Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
Η καταμέτρηση μόλις έκλεισαν τα γραφεία σήμερα έδειξε 8.017 διαρκείας, η διάθεση των οποίων σταματά οριστικά αύριο. Μέχρι αύριο το απόγευμα, θα έχουν τη δυνατότητα όσοι ενδιαφέρονται, να αγοράσουν διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Πηγή: ΠΑΟΚ24
Πηγή: ΠΑΟΚ24
Ίσως να υπάρχει κάποιος περιορισμός που δεν τον γνωρίζω, όμως το να σταματάς την διάθεση των διαρκείας μία μέρα πριν από μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με πολύ κόσμο και πολλή επαρχία (που δεν έχει την δυνατότητα να έρθει καθημερινή) .... δε ξέρω .... εγώ το λέω μαλ@κία.
Βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας.
Βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας.
Από τις 9 έως τις 9 10 που ήμουν στα γραφεία είχαν πουληθεί 4 εισητήρια διαρκείας.
Πιστεύω κάτι παίζει με τα εισητήρια που θα πρέπει να είναι στα εκδοτήρια και σε αυτά που θέλει η UEFA δηλωμένα ως διαρκείας και για αυτό αύριο δε θα πουλάνε διαρκείας.
Πιστεύω κάτι παίζει με τα εισητήρια που θα πρέπει να είναι στα εκδοτήρια και σε αυτά που θέλει η UEFA δηλωμένα ως διαρκείας και για αυτό αύριο δε θα πουλάνε διαρκείας.
Σίγουρα, αλλά ένα εναλλακτικό σχέδιο θα έπρεπε να υπάρχει...
Τόσος κόσμος θα έρθει άυριο από μακριά . .
Τόσος κόσμος θα έρθει άυριο από μακριά . .
Δεν νομιζω ότι έχει κάποιο νόημα να έχει λόγο η UEFA που και πως πουλάει μια ομάδα τα διαρκείας της.teod1980 έγραψε:Από τις 9 έως τις 9 10 που ήμουν στα γραφεία είχαν πουληθεί 4 εισητήρια διαρκείας.
Δε ξέρω κάπου το είδα διαβάσει/ ακούσει σχετικά με την UEFA και τα εισητήρια.
Άλλωστε πριν από κάθε ευρωπαϊκό αν προσέξατε σταματάει η διάθεση των διαρκείας και έπειτα έπερνε παράταση και φέτος και πέρισυ νομίζω.
Άλλωστε πριν από κάθε ευρωπαϊκό αν προσέξατε σταματάει η διάθεση των διαρκείας και έπειτα έπερνε παράταση και φέτος και πέρισυ νομίζω.
Λογικό να μην πουλάει διαρκείας τη μέρα του αγώνα γιατί υπάρχει το θεωρητικό σενάριο να γίνει sold-out...
Αλλά μη τα ρίχνουμε όλα πάνω τους, δηλαδή διαρκείας πρέπει να πάρεις τη τελευταία ώρα πριν το πρώτο σοβαρό επίσημο ματς (για να μη βάλω και το προηγούμενο με τους Εβραίους)?
Αν θέλουν ας πάρουν διαρκείας στο χάντμπολ 30 ευρώ ή στο μπάσκετ (τι μούντζες τρώω τώρα) και στη Τούμπα με εισιτηριάκι. Κακό είναι? ρευστό είναι και αυτό.
Υπάρχουν δικαιολογίες και σοβαρές αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 10.000 με οποιοδήποτε πρόεδρο,ομάδα,οικονομικές συνθήκες,παίκτες κλπ.
Άσχετα που μέχρι πριν 5 χρόνια οι 8.000 θα μας φαινόταν τεράστιο νούμερο!
Αλλά μη τα ρίχνουμε όλα πάνω τους, δηλαδή διαρκείας πρέπει να πάρεις τη τελευταία ώρα πριν το πρώτο σοβαρό επίσημο ματς (για να μη βάλω και το προηγούμενο με τους Εβραίους)?
Αν θέλουν ας πάρουν διαρκείας στο χάντμπολ 30 ευρώ ή στο μπάσκετ (τι μούντζες τρώω τώρα) και στη Τούμπα με εισιτηριάκι. Κακό είναι? ρευστό είναι και αυτό.
Υπάρχουν δικαιολογίες και σοβαρές αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 10.000 με οποιοδήποτε πρόεδρο,ομάδα,οικονομικές συνθήκες,παίκτες κλπ.
Άσχετα που μέχρι πριν 5 χρόνια οι 8.000 θα μας φαινόταν τεράστιο νούμερο!
Μήπως υπάρχει και θέμα με την μηχανογράφηση?Ή ενημερώνετε κατευθείαν το σύστημα με την εκάστοτε έκδοση διαρκείας?
αυτός που θα έρθει από την επαρχία την ημέρα του αγώνα, μπορεί να πει στον ανεψιό του να τον βοηθήσει για να το πάρει μέσω ίντερνετ. Θα επιλέξει παραλαβή από το εκδοτήρια του σταδίου και την ημέρα του αγώνα θα μπορέσει να το παραλάβει.
Αλλά όποιος δε θέλει να ζυμώσει 40 μέρες κοσκινίζει.
Αλλά όποιος δε θέλει να ζυμώσει 40 μέρες κοσκινίζει.
Άρτι αφιχθείς από Τούμπα, έστω και τελευταία στιγμή και μετά από πολλή σκέψη το πήρα και εγώ το καρτελάκι.
Δε μου λέτε ρε τσακάλια, για το αυριανό ματς ισχύει το διαρκείας?

Δε μου λέτε ρε τσακάλια, για το αυριανό ματς ισχύει το διαρκείας?
Για αυριο ισχυει απλα για τους ομιλους δεν ισχυει θελεις μινι διαρκειας
- ΑποστόληςΑ