Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Θα σκονταψει και αυτος σε καμια γραμμη του αουτ και θα τραυματιστεί οπως ο οκκας πριν το ματς τις Τούμπας
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
RoMaN έγραψε:Όπα, κάτσε, δηλαδή τι εννοείς τώρα; Ότι τίθεται και ζήτημα περί αυτού;;;kataramenos5 έγραψε:Είμαστε ικανοί ν αρπαχτούμε για το αν τα χρώματα του ΠΑΟΚ είναι άσπρο με μαύρες ρίγες ή μαύρο με άσπρες για τον κόνδορα δε θα αρπαζόμασταν?Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τα περισσότερα συνθήματα που αναφέρονται σε τρελογιατρούς και κλινικές..
ΥΓ
Φυσικά και είναι το μαύρο με τις άσπρες ρίγες!!!
Χαλαρά είμαστε οι ασπρόμαυροι του βορά.
Άσπρο με μαύρες ρίγες, τέλος.
- Maximus
Ο κοντρέρας στον γαυρο, ο κουτσιαμικρούλης στην κούλα και ο μπαλαφας εκτός ΠΑΟΚ...
... Ας μου το έλεγε κάποιος πριν 6 μήνες και θα έδινα μαρτυρία για να κλειστεί σε ψυχιατρείο!
... Ας μου το έλεγε κάποιος πριν 6 μήνες και θα έδινα μαρτυρία για να κλειστεί σε ψυχιατρείο!
για τον κουτσια ποσα παιρνουμε?
Καταραμενε εχει δει τη Μαγαδασκαρη??

Καταραμενε εχει δει τη Μαγαδασκαρη??
- navigator11
karlat85 έγραψε:Εάν ισχύει το 1 εκ. τον χρόνο που γραφει η live sport,ειναι καλα λεφτα,οι περισσότεροι απο μας θα γινόντουσαν "προδοτες"
εντάξει,δεν είναι κ απόλυτο αυτό.
είναι μάλλον κάτι παραπάνω ...
- navigator11
Maximus έγραψε:Ο κοντρέρας στον γαυρο, ο κουτσιαμικρούλης στην κούλα και ο μπαλαφας εκτός ΠΑΟΚ...
ήταν να μην αρχίσει η ... εξέλιξη.και που είμαστε ακόμα λέω εγώ.μόνο ο τσουκαλάς στο βάζελο μας ξέφυγε.ουχί ο τάκης.
η αεκ πηρε τον κουρελα απο αρη....εχουν καμια συνεργασια αυτοι? ...Παντως σαν επενδυση καλα θα ταν να διναμε τα 150 του γιαννωτα και να τον παιρναμε...
Μετα την διαφαινόμενη μεταγραφη μιραλας αρχιζουν να σιγα ψιθυρίζουν το ονομα του βιειρινια.
Δευτερη πικρα σε ενα καλοκαιρι δεν θα το αντεξω(οαση στις πικρες μου ο bloody Irish)
Δευτερη πικρα σε ενα καλοκαιρι δεν θα το αντεξω(οαση στις πικρες μου ο bloody Irish)
- pagotatzis
Αν γίνει αυτό του βιερινια στον γαυρο
,τότε και ο τελευταίος πρέπει να καταλάβει !
Τέλος η προσοπολατρεια !
Μου αρέσει που μερικοί φωνάζουν κιόλας
Σε θέματα μείωσης πχ μπολονη
Πρέπει να κηταμε μόνο το συμφέρον της ομάδας
μας !
Τέλος
,τότε και ο τελευταίος πρέπει να καταλάβει !
Τέλος η προσοπολατρεια !
Μου αρέσει που μερικοί φωνάζουν κιόλας
Σε θέματα μείωσης πχ μπολονη
Πρέπει να κηταμε μόνο το συμφέρον της ομάδας
μας !
Τέλος
-
Μπαρκαρούτσος
Δείτε τι παικταράδες αφήνουμε να μας φύγουν....και ειδικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!!DigitalFan έγραψε:Αφού πρώτα πάρετε μια βαθιά ανάσα, μπείτε στο παρακάτω link για να ξαπλώσετε κάτω από τα γέλια...!
http://www.gazzetta.gr/sites/default/fi ... /ppsps.jpg
*Για να σας βοηθήσω, κοιτάξτε μέσα στο βελάκι τι γράφει...!
ΥΓ: Έχει χιούμορ ο Βαγγέλας...!
Κάνεις λάθος, είναι μαύρο με άσπρες ρίγες γιατί το μαύρο είναι το πένθος για τις χαμένες πατρίδες και οι άσπρες ρίγες είναι η ελπίδα...theo G4 έγραψε:RoMaN έγραψε:Όπα, κάτσε, δηλαδή τι εννοείς τώρα; Ότι τίθεται και ζήτημα περί αυτού;;;kataramenos5 έγραψε:Είμαστε ικανοί ν αρπαχτούμε για το αν τα χρώματα του ΠΑΟΚ είναι άσπρο με μαύρες ρίγες ή μαύρο με άσπρες για τον κόνδορα δε θα αρπαζόμασταν?Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τα περισσότερα συνθήματα που αναφέρονται σε τρελογιατρούς και κλινικές..
ΥΓ
Φυσικά και είναι το μαύρο με τις άσπρες ρίγες!!!RoMaN.
Χαλαρά είμαστε οι ασπρόμαυροι του βορά.![]()
Άσπρο με μαύρες ρίγες, τέλος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
End of story.
Ποτε δεν θα το καταλάβουμε οσες φαπες και να φαμε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.Μονο αυτος δεν θα μας πουλήσει ποτε
sernikos έγραψε:εκλεισε λεει ο μπιμπιπ στην κουλα![]()
![]()
κλαιω δεν αντεχω.......
έκλεισε για 3 χρόνια στην ΑΕΚ ο κούτσια τελικά αν και ο οφη εδινε και χρηματα στον εργοτελη για να τον παρει
αφησε μεγαλο συμβολαιο στον εργοτελη και πηγε με τα μισα στην αεκ προφανως γιατι πιστευει οτι θα κανει το κατι παραπανω εκει και θα διεκδικησει κατι καλυτερο στην καριερα του
αφησε μεγαλο συμβολαιο στον εργοτελη και πηγε με τα μισα στην αεκ προφανως γιατι πιστευει οτι θα κανει το κατι παραπανω εκει και θα διεκδικησει κατι καλυτερο στην καριερα του
-
Μπαρκαρούτσος