PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Re: PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Πιο δυνατή ομάδα απο Καρπάτι αυτοί πιο αδύναμοι απο πέρυσι εμείς.
Το θέμα είναι να μη δεχτούμε γκολ εδώ.
να μην ξεχάσω
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη διαφήμιση του otetv. Δεν είναι μικρό πράγμα να σε παίζουν όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες για μια βδομάδα. Αν μπορεί κάποιος ας την ανεβάσει γιατί δεν την έχω βρει πουθενά.
το πιο ωραίο είναι τα 2 βαμμένα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ στο τέλος
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη διαφήμιση του otetv. Δεν είναι μικρό πράγμα να σε παίζουν όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες για μια βδομάδα. Αν μπορεί κάποιος ας την ανεβάσει γιατί δεν την έχω βρει πουθενά.
το πιο ωραίο είναι τα 2 βαμμένα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ στο τέλος
Αρκετά πιο αδύναμη ομάδα η Ραπίντ από την Καρπάτυ.Δεν μπορώ να καταλάβω τί σας έχει πιάσει όλους και υπερεκτιμάτε την Ραπίντ.Επειδή κέρδισε την Στουρμ την διαλυμένη και την Σαλτσμπουργκ;Εχετε δει αυστριακό πρωτάθλημα;Κάτι σαν την Β εθνική είναι..Ατεχνο και αργό.Karelias έγραψε:Πιο δυνατή ομάδα απο Καρπάτι αυτοί πιο αδύναμοι απο πέρυσι εμείς.
Εδώ ο ρούλης απέκλεισε την Αούτσρια που είναι μια κλάση πάνω απ την Ραπίντ..Κ εμείς αποδυναμωμένοι είμαστε,αλλά όχι κ έτσι..Η ηττοπάθεια είναι κακό πράγμα.
Δεν λέω ότι έχουμε ομαδάρα και θα κερδίσουμε 8-0,αλλά ούτε η Ραπίντ είναι Καρπάτυ,ούτε εμείς είμαστε τόσο χάλια όσο λέτε.Μια χαρά θα πάνε όλα.
Και εμένα η Rapid μου φαίνεται ευκολότερος αντίπαλος από την Karpaty. Δεν λέω πως είναι καμιά ομάδα του πεταματού, αντίθετα είναι καλή ομάδα και φορμαρισμένη, αλλά όχι και να μας φοβίζει... Ο καλός ΠΑΟΚ την κερδίζει μέσα έξω. Ο μέτριος ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί...
Και καταλήγω, καλός είναι ο σεβασμός και γενικά πρέπει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά η υπερεκτίμηση του αντιπάλου απέχει αρκετά από τον σεβασμό.
Εμάς η θέση μας είναι μέσα στο γήπεδο. Να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και όλα θα πάνε καλά.
Πιστεύω πως θα βγάλουμε πολλά γούστα φέτος
Και καταλήγω, καλός είναι ο σεβασμός και γενικά πρέπει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά η υπερεκτίμηση του αντιπάλου απέχει αρκετά από τον σεβασμό.
Εμάς η θέση μας είναι μέσα στο γήπεδο. Να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και όλα θα πάνε καλά.
Πιστεύω πως θα βγάλουμε πολλά γούστα φέτος
- xrictoforoc
Mετά από ενός μήνα μπαν-άκι επέστρεψα στο forum.
Λοιπόν,πιστεύω ότι ο Δώνης (ο οποίος με έχει ικανονποιήσει ως τώρα) πρέπει να ξεκινήσει τον Λίαμ το αλάνι,δείχνει να το κατέχει το παλικάρι,νομίζω ο Γεωργιάδης πρέπει να κάτσει στον πάγκο μιας και ο Ρομπέρ είναι σε τρομερή φόρμα.
Τώρα όσο για την επικυνδυνότητα του ματς...ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να είναι ψυχοβγάλτης και αβέβαιος ως ομάδα,μπορείς να δεις τα πάντα,πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε σοβαροί και δεν θα χρειαστεί να αγχωθούμε.
Άντε και με την νίκη

Λοιπόν,πιστεύω ότι ο Δώνης (ο οποίος με έχει ικανονποιήσει ως τώρα) πρέπει να ξεκινήσει τον Λίαμ το αλάνι,δείχνει να το κατέχει το παλικάρι,νομίζω ο Γεωργιάδης πρέπει να κάτσει στον πάγκο μιας και ο Ρομπέρ είναι σε τρομερή φόρμα.
Τώρα όσο για την επικυνδυνότητα του ματς...ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να είναι ψυχοβγάλτης και αβέβαιος ως ομάδα,μπορείς να δεις τα πάντα,πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε σοβαροί και δεν θα χρειαστεί να αγχωθούμε.
Άντε και με την νίκη
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
την Πεμπτη πρεπει να γεμισει ο ΝΑΟΣ,και ολοι μαζι να καλωσορισουμε τον ΙΒΑΝ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
.....το ματς αν ειμαστε σοβαροι το χουμε ανετα 2-0.Ευκολακι ειναι......
για πολυ ντουγανια τους ειδα τους ασπρουλιαριδες....τι αυστριακο ποδοσφαιρο και μ@λακιες τωρα.....
....ρε τι να μας ''κλασουν'' τωρα οι νεροβραστοι ιμιτασιον γερμανοι,μεσα στην Τουμπα
.
την Πεμτη το βραδυ θα εχει... sex και βια μεσα στα σχολεια...
ωπα ωπα...για σιγα ρε ταγμα.
...λαθος...τι σχολεια...τι ειναι αυτα που λες;
Απαντηση....ρε σχολεια...ΣΧΟΛΕΙΑΑΑΑ.....θα ερθουν και οι τσιρλιντερ τους 1500 δεσποινιδες
να φωναξουν
στα τσιμεντα της Τουμπας
και εμεις σαν καλοι ''δασκαλοι'' και ''καθηγητες της κερκιδας''...
.... θα παραδωσουμε ''δωρεαν'' μαθηματα στα κοριτσια.
αιντε ρε...Παοκτσακια μου....αιντε ρε ολοι στον Ναο.....

για πολυ ντουγανια τους ειδα τους ασπρουλιαριδες....τι αυστριακο ποδοσφαιρο και μ@λακιες τωρα.....
....ρε τι να μας ''κλασουν'' τωρα οι νεροβραστοι ιμιτασιον γερμανοι,μεσα στην Τουμπα
την Πεμτη το βραδυ θα εχει... sex και βια μεσα στα σχολεια...
Απαντηση....ρε σχολεια...ΣΧΟΛΕΙΑΑΑΑ.....θα ερθουν και οι τσιρλιντερ τους 1500 δεσποινιδες
στα τσιμεντα της Τουμπας
.... θα παραδωσουμε ''δωρεαν'' μαθηματα στα κοριτσια.
αιντε ρε...Παοκτσακια μου....αιντε ρε ολοι στον Ναο.....
Γεια σου ρε Τάγμα! Έεεεεεεετσιιι χαχαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:την Πεμπτη πρεπει να γεμισει ο ΝΑΟΣ,και ολοι μαζι να καλωσορισουμε τον ΙΒΑΝ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.![]()
....ρε τι να μας ''κλασουν'' τωρα οι νεροβραστοι ιμιτασιον γερμανοι,μεσα στην Τουμπα![]()
.
την Πεμτη το βραδυ θα εχει... sex και βια μεσα στα σχολεια...![]()
![]()
ωπα ωπα...για σιγα ρε ταγμα.
...λαθος...τι σχολεια...τι ειναι αυτα που λες;
Απαντηση....ρε σχολεια...ΣΧΟΛΕΙΑΑΑΑ.....θα ερθουν και οι τσιρλιντερ τους 1500 δεσποινιδεςνα φωναξουν
στα τσιμεντα της Τουμπας![]()
![]()
![]()
![]()
.... θα παραδωσουμε ''δωρεαν'' μαθηματα στα κοριτσια.![]()
![]()
![]()
![]()
αιντε ρε...Παοκτσακια μου....αιντε ρε ολοι στον Ναο.....![]()
Όταν σε 3-4 χρόνια έχεις γονατίσει μέσα - έξω διαφόρους μεγάλους αντιπάλους δεν έχεις παρά να περιμένεις πρόκριση αβλεπί.
Δε σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να αποκλειστείς από τον Ατρόμητο της Αυστρίας ( άσχετα αν όλα γίνονται )
Δε σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να αποκλειστείς από τον Ατρόμητο της Αυστρίας ( άσχετα αν όλα γίνονται )
1,40 προκριση ΠΑΟΚ στη bwin, οχι οτι σημαινει κατι, απλα ειναι μια εκτιμηση καθαρα ψυχρη...
λαθος παραδειγμα διαλεξες...ο ατρομητος σε απεκλεισε περυσι και τελειωσε πιο πανω βαθμολογικαgiapas έγραψε:Όταν σε 3-4 χρόνια έχεις γονατίσει μέσα - έξω διαφόρους μεγάλους αντιπάλους δεν έχεις παρά να περιμένεις πρόκριση αβλεπί.
- ΑποστόληςΑ
+1Odi έγραψε: Αρκετά πιο αδύναμη ομάδα η Ραπίντ από την Καρπάτυ.Δεν μπορώ να καταλάβω τί σας έχει πιάσει όλους και υπερεκτιμάτε την Ραπίντ.
ΤΑΓΜΑΑΑΑ κάτι για σχολεία και δασκάλους είδα!!!!
[youtube]lwocVBZy64U[/youtube]
αυτό για να επισημαίνουμε την αναγκαιότητα των δασκάλων!

[youtube]lwocVBZy64U[/youtube]
αυτό για να επισημαίνουμε την αναγκαιότητα των δασκάλων!
Π π κρισιμα ματς...αν περασουμε φετος μετα απο χρονια, η χρονια θα ναι αρκετα κερδοφορα...
σιγουρα η φετινη προκριση με το καλο να ερθει θα ειναι πραγματικα χρυσαφι
αλλα
κ οι προηγουμενες 2 πιστευω ηταν αρκετα κερδοφορες απλα δεν διαχειρηστηκαν σωστα τα λεφτα
εκει ειναι ολη η υποθεση στον διαχειρισμο.
αποψη μου παντα..
παντως την Πεμπτη θελει να πεσουν τα τσιμεντα απο τις φωνες κ η ομαδα να μη μπει μουδιασμενα, και χωρις αγχος.
πρεπει να κανουμε καθαρη νικη με καθαρο σκορ γιατι η στην ρεβανς μας βλεπω με τα χαπια μεχρι την ληξη
αν κ ΠΑΟΚ εισαι μπορει να δυσκολεψουμε την ζωη μας στη Τουμπα κ να περασουμε αερα απο εκει..

αλλα
κ οι προηγουμενες 2 πιστευω ηταν αρκετα κερδοφορες απλα δεν διαχειρηστηκαν σωστα τα λεφτα
εκει ειναι ολη η υποθεση στον διαχειρισμο.
αποψη μου παντα..
παντως την Πεμπτη θελει να πεσουν τα τσιμεντα απο τις φωνες κ η ομαδα να μη μπει μουδιασμενα, και χωρις αγχος.
πρεπει να κανουμε καθαρη νικη με καθαρο σκορ γιατι η στην ρεβανς μας βλεπω με τα χαπια μεχρι την ληξη
αν κ ΠΑΟΚ εισαι μπορει να δυσκολεψουμε την ζωη μας στη Τουμπα κ να περασουμε αερα απο εκει..