14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Από εκεί και πέρα, ο Σαββίδης θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από μηδενική βάση τις συζητήσεις με τον διεθνή επιθετικό.

Το ερώτημα στην προκειμένη περίπτωση που χρήζει απάντησης είναι αν ο ομογενής επιχειρηματίας δεν αποδεχθεί την υπάρχουσα προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ, η οποία προβλέπει από 600 χιλιάδες ευρώ τα τρία πρώτα χρόνια και 400 την τελευταία χρονιά.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/573020
Όλη η συζήτηση ξανα απο την αρχή,αρα δεν ειναι δεδομένο οτι μένει
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ποτε δεν εχω αναφερθει κατα ενος παιχτη που ανηκει στην ΠΑΟΚαρα μας (μπορει και να το κανα, τοσα χρονια μελος σε αυτο πανΠΑΟΚτσηδικο σαιτ)...

Ειμαι μαζι του... δεν τον θεωρω προδοτη... ΠΑΟΚτση τον θεωρω...
Αλλα ρε Σαλπι πλιζ ...φυγε!
Σε λατρευω αλλα δεν εχω καταλαβει το κασε σου.. πριν 3τιας ΟΚ 800 (? ...800!) - Αλλα τωρα ακομα και με μειωμενες τα ποσα 600 και τετοια λιαρικα δεν τα χωρα ο νους μου (αποκαλεσε με χαζο αλλα οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να καταλαβω!)

Σου χρωσταμε... σου χρωσταμε ακομα και την προσφυγη που δεν κανεις (με αυτα που σου χρωσταμε), αλλα ακομα και ποδοσφαικα-αγωνηστικα δε νομιζω να αξιζεις το ποσο που ζητας (ειλικρινα δεν το λεω για να σε μειωσω)!

Φοβομουν να τα πω ολα αυτα, γιατι υπαρχουν οι υπερμαχοι σου που δεν υπολογιζουν τιποτα σε αυτην την "κοντρα"... οπως υπαρχουν και οι εχθροι σου που συμπεριφερονται σαν "αντι"-ΠΑΟΚτσηδες (ειδικα για αυτους... ουδεν σχολιον!)

Τεσπα...

Εκανες τα παντα για να επιστρεψεις (δεν δεχτηκες huge-προταση του βαζελου) ...τα πιστετω ολα αυτα.. αλλα δεν πιστευω οτι ακομη και ο βαζελος θα σου εδινε το ποσο που ζητας απ`την ομαδα της καρδια σου!

Ζυγισε τα και δες την αληθεια γιατι πλεον κοντευω να λυπηθω που σε βλεπω με τον Δικεφαλο στο στηθος!

Απο καρδιας ολα αυτα... ακομα και με 2 μυρια να υπογραψεις θα σε χειροκρωτω (αλλα...)
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω, 600 χιλιάρικα δεν του τα έδινα με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

karabill έγραψε:Ποτε δεν εχω αναφερθει κατα ενος παιχτη που ανηκει στην ΠΑΟΚαρα μας (μπορει και να το κανα, τοσα χρονια μελος σε αυτο πανΠΑΟΚτσηδικο σαιτ)...

Ειμαι μαζι του... δεν τον θεωρω προδοτη... ΠΑΟΚτση τον θεωρω...
Αλλα ρε Σαλπι πλιζ ...φυγε!
Σε λατρευω αλλα δεν εχω καταλαβει το κασε σου.. πριν 3τιας ΟΚ 800 (? ...800!) - Αλλα τωρα ακομα και με μειωμενες τα ποσα 600 και τετοια λιαρικα δεν τα χωρα ο νους μου (αποκαλεσε με χαζο αλλα οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να καταλαβω!)

Σου χρωσταμε... σου χρωσταμε ακομα και την προσφυγη που δεν κανεις (με αυτα που σου χρωσταμε), αλλα ακομα και ποδοσφαικα-αγωνηστικα δε νομιζω να αξιζεις το ποσο που ζητας (ειλικρινα δεν το λεω για να σε μειωσω)!

Φοβομουν να τα πω ολα αυτα, γιατι υπαρχουν οι υπερμαχοι σου που δεν υπολογιζουν τιποτα σε αυτην την "κοντρα"... οπως υπαρχουν και οι εχθροι σου που συμπεριφερονται σαν "αντι"-ΠΑΟΚτσηδες (ειδικα για αυτους... ουδεν σχολιον!)

Τεσπα...

Εκανες τα παντα για να επιστρεψεις (δεν δεχτηκες huge-προταση του βαζελου) ...τα πιστετω ολα αυτα.. αλλα δεν πιστευω οτι ακομη και ο βαζελος θα σου εδινε το ποσο που ζητας απ`την ομαδα της καρδια σου!

Ζυγισε τα και δες την αληθεια γιατι πλεον κοντευω να λυπηθω που σε βλεπω με τον Δικεφαλο στο στηθος!

Απο καρδιας ολα αυτα... ακομα και με 2 μυρια να υπογραψεις θα σε χειροκρωτω (αλλα...)
+9

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο Σαλπιγγίδη, πόσο μάλλον με τον ποδοσφαιριστή... Αλλά αυτό ρε γαμώτο με το συμβόλαιό του, εδώ με κάθεται! Κάν'το 400.000! Τόσο δύσκολο είναι; Θα τα πάρεις, πού θα πάει, ήρθε και λεφτάς επενδυτής... Ο Garcia δηλαδή πιο Π.Α.Ο.Κ. είναι από εσένα;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Έτσι είναι.Όσο και να το συμπαθούμε το Μητσάρα τα 600 είναι παααρα πολλά .Μείνε ρε Μήτσο αλλα όχι πάνω απο 400
Ακόμα μου φαίνεται λίγο περίεργο(με κάποια επιφύλαξη μιας και δε ξέρουμε όλα τα δεδομένα) που και οι 2 διοικήσεις των ΖΖ καθυστέρησαν πάρα πολύ να διευθετήσουν αυτό το ζήτημα .
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Μετα απο πολλα χρονια ηρθε η ωρα να εχουμε μονο την ιδιότητα του οπαδου και οχι του λογιστή-επενδυτή.Προσωπικα σταματαω να ασχολούμαι με συμβόλαια και αλλα οικονομικα στοιχεια,καθως υπαρχει καποιος που δεν διαχειρίζεται αλλα επενδυει λεφτα ;πο την τσεπουλα του

Ιβαν κανε οτι θες τα φράγκα ειναι δικα σου αν θες ξαναφερε τον μαριφαλιεφ και δώστου 1 εκατομμύριο τον χρονο
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

karlat85, όντως πλέον δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε με καμία άλλη ιδιότητα πέρα του οπαδού... Αλλά μας νοιάζει και ποιοί θα παίζουν στην ομάδα... Δεν πάει έτσι ακριβώς όπως λες! Δεν σε νοιάζει άλλο η ομάδα του ΠΑΟΚ επειδή έχει ιδιοκτήτη...; Η ομάδα συνεχίζει να υπάρχει για εμάς... Ο Σαββίδης ότι θα κάνει θα το κάνει για να πάμε εμείς στο γήπεδο και για να μας ευχαριστήσει! Το ότι από αυτό θα έχει παράπλευρα οφέλη είναι γεγονός, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Δηλαδή επειδή πλέον "ανήκει" στον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ, κατά μία έννοια, αν θελήσει να γκρεμίσει το γήπεδο και να διαλύσει και την ομάδα (λεμε τώρα...) εσύ δεν θα πεις τίποτα και δεν θα σε πειράξει...; Ντάξει μπορεί να το είπες αυτό που είπες με άλλη έννοια, αλλά ακούγεται κάπως...! ;) Φιλικά και αδερφικά! :pano:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Ισως δεν εδωσα να καταλάβατε σωστα το σκεπτικό μου
Τον Σαλπι αν σερνετε θα τον "τσάκισω" στην κριτικη επειδη σερνετε ομως οχι επειδη σερνετε και εχει συμβολαιο 800 χιλιάρικα.
Θελω να πω.Ας φερει οποιους θελει με οσα λεφτα θελει ολοι θα κριθουν το ιδιο.
Ξαναλέω προσωπικα δεν με απασχολούν τα συμβολαια,οσο παντα βαζει λεφτα απο την τσεπη και δεν κανει μαμουνιες με τα εσοδα.Εκεινο ειναι αλλο θεμα.

Και αναφέρομαι μονο στο αγωνιστικο
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Η μέχρι σήμερα προσφορά του, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αμοιβή 600.000 ευρώ. Πολλοί θα έλεγαν πως ακόμη και τα μισά, πάλι πολλά θα ήταν. Δεν τους αδικώ. Ο παίχτης θα έπρεπε να έχει φύγει ήδη. Μάλλον στα χρωστούμενα κολλάει η δουλειά.

Ο ίδιος ο Σάλπι, για ποιόν γ@μημένο λόγο επιθυμεί να παραμείνει;

Γουστάρει την ομάδα;
Γουστάρει τα 600 ή 800 ή τα δεν ξερω και γω πόσα;
Γουστάρει μήπως να τον αποδοκιμάζουν;
Φοβάται, σε περίπτωση που την κάνει,πως θα χάσει τα χρωστούμενα;
Του αρέσει το κλίμα της Θεσσαλονίκης;
Βαριέται να μετακομίζει;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Είναι ΠΑΟΚ και θέλει να μείνει.

Y.Γ:Aν σέρνεται θα είμαι ο πρώτος που θα τον κράξω.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Λεφτά ζητάει; Γιατί κι εγω αγαπούσα την γυναίκα μου και την πήρα. Προίκα δεν ζήτησα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Απ ότι φαίνεται λεφτά δεν ζητάει,γιατί αν ζητούσε θα είχε φύγει τρέχοντας.Και δεν θα είχε γυρίσει και ποτέ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι επειδή δηλαδή εσύ έκανες ΤΟ λάθος πρέπει να το κάνει κι αυτός;
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Είπα οτι δεν ζήτησα, όχι οτι δεν πήρα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γιαννενα εγω απο την αλλη δεν βρισκω λογο να θελει α φυγει...γιατι να το κανει αλλωστε??οι προτασεις που ειχε ηταν απο μικρες ομαδες και σε καμα περιπτωση δεν ανεβηκαν πανω απο 400...ο ΠΑΟΚ απο την αλλη τον κανει συμβολαιο με 600(ή 500) και 4ετες παρακαλω...μεγαλη υποθεση να ξερει πως θα εχει συμβολαιο στα 35...απο την αλλη με την επιστροφη του ξαναεγινε δεκτος απο μεγαλη μεριδα των ΠΑΟΚτσηδων πραγμα σημαντικο για τον ιδιο καθως εχει την οικογενεια του εδω και θελει να ζησει και εδω μετα την ποδοσφαιρικη του καριερα...οποτε πες μου εναν λογο που να θελει να φυγει...οτι του χρωστανε λεφτα??ο ιδιος ξερει απο πρωτο χερι οτι δεν προκειται να τα χασει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει ουτε ενας ποδοσφαιριστης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που ναεχασε τα λεφτα του... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”