30.Bongani Sandile Khumalo
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Re: 15.Bongani Sandile Khumalo
Ναι ρε παιδιά λογικό είναι να μπει αρχηγός. Εξάλλου πρόκειται για έναν παίχτη με δυνατό βιογραφικό, και αφού έλειπαν και οι Γκαρσία κλπ λογικό είναι. Τον γουστάρω ως παίχτη πάρα πολύ.
- ΑποστόληςΑ
Υποθέσεις κάνω. Εξ άλου όποιος και να ήταν δεν θα είχε καμά σημασία γιατί θα ήταν μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Το ποιος είναι αρχηγός της ομάδας. ΠΛΕΟΝ, το καθορίζει ο προπονητής. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι και το σωστό και θα έπρεπε να μείνει και ως θεσμός αν/όταν φύγει ο ΓΔ. Επομένως τα όποια "παράπονα" και τις όποιες διαφωνίες έχετε με το θέμα, πρέπει να τις διατυπώσετε στο αντίστοιχο τόπικ.
Στα περισσότερο αγωνιστικά. Ελπίζω να ξέρει ο ΓΔ που το πάει με τον Κουμάλο. Το οτι ο παίκτης είχε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηριστικά και ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, τα είπαμε ΠΡΙΝ τον δούμε στο χορτάρι. Προσωπικά μιλώντας, ο Κουμάλο κάνει εντός χόρτου, οτι ακριβώς περίμενα και τίποτα περισσότερο.
Στο οικονομικό σκέλος του deal. ΜΗΝ εκπλαγείτε αν σε κάποια στιγμή μάθουμε για "κρυφούς όρους" κτλ στο συμβόλαιο του παίκτη (πχ συμμετοχές ή το πόσα θα πάρει ο παίκτης ΑΝ παίξει τόσα παιχνίδια κτλ). Να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ οτι ΔΕΝ έχω inside info για το θέμα. Educated guessing είναι.
Στα περισσότερο αγωνιστικά. Ελπίζω να ξέρει ο ΓΔ που το πάει με τον Κουμάλο. Το οτι ο παίκτης είχε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηριστικά και ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, τα είπαμε ΠΡΙΝ τον δούμε στο χορτάρι. Προσωπικά μιλώντας, ο Κουμάλο κάνει εντός χόρτου, οτι ακριβώς περίμενα και τίποτα περισσότερο.
Στο οικονομικό σκέλος του deal. ΜΗΝ εκπλαγείτε αν σε κάποια στιγμή μάθουμε για "κρυφούς όρους" κτλ στο συμβόλαιο του παίκτη (πχ συμμετοχές ή το πόσα θα πάρει ο παίκτης ΑΝ παίξει τόσα παιχνίδια κτλ). Να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ οτι ΔΕΝ έχω inside info για το θέμα. Educated guessing είναι.
- PaOkArAsIrAkLiO
το μονο θετικο μεχρι στιγμης οτι ειναι δανεικος απο την Τοτεναμ...κατα τ αλλα δεν εχει δειξει τιποτα και επιβεβαιωνει το κραξιμο που τρωει απο τους συμπατριωτες του...
απορω γιατι τον πηραμε?
απορω γιατι τον πηραμε?
Δεν είναι κακός ο Κουμαλό, απλά κάνει συγκεκριμένα πράγματα π.χ. είναι καλός ψηλά κλπ. Πιστεύω ότι οι αδυναμίες του δείχνουν πολύ μεγαλύτερες λόγω έλλειψης καλής ανασταλτικής λειτουργίας των χαφ. Όταν δηλαδή ο πολύ ταλαντούχος, αλλά και πολύ άπειρος Κάτσε κάνει 2-3 πατάτες στο κέντρο, όπως με την Ξάνθη, η άμυνα βρίσκεται εκτεθειμένη σε καταστάσεις που θα έπρεπε να είναι πολύ πιό σπάνιες. Επίσης μετράει πολύ το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει "δέσει" δίδυμο στα σέντερ μπακ, καθώς πότε παίζει με τον Κατσικά, πότε με τον Ιντζίδη. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι θα προσφέρει (στα μέτρα των δυνατοτήτων του) και θα βάλει και 5-6 γκολ με τα στημένα που μπορεί να λύσουν προβλήματα.
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Δεν βλεπω να το γλιτώνει το copa africa
Ο Νοτιοαφρικανός αυξάνει τις πιθανότητές του να πάρει θέση στους "Μπαφάνα-Μπαφάνα" μέσα από τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ.
Ο Κουμάλο χτυπά ξανά την πόρτα της Εθνικής
Δεν περνούν απαρατήρητες οι έως τώρα εμφανίσεις του Μπονγκάνι Κουμάλο στον ΠΑΟΚ. Αυτό επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Νότιας Αφρικής, Γκόρντον Ίγκεσουντ με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα "allafrica.com". "Πρέπει να παραδεχθώ ότι είμαι γενικά ικανοποιημένος από τους περισσότερους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Νότιας Αφρικής. Μου δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο, γιατί πλέον θα έχω να επιλέξω μέσα από μία πιο ευρεία γκάμα παικτών" τόνισε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας, όμως, παράλληλα: "Δεν θα κληθούν άμεσα στην Εθνική όλοι όσους έχω παρακολουθήσει αγωνιζόμενους. Θέλω να είμαι δίκαιος και αξιολογώ όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες".
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, τέσσερις παίκτες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του προπονητή των "Μπαφάνα-Μπαφάνα". Αυτοί είναι ο Κασίγκο Ντικγκασόι της Κρίσταλ Πάλας, ο Ντιν Φούρμαν της Όλνταμ, ο Καμοέλο Μοκότο της Φέγενορντ και ο Μπονγκάνι Κουμάλο του ΠΑΟΚ.
Ειδικότερα, για τον στόπερ του ΠΑΟΚ σημειώνει: "Ο Μπονγκάνι Κουμάλο που πρόσφατα μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ και ο Μοκότο που αγωνίζεται στη Φέγενορντ, τράβηξαν την προσοχή του πανούργου προπονητή που παρακολουθεί υποψήφιους για να κληθούν στην Εθνική ομάδα".
Ο Νοτιοαφρικανός αυξάνει τις πιθανότητές του να πάρει θέση στους "Μπαφάνα-Μπαφάνα" μέσα από τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ.
Ο Κουμάλο χτυπά ξανά την πόρτα της Εθνικής
Δεν περνούν απαρατήρητες οι έως τώρα εμφανίσεις του Μπονγκάνι Κουμάλο στον ΠΑΟΚ. Αυτό επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Νότιας Αφρικής, Γκόρντον Ίγκεσουντ με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα "allafrica.com". "Πρέπει να παραδεχθώ ότι είμαι γενικά ικανοποιημένος από τους περισσότερους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Νότιας Αφρικής. Μου δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο, γιατί πλέον θα έχω να επιλέξω μέσα από μία πιο ευρεία γκάμα παικτών" τόνισε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας, όμως, παράλληλα: "Δεν θα κληθούν άμεσα στην Εθνική όλοι όσους έχω παρακολουθήσει αγωνιζόμενους. Θέλω να είμαι δίκαιος και αξιολογώ όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες".
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, τέσσερις παίκτες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του προπονητή των "Μπαφάνα-Μπαφάνα". Αυτοί είναι ο Κασίγκο Ντικγκασόι της Κρίσταλ Πάλας, ο Ντιν Φούρμαν της Όλνταμ, ο Καμοέλο Μοκότο της Φέγενορντ και ο Μπονγκάνι Κουμάλο του ΠΑΟΚ.
Ειδικότερα, για τον στόπερ του ΠΑΟΚ σημειώνει: "Ο Μπονγκάνι Κουμάλο που πρόσφατα μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ και ο Μοκότο που αγωνίζεται στη Φέγενορντ, τράβηξαν την προσοχή του πανούργου προπονητή που παρακολουθεί υποψήφιους για να κληθούν στην Εθνική ομάδα".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/32619-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82
-
- Μπαρκαρούτσος
Καλός Δυνατός Όλα Άψογα; Αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό, ο Karelias αλλιώς το εννοεί..Stavros_Paoki έγραψε:Κ.Δ.Ο.Α ;

Και Δεν Οσμίζομαι Άμυνα;
Καθόλου Δεν Ορμάει στην Άμυνα;
Bingo.theoPAOK έγραψε:Το χω, το χω...
Κτηνώδης Δύναμη Ογκώδης Άγνοια??
Ελπίζω δηλαδή, εκτός από δυνατός να στροφάρει και λίγο, ποδοσφαιρικά.
- DigitalFan