Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από lefis »

επειδη προφανως και αναφερεσαι σε μενα μπορεις να μου εξηγησεις και τον λογο για το πιθανο ban?αν διαβασες προσεχτικα τα posts μου θα ειδες οτι ημουν προσεχτικος σε αυτα που εγραψα. εκτος και αν θελεις να γραφω οτι μου το πε καποιος απο μεσα ή απο εξω και λοιπες μπουρδες.και το αν ειναι λιμο ή οχι δεν με ενδιαφερει καθολου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπρε νταξ υπερβολικά μιλούσα δεν το εννοώ το μπαν!

Απλά ο τύπος είναι ελεεινός και δε γουστάρω ούτε να ακούω γι αυτόν. Απλά παραδείγματα απο πέρυσι με τον Σάχπα να πάρεις αρκούν για να στηρίξουν τη θέση μου.

Προφανώς χαβαλέ έκανα για το μπαν...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lefis έγραψε:Απο τον ζαγορα στο twitter οποτε κρατά τις απαραίτητες επιφυλαξεις
τώρα μάλιστα έγκυροτατη πηγή .....απο τους χειρότερους ντεμεκ δημοσιογράφους που υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lefis έγραψε:Απο τον ζαγορα στο twitter οποτε κρατά τις απαραίτητες επιφυλαξεις
και εγω ρε Ζαγόρα λέω ότι άρχισε να ακούγετε ότι είσαι καραγκιόζης δεν το λέω αλλα άρχισε να ακούγεται και στο twitter :):)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

rainmaker έγραψε:Μπρε νταξ υπερβολικά μιλούσα δεν το εννοώ το μπαν!

Απλά ο τύπος είναι ελεεινός και δε γουστάρω ούτε να ακούω γι αυτόν. Απλά παραδείγματα απο πέρυσι με τον Σάχπα να πάρεις αρκούν για να στηρίξουν τη θέση μου.

Προφανώς χαβαλέ έκανα για το μπαν...
υπαρχουν προφανως παραδειγματα που δειχνουν οτι δεν αξιζουν να τον ακους οπως αυτο που ανεφερες αλλα υπαρχουν και αλλα που δειχνουν οτι εχει πηγες οπως πχ με σαββιδη το 2006 με μεταγραφες τυπου μουσλι βιτολο κλπ.οποτε αποφασισα να τον ακουω και να κραταω παντα τις επιφυλαξεις μου οπως παρατρυνα και τον dini26. δεν υιοθετησα την αποψη οτι εκλεισε η μεταγραφη απλα οτι αρχιζει να φαινεται καπνος και αυτο ειναι που δεν μου αρεσει.ελπιζω να βγει ψευτης ή λαθος πληροφορημενος.
όσο για το μπαν οκ δεν καταλαβα οτι εκανες χαβαλε οποτε θεμα θεωρειται ληξαν απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Olorin έγραψε:«Εγώ δε θα πήγαινα στον Ολυμπιακό»

20 Αυγ 2012 16:47, Από PAOK24

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μίλησε από την Κίνα όπου αγωνίζεται πλέον στον «Libero 107.4 FM» και πέρα από τα σχόλιά του για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη συμφωνία τού Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μουσλίμοβιτς :
...................

Για την απόφαση του Πάμπλο Κοντρέρας να πάει στον Ολυμπιακό:
«Του εύχομαι καλή τύχη σε αυτόν τον κόσμο... Προσωπικά πάντως, δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα και φυσικά στον Ολυμπιακό. Γιατί; Διότι, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Οταν λέω κάτι, το εννοώ και δεν αλλάζει. Εξάλλου, πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, αρνήθηκα τη προοπτική του Ολυμπιακού. Στο μυαλό και στη καρδιά θα είμαι πάντα ΠΑΟΚ, θα είμαι πάντα οπαδός της ομάδας».
............

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=106&id=20815
Ακούστε το αλάνι να τραγουδάει συνθήματα live :opaokara:

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ, ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΗ, ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Φερτε τον πισω χθες λαιμαι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Παρότι Ζλατανόσκυλο δε θα βαζα και το χέρι μου στη φωτιά οτι δε θα τόκανε.Κι αυτός και οποιοσδήποτε άλλος σ αυτή την ηλικία,πλην του Παυλάρα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εννοείται. ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω ειμαι σιγουρος ;)

Ο ανθρωπος ηταν τρελος για την ομαδα, δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινε, ειδικα στο γαυρο!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω και με 800 ευρώ το μήνα, πήγαινα καρφί στον γαύρο.

Και μετά θα άρχιζα τις δολιοφθορές :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

απο την κεντρικη...

Προτάθηκε στον Πανθρακικό ο Νιμανί και εξετάζεται!
Τον εκλεκτό της επίθεσης ψάχνει ο Σάββας Παντελίδης και στα γραφεία του Πανθρακικού έφτασε την Δευτέρα το μεσημέρι φαξ με το όνομα του Φρεντερίκ Νιμανί!
Ο Γάλλος επιθετικός αγωνιζόταν πέρσι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Λάσλο Μπόλονι τον αξιοποιούσε κυρίως ως αριστερό χαφ (στην κορυφή έπαιζε ο Στέφανος Αθανασιάδης). Πάντως η φυσική του θέση είναι για την κορυφή της επίθεσης και παρότι δεν πληροί της προϋποθέσεις που έχει θέσει ο έμπειρος τεχνικός, τον εξετάζει εξονυχιστικά.

Ο Παντελίδης ζήτησε έναν πιο κοντό επιθετικό, γρήγορο και με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά θα μπορούσε να επιλέξει τον Νιμανί, αφού πρόκειται για λύση με χαμηλό ρίσκο. Και αυτό γιατί γνωρίζει την Ελλάδα, όντας για ένα 6μηνο στη χώρα μας, είναι γρήγορος, δυνατός, φιλόδοξος και κυρίως σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Στα 24 του, δεν πρόλαβε πέρσι να δείξει όλες τις αρετές του στον ΠΑΟΚ και δεν θα έλεγε όχι για μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στον νεοφώτιστο, φέτος, Πανθρακικό.

:pano: :pano: :pano: :pano:
και ρωτα ω εγω τωρα,
ναπω οτι ειναι μετριοτατος γιατι ψαχνεται με πανθρακικο?
η δες τι παικτη αφησαμε να φυγει?

αυτο που με κανει εντιπωσει ειναι πως δεν ειδαμε μια ανακοινωση απο την ΠΑΕ οταν εφυγε για την μη συνεχεια της συνεργασιας.
παντως πιστευω στο 4-4-2 φετος θα βοηθουσε πολυ μιας κ δεν εχουμε κ ψηλο φορ.
τοσο στην κορυφη που ειναι η φυσικη του θεση οσο κ πισω απο τους επιθετικους -αποψη μου-
για αυτο που λεει οτι δεν εδειξε ολες τις ερετες του μηπως φταιει κ οτι δεν επαιξε ποτε στη κορυφη? ε κ. πρωην? :roll:
τεσπα οσο κ να μαρεσε το θεμα ειναι οτι δεν ανηκει στην ομαδα πλεον.
εχω να θυμαμαι το μοναδικο σου γκολ(επισιμο) κ το γιογιο στον βιτολακο :lol:
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ

ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...

Κύριε Κοντρέρας,

Βλέπεις ότι ξεκινάω με το κύριε και όχι αγαπητέ, όπως την ημέρα που σε αποχαιρέτησα από την αγαπημένη μου ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Και δεν το κάνω ούτε από κόμπλεξ ούτε κακία. Γιατί όπως θα ξέρεις η λέξη αγάπη εμπεριέχει ένα βασικό συστατικό την ανιδιοτέλεια.

Ακριβός αυτό το συστατικό μου δίνει το δικαίωμα να σε αποκαλώ πλέον μόνο κύριε.

Μία και εσύ ως έχεις το κάθε δικαίωμα, στον κόσμο της ελεύθερης αγοράς, να συνεχίσεις την καριέρα σου σε ένα άλλο σύλλογο που θα σου αποφέρει χρήματα, έτσι έχω κι εγώ το δικαίωμα να σε αντιμετωπίζω σαν ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Φυσικά μην περιμένεις να σου ευχηθώ καλή τύχη και επιτυχίες με την νέα σου ομάδα.

Κι αυτό όχι επειδή έχω πρόβλημα μαζί σου. Γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι με πόνεσε όταν σε είδα με το κόκκινο κασκόλ. Άλλα δεν μπορώ και να ξεχάσω ότι πρόσφερες στην ομάδα μου και ότι αγωνίστηκες σε εκείνο το παιχνίδι στο Βικελάου με πόνο καρδιάς από τον χαμό του πατέρα σου. Δεν μπορώ να ξεχάσω με πόση αυτοθυσία έβαλες το κορμί σου και δέχτηκες την φονική κλοτσιά στο Λονδίνο. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές μαγείας που μου πρόσφερες με το παιχνίδι σου. Την περηφάνια που ένοιωθα όταν σε έβλεπα με τα μαύρο άσπρα και έλεγα: «ναι ρε στην ομάδα μου παίζει αυτός ο παικταράς και δεν υπάρχει καλύτερος στην θέση του στην Ελλάδα».

Τώρα για εμένα είσαι απλά άλλος ένας παίκτης που πέρασε από την Ελλάδα.

Θέλω να με συγχωρέσεις που θα σε βρίζω όταν θα ξανά επιστρέψεις στο παλιό σου σπίτι αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι θα μου είναι δύσκολο να σε ξεχωρίσω με τα αντιπαθητικά ερυθρόλευκα που θα φοράς. Βλέπεις για σένα είναι πρόκληση και ευκαιρία να αγωνιστής στο Champions League όπως δήλωσες στο αεροδρόμιο αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά τα χρώματα στέρησαν σε εμένα την χαρά να απολαύσω και εγώ από την μεριά μου αυτήν την «πρόκληση» ως θεατής. Άλλα τι στα λέω, τα έζησες στο πετσί σου κι εσύ . Αν θυμάμαι καλά κι εσένα είχαν αποβάλει τότε για να μας κόψουν ένα ακόμα τίτλο και μας άφησαν με 9, γιατί η «μεγάλη» ομάδα που επέλεξες σήμερα, τότε δεν μπορούσε να μας νικήσει στα ίσα 11 εναντίον 11. Άλλα αυτό μην σε ανησυχεί άλλο. Γιατί στην ομάδα που επέλεξες δεν θα έχεις πλέον αυτό το πρόβλημα, στα δύσκολα θα έχεις την απαραίτητη βοήθεια και προστασία.

Άσε τι τα σκαλίζω και στα υπενθυμίζω τώρα και σε στεναχωρώ με τα παλιά. Με κλεμμένα πρωταθλήματα και εξόδους στο Champions League. Τώρα πλέον έχεις την χαρά της σιγουριάς του αποτελέσματος. Και του χρήματος βεβαίως βεβαίως.

Ένα πράγμα όμως δεν μπορώ να σε συγχωρέσω κύριε Κοντρέρας.

Το κλάμα και την στεναχώρια του 8χρονου γιου μου όταν έμαθε ότι πήγες στην αχώνευτη ομάδα με τα κόκκινα. Του γκρέμισες το όνειρο να γίνει σαν εσένα. Και μου είπε μεταξύ θυμού και κλάματος: «εγώ δεν θα παίξω ποτέ στον μισητό ερυθρόλευκο σαν και αυτόν». Βλέπεις παίζεται στην ίδια θέση και τώρα πλέον δεν θα μπορεί να λέει όλο καμάρι: «βλέπεις τον έκοψα σαν τον Κοντρέρας».

Προσπάθησα να σε δικαιολογήσω λέγοντας ότι είσαι επαγγελματίας και ότι αυτή είναι η δουλειά σου, έτσι ώστε να μην λέει πολλά κι αυτός, γιατί δεν ξέρεις ποτέ το μέλλον σου σαν ποδοσφαιριστής. Άλλα με αποστόμωσε... Βλέπεις εδώ στην Ελλάδα λέμε μια σοφή παροιμία: «από μικρό και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια».

Ξέρεις τι μου είπε;

«Τι λες βρε μπαμπά και ο Γκαρσία επαγγελματίας είναι. Άλλα είπε ότι δεν αγοράζονται τα πάντα με τα λεφτά και έμεινε στον ΠΑΟΚ ». Πες μου τώρα εσύ τι να του απαντήσω……..

Για την κόρη μου δεν θα σου γράψω γιατί είπε ένα πελώριο Τίίί;; μετά κάτι είπε για τον ανδρισμό σου και έφυγε. Την συγχώρεσα για την βρισιά λόγο του σοκ της ημέρας. Άλλωστε πατέρας είσαι κι εσύ και ξέρεις από παιδιά .

Κλείνοντας θα ήθελα να σου ζητήσω μια τελευταία χάρη.

Μην ανέβεις στην Τούμπα να παίξεις κόντρα στην ομάδα που σε αναγέννησε. «Τραυματίσου», δεν είναι ντροπή.

Πίστεψε με δεν θα είσαι ο πρώτος που θα το κάνει. Πολλοί «τραυματίσθηκαν» πριν από ένα παιχνίδι στην Τούμπα και όλοι έδειχναν κατανόηση γιατί καταλαβαίνανε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε αυτό το γήπεδο όταν υπάρχει πολύ συναισθηματική φόρτιση.

Ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, οι κοιλιακοί, ξέρεις οι κλασικοί «τραυματισμοί» όταν δεν θέλει να παίξει ένας παίκτης.

Αν πάλι θέλεις να δείξεις τον «επαγγελματισμό» σου, τότε να ξέρεις ότι θα δεχτείς και την «επαγγελματική» υποδοχή και αντιμετώπιση που απολαμβάνει η νέα σου ομάδα όποτε την φιλοξενούμε στο σπίτι μας. Γιατί και εμείς είμαστε σωστοί επαγγελματίες οπαδοί και σεβόμαστε τον εαυτό μας. Ως επαγγελματίες.

Με σεβασμό σε ότι πρόσφερες στην ομάδα μου,

Filippos Traveler

fcpaok.gr Editor

Υ.Γ.: Όσο και αν θέλω δεν μπορώ να μην το κάνω και να μην στο φωνάξω κατάμουτρα

ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία τιμή και δόξα στον Πάμπλο το Γκαρσία. Τον Λατινοαμερικάνο, τον Ινδιάνο στην ψυχή, τον άνθρωπο...

Στον μεγάλο Πάμπλο που πέρασε από την ομάδα μου και είπε: «Σήμερα είναι η αρχή, πολλά παιδιά θα μπορούσαν να είναι… παιδιά μου, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί προέρχονται από τις δικές μας ακαδημίες και θα πρέπει να δουλευτούν και να κάνουμε όλοι υπομονή. Αισθάνομαι πολύ καλά, θα έχω την τελευταία σφαίρα οπλισμένη για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας θετικά. Να έχω την τελευταία μου ευκαιρία έτοιμη»

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.fcpaok.gr//content/view/4547/145/
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ρε γκαρτάση αρώστησα :pano:

Μακάρι να αρωστήσει και η ινδιάνα(Κοντρέρας) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και γράμμα στον κοντρέρας;
Πολλή κλάψα ρε παιδί μου ....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Σοβαρά μιλάμε, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα ρεεεεε!
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

ουτε καν θα μπω στον κοπο να το διαβασω οπως επισης να ασχοληθω με τον οποιοδηποτε επαγγελματια / "οπαδο" ποδοσφαιριστη βλεπε ζλαταν που πουλαει οπαδιλικι , ολοι τους ειναι επαγγελματιες...μου αρκει οταν ενας παικτης οσο ειναι στην ομαδα μας τα δινει ολα απο εκει και περα τιποτα... μονο εμεις ειμαστε εδω για τα 4 γραμματα...ο ΠΑΟΚ θα ειναι παντα εδω ειτε με ζαφειριου ειτε με βιερινια ... φτανει με την προσωπολατρεια ..

εμεις μαζι...
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”