Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013
Είναι δυνατόν να περιμένουμε 2 ολόκληρους μήνες για να απαντήσει ο 36χρονος Χαραλαμπίδης;;; Είμαστε σοβαροί;
Χάθηκε ο Παππάς για χαζομάρες, αλλά και ο Κασελάκης και εμείς περιμένουμε ακόμη τον Χαραλαμπίδη...
Α ρε ΠΑΟΚ, πόσο χαμηλά θα πέσεις...
Χάθηκε ο Παππάς για χαζομάρες, αλλά και ο Κασελάκης και εμείς περιμένουμε ακόμη τον Χαραλαμπίδη...
Α ρε ΠΑΟΚ, πόσο χαμηλά θα πέσεις...
Χτίστε αλλη μια χρονια την ομάδα πανω στον Παπαδόπουλο και να ψαχνομαστε παλι απο Φεβρουάριο
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Κόφτε τις μίρλες και αγοράστε διαρκείας. Τέλος. Ναι με Παπά θα παίζουμε. Και πιστέψτε με με τον Μπανέ να έχει μάθει από τα λάθη του πέρυσι και αν σήμερα υπογράψει ο Χαρά μαζί με τον Παπαδόπουλο και ίσως τον Δέδα να δείτε και που ο Ντικούδης θα έρθει και οι Αμερικανοί. Και με μικρά συμβόλαια στα μέτρα μας κανένας δεν θα φύγει.
Ποια μιρλα ρε αδερφε μια παρατήρηση κανω,δυο φορες δεν την πατησαμε έτσι?
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Φίλε μου δεν το λέω προσωπικά σε εσένα γενικά το γράφω. Όλοι μας εδώ από την αρχή του καλοκαιριού αρχίσουμε να γκρινιάζουμε και να ανυσηχούμε για όλα. Ήρθε ο Ιβάν πάλι γκρίνια, έβαλε 10 μύριο πάλι γκρινιά, ψιλοανακαινίζει την Τούμπα πάλι γκρίνια.
Ας πάμε όμως στα μεταγραφομπασκετικά μας. Εγώ πιστεύω και αυτό στο είπα πιο πάνω ότι φέτος ο Παπαδόπουλος θα πάρει το πολύ 50.000 και όχι 300.000 (που είχε). Θα πάρουν όλοι το συμβολαίο που έχουμε να καλύψουμε. Εμείς να πάρουμε 6.000 διαρκείας μπορούμε;
Ένα - δύο βράδια να μην βγείτε ρε παιδιά τα βγάζετε στο χαλαρό για τα διαρκείας μας. Έχουμε όλοκληρο PAOK SPORTS ARENA, ιδιόκτητο, κρατικό (πείτε το όπως θέλετε). Είναι όμως δικό μας! Και δεν πάμε να το γεμίσουμε; Γιατί; Ορμάτε αδέρφια! Και θα έρθουν και οι μεταγραφές.
Εμένα ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι προφανώς ο Σούλης λογικά θέλει να δουλέψει με τους γερόλυκους. Γιατί; Πάρε 3-4 22-23 χρονών παιδιά που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα είτε α1 είτε α2 χτίστε με αυτά κορμός, γερό κορμός και αν θες πάρε έστω τον Χαραμπίδη και τον Παπαδόπουλο και μόνο αυτούς για πιο έμπειρους.
Α ρε Καλλέ φέτος θέλω double-double.
Ας πάμε όμως στα μεταγραφομπασκετικά μας. Εγώ πιστεύω και αυτό στο είπα πιο πάνω ότι φέτος ο Παπαδόπουλος θα πάρει το πολύ 50.000 και όχι 300.000 (που είχε). Θα πάρουν όλοι το συμβολαίο που έχουμε να καλύψουμε. Εμείς να πάρουμε 6.000 διαρκείας μπορούμε;
Ένα - δύο βράδια να μην βγείτε ρε παιδιά τα βγάζετε στο χαλαρό για τα διαρκείας μας. Έχουμε όλοκληρο PAOK SPORTS ARENA, ιδιόκτητο, κρατικό (πείτε το όπως θέλετε). Είναι όμως δικό μας! Και δεν πάμε να το γεμίσουμε; Γιατί; Ορμάτε αδέρφια! Και θα έρθουν και οι μεταγραφές.
Εμένα ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι προφανώς ο Σούλης λογικά θέλει να δουλέψει με τους γερόλυκους. Γιατί; Πάρε 3-4 22-23 χρονών παιδιά που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα είτε α1 είτε α2 χτίστε με αυτά κορμός, γερό κορμός και αν θες πάρε έστω τον Χαραμπίδη και τον Παπαδόπουλο και μόνο αυτούς για πιο έμπειρους.
Α ρε Καλλέ φέτος θέλω double-double.
- KalamarGiannis
μετά το πολύ ουσιαστικό χάσιμο του Παππά, άντε να δούμε ...
θα κλείσουν οι μαθουσάλες αλλά καλοί παίκτες που θέλει ο Σούλης;
κι αν κλείσουν θα μπορέσει να κρατήσει η ομάδα όλη την χρονιά; και οι τραυματισμοί;;
κι αν πούμε ότι βρεθεί τρόπος να πληρώνονται κανονικά, τι αγωνιστικό αποτέλεσμα μπορούμε να περιμένουμε;;
(περιμένω καλή σαιζόν από τον Χαραλαμπίδη)
-το ξέρω ότι η χρονιές τρέχουν μόνο για να ξεχρεώνουμε, αλλά δεν πρέπει μια που πρόκειται για πρωτάθλημα μπάσκετ να δούμε και λίγο αν θα έχουμε το κούτελο ψηλά ή θα κοιτάμε την πλάτη των γειτονιών, των σκουλικιών κτλ;
θα κλείσουν οι μαθουσάλες αλλά καλοί παίκτες που θέλει ο Σούλης;
κι αν κλείσουν θα μπορέσει να κρατήσει η ομάδα όλη την χρονιά; και οι τραυματισμοί;;
κι αν πούμε ότι βρεθεί τρόπος να πληρώνονται κανονικά, τι αγωνιστικό αποτέλεσμα μπορούμε να περιμένουμε;;
(περιμένω καλή σαιζόν από τον Χαραλαμπίδη)
-το ξέρω ότι η χρονιές τρέχουν μόνο για να ξεχρεώνουμε, αλλά δεν πρέπει μια που πρόκειται για πρωτάθλημα μπάσκετ να δούμε και λίγο αν θα έχουμε το κούτελο ψηλά ή θα κοιτάμε την πλάτη των γειτονιών, των σκουλικιών κτλ;
είτε το θέλουμε είτε όχι, ναι προέχει η εξυγίανση. στο δικό μου το μυαλό εξυγίανση δε σημαίνει φυσικά μόνο εξυπηρέτηση των χρεών, το οποίο είναι φυσικά το πρώτο βήμα. Μιλάω για μια υγιή επιτέλους ομάδα, με όποιους παίκτες- δεν με ενδιαφέρει και πολύ ποιούς-, οι οποίοι να πληρώνονται στην ώρα τους και να μη φεύγουν στη μέση της χρονιάς. προτιμώ θεοδωράκο με 10 απ' ό,τι παππά με 70, που τα χριστούγεννα θα χει πάρει τα 6 και θα φύγει για τη Forli ξέρω γω για το καλό της ομάδας... μπορεί να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό φέτος? ένα δεύτερο βήμα θα είναι προσέγγιση επιχειρηματιών τύπου σαββίδη,κοντομηνά, αλεξόπουλου. μια υγιής καε σε 4-5 χρόνια θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με 1 εκατομμύριο μπάτζετ. Μπορούμε (ή καλύτερα αντέχουμε) να δούμε τόσο μπροστά?????? ....
Το θέμα ομώς είναι σε αυτά τα 4-5 χρόνια θα παίζουμε Α1 ή θα κάνουμε παρέα στην ΑΕΚ
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πάντως από χρέη ΔΕΝ θα πέσουμε στην κατηγορία που είναι η ΑΕΚ, αν συνεχίσουμε την συγκεκριμένη τακτική στις μεταγραφές.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.cretalive.gr/new/102077/basket/Ypobibastike_stin_B_Ethniki_to_mpasket_tis_AEK_logo_chreon
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=468426
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Άντε γαμώτο πες τα λίγο σε παρακαλώ. Συμφώνω σε όλα! Χίλιες φορές παίχτες Α2 (πια το πρωτάθλημα Α1 - Α2 δεν έχει τόσες διαφορές) με 10.000 να τους πληρώνουμε στην ώρα τους και με τις χορηγίες και λοιπά να ξεχρεώσουμε και 4-5-10 χρόνια να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού. Τα αδέρφια της Παρτιζάν έκαναν το ίδιο ακριβώς μα το ίδιο.palok έγραψε:είτε το θέλουμε είτε όχι, ναι προέχει η εξυγίανση. στο δικό μου το μυαλό εξυγίανση δε σημαίνει φυσικά μόνο εξυπηρέτηση των χρεών, το οποίο είναι φυσικά το πρώτο βήμα. Μιλάω για μια υγιή επιτέλους ομάδα, με όποιους παίκτες- δεν με ενδιαφέρει και πολύ ποιούς-, οι οποίοι να πληρώνονται στην ώρα τους και να μη φεύγουν στη μέση της χρονιάς. προτιμώ θεοδωράκο με 10 απ' ό,τι παππά με 70, που τα χριστούγεννα θα χει πάρει τα 6 και θα φύγει για τη Forli ξέρω γω για το καλό της ομάδας... μπορεί να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό φέτος? ένα δεύτερο βήμα θα είναι προσέγγιση επιχειρηματιών τύπου σαββίδη,κοντομηνά, αλεξόπουλου. μια υγιής καε σε 4-5 χρόνια θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με 1 εκατομμύριο μπάτζετ. Μπορούμε (ή καλύτερα αντέχουμε) να δούμε τόσο μπροστά?????? ....
- angelheart
- Επικοινωνία:
@nico
Ούτε και εγώ για χρέη μιλάω. Ούτε και οι της ΑΕΚ βέβαια μιλούσαν. Και όταν τους τελείωσε το μπακίρι, την κάνανε με ελαφρά, και η ομάδα πήγε στην Β. Αυτό λέω.
Ούτε και εγώ για χρέη μιλάω. Ούτε και οι της ΑΕΚ βέβαια μιλούσαν. Και όταν τους τελείωσε το μπακίρι, την κάνανε με ελαφρά, και η ομάδα πήγε στην Β. Αυτό λέω.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Για αυτό πάρτε διαρκείας! Επίσης ΕιντζελΧαρτ να σου πω η ΑΕΚ είχε ποτέ πρόεδρο κάποιον σαν τον Πρέλεβιτς; Κάποιον προπονητή που να πονάει την ομάδα τόσο πολύ όσο ο Σούλης; Όχι, εδώ είναι η διαφορά μας. Είχε ιδιόκτητο σπίτι για να μην πληρώνει ενοίκεια και τέτοια; Όχι. Έχει τέτοιο ΛΑΟ; ΌΧΙ. Βέβαια ο ΛΑΟΣ φέτος να το δείξει ότι είναι ΛΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!
Btw Καλωςήρθε Χαλαραμπίδη κάποιος να ανοίξει τόπικ παρακαλώ:
Ανακοίνωσε Χαραλαμπίδη
Μετά από δύο περίπου μήνες αναμονής, το σίριαλ με τον Κώστα Χαραλαμπίδη είχε αίσιο τέλος και πριν λίγο η ΚΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ, που θα υπογράψει τις προσεχείς ημέρες συμβόλαιο ενός χρόνου.
Η συμφωνία «έκλεισε» νωρίς το απόγευμα με την συνάντηση των δύο πλευρών, απόντος όμως του Κώστα Χαραλαμπίδη, που δεν θα είναι στην προπόνηση της ομάδας. Θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μόλις υπογράψει το συμβόλαιό του κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα την Τετάρτη. Οριστική εξέλιξη δεν υπήρξε για Παπαδόπουλο και Δέδα, αλλά το θέμα και των δύο παικτών είναι υπό συζήτηση και υπάρχουν ελπίδες για θετική κατάληξη.
Η ανακοίνωση πάντως της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την συμφωνία με τον Κώστα Χαραλαμπίδη αναφέρει… «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο τρίτος σκόρερ και πιο εύστοχος στις βολές κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, πρόκειται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1976 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.89 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έχει αγωνιστεί δύο φορές στο Μακεδονικό (1997-2002 και 2004-06), στην Ολύμπια Λάρισας (2002-04), στο Μαρούσι (2006-09), στον Πανελλήνιο (2009-10) στον Άρη (2010-11) και στον ΚΑΟΔ (2011-12), ενώ πέρσι και μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον ΚΑΟΔ αγωνίστηκε και στην Ιταλική Enel Brindisi, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία. Τον ίδιο ακριβώς τίτλο (πρωταθλητής Α2) έχει κατακτήσει δύο φορές και στην Ελλάδα με τον Μακεδονικό (2000 και 2002). Εχει αγωνιστεί επίσης στον τελικό του Uleb Cup το 2005 και στο Final Four του Eurocup το 2010.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, μετά την κοινή τους παρουσία στο Μακεδονικό και στο Μαρούσι.
Btw Καλωςήρθε Χαλαραμπίδη κάποιος να ανοίξει τόπικ παρακαλώ:
Ανακοίνωσε Χαραλαμπίδη
Μετά από δύο περίπου μήνες αναμονής, το σίριαλ με τον Κώστα Χαραλαμπίδη είχε αίσιο τέλος και πριν λίγο η ΚΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ, που θα υπογράψει τις προσεχείς ημέρες συμβόλαιο ενός χρόνου.
Η συμφωνία «έκλεισε» νωρίς το απόγευμα με την συνάντηση των δύο πλευρών, απόντος όμως του Κώστα Χαραλαμπίδη, που δεν θα είναι στην προπόνηση της ομάδας. Θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μόλις υπογράψει το συμβόλαιό του κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα την Τετάρτη. Οριστική εξέλιξη δεν υπήρξε για Παπαδόπουλο και Δέδα, αλλά το θέμα και των δύο παικτών είναι υπό συζήτηση και υπάρχουν ελπίδες για θετική κατάληξη.
Η ανακοίνωση πάντως της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την συμφωνία με τον Κώστα Χαραλαμπίδη αναφέρει… «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο τρίτος σκόρερ και πιο εύστοχος στις βολές κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, πρόκειται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1976 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.89 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έχει αγωνιστεί δύο φορές στο Μακεδονικό (1997-2002 και 2004-06), στην Ολύμπια Λάρισας (2002-04), στο Μαρούσι (2006-09), στον Πανελλήνιο (2009-10) στον Άρη (2010-11) και στον ΚΑΟΔ (2011-12), ενώ πέρσι και μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον ΚΑΟΔ αγωνίστηκε και στην Ιταλική Enel Brindisi, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία. Τον ίδιο ακριβώς τίτλο (πρωταθλητής Α2) έχει κατακτήσει δύο φορές και στην Ελλάδα με τον Μακεδονικό (2000 και 2002). Εχει αγωνιστεί επίσης στον τελικό του Uleb Cup το 2005 και στο Final Four του Eurocup το 2010.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, μετά την κοινή τους παρουσία στο Μακεδονικό και στο Μαρούσι.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&cid=92&id=20817
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Διάβασα ότι κάνει προπονήσεις ο Ματαλόν. Ήδη έπρεπε να υπογράψει με κλειστά μάτια παρακαλώ.