Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από karlat85 »

Πιστευω το συστημα θα μεταβαλατε αναλογα με τις αναγκες του καθε αγωνα.οπως ας πουμε μεσα στο ισραηλ που θύμιζε πιο πολυ 4-5-1 επειδη ο γιάννου υγειας πολυ πισω για να παρει την μπαλα
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από amanaoua4 »

συμφωνω κι`εγω με sera ... δεν γινεται παικτης με 70 κατι σωστες συμμετοχες στην premier league και 140 στην champion ( παντα σε ομαδες που πρωταγωνιστουσαν ) να μην νιωθει... λιγο ηρεμια ... μας φερνουν παικτες δεν τους θελουμε ...δεν μας φερνουν κραζουμε ...λιγο ηρεμια και σωστη κριση... το μονο που με καιει ειναι ο παικτης να βρισκεται σε επιθυμητα επιπεδα φυσ καταστασης ωστε να τον χρησιμοποιησουμε στα ματς φωτια με την ραπιντ γιατι κι`εγω τους ειδα και με ανυσηχησαν. οσους περισσοτερους παικτες εχεις τοσο μεγαλυτερος συναγωνισμος και περισσοτερες λυσεις ...και ο βραζιλιανος πιστευω θα βγει καλος...
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

σα μεγαλο δε σας φαινεται το ροστερ φετος με ολους αυτους τους μικρους + τις νεες μεταγγραφες ??
:opaokara: :pano:

εξαλλου εχουμε ευρωπη-κυπελλο-πρωταθλημα
για αλλη μια χρονια
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Sera4 έγραψε:τι λωρενς?της αραβιας? :lol: :lol: ας μιλησουμε ποδοσφαιρικα λιγο για τον παιχτη γιατι βλεπω οτι το εχουμε ριξει στα βαρια... 8-)

καταρχην μιλαμε για εναν δεξι χαφ και οχι εξτρεμ πραγμα που σημαινει οτι ο παιχτης ειναι ταμαμ για 4-4-2 ειτε σε ευθεια ειτε σε ρομβο...δευτερο δεδομενο...παιχτης ο οποιος εχει καταφερει να επιβιωσει τοσα χρονια σε πρεμιερ/τσαμπιονσιπ μα φουλ χρονιες αποκλειεται να μην ειναι καλος...επισης σαν παιχτης πρεμιερ/τσαμπιονσιπ που σεβεται τον εαυτο του ξερει απ εξω και ανακατωτα το 4-4-2...το οποιο 4-4-2 δεν θελει ζογκλερικα στα φτερα αλλα πολυ καλη τακτικη,πρεσινγκ,συγκλιση προς τα μεσα κλπ...εχει υψος και δυναμη που λειπουν απο την ομαδα,βρωμοσουτο που λειπει απο την ομαδα, εκτελεσεις απο τα αριστερα που λειπουν απο την ομαδα(δεξια ειναι ο λινο) και αν θελουμε μπορουμε να αναφερουμε και τις εκτελεσεις πεναλτυ που λειπουν γενικα...γενικα το γεγονος οτι ειναι ενας παιχτης που μπορει να δωσει διαφορετικα χαρακτηριστικα στην ομαδα δειχνει σωστη σκεψη απο τη διοικηση οσο αναφορα στα κριτηρια επιλογης...

στα αρνητικα...δεν ξερουμε απο φυσικη κατασταση πως ειναι ή τραυματισμους αλλα το σημαντικοτερο ψαχναμε για αριστεροποδαρο και τελικα καταληξαμε σε δεξιοποδαρο παλι... :lol: :lol: τωρα αριστερα πως θα βολευτουμε με κανα γχ(δυσκολο το βλεπω) με κανενα σταφυλιδη αν δοκιμαστει, μπορει καμια ακομα μεταγραφη αν περασουμε στους ομιλους θα δειξει...

υγ και φυσικα μην ξεχασουμε και το μεγαλο ατου του παιχτη...ειναι ιρλανδος ο φουστης :mrgreen:
Το είπα και πιο νωρίς και διέλαθε της προσοχής σου. Έξω δεξιά ψάχνουμε. Έξω δεξιά πήραμε. Μη ρωτάτε εμένα γιατί ψάχνουμε έξω δεξιά.
Στα περί του παίκτη, σε εμπιστεύομαι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Την αποψη μου περι μεταγραφων οταν τα οικονομικα ειναι στενα την εχω πει πολλες φορες.Οι στοχοι για μενα θα πρεπει να στρεφονται ειτε προς νεους παικτες που στην πορεια,για διαφορους λογους,στραβωσε η καριερα τους με παραδειγματα οπως του βιερινια παλαιοτερα,του αγγλου που δοκιμασαμε και του τσεχου, που δεν ηρθε τελικα, πιο προσφατα, ειτε για παικτες με βαρυ βιογραφικο προς την δυση της καριερας τους, για τους οποιους θα ηλπιζες να επιδειξουν δειγματα της αναμφισβητητης ποιοτητας τους.Το να στρεφεσαι σε παικτες καπου στα 30 οι οποιοι δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα το ιδιαιτερο κατα την διαρκεια της καριερας τους δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως μπορει να προσφερει εκτος απο αποζημιωσεις για να λυσεις τα συμβολαια τους το επομενο καλοκαιρι.Πιστευα οτι μετα απο τοσες τραγικες μεταγραφες τα τελευταια 3 χρονια θα ειχαμε παρει και εμεις το μαθημα μας ως λαος, αλλα ακομα περισσοτερο η διοικηση,αλλα δυστυχως δεν το βλεπω τελικα.

Υ.Γ Υπαρχουν και οι μεταγραφες αγνωστων παικτων προιον σκαουτινγκ αλλα δεν μπηκα καν στον κοπο να το αναφερω.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

angel νομιζα πως ψαχναμε εξω αριστερα.. αλλα θα βολευομασταν μαλλον με αναποδα ποδια κτλ.. οχι ? τεσπα παντως πιστευω πως θα μας βγει τεφαρικι ο βαψομαλλιας και η ηλικια του νομιζω πως ειναι μια χαρα 30αρης ειναι οχι 33 .. στην ιδια ηλικια μας ειχε ερθει και ο σορλεν (ο αργος) περασαν 4 χρονια και ακομα παιζει και τον ψαχνουμε......
Υ.Γ( τι παστελια ειναι αυτα που μοιραζει με το δεξι ωρε!!!! )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amanaoua4 την Δευ 13 Αύγ 2012, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

[youtube]PjKsso9z5g8[/youtube]

Βαλε κανα τετοιο μεσα στο ΝΑΟ να τρελαθουμε τελειως.. :ugeek:

Υγ. Μην παιρνετε τις "μετρητοις" αποψεις συνοπαδων μας του στυλ "αμπαλος , ποιος ειναι αυτος μωρε κ.τ.λ"

Ιστορικα ειμαστε απο τους πλεον αμπαλους λαους..

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Πως φαίνεται πάντως το χρήμα. Σαν τον βήχα ένα πράμα. ΔΕΝ κρύβεται. Με το που τελείωσε η οικονομική στενότητα, και έχουμε δυνατότητα να δώσουμε παραπάνω για προκαταβολές, αμέσως έκλεισαν 2 παίκτες καλοί. ΟΚ, όχι πρώτης πρώτης γραμμής, αλλά καλοί, από ΚΑΛΑ πρωταθλήματα, που τους ήθελαν και άλλοι που ΕΧΟΥΝ να πληρώσουν μισθούς και αποζημιώσεις.

Είσαι ο Λώρενς. Προτάσεις ΕΧΕΙΣ. Ελλάδα, γιατί να έρθεις ; σε χώρα με ΔΝΤ κτλ ; έρχεσαι για το Europa league. Ωραία. Αλλά ΧΩΡΙΣ λεφτά, ποιο Europa League ;

Έρχεσαι διότι πήρες ΒΑΡΒΑΤΗ προκαταβολή, και συνεπώς ΔΕΝ ανησυχείς για τα λεφτά σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, παλικάρια. Τα υπόλοιπα να 'χαμε να λέγαμε.

@αμαναουα : και εγώ αυτό νόμιζα. Trust me σε αυτό που είπα. Κάτι ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ειλικρινά διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και με πιάνει εμετός..Πήραμε παίκτη στα 31 του (ώριμο ποδοσφαιρικά) για μια θέση που έχουμε μόνο τον (τουλάχιστον ασταθή) Γεωργιάδη και τον μέτριο με εκλάμψεις Ρομπέρ και πάλι ακούγεται γκρίνια.

Πριν 2 μέρες λέγατε όλοι ότι θέλουμε οπωσδήποτε πλάγιο παίκτη και οτι με τους μικρούς μόνο δεν γίνεται δουλειά και τώρα που πήραμε παίκτη με γεμάτες χρονιές στην Αγγλία παρακαλώ (η δεύτερη και η τρίτη εθνική τους είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω απ το δικό μας "πρωτάθλημα") πέσατε να τον φάτε και συμπεράνατε οτι θα θαφτεί κάποιος μικρός.Ελεος δηλαδή.Τραγικό τουλάχιστον.

Αν κατεβάσουμε μια 11αδα 20χρονα θα βγούμε 10τοι.Θα χαίρεστε τότε;

Εμένα ο παίκτης μ αρέσει και πιστεύω είναι σούπερ για τα ελληνικά δεδομένα.

2 παίκτες σε 2 μέρες.Ο υγιής και σταθερός οικονομικά ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που πρέπει να κερδιθεί.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

joshua έγραψε:Την αποψη μου περι μεταγραφων οταν τα οικονομικα ειναι στενα την εχω πει πολλες φορες.Οι στοχοι για μενα θα πρεπει να στρεφονται ειτε προς νεους παικτες που στην πορεια,για διαφορους λογους,στραβωσε η καριερα τους με παραδειγματα οπως του βιερινια παλαιοτερα,του αγγλου που δοκιμασαμε και του τσεχου, που δεν ηρθε τελικα, πιο προσφατα, ειτε για παικτες με βαρυ βιογραφικο προς την δυση της καριερας τους, για τους οποιους θα ηλπιζες να επιδειξουν δειγματα της αναμφισβητητης ποιοτητας τους.Το να στρεφεσαι σε παικτες καπου στα 30 οι οποιοι δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα το ιδιαιτερο κατα την διαρκεια της καριερας τους δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως μπορει να προσφερει εκτος απο αποζημιωσεις για να λυσεις τα συμβολαια τους το επομενο καλοκαιρι.Πιστευα οτι μετα απο τοσες τραγικες μεταγραφες τα τελευταια 3 χρονια θα ειχαμε παρει και εμεις το μαθημα μας ως λαος, αλλα ακομα περισσοτερο η διοικηση,αλλα δυστυχως δεν το βλεπω τελικα.

Υ.Γ Υπαρχουν και οι μεταγραφες αγνωστων παικτων προιον σκαουτινγκ αλλα δεν μπηκα καν στον κοπο να το αναφερω.
Και έλεγα, πόε θα σκάσει μύτη ο joshua να μας ανεβάσει την ψυχολογία με τις all time classic αισιόδοξες σκέψεις του!

Ελα μωρέ τώρα πιά πρέμιερ λιγκ και τσάμπιονσιπ... Εκεί μόνο γατάκια παίζουν.
Επίσης μας παρακαλούσαν παίχτες των standards joshua, τύπου Recoba ή Ανρί, να έρθουν με 150.000 αλλά δε τους θέλαμε εμείς..

Στα λιγότερο γελοία:
Διάβασε κανένας αν περνάνε τώρα το πρωί ιατρικές εξετάσεις; Είχαμε κανένα νεότερο;
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

slidar έγραψε:[youtube]PjKsso9z5g8[/youtube]

Βαλε κανα τετοιο μεσα στο ΝΑΟ να τρελαθουμε τελειως.. :ugeek:

Υγ. Μην παιρνετε τις "μετρητοις" αποψεις συνοπαδων μας του στυλ "αμπαλος , ποιος ειναι αυτος μωρε κ.τ.λ"

Ιστορικα ειμαστε απο τους πλεον αμπαλους λαους..

:nairepaok:
Αν πέρυσι βλέπαμε σε βίντεο αυτό τον παίχτη ή και τον άλλον τον Ματέους έστω και Β΄' Γαλλίας τι θα λέγαμε; Πωπω δεν έχουμε λεφτά για αυτούς μακάρι να είχαμε επενδυτή που να μας τους έφερνε και να τους εξασφάλιζε το βασικότερο τον μισθό τους. Πωπω μακάρι να μπορούσαμε να τους πάρουμε γιατί στην Ελλάδα την μίζερη με τους Ηρακλίδες και Πλατιανιάδες θα κάνουν παπάδες. Εδώ μόνο με τον γερό - Βλάνταν και τον γερό - Μπρούνο μας έχουν και κάτι Μπαλάφιδες και Παπάζογλου (κανέναν ενδοιασμό για τους παίχτες που μας τίμησαν όσο μπορούσαν).

Τι να πω.

Σαν δεν ντρεπόμαστε θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

λενε οτι μαλλον θα ανακοινωθουν σε κανα 2ωρο αν ολα πανε καλα με τις εξετασεις που (λογικα) κανουν τωρα η εχουν κανει ηδη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

[youtube]ZNpR04dn1hY[/youtube]

[youtube]PjKsso9z5g8[/youtube]

[youtube]yVQwpZl--Zs&feature=related[/youtube]

[youtube]wD3Gul_jRMM&feature=related[/youtube]

[youtube]wBrE5YQqliY[/youtube]

[youtube]BGIEVnR2JyI[/youtube]

[youtube]7L-YvXdgxv8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Χαλαρωστε με την ειρωνία γιατί μπορω να σας χαλαρωσω εγω!

Όσο για το παιχτη..... Είναι Ιρλανδός......Μου φτάνει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν χορτασατε Σαβινι,Ρομπερ,Φιλομενο,Μπανγκουρα και και και μερικοι.

Υ.Γ Μου αρεσει η επιλεκτικη ευαισθησια των μοντς αλλα δεν βαριεσαι...Εγω παντως με ατομα που θα επρεπε να εχουν κρυφτει σε καμια τρυπα μετα απο οσα εγιναν τα τελευταια χρονια δεν προκειται να σχοληθω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”