Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Συμφωνα με τα οικονομικα δεδομενα της ΠΑΕ και την ελλειψη ενος ψηλου φορ ειπα οτι θα ηταν μια εναλλακτικη στην περιπτωση που δεν αποκτηθει καποιος αλλος, το βασικο δεν ειναι αν θα αποκτηθει ο συγκεκριμενος αλλα αν θα αποκτηθει παικτης εκει και στην περιπτωση που δεν κατα ποσο θα μπορουμε να βγαλουμε τη χρονια. Επιτακτικη προσθηκη ειναι αυτη του δεκαριου, μετα ενος ανασταλτικου χαφ και μετα ενος υψηλοσωμο επιθετικο για μενα μια προσθηκη απο αυτες θα γινει με πιο πιθανη την πρωτη.
ελα ρε φιλε ελεος βαλθηκες να με τεζαρεις μεσημεριατικα?????????xavakhs έγραψε:Υ.Γ Και ο Χαριστεας ως φορ δεν θα με χαλουσε..πιστευω απο τον Γιαννου θα ναι καλυτερος
Και αν θες ψηλοτερο φορ παρε τον
Matt bullard απτον χαριστεα πιο πολυ μπαλα θα ξερει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Κυρ 19 Αύγ 2012, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Δε φέρνουμε το Χούτο; Την άλλη φορά χάρισε λεφτά για να έρθει, τώρα μπορεί να έρθει αφιλοκερδώς και να μας τάξει και κανένα πριμ..!
-
Dimg4
Ιβαν φερε εναν παιχταρα επιτελικο και ενα σεντερ φορ να τελειωνουμε μαμω το φελεκι μου και τα ρουβλια σου! 
karlat85 έγραψε: Και αν θες ψηλοτερο φορ παρε τον
Matt bullard απτον χαριστεα πιο πολυ μπαλα θα ξερει:opaokara
![]()
+1926amanaoua4 έγραψε:εγω δεν ξερω γιατι .. αλλα εχω κολλησει και πιστευω πως θελουμε οπωσδηποτε εμπειρο 6αρι με τρεξιματα που να μπορει να εγγυηθει σωστη αμ. συμπεριφορα ... να τρωει σιδερα... αποψη μου..
ειανι ελευθερος ο ΦΑν ντε μπορε, δ μπακ κυριως αλλα παιζει και αμ χαφ...νομιζω δλδ..
http://www.transfermarkt.de/de/anthony- ... 15844.html
http://www.transfermarkt.de/de/anthony- ... 15844.html
περα απο δεξι μπακ παιζει και επιχειρηματιας ??
περα απο την πλακα δεν τον ξερω τον παικτη .. παντως οπως ειχα γραψει και σε αλλο ποστ.. για να μην χαλασεις το κλιμα στα αποδυτηρια αλλα και να μην καπελωσεις τους μικρους σου ..καλυψου με ενα φθηνο εμπειρο ταχυδυναμικο 6αρακι που θα ξερει πως ειναι 2-3η επιλογη και δεν θα μουρμουριζει... να δωσει λιγο ενεργεια στο κεντρο μας ...
To εμπόδιο στην μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού στον ΠΑΟΚ και οι εξελίξεις που αναμένονται τον Δεκέμβριο.
Ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς θέλει να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως τονίζεται σε δημοσίευμά της ιστοσελίδας "mondo.rs". Αναφέρεται πως παρόλο που ο Σέρβος επιθετικός ήθελε να μεταγραφεί στον "Δικέφαλο" η μετακίνηση κόλλησε επειδή η Μπνέι αξίωσε το ποσό του 1 εκ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε αυτή την διαδικασία και το ζήτημα σταμάτησε εκεί.
Προσύμφωνο τον Δεκέμβριο
Ωστόσο, το ρεπορτάζ συνεχίζει το θέμα τονίζοντας πως τον προσεχή Δεκέμβριο ο Μαρίνκοβιτς θα υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ και το επόμενο καλοκαίρι θα ενταχθεί στην ομάδα ως ελεύθερος.
Ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς θέλει να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως τονίζεται σε δημοσίευμά της ιστοσελίδας "mondo.rs". Αναφέρεται πως παρόλο που ο Σέρβος επιθετικός ήθελε να μεταγραφεί στον "Δικέφαλο" η μετακίνηση κόλλησε επειδή η Μπνέι αξίωσε το ποσό του 1 εκ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε αυτή την διαδικασία και το ζήτημα σταμάτησε εκεί.
Προσύμφωνο τον Δεκέμβριο
Ωστόσο, το ρεπορτάζ συνεχίζει το θέμα τονίζοντας πως τον προσεχή Δεκέμβριο ο Μαρίνκοβιτς θα υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ και το επόμενο καλοκαίρι θα ενταχθεί στην ομάδα ως ελεύθερος.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/32630-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BFRe: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Συμφωνώ για τον Vanden Borre, αλλά έχει συμβόλαιο με την Genk...
Και όσο για την ΠΑΕ, μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να ενδιαφερόμαστε συνέχεια για παίκτες που σκόραραν απέναντί μας.
Και όσο για την ΠΑΕ, μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να ενδιαφερόμαστε συνέχεια για παίκτες που σκόραραν απέναντί μας.
-
Μπαρκαρούτσος