Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

αυτη ειναι ακριβως η τακτικη που ακολουθουσε τοσα χρονια ο γαβρος,και ειναι πολυ εξυπνη και πετυχημενη.
γιατι 1 εχεις δει και ξερεις τι παιρνεις και 2 ειναι κοινο μυστικο οτι παντα οταν διακρινεται παιχτης αντιπαλης ομαδας εναντιον μας τον φαντασιωνομαστε στη δικη μας
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ελπίζω να έχουμε στα υπ' όψιν μας για τον μέλλον τον 18 χρονο Δημήτρη Σουνά του ρούλη... Θα γίνει μεγάλη παιχτουρα... Έχει πολύ ταλέντο! Το κακό είναι ότι παίζει στην θέση του Πέλκα! Πάντως οι συμπολίτες θα βγάλουν πολλά φυντάνια στο άμεσο μέλλον, γιατί η περσινή τους κ17 είχε πολύ πράγμα... Ελπίζω να εκμεταλευτούμε την δύναμη που πλέον έχουμε και παράλληλα την αδυναμία των άλλων, ώστε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να στελεχωθούμε με πολλά ταλέντα! Σίγουρα και η δική μας ομάδα έχει αρκετα, αλλά πρέπει να κοιτάμε παντού...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από karlat85 »

Ivan_4 έγραψε:Συμφωνώ για τον Vanden Borre, αλλά έχει συμβόλαιο με την Genk...
Και όσο για την ΠΑΕ, μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να ενδιαφερόμαστε συνέχεια για παίκτες που σκόραραν απέναντί μας.
n

Το ονομα του πρωτο ακουστικε πριν το δευτερο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Ο Κατιδης ετοιμος να κλεισει στην κουλα..πως γινεται να κανουν μεταγραφες αυτοι με 35μυρια χρεη?? Φερτε το ΠΑΟΚτσακι στην Τουμπα...
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

xavakhs έγραψε:Ο Κατιδης ετοιμος να κλεισει στην κουλα..πως γινεται να κανουν μεταγραφες αυτοι με 35μυρια χρεη?? Φερτε το ΠΑΟΚτσακι στην Τουμπα...

ελα ντε!!!!
κ εγω την ιδια απορια εχω...
κ για την κουλα κ για τον ρουλη... αυτοι λενε πανε για 3 μεταγραφες :roll:

κ απο την αλλη πως υπαρχουν παιχτες που σκεφτονται να πανε σε αυτους?
:pano:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

dini26 έγραψε:
xavakhs έγραψε:Ο Κατιδης ετοιμος να κλεισει στην κουλα..πως γινεται να κανουν μεταγραφες αυτοι με 35μυρια χρεη?? Φερτε το ΠΑΟΚτσακι στην Τουμπα...

ελα ντε!!!!
κ εγω την ιδια απορια εχω...
κ για την κουλα κ για τον ρουλη... αυτοι λενε πανε για 3 μεταγραφες :roll:

κ απο την αλλη πως υπαρχουν παιχτες που σκεφτονται να πανε σε αυτους?
:pano:
Παίχτης που είναι τόσο χαζος να αφήσει τον Άρη του 2012
για να παει στην αεκ του 2012 ,να μας λείπει !
Και να τον θέλαμε ,που δεν πιστεύω ,γιατί έχεις πολλούς κατιδιδες!

Μα πόσο χαζος μπορεί να είναι κάποιος!
Αναρωτιέμαι πόσο στουρναρια είναι οι άνθρωποι
του!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ποιός Κατίδης στην κούλα ρε παιδιά, μην λέτε ότι νάναι. Ούτε για το κτελ δεν έχουν να του βάλουν για να κατέβει Αθήνα ο άνθρωπος, ένα Κουτσιανικούλη με 60000 το χρόνο δεν μπορούν να κλείσουν. Με Αρκούδες, Λύκους και Κουρέλες θα κατέβουν (αν κατέβουν) στο πρωτάθλημα, δηλαδή για φούντο
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

η γατα στελνει καραγκουνη στον ΠΑΟΚ !
:opaokara: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμας δηλαδη ο Νιμανι που λενε οτι ειναι κοντα στον Πανθρακικο μας χαλουσε; Ξεχασα βεβαια οτι το τελευταιο που κυκλοφορει ειναι οτι εχει ηδη ξεπεραστει το μπατζετ της ομαδας...τωρα ποιο μπατζετ δεν καταλαβα,αυτο που δεν περιελαμβανε τον Σαββιδη η αυτο που το περιελαμβανε;Αυτο που εκανε μεταγραφες κουμαλο και μπαγκουρα και ο γχ δηλωνε οτι θα παμε για αλλους 2 χωρις να υπολογιζουν τον Σαββιδη και ενω στη συνεχεια τσεπωσαμε και 2 μυριακια;Αν υποψιαστω παντως οτι απεκτησε την ομαδα επενδυτης που δεν μπορει να κανει μια υπερβαση 500.000 στον προυπολογισμο που ειχε η ομαδα πριν απο αυτον για να καλυψει οχι πολυτελειες αλλα στιχειωδης αναγκες της ομαδας,δεν θα το αντεξω...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πήραμε Lawrence, κρατήσαμε Robert, Γεωργιάδη και Σαλπι οπότε σαν εξτρέμ δεν έπαιζε. Θα τον προτιμούσα βέβαια έναντι του Γιάννου...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μιλησανε για ισοσκελισμενο προυπολογισμο ωραια? ελα ντε που τους ηρθε η πωληση Σταφυλλιδη 1,5 μυρια και μια 500αρα ο Μαλεζας να τα 2 μυρια, τωρα αν περασουμε στους ομιλους και τσεπωσουμε μια 3αρα θα παει συνολο 5 μυρια.
5 μυρια θα τσεπωσει ο Ιβαν με το καλημερα και θα ξεχρεωσει το 50% αυτων που εβαλε, ετσι με το καλημερα, γιατι ο ΠΑΟΚ δεν θα παψει ποτε του να ειναι συλλογος θησαυροφυλακιο...
τωρα αν εμεις ζητησουμε μια αξιολογη μεταγραφη, μια ποιοτικη βρε παιδακι μου, οχι δεκαδων εκατομμυριων, θα ειμαστε γραφικοι, γκρινιαρηδες, θα θελουμε το κακο του ΠΑΟΚ και ο Ιβαν που δεν θα τα δωσει θα ειναι ο σοβαρος επιχειρηματιας.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Τα χρέη του ΠΑΟΚ πιθανόν να είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που ξέρουμε.
2. Ο Ιβάν δεν ήρθε να βγάλει γρήγορα κέρδη των 2 ή 3 χαρτιών. Δεν τα έχει ανάγκη. Ο σκοπός του πρέπει να είναι πολύ βαθύτερος. Ας μην πλάθουμε Spielbergικά σενάρια τόσο πρόωρα.
3. Όταν κρίνει ότι η ομάδα μπορεί να ανεχθεί ακριβότερες μεταγραφές θα το κάνει, δεν είναι κουτός.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι ειναι πρώτος στόχος τα χρέη αρχίσαμε πάλι τα νεοπλουτιστικα ; Κανε υπέρβαση μεταγραφές αεροδρομίου κλπ. Μυαλο δεν βάλαμε τελικα ; Πρώτος στόχος τα χρέη πρέπει να ειναι και ειναι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Εμας δηλαδη ο Νιμανι που λενε οτι ειναι κοντα στον Πανθρακικο μας χαλουσε; Ξεχασα βεβαια οτι το τελευταιο που κυκλοφορει ειναι οτι εχει ηδη ξεπεραστει το μπατζετ της ομαδας...τωρα ποιο μπατζετ δεν καταλαβα,αυτο που δεν περιελαμβανε τον Σαββιδη η αυτο που το περιελαμβανε;Αυτο που εκανε μεταγραφες κουμαλο και μπαγκουρα και ο γχ δηλωνε οτι θα παμε για αλλους 2 χωρις να υπολογιζουν τον Σαββιδη και ενω στη συνεχεια τσεπωσαμε και 2 μυριακια;Αν υποψιαστω παντως οτι απεκτησε την ομαδα επενδυτης που δεν μπορει να κανει μια υπερβαση 500.000 στον προυπολογισμο που ειχε η ομαδα πριν απο αυτον για να καλυψει οχι πολυτελειες αλλα στιχειωδης αναγκες της ομαδας,δεν θα το αντεξω...
1) O Νιμανί υποννοείς ότι έφυγε για μη αγωνιστικούς λόγους? Διαφώτισέ μας. Αν απλά κρίνεις το αγωνιστικό σκέλος, καλά θα ήταν να μας έλεγες σε ποιο στοιχείο στηρίζεις την αναγκαιότητα παραμονής του.

2) Ονόμασέ μου κάποιες ομάδες στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη που λένε πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τόσο είναι το μπάτζετ μου. Προσπάθησε αυτές που θα βρεις να είναι αναλόγου μεγέθους με εμάς και στη συνέχεια πυροβολούμε όλοι μαζί γιατί δε μας έστειλαν προσωπική επιστολή με αναλυτικά τα στοιχεία του διαθέσιμου μπάτζετ.

3) Ο Μπαγκουρά παίζει στο ΠΑΟΚ ? Είναι μεταγραφή του ΠΑΟΚ ? Η απλά ενισχύει τη θέση "δε γουστάρω τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας" ?

4) Τα 2 μυριάκια που κολλάνε στη μεταγραφική κουβέντα? Έχεις αναλυτική εικόνα σχετικά με την όποια κατάσταση σχετικά με τα οικονομικά? Πχ πόσα χρειάζεσαι , πόσα όχι , τι περισσεύει , τι λείπει κλπ? Από τα ελάχιστα που ξέρω, (ξε)πουλάς για να βρεις έσοδα.... δε πουλάς για να πάρεις κάτι άλλο στην ίδια αξία. Αν αλλάξει κάτι τώρα, δε νομίζεις ότι είναι νωρίς για να φανέι?

5) Εσένα σου είναι αρκετά 500.000 για να γεμίσεις τις τρύπες?Εγώ δε νομίζω. Επίσης θεωρείς ότι παίζει κάποιο ρόλο το αν περάσουμε στους ομίλους?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν μπορώ να καταλαβω τι σας αρεσε πανω στον νιμανι.Δεν εδειξε τιποτα σαν εξτρέμ η μαλλον εδειξε οτι δεν εχει την θεση.Τωρα αν ειμαι για φορ γιατι νσ ρισκάρουμε αφου δεν ξέρουμε αν μπορει να αποδώσει εκει
Ασε που εχει δηλωσει πολλες φορες οτι του αρέσει να παιζει αριστερα.
Τι τερος.κσι αυτη με τον νιμανι απαπαπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”