Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
IKARIA_4

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

peackock
το να τρωνε οι αλλοθρησκοι και τριτοι παππα περι του εμβληματος απο την προπαγανδα της κουλας,να το καταλαβω.
αλλα απο συνοπαδους μου δεν το περιμενα.

Κανε μια μικρη ιστορικη αναζητηση,και θα μεινεις ''εκπληκτος'' οτι ο Δικεφαλος του ΠΑΟΚ ειναι πολυ πιο κοντα στο Βυζαντινο συμβολο της Αυτοκρατοριας,παρα το σημα της κουλας που μονο με της Ορθοδοξου Εκκλησιας συγκρινεται.
Αν καποιοι αυτα τα δυο τα εχετε μπερδεψει στο μυαλο σας ορισμενοι, τουλαχιστον μην παρασυρετε και τον υπολοιπο κοσμο σε ανακριβειες και αθελα σας στην προπαγανδα αλλοθρησκων...

οσο για τα περι εκτιμησεων,ειμαι σε θεση να γνωριζω αυτο ακριβως που λεει και ο Σαββιδης,οτι ο Ελληνισμος της Ρωσσιας (και αλλων χωρων) υποστηριζει κατα βαση ΠΑΟΚ.Σε αυτους τουλαχιστον,εκφραζει κατι πιο γνησιο και αληθινο σαν ομαδα και σαν συμβολο απο μια ομαδα των Αθηνων...

οσο για τον Σαββιδη,πραγματικα του ευχομαι να κανει ο,τι καλυτερο για την ομαδα.Νομιζω οτι ηταν η καλυτερη λυση,ενας ανθρωπος απο τη διασπορα που ειναι εκτος κεντρων εξουσιας της χωρας,και ειδικα οταν προερχεται απο τα σπλαχνα των φιλαθλων μας.
Του ευχομαι να εχει γερο στομαχι,γιατι θα εχει να δει και να ακουσει πολλα πραγματα ειτε εκτος ειτε εντος ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

peackok έγραψε:

Αν κάποιος Έλληνας πόντιος που κατοικεί στη Ρωσία νιώθει κάποια ομάδα πιο κοντά του (λέω αν) τότε αυτή μάλλον είναι η Α.Ε.Κ. (και ας μ' ενοχλεί αυτό) λόγω του δικεφάλου που φέρει σαν έμβλημα και αυτός είναι ο καθ' αυτού Βυζαντινός.
Καθαυτού βυζαντινος ειναι και ο δικος μας καθως τα κλειστα φτερα αντιπροσωπεύουν το πένθος.Και δεν ηταν μια ιδεα δικης μας αλλα τις εκκλησίας χρονια πριν και εχει διατυπωθεί και σε οικομενικη συνοδο
Οσο για το ποια ομαδα θα διάλεγε ενας πόντιος πρόσφυγας εγω θα σου πω περισσοτερες πιθανοτητες εχει ο ΠΑΟΚ καθως πολλοι συγγενείς αυτων των ανθρώπων στην ανταλλαγή ηρθαν στην μακεδονια και δεθηκαν με τον
Σύλλογο(οπως ο αδερφος του ιβαν)και με τις σειρα τους επηρέασαν και τους ελληνες της ρωσίας
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Peacock δεν καταλαβαίνω αρκετά πράγματα. Είπες κάποια πράγματα τα οποία είναι οι απόψεις σου. Τουλάχιστο μέχρι τώρα επιχείρημα (πχ κάποια ιστορική πηγή, ή έστω κάποιον "ειδικό" επί του θέματος) δεν είπες.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις απόψεις που έχεις περί των λόγων της εμπλοκής του Ιβάν στα του ΠΑΟΚ. Απόψεις είναι ΚΑΙ αυτά. Δεν ΞΕΡΕΙΣ. Υποθέτεις.

Όπως σου έγραψε ο Απόστολος, έχεις κάθε δικαίωμα να λες την άποψή σου, εφόσον φυσικά δεν παραβιάζονται ΒΑΣΙΚΕΣ αρχές.

Γιατί λοιπόν να κάτσω εγώ (πχ) να σου απαντήσω με επιχειρήματα σε απόψεις, όταν εσύ που το ξεκινάς, ΔΕΝ το κάνεις ;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Θα προσπεράσω.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

GI4NNEN4 έγραψε:Αυτή η διαδρομή Ρωσία-Βυζάντιο-Κούλα, μου έφερε ζαλάδα :?
Υ.Γ.: Ευτυχώς που είμαι βλάχος κι οχι πόντιος. Θα ένιωθα τύψεις που επέλεξα τον ΠΑΟΚ :lol: :opaokara:

Χαχαχα κλαίω απτα γελια :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

peackok έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να τις δημοσιοποιεί.
Μην είσαι και τόσο σίγουρος πως αυτή σου την άποψη την ασπάζονται όλοι...
Π.χ. στην αρχική σελίδα του site όπου δημοσιεύτηκε η θέση του Σαββίδη η ίδια άποψη λογοκρίθηκε.
Όλα τα σχόλια αργούν λίγο να δημοσιοποιηθούν. Δεν λογοκρίνονται εκτός εάν περιέχουν ύβρεις.

Πάμε στην ουσία τώρα. Από που κι ως που οι Πόντιοι της Ρωσίας νιώθουν πιο κοντά στην ΑΕΚ ? Το έβλημα της είναι του Βυζαντίου και όχι του Πόντου που είναι ο μονοκέφαλος αετός. Οι Πόντιοι της Ρωσίας γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ποντίων της Ελλάδας κατοικούν στην Βόρεια Ελλάδα και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να νιώθουν πιο κοντά σε μια ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει ούτε στο ελάχιστο τον Ποντιακό πληθυσμό της Ελλάδας.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ένωσε και ενώνει ΟΛΟΥΣ τους πρόσφυγες. Πόντιους - όπως φυσικά και ο Απόλλων Καλαμαριάς - και επί πλέον Μικρασιάτες και Θρακιώτες. Και πολύ γρήγορα (από την ίδρυσή της) την ομάδα την αγκάλιασε και η μεγάλη πλειοψηφία των ντόπιων Ελλήνων της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας.

Το έβλημα του Π.Α.Ο.Κ. επιλέχτηκε επίτηδες μαύρο και άσπρο για να συμβολίζει το πένθος για τις χαμένες πατρίδες και παράλληλα την ελπίδα για το νέο ξεκίνημα. Τα φτερά είναι κλειστά για να συμβολίσουν επίσης και αυτά τη μεγάλη λύπη για το χαμό ανθρώπων και πατρίδων. Κάτι άλλαξε! Δεν είμαστε τώρα όπως είμασταν τότε. Αυτό σκέφτηκαν τότε αυτοί που αποφάσισαν να αλλάξουν το έβλημα της ομάδας και από το τετράφυλλο τριφύλι μέσα σε ένα πέταλο να επιλέξουν τελικά το δικέφαλο αετό.

Όλα εχουν την ιστορία τους γι' αυτό, λοιπόν, μη βγάζεις μόνος σου αυθαίρετα συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πολύ όμορφα, αν και off topic, όλα τα παραπάνω, αλλά πλέον, το 2012, δε νομίζω ότι μετράνε πλέον.
Ρωτήστε ένα ΠΑΟΚσάκι ή ένα χανουμάκι τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζει την ομάδα του. Άμα σας πει επειδή είναι Πόντιος ή Μικρασιάτης ή επειδή έχουν το συγκεκριμένο έμβλημα, εμένα να με τρυπήσετε την μύτη και μετά να παίξετε τζόκερ.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Εικόνα

Μήνυμα του κ. Ιβάν Σαββίδη προς τους φιλάθλους της ομάδας

Στην παρακάτω δήλωση - μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προχώρησε σήμερα ο κ. Ιβάν Σαββίδης:
«Μια εξαετής ιστορία για την απόκτηση του ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε. Αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο του 51 % της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη πολύ μακρά ιστορία.

Θα θέλαμε όσο το δυνατόν γρηγορότερο να αναλυθούν και να μελετηθούν όλα τα βάρη και οι διεκδικήσεις έναντι της ομάδας, να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα άρσης αυτών των προβλημάτων και μέχρι να μελετηθούν και να αρθούν, να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι η ομάδα να μείνει τελείως καθαρή από επιβαρύνσεις θα ήταν
μάλλον πρόωρο να μιλήσουμε για μεγάλη στρατηγική.

Ομως ένα θέλω να πω: ότι η ομάδα δεν αγοράστηκε για να συνεχίσει να ζει τόσο άσχημα, όσο ζούσε μέχρι σήμερα. Οι καλύτερες παραδόσεις της ομάδας θα ξαναγεννηθούν, θα ενισχυθούν και θα εδραιωθούν και αν καταφέρουμε σ' αυτές τις καλύτερες παραδόσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ να προσθέσουμε κάτι νέο και ενδιαφέρον θα είμαι πραγματικά ευτυχής.

Υπολογίζω πολύ ότι οι φίλαθλοι θα είναι υπομονετικοί μαζί μας, θα μας βοηθήσουν όσο γίνεται γρηγορότερα να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον, στα νέα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και από κοινού μπορούμε και θα θέσουμε μάλλον πολύ σοβαρούς στόχους.

Θέλω να πω ότι δεν διαφέρουν οι προσεγγίσεις μου σε τίποτα σε σχέση με το πώς ήταν αυτές πριν και πώς είναι σήμερα. Για μένα δεν υπάρχει στόχος να είμαι δεύτερος. Η ζωή θα δείξει βέβαια τί θα πετύχουμε, αλλά ο στόχος υπάρχει. Οι προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου. Αυτό και θα επιδιώξουμε, ξέρουμε τί δουλειά πρέπει να γίνει και υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη των πιστών στον ΠΑΟΚ φιλάθλων. Και μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα την παρουσία τους δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, την ανάσα τους θα έλεγα και τους είμαι γι' αυτό πολύ ευγνώμων.

Είμαι ευγνώμων γιατί τελεσιγραφικά σχεδόν απαιτούσαν ότι ο Σαββίδης δεν πρέπει να φύγει από εδώ χωρίς να πάρει τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια. Είμαι επίσης ευγνώμων και για τις σημερινές τους επιθυμίες και προσδοκίες και θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε αυτές. Δεν θέλουμε άλλες μεγάλες απογοητεύσεις. Κι από την πλευρά μου, εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε αυτές τις προσδοκίες.

Ποια μπορεί να είναι η κατάληξη; Νομίζω ότι θα πετύχουμε μια καλή υποδομή, μια σειρά από στόχους, μια φυσιολογική διαχείριση, είναι απολύτως επιτεύξιμοι στόχοι. Και σε συνεργασία με τους φιλάθλους μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ατμόσφαιρα και όχι τόσο να δημιουργήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση της καλής ατμόσφαιρας και να βγούμε σε επίπεδα σοβαρού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να ξεκινήσει η στενή συνεργασία με ρωσικές ποδοσφαιρικές ομάδες, ειδικά οι ανταλλαγές. Σήμερα θα ήθελα να δω στις φανέλες του ΠΑΟΚ κάποιες σοβαρές ρωσικές εταιρείες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ και είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της στρατηγικής μου.

Συνολικά θέλω να πω ότι ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, καθώς είμαι κι ο ίδιος οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ, μάλιστα αυτό το κασκόλ το 2006, όταν οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ένας οπαδός μου το φόρεσε και μου είπε να το κρατήσω ως αναμνηστικό και να λοιπόν, φυσικά το φοράω και το κράτησα.

Για μένα ήταν κάτι πολύ συμβολικό, γιατί αισθάνθηκα όχι τη θέρμη του ενός μεμονωμένου οπαδού, αλλά το πάθος αυτής της στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και θέλω να πω ότι όπως εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η ομάδα είναι «θρησκεία», έτσι κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thodoris31 την Παρ 17 Αύγ 2012, 15:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ά ρε ιδιοκτητάρα, θα μας κάνεις να βουρκώσουμε καλοκαιριάτικα!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτό με τις παραδόσεις και το άνοιγμα σε ρώσσικες εταιρείες-χορηγούς, με άρεσε πολύ. :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το αίμαν νερόν κι ίνεται, DC, και κανείς κι ενεσπάλ τη ρίζα να τ...

Όχι όλοι DC, αλλά οι περισσότεροι γίναμε Π.Α.Ο.Κ. επειδή Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο πατέρας και ο θείος μας, που είχανε γίνει Π.Α.Ο.Κ. επειδή ήτανε Πόντιοι, Θρακιώτες και Μικρασιάτες. Το προσφυγικό στοιχείο που κυριαρχούσε στην ομάδα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή μας. Και ας μην υπήρχε τελικά δημοκρατία και δικαίωμα επιλογής (ΜΠΡΑΒΟ στους δικούς μας που δεν ήτανε και πολύ... δημοκράτες στο θέμα αυτό!)

Το αίμα νερό δε γίνεται και κανείς δεν ξεχνάει τη ρίζα του...

Δεν έχεις άδικο για τα σημερινά παιδιά, όχι όμως και απόλυτο δίκιο. Κάποιοι από εμάς εξηγούμε στα παιδιά μας και για πιο λόγο είμαστε Π.Α.Ο.Κ. και το τεκμηριώνουμε με επιχειρήματα!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μόνο με αυτή την ανακοίνωση καταλαβαίνεις τη διαφορά επιπέδου στο επικοινωνιακό και στον τρόπο σκέψης.Άντε να δούμε...Ωραία τα λόγια Ιβάν αλλά εγώ προσωπικά θέλω πράξεις για να πιστώ.Κατα τ'άλλα καλή αρχή και πάλι και με το δεξί σε όλα.Θα είσαι πρωθυπουργός στη βόρεια Ελλάδα.
:pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

με αγγιξε ρε π@στη μου...δεν με νοιαζουν οι βομβες μεγατονων και αυτα τα καρκατζαλα

γουσταρω τετοιους ανθρωπους με λογικη,στρατηγικη,συναισθημα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΑΔΕΡΦΙΑ, μην παρασύρεστε ακόμα!!!

έχουν δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα μάτια μας.

συγκρατημένη αισιοδοξία και στήριξη!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΣΤΗ ΡΙ ΞΗ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tigon4 έγραψε:με αγγιξε ρε π@στη μου...δεν με νοιαζουν οι βομβες μεγατονων και αυτα τα καρκατζαλα

γουσταρω τετοιους ανθρωπους με λογικη,στρατηγικη,συναισθημα.
και μενα...... Ιβαν την στηριξη φυσικα θα την εχεις ,δειχνεις να εχεις οραμα ευχομαι ολοψυχα να πετυχουμε τα παντα μαζυ σου..... :nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”