PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Re: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08
Για το πρώτο παιχνίδι δεν πιστεύω να χρησιμοποιηθεί ο Φωτάκης..Οπως τον είδα στο ματς με την Ξάνθη δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση.
Θεωρώ ότι το δίδυμο στο κέντρο (με δεδομένη την απουσία του Γκαρσία) πρέπει να είναι Κάτσε-Λάζαρ.Οι μεταγραφές δεν νομίζω να ξεκινήσουν πλην του Χακόμπο ο οποίος είναι τερματοφύλακας,άρα και διαφορετική περίπτωση.
Επομένως πιστεύω πως η 11αδα θα είναι: Χακόμπο-Ετο-Λίνο-Κατσικάς-Κουμάλο-Κάτσε-Λάζαρ-Ρομπέρ-Γεωργιάδης-Σαλπιγγίδης-Αθανασιάδης.
Ως πιθανές αλλαγές θα έλεγα τον Λόρενς (ο Γεωργιάδης δεν με πείθει),Σταφυλλίδη (είτε ως μπακ,είτε ως χαφ γιατί ούτε ο Ρομπέρ με πείθει) και ίσως Παναγιωτούδη ή Γιάννου ανάλογα με την ροή του παιχνιδιού..
Και τώρα που ανέλυσα το ματς ως προπονητής της κερκίδας,έχω να πω οτι πιστεύω πως είμαστε ανώτεροι ως σύνολο..Και μετά τις εξελίξεις με τον Σαββίδη θεωρώ πως κάτι λιγότερο από 20-25 χιλιάδες κόσμο θα είναι ντροπή..
Θεωρώ ότι το δίδυμο στο κέντρο (με δεδομένη την απουσία του Γκαρσία) πρέπει να είναι Κάτσε-Λάζαρ.Οι μεταγραφές δεν νομίζω να ξεκινήσουν πλην του Χακόμπο ο οποίος είναι τερματοφύλακας,άρα και διαφορετική περίπτωση.
Επομένως πιστεύω πως η 11αδα θα είναι: Χακόμπο-Ετο-Λίνο-Κατσικάς-Κουμάλο-Κάτσε-Λάζαρ-Ρομπέρ-Γεωργιάδης-Σαλπιγγίδης-Αθανασιάδης.
Ως πιθανές αλλαγές θα έλεγα τον Λόρενς (ο Γεωργιάδης δεν με πείθει),Σταφυλλίδη (είτε ως μπακ,είτε ως χαφ γιατί ούτε ο Ρομπέρ με πείθει) και ίσως Παναγιωτούδη ή Γιάννου ανάλογα με την ροή του παιχνιδιού..
Και τώρα που ανέλυσα το ματς ως προπονητής της κερκίδας,έχω να πω οτι πιστεύω πως είμαστε ανώτεροι ως σύνολο..Και μετά τις εξελίξεις με τον Σαββίδη θεωρώ πως κάτι λιγότερο από 20-25 χιλιάδες κόσμο θα είναι ντροπή..
Απ: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08
Υπαρχει και ο σχηματισμος που πρωτο επαιξε η ρομα το 2001,ομαδες που ψιλο δουλεύουν ρομβο μπορουν να το παιξουν.Βοηθάει στην αμυντικη λειτουργια κσι στην κατοχη μπαλας αλλα εχει πολυ αργη ανάπτυξη και χρειαζεται πλαγια μπακ με πνευμονία και μερους με καθετη
Ειναι 4-4-2 με εναν μπροστα απτα μπακ και 3 στην ευθεία.
Κατσε κοφτης ,στην ευθεία απο αριστερα λαζαρ γκαρσία φωτάκια και στα πλαγια μπακ σταφ και ετο .
Χλωμό αλλα θα μπορουσε να βοηθησει σαν σχηματισμος
Ειναι 4-4-2 με εναν μπροστα απτα μπακ και 3 στην ευθεία.
Κατσε κοφτης ,στην ευθεία απο αριστερα λαζαρ γκαρσία φωτάκια και στα πλαγια μπακ σταφ και ετο .
Χλωμό αλλα θα μπορουσε να βοηθησει σαν σχηματισμος
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Χωρίς Γκαρσία και με πολλά πιτσιρίκια στην ομάδα χρειαζόμαστε κατι που θα μας δώσει το πλεονέκτημα.Ισως με overlap στην αριστερη πλευρά του ρόμβου μας δίνεται η δυνατότητα αν συμετέχει και ο κόφτης να προκαλέσουμε ρήγμα στη δεξια πλευρα της αντίπαλη άμυνας που θα ...Μπα δε το κατέχω το προπονητιλίκι οπότε σκέφτομαι μήπως κατι τετοιο βοηθήσει περισσότερο?
[youtube]WX-49x-_VI8[/youtube]
ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ .

[youtube]WX-49x-_VI8[/youtube]
ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ .
- ΑποστόληςΑ
Η απουσία μας απο αυτόν τον αγώνα θα είναι φτύσιμο στην ιστορία μας!

- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως θα είμαι στου Πλάτωνα. Ο αδελφός με τον οποίο καθίσαμε μαζί στου Πλάτωνα στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ (4-1) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Τούμπα.
Αδερφια μετα απο πολλα χρονια κατι φαινεται να αλλαζει επιτελους....ας μην γυρισουμε την πλατη μας!
Κερκιδα οπως με fener για να λιωσουμε τα αυστριακα στρουντελ!

Κερκιδα οπως με fener για να λιωσουμε τα αυστριακα στρουντελ!
Μεσα σε ολη τη χαρα δικαιολογημενη ή αδικαιολογητη.....η αΠΟΥΣΙΑ του Γκαρσια ειναι κομβικη...η ομαδα εχει ελαχιστους παικτες με προσωπικοτητα...και αν κτ στραβωσει οι πολλοι εχουν δειξει οτι χωρις Γκαρσια δε μπορουν/
Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο!Thanix έγραψε:Αδερφια μετα απο πολλα χρονια κατι φαινεται να αλλαζει επιτελους....ας μην γυρισουμε την πλατη μας!
Κερκιδα οπως με fener για να λιωσουμε τα αυστριακα στρουντελ!![]()
![]()
ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Ετσι ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ όσοι μπορούμε πρέπει να είμαστε εκει οπωσδήποτεThanix έγραψε:Αδερφια μετα απο πολλα χρονια κατι φαινεται να αλλαζει επιτελους....ας μην γυρισουμε την πλατη μας!
Κερκιδα οπως με fener για να λιωσουμε τα αυστριακα στρουντελ!![]()
![]()
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
το νου μας στις κάθε ίδους πράσινες αποχρώσεις. θα πρέπει να τους μείνει αξέχαστη η εμπειρία της ΤΟΥΜΠΑΣ

ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Θα έρθουν καμπιες και απο Αθήνα ;
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ούτε εγώ το πιστεύω. Το πολύ αυτοί που κάνουν μπάνια Χαλκιδική να έρθουν ή οι ζέλες τις πόλεις.