20.Liam Lawrence

Άβαταρ μέλους
sernikos

Re: 20.Liam Lawrence

Δημοσίευση από sernikos »

νατα παλι, ηρθε η νεα καλη διοικηση που ελαβε καμμενη γη απο τον ακατανομαστο μουγγοθοδωρο..

για τον παικτη τωρα, το οτι εχει γεματες χρονιες σε μικρες ομαδες του νησιου δεν μου λεει τιποτα
τουμπανο ειναι μακαρι να κανει ποδοσφαιρικα τη διαφορα σε σχεση με αυτους που εχουμε
το καλο ειναι οτι δεν εχουμε απαιτησεις, δεν ηρθε σαν ονομα δηλαδη για να πεσουμε να τον φαμε με την πρωτη στραβοκλωτσια

αν δεν βγει παλι θα του μαθουμε τη ρετσινα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hitman έγραψε:Μια ιστορία που τον στιγμάτισε, ήταν το 2006, στη Σάντερλαντ, όταν είχε κυκλοφορήσει ένα ερασιτεχνικό βίντεο, με τον ίδιο και κάποιους τότε συμπαίκτες του, να συμμετέχουν σε… ερωτικές περιπτύξεις με μία νεαρή στην Αγγλία.
Έτσι ρε, μαμιάδες θέλουμε στον Π.Α.Ο.Κ.!! :opaokara: :opaokara:

Αρκεί, βέβαια, η εξωγηπεδική ζωή του να μην επηρεάζει την απόδοσή του στους αγώνες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

20.Liam Lawrence

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτός ειναι 30αρης με μυαλο πιστευω δεν ειναι κουτσια :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Πας για να γινεις μεγαλο πουλεν ρε τρελοιρλανδε!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ωραίο το 1ο στημένο
συνέχισε έτσι
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Βαρύ νούμερο παίρνεις στην πλάτη σου. Κοίτα να αποδώσεις και στα επίσημα ανάλογα...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καλά στοιχεια εδειξε για πρωτο ματς
δυνατος,κοντρολαρισμενος και καλες μεταβιβασεις ενω εχει και φυσικη κατασταση να κανει χιλιομετρα στο γηπεδο

προσωπικα με το λιγο που τον ειδα σημερα νομιζω οτι πιο πολυ ειναι οχταρι και οχι παιχτης στυλ γεωργιαδη,ρομπερ που παιζουν στα ακρα
δηλαδη κατι σαν τον φωτακη σε πιο ποιοτικο και δυνατο μου φανηκε σαν θεση και ποια δουλεια μπορει να κανει μεσα στο γηπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Τρί 14 Αύγ 2012, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όταν τον είδα να στήνει τη μπάλα, είχα διαίσθηση ότι θα κάνει κάτι καλό... Την ίδια αίσθηση έχω και με τα στημένα του Lino, βέβαια, αλλά δεν πιάνει πάντα.. :D
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Τζέντλεμαν με τα όλα του ο Λίαμ Λόρενς
Τρίτη, 14 Αύγουστος 2012 19:12

Εικόνα

Αφωνοι έμειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των τελικών διαπραγματεύσεων με τον Λίαμ Λόρενς και τους δύο εκπροσώπους του. Η συμπεριφορά τού Ιρλανδού ήταν καταπληκτική. Δε στάθηκε ούτε στα πριμ, τα μπόνους και τις λεπτομέρειες. “Απλά, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο”, είπε και υπέγραψε!

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ!

Το καλοκαίρι του 2008 η Στόουκ πανηγύριζε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Κορυφαίος παίκτης εκείνης της χρονιάς ανακηρύχθηκε ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος ετοιμαζόταν για σπουδαία πράγματα με τη φανέλα της Σίτι. Μάλιστα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σκόραρε με πέναλτι εναντίον της Αστον Βίλα και έδειχνε έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Όμως, ένα βράδυ, προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Ιρλανδός υπέστη έναν από τους πιο παράξενους τραυματισμούς στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μπερδεύτηκε με το λάμπραντόρ του στις σκάλες του σπιτιού του και από το πέσιμο υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο!

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

Η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ δε θα κοστίσει πάνω από 420.000 ευρώ (μικτές απολαβές). Κι όμως, η αξία του Λόρενς είναι πολύ μεγαλύτερη. Η Σέλτικ έφτασε να προσφέρει στην Πόρτσμουθ 1,8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2010!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΟ 1 ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΙΦ!

Μέχρι και χτες το μεσημέρι ο Λίαμ Λόρενς ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Κάρντιφ! Αυτό τουλάχιστον υποστήριζαν τα βρετανικά ΜΜΕ, που, με εξαίρεση την “Daily MaiI”, αγνοούσαν το ταξίδι του Ιρλανδού άσου στη Θεσσαλονίκη και τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Κάνοντας ακόμη και τον ίδιο τον Λόρενς να απορεί με την “εγκυρότητα” των αγγλικών ταμπλόιντ. Λίγες ώρες αργότερα κάποια Μέσα άρχισαν να αναπαράγουν την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Πάλι καλά…

ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΙΦ…

Αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήθελαν να μάθουν κάποια στοιχεία για τον χαρακτήρα του Λόρενς το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να απευθυνθούν στον Μάλκι Μακέι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προπονητή της Κάρντιφ “έσταζε μέλι” για την ποδοσφαιρική αξία και τον χαρακτήρα του Ιρλανδού. “Είναι φανταστικός επαγγελματίας, ήρθε στην ομάδα και έκανε εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο. Ειλικρινά, πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα, καλό παίκτη και υπέροχο επαγγελματία”, τόνισε ο μάνατζερ της Κάρντιφ, με τον οποίο ο Λόρενς συνεργάστηκε μόλις για τρεις μήνες.

ΕΙΔΕ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Ιρλανδός άσος του ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκε την… πρόκληση του Χρήστου Παυλίδη να ρίξει μια ματιά στο χθεσινό πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον ίδιο. “Μόνο μη μου πείτε να διαβάσω κάτι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. It’s all Greek to me...”, απάντησε ο Λόρενς. Η φράση “It’s all Greek to me”, είναι ανάλογη μ’ αυτό που συνηθίζουμε στην Ελλάδα να λέμε “μου φαίνονται κινέζικα”. Πάντως, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε την εφημερίδα και την κράτησε για το προσωπικό του αρχείο.

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΛΟΡΕΝΣ ΚΑΙ… Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Το αγαπημένο νούμερο του Λίαμ Λόρενς είναι το “7”. Άλλωστε πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές επιλέγουν τον συγκεκριμένο αριθμό για τη φανέλα τους. Αυτό το νούμερο ζήτησε από τον Γιώργο Γεωργιάδη, όταν ρωτήθηκε επί του θέματος. “Δεν είναι διαθέσιμο. Ανήκει σ’ άλλον παίκτη”, ήταν η (αρνητική) απάντηση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Με το “7” στην πλάτη ο Λόρενς αγωνίστηκε στη Μάνσφιλντ, στη Σάντερλαντ, στη Στόουκ και στην Πόρτσμουθ. Στον ΠΑΟΚ, όμως, αναγκάστηκε να επιλέξει το “20”.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=32828
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πιστεύω όταν είπε "You can't give me 7? Ok, give me 77, two 7 are beter than one!" και του είπαν ότι κι αυτό είναι πιασμένο, πήγε μετά για ουίσκια να πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

ενταξει εγω δεν θα σε κρινω γιατι πριν 48 ωρες ετρωγες fish & chips ,βεβαια καποια στοιχεια του παιχνιδιου σου φανηκαν ...αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας .. ειδα κατι αλλο και θελω να το αναφερω .. στο φαουλ που κερδιζει ο λινο καθως ειναι ακομα κατω σε καποιον δειχνει εγω-εγω επιτακτικα για την εκτελεση ...το ειδε κανεις η ειναι ιδεα μου ... by the way παρα πολυ καλο στημενο παντως...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για να δούμε... Και εγώ έχω καλή διαίσθηση για την παιχτούρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο πρώτο του παιχνίδι, όντας μόλις 24 ώρες με την ομάδα και απέχοντας περίπου 2 εβδομάδες από προπονήσεις δεν περίμενα να δω και κάτι σπουδαίο. Έπαιξε συγκερατημένα, ως όφειλε, έδινε την πάσα με τη μία, εδειξε καλή τεχνική και πλεονέκτημα στα στημένα έξω από την περιοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει σκοράρει από μια τέτοια θέση με την Εθνική Ιρλανδίας με καταπληκτικό σουτ πάνω από το τείχος.
Είναι Ιρλανδός και τσαμπουκάς, έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα, επομένως και τις προδιαγραφές και το κίνητρο. Όταν δει και τον τρελό μας κόσμο... θα αποτρελλαθεί πλήρως!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το βαρος για να δουμε κτ καλυτερο μεσοεπιθετικα πεφτει πανω του ουσιαστικα ...οι αλλοι ειναι οι ιδιοι...στον πελκα ειναι νωρις να το φορτωσουμε..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

έχω κι εγώ καλό προαίσθημα για τον τύπο.όπως και για την ομάδα γενικότερα.κάτι αναπάντεχα καλό θα κάτσει φέτος. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”