλά φεύγει όποτε θέλει και μας έκανε δάνειο αλλά θα το χρωστάμε κλπ κλπ κλπ " είναι προφανές ότι κάτι θες να πεις. Αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι , μάλλον θέλω γυαλιά. Δε ζήτησα να μου δώσεις αναφορά , αλλά να μου πεις τι σου αρέσει από την όλη φάση και τι όχι. Τι θεωρείς ότι μπορεί να κρύβεται και τι θεωρείς επικίνδυνο για το μέλλον της ομάδας μας. Αλλιώς δε θα έμπαινες στο κόπο να κάνεις και υπόδειξη να αλλάξει ο τίτλος του θέματος... γιατί τόσο τρεμούρα για τις λεπτομέρειες αν η ουσία δεν αλλάζει? Εκτός αν έχεις κανένα βίτσιο με τη σωστή πληροφόρηση και θες να διορθώσεις οποαδήποτε ανακρίβεια λέγεται στο παοκμανια.... αλλά είναι τόσες πολλές αυτές που δε θα τελειώσεις ούτε σε 10 χρόνια.
toumpiotis35

Το σχολιο μου για τα ψεματα αφορα συγκεκριμενα τον eorptol στον οποιο απανταω ονομαστικα.
Ο συγκεκριμενος φροντιζει να εμφανιζεται κατω απο καθε σχολιο μου,φροντιζει συνεχως να αφηνει υποννουμενα για το για ποια θεματα γραφω και για ποια οχι,και τα δυο συγκεκριμενα ψεμματα στα οποια αναφερθηκα ειναι το θεμα της ΕΕΑ και το οτι επανειλλημενως προσπαθει υποστηριζει οτι λεω πως ο Σαββιδης ειναι επικυνδινος για το πατριαρχειο και πως δεν πρεπει να παρει τον ΠΑΟΚ,πραγματα που εγω ουδεποτε εχω πει.

Για το δευτερο κομματι σου εχω ηδη εξηγησει οτι εχεις ερμηνευσει εμενα αθαιρετα.Εγω ελαχιστες κρισεις εχω κανει γενικως εδω μεσα.
Επισης γιατι θα πρεπει να εχω συμπερασμα για να γραψω κατι?Εχεις εσυ?Εχουν οι αλλοι?
Ποτε δεν βγαζω βιαστικα συμπερασματα αλλα φροντιζω τα συμπερασματα μου να ειναι παντα τεκμηριωμενα.
Εγω φιλε ειμαι ακομη στο σταδιο που ψαχνω για να βγαλω συμπερασμα.
Αναμεσα σε ΑΝΑΦΟΡΕΣ δικιες μου και σε σχολια ερχεται του τυπου η gazprom,οι αραβες ειχαν εκατομμυρια,φταιει η ΕΕΑ,ο Σαββιδης θα πληρωσει μεχρι κα τις καντινες περιξ του γηπεδου,ο Σαββιδης θα τα βαλει με το αθηναικο κατεστημενο,ο Σαββιδης θα διωξει ολα τα λαμογια,θα φτιαξει τις ακαδημιες ,.θα κανει γηπεδο στου Παυλου μελα,χρησιμοποιησε κυπριακη ΕΠΕ με μικρο κεφαλαιο γιατι ετσι κανουν οι σοβαροι επενδυτες,οι τραπεζες στην κυπρο ειναι κλειστες κτλ διαλεξε εσυ σε τι θα δωσεις προσοχη για να μην κουραζεσαι.
Να εισαι σιγουρος πως οταν εχω συμπερασμα θα το διαβασεις ποτε δεν κρυβομαι.

Αλλα σαν συμβουλη θα στο δωσω να μην βασιζεσαι ποτε στα συμπερασματα των αλλων αλλα στα δικα σου.
Διαβασες για την gazprom,διαβασες για τον Σαββιδη που θα τα οργανωσει ολα μελετησε και εδω σχολιασμο γεγονοτων που εχουν γινει και οχι ευχολογια.
Οποτε αυτο που κανω εγω τωρα στο δινω και σε εσενα αλλα τα συμπερασματα μας οταν βγουν μπορει να ειναι και αντιθετα
Εγω διαβαζω ολες τις παλιες δημοσιες τοποθετησεις του Μαυροφρυδη αργα και προσεκτικα για να δω σε τι ποσοστο θα συμπλευσουν με τις ενεργειες του επενδυτη.
Επισης προσπαθω να μαθω και ρωσσικα.Το μεταφραστικο ειναι αθλιο αν βρω καμια ρωσσιδα στις διακοπες μου που αρχιζουν απο αυριο θα κανω αλματα.Και αλματα στην ρωσσιδα αλλα και αλματα στο θεμα του επενδυτη

1.Ψηφοφορια αν θελουν να μεινει η να φυγει ο Σαββιδης στην SKA ROSTOV
http://forum.ska-rostov.ru/viewtopic.ph ... 689becfc35

2.Σαββιδης και SKA ROSTOV στο ιδιο οπαδικο φορουμ
http://forum.ska-rostov.ru/viewtopic.php?t=290

3.Δηλωση του Σαββιδη προς τους οπαδους της FC ROSTOV
http://www.ska-rostov.ru/press/news/6251215/

4.Προθεση χρηματοδοτησης κατασκευης γηπεδου στην Rostov απο τον Σαββιδη μετα την αποχωρηση του απο την ομαδα
http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/264658

5.Διαφορα βιντεο του Ιβαν Σαββιδη με την πολιτικη του ιδιοτητα αλλα και την επειχηρηματικη του αναφορικα με το εργοστασιο καπνου
http://www.youtube.com/watch?v=KAlag2ec ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=JbyF05YS ... re=related
Ο Σαββιδης με τον Γκουροβανιδη ενωπιον κλιμακιου της ελληνικης βουλης
http://www.youtube.com/watch?v=y2wxwB6ssvk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

το μονο που κοιταξα ειναι το βιντεο ενωπιον της ελληνικης επιτροπης..
εντυπωσιαστηκα απο την ομιλια του..
πρεπει να εχει βαθεια ριζωμενες καποιες αξιες που αντιπροσωπευει,θεωρητικα τουλ και η ομαδα μας.
προσπαθει να συνδεσει την ισχυ,την οικονομικη με πολιτικοκοινωνικα θεματα..
εχει κατι στο μυαλο του..
σιγουρα θα ενιωσε μεγαλη χαρα οταν προκριθηκαμε και με το τροπο και την ενταση που βγηκε,επι της φενερ..
σιγουρα μακαρι οι εδω ελληνες να δειχναν τον μισο ζηλο στα εθνικα μας θεματα..
τα μεγαλα σχεδια φερνουν μεγαλα αποτελεσματα αλλα και μεγαλες καταστροφες..
πρεπει να βοηθησουμε για τα πρωτα...αθλητικα και μη..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην εποχή Σαββίδη και σύμφωνα με τα όσα φαίνονται μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει διάθεση του ομογενή επιχειρηματία για ριζικές αλλαγές μέσα στη ΠΑΕ. Η διοίκηση Βρύζα συνεχίζει κανονικά, ενώ υπάρχει το ερωτηματικό του ρόλου του Άλκη Μαυροφρύδη. Τι λένε οι πληροφορίες.

Πρώτα απ όλα, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ο Άλκης Μαυροφρύδης ξεκίνησε τις επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη όντας στη πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά κατέληξε να λογίζεται ως σύμβουλος της πλευράς Σαββίδη.

Σε αυτές τις πρώτες ημέρες της νέας εποχής, υπήρξε ένα θέμα με τις αρμοδιότητες του καθενός μέσα στη Μικράς Ασίας, κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, να μιλήσει με τη Μαρία Γκοντάρεβα για αυτό το θέμα.

Αφορμή, δόθηκε όταν ο κ. Μαυροφρύδης έδωσε κατευθύνσεις σε έναν από τους υπευθύνους της ΠΑΕ, κάτι που εκνεύρισε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που θεώρησε πως υπάρχει παράβαση ιεραρχίας.

Η κ. Γκοντάρεβα, ισχυρίστηκε πως σε αυτές τις πρώτες στιγμές της στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρειάζεται τον κ. Μαυροφρύδη και πως αν υπάρχει θέμα γύρω από τις σχέσεις τους, τότε θα λογιστεί ως σύμβουλος της εταιρίας ΔΙΜΕΡΑ μέσω της οποίας έγινε και η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Από τη πλευρά του, ο κ. Μαυροφρύδης δεν έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο ούτε από τη πλευρά της ΠΑΕ, ούτε από την πλευρά της κ. Γκοντάρεβα.

Τέτοιοι τριγμοί είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σε ένα νέο εταιρικό καθεστώς, όμως σύντομα και για το καλό του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα σωστής συνεργασίας.

Κι αν αυτή δεν υπάρξει, τότε ο νέος ιδιοκτήτης θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του ζυγίζοντας τα συν και τα πλην.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=20849&t=1

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τι έγινε με την UMBRO

21 Αυγ 2012 23:31, Από Γιώργος Κουβεντίδης
Τι έγινε με την UMBRO

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα της συμφωνίας με την UMBRO και της μπουτίκ, δύο θέματα τα οποία συνδέονται άμεσα. Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ…

Το ότι η συμφωνία με την UMBRO δεν έχει υπογραφεί ακόμη είναι πλέον γνωστό (άλλωστε ακόμη δεν έγινε παρουσίαση της φανέλας), όπως γνωστό είναι και ότι αυτός είναι ο λόγος, που δεν έχει ανοίξει ακόμη η μπουτίκ του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες μέρες ειπώθηκε πως η μπουτίκ καθυστέρησε να ανοίξει, λόγω της αλλαγής στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αυτό ωστόσο δεν είναι αληθές.

Άλλωστε, ακόμη και να υπήρχε έγγραφη συμφωνία με την UMBRO και δεν υπήρχε αλλαγή ιδιοκτησίας, η μπουτίκ πάλι δεν θα μπορούσε να ανοίξει, καθώς δεν έχει δημιουργηθεί η εταιρία, που επρόκειτο να την διαχειριστεί.

Η συμφωνία με την UMBRO κλείστηκε σε προφορικό επίπεδο πριν δύο μήνες και δεν υπογράφτηκε από τη διοίκηση του Ζήση Βρύζα, πριν ακόμη εμπλακεί στην ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά την εμπλοκή Σαββίδη στην ΠΑΕ, κατέστη σαφές ότι αυτή η συμφωνία δεν είναι δυνατό να υπογραφεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το PAOK24, η τιμή χονδρικής που συμφωνήθηκε να δίνει τις φανέλες η UMBRO στον ΠΑΟΚ δεν κρίθηκε συμφέρουσα, την ώρα που οι ομάδες της Adidas προμηθεύονται φανέλες σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Με τέτοια τιμή που συμφωνήθηκε με την UMBRO, η ΠΑΕ θα έπρεπε να πουλά τη φανέλα πολύ ακριβά, προκειμένου να έχει κέρδος.

Ένα άλλο παράδοξο της συμφωνίας, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία από την Αθήνα, με την οποία έγινε η συμφωνία, και η οποία έχει το δικαίωμα να εμπορεύεται υλικό της UMBRO στην Ελλάδα, στέλνει τις φανέλες στη Θεσσαλονίκη «κενές».

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τυπώνει μόνος του τους αριθμούς, τα ονόματα των παικτών, τα λογότυπα των χορηγών κι ακόμη και το σήμα του στη φανέλα, κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στον ΠΑΟΚ.

Γι΄ αυτό το λόγο, έγινε συμφωνία με επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, να κάνει αυτή τη δουλειά έναντι ενός πολύ σημαντικού ποσού, το οποίο πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στα πρώτα παιχνίδια ακόμη και το σήμα του ΠΑΟΚ πάνω στη φανέλα ήταν μια απλή στάμπα κι όχι ραμμένο ή κεντημένο, κι αυτό δεν προκάλεσε καλή εντύπωση.

Για τη συμφωνία με την UMBRO υπάρχουν κι άλλες ενστάσεις, όπως για παράδειγμα η άποψη των παικτών ότι οι φανέλες δεν είναι πολύ… ποιοτικές, αλλά αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό.

Τη συμφωνία για τον χορηγό ιματισμού, την είχε αναλάβει ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Στέφανος Σαράτσης (κι όχι ο νέος εμπορικός διευθυντής, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στην Adidas, οπότε θεωρητικά γνωρίζει καλά αυτή την αγορά), καθώς έτσι είχε αποφασίσει η διοίκηση.

Ο άνθρωπος μπορεί να είχε όλη την καλή διάθεση να πετύχει μια καλή συμφωνία, ωστόσο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει υπογραφεί, ούτε θα υπογραφεί αν δεν αλλάξουν αρκετοί όροι, επιβεβαιώνει πως η συμφωνία δεν κρίθηκε συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ.

Η νέα ιδιοκτησία έκρινε πως πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας, προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που θα θεωρείται συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=20854&t=1
:lol: :lol: :twisted: :twisted: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

giapas έγραψε:όταν γράφεις για ΑΝΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ κάποιων και αμέσως στο επόμενο post σου αναφέρεσαι σε μέλος εδώ μέσα και λές "πόσα ψέμματα θα πεις αυτή τη βδομάδα"..... τότε μου δίνεις το δικαίωμα να σε ρωτήσω (δίχως να πάρω απάντηση) ..
giapas έγραψε:Τουμπιώτη θεωρείς ότι κάποιος μπαίνει εδώ για να παραπληροφορήσει? Και ποιος είναι αυτός κατά τη γνώμη σου?
Επίσης όταν αναφέρεσαι σε high score , πάλι μου δίνεις το δικαίωμα να ισχυριστώ ότι κρατάς τα σωστά και λάθος λέει ο καθένας σε ένα άτυπο διαγωνισμό "ενημέρωσης" και σωστής ερμηνείας των εξέλίξεων. Εγώ "φιλικά" το ονόμασα παιχνίδι.

Όσο για αυτό ...
giapas έγραψε: Δε λέω, καλές οι λεπτομέρειες που μας τονίζεις συνεχώς περί διαφοράς μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη και αποφάσεων ΕΕΑ και διαφορών πτυχών της συμφωνίας με Σαββίδη... αλλά κάπου σε έχω χάσει. Θες να δείξεις κάτι με αυτά? Ο τρόπος που γράφεις υποδηλώνεις ότι δε γουστάρεις καθόλου τη φάση που έγινε ( ή πάει να γίνει) και με προσεκτικά διατυπωμένες θέσεις πας να τη βγάλεις σκάρτη.
.. που ούτε καν το σχολιάζεις ας το κάνω πενηνταράκια. Εγώ είμαι οπαδός , δεν είμαι δημοσιογράφος ούτε δικηγόρος . Με νοιάζει ο ΠΑΟΚ να πάει μπροστά , είτε ο Σαββίδης είναι μεγαλομέτοχος είτε ιδιοκτήτης είτε ΕΠΕ είτε οτιδήποτε. Όταν το κλίμα είναι "ήρθε ο Σαββίδης , αλλάζουμε σελίδα"... και εσύ βγαίνεις (ίσως σωστά) και λες "δεν είναι ιδιοκτήτης , είναι μεγαλομέτοχος και δεν είναι αυτός στη πραγματικότητα αλλά μια ΕΠΕ πίσω του και δε αναλαμβάνει τα χρέη αλλά φεύγει όποτε θέλει και μας έκανε δάνειο αλλά θα το χρωστάμε κλπ κλπ κλπ " είναι προφανές ότι κάτι θες να πεις. Αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι , μάλλον θέλω γυαλιά. Δε ζήτησα να μου δώσεις αναφορά , αλλά να μου πεις τι σου αρέσει από την όλη φάση και τι όχι. Τι θεωρείς ότι μπορεί να κρύβεται και τι θεωρείς επικίνδυνο για το μέλλον της ομάδας μας. Αλλιώς δε θα έμπαινες στο κόπο να κάνεις και υπόδειξη να αλλάξει ο τίτλος του θέματος... γιατί τόσο τρεμούρα για τις λεπτομέρειες αν η ουσία δεν αλλάζει? Εκτός αν έχεις κανένα βίτσιο με τη σωστή πληροφόρηση και θες να διορθώσεις οποαδήποτε ανακρίβεια λέγεται στο παοκμανια.... αλλά είναι τόσες πολλές αυτές που δε θα τελειώσεις ούτε σε 10 χρόνια.
Εγω είμαι οπαδός και με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ ο τουμπιωτης ειναι φανερο ότι για άλλους λόγους δεν θελει τον ΣΑΒΒΙΔΗ στον ΠΑΟΚ γιαυτο και κάνει σχόλια μόνο για εξωαγωνιστικα θέματα ....
που δεν με ενδιαφέρουν εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ο χρόνος που απαιτείτε για να βρεις αυτά που έχεις παραθέσει πρέπει να είναι μεγάλος. Ρώσικα δεν ξέρω όπως και εσύ άρα τι βοηθάνε; Γενικά η εντύπωση που δίνεις είναι πως θεωρείς τον Σαββίδη τουλάχιστον ύποπτο. Και η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλεις ( να μάθεις και ρώσικα; ) φανερώνει μια βεβαιότητα για της κρυφές προθέσεις του πατέρα των νέων μεγαλομετόχων.
Κάπως έτσι πρέπει να το αντιλαμβάνεται και ο giapas.
Φυσικά δεν θα σου υποδείξω που θα αναλώνεις τον χρόνο σου αλλά θα πρέπει να κατανοήσεις και την απορία μας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ok, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και εγώ είμαι καλυμμένος στο θέμα.

Θεωρώ ότι όλοι έχουμε κοινό σκοπό.

Προσωπικό έχω επιφυλάξεις που δεν έχουν να κάνουν με γεγονότα αλλά με διαίσθηση. Περιμένω ανυπόμονα να περάσει λίγος χρόνος για να έχουμε πιο σωστή εικόνα.

Είμαστε τόσο καμμένοι και ταλαιπωρημένοι σε κάποια θέματα που φοβάσαι ακόμα και την ελπίδα !!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”