Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν ξέρω φιλε απ το γήπεδο έτσι μου φάνηκε. Πιθανόν να κάνω και λάθος με εντυπωσίασαν παντως οι μεταβιβασεις και το ανοιγμα του παιχνιδιού στο γήπεδο. Στα μαρκαρίσματα όντως θέλει δουλεια
Αυτό που δεν λέγεται πουθενά είναι πως το παιδί έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε.Μέρα με τη μέρα θα βρει τα πατήματα του είναι καλό ταλέντο με προοπτικές να παίξει μπάλα σε τοπ επίπεδο.Εγώ τον πιστεύω πολύ!
Τρόμε, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά οκ, πανελλήνιες έδωσε, δεν πήγε στον πόλεμο ρε συ.. Στους 10 περνάνε οι 9 πλέον.. Τεσπα, το θέμα δεν είναι αυτό αλλά άλλο και εννοείται πως ΔΕΝ θα αναφερθεί από κανέναν γιατί έτσι...."πρέπει"..
Και μόνο που κανείς απο τους δημοσιογράφους δεν έχει αναφέρει ότι το παιδί πέρασε Γυμν.ακαδημία ενώ γίνεται θέμα στα sites η κάθε μαλακία που αφορά την ομάδα(βλέπε δηλώσεις Κόντη για τον Pablo...) δείχνει πολλά για την αντιμετώπιση του μικρού γενικώς...
Δεν αναφέρομαι καν στο ότι δεν βρίσκεται μεσα στους 21 που έχει χρησιμοποιήσει ο Δώνης ενώ υπαρχεί τρομερό πρόβλημα στη θέση που αγωνίζεται.Είδομεν...
Όχι ρε συ καμία σχέση με εσένα moican απλά το ποστ μου είναι κάτω από το δικό σου.Για τον Παναγιωτούδη τώρα επειδή υπάρχει κάποια απορία πως πέρυσι υπολογιζότανε πάνω από όλους τους μικρούς(πλην Σταφ) και φέτος δεν παίζει.Εγώ νομίζω πως θα μπει σε ρυθμό και θα παίξει καλά σε λίγο!
στα φιλικα παντως αρχικα αυτος επαιζε αντι κατσε αλλα λογω τρεξιματων και 4 4 2 τον προσπεραασε ο 2ος....αν και εγω τον πιστευω περισσοτερο και ακομα και αυριο πρεπει να ναι αποστολη για μενα...σε οργανωση αυτος ειναι πισω απο Γκαρσια Λααζαρ ο επομενος καλυτεροος..
Αυτό ήταν λάθος του Δώνη.Αφού παίζεις 4-4-2 πρέπει να παίζεις με ποιο ολοκληρωμένους παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα:να κόψουν,να πασάρουν,να βγουν και να απειλήσουν με σουτ.Αντίθετα αν παίξεις 4-5-1 ο Κάτσε είναι μανούλα για παρτενέρ του Πάμπλο.
Πιστευω φοβαται και γι αυτο βαζει κατσε να καλυπτει ολους λινους εττους Γκαρσια κλπ αλλα δεν ειναι πληρης παικτης τεσπα ΠΑΟΚ με 2 χαφ πιστευω δε θα επιβιωσει....δεν εχουμε το υλικο...
Ο Παναγιωτούδης είναι ο μοναδικός box to box χαφ που υπάρχει από τους μικρούς...και δεν έχει θέση.. Προχθές όμως έπαιξε στην Εθνική..!! Για να μην μασάω τα λόγια μου, ο παίκτης ΜΟΝΟ με άλλον προπονητή θα παίξει και βάζω στοίχημα σε όποιον θέλει.. Ξαφνικά καθιερώθηκε ο Κάτσε που μόνο τρέχει και τίποτε άλλο...αλλά που θα πάει η ζωή κύκλους κάνει αργά η γρήγορα.. Τώρα σχετικά με αυτό που λέει ο Φαρμακοποιός, εννοείται ότι δεν θα βγάλουν κιχ οι αρδ.. Τι να πουν δηλαδή ότι δεν τον βάζει επειδή τον ανέδειξε ο Μπόλονι? Έχουν τα @ρχιδι@ να το κάνουν οι ανύπαρκτοι?