Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από paoki19 »

Αηδία έχετε καταντήσει ορισμένοι εδω μέσα... Καταστροφολογοι όλοι σας... Άσχετοι με τους παίκτες που περνούσε.. Ιδέα!! Εγω πραγματικά δεν τον ξέρω τον Ιρλανδο αλλα δεν εκφερω άποψη- λέω θα τον δώ στο γήπεδο...
Ο άλλος λέει απο το βίντεο φάνηκε δεν έχει ντριπλα κ ταχυτητα...
Καθίστε καλα ρε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

το μεγάλο μπαμ είναι η οικονομική μας σταθερότητα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paoki19 έγραψε:Αηδία έχετε καταντήσει ορισμένοι εδω μέσα... Καταστροφολογοι όλοι σας... Άσχετοι με τους παίκτες που περνούσε.. Ιδέα!! Εγω πραγματικά δεν τον ξέρω τον Ιρλανδο αλλα δεν εκφερω άποψη- λέω θα τον δώ στο γήπεδο...
Ο άλλος λέει απο το βίντεο φάνηκε δεν έχει ντριπλα κ ταχυτητα...
Καθίστε καλα ρε...
ετσι ειναι ......επισησ κέρδισε χθες η ραπιντ και είμαστε σχεδόν απελπισμένοι :):)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Roni άσε τα νταηλίκια σε άλλα μέλη. Καλά έκανε το παιδί και σας κάλεσε να μη μιρλιάζετε. Νέος παίκτης είναι θα τον δούμε. Αυτό είπε. Δεν μπορείς να κρίνεις ποιός θα μιλάει και ποιός οχι.

Rainmaker
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 13 Αύγ 2012, 08:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατά πάσαν πιθανότητα, θεωρώ πως ο Ιρλανδός θα βγεί εργαλείο. Και νομίζω καλύτερος απο Σορλέν καθότι πιο άνετος επιθετικά. Δεν τον ξέρω και περιμένω να τον μάθω.

Απο εκεί και πέρα : Ηρεμία με τη μίρλα. Κανείς δεν ξετρελάθηκε με τις κινήσεις που γίνονται, αλλά συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε νωρίτερα. Διώξαμε παλτά και παίρνουμε παίκτες απλά καλύτερους με λίγα λεφτά. Μια χαρά δηλαδή. Δεν είπε κανείς οτι θα τινάξουμε τη μπάνκα!

Και κάτι ακόμα: Σιχάθηκα απο χτες να διαβάζω για "τις πρώτες κινήσεις Σαββίδη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ". ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Εκτός τόπου και χρόνου. Ο Ιβάν δεν έχει καμία ανάμειξη για την ώρα και ούτε και νομίζω πως θα αποκτήσει στο μέλλον. Η τριάδα Δώνης ΓΧ Βρύζας είχαν κάποιες προτάσεις για παίκτες και απο εκεί διάλεξαν. Προφανώς οι προτάσεις δεν άλλαξαν σε μια μέρα και ούτε οι κινήσεις τους άλλαξαν.

ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ πάμε για μεγάλο στρώσιμο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και ο Βραζιλιάνος και ο Ιρλανδός θα κριθούν στο χόρτο. Δεν έχει νόημα να κρίνουμε κάποιον πριν τον δούμε. Είναι σαν να βγάζει το Δικαστήριο καταδικαστική απόφαση για κάποιον προτού καν απολογηθεί.
Ηρεμία.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

με χαρακτηριζει ασχετο και αηδια επειδη απλα ειπα οτι δεν με ενθουσιαζει ο παιχτης και εγω κανω νταηλικια??

και γιατι εσβησες αυτο που εγραψα?
δεν ηταν ουτε νταηλικι ουτε τιποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 13 Αύγ 2012, 08:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Dimg4 έγραψε:
paokpool έγραψε:Θα μας κάνουνε μεταγραφή παίχτη ιρλανδό (έλεος) που δε παίζει στην Εθνική Ιρλανδίας... απλά ξεφτίλα! Και γι' αυτή την παπαριά πάλι θα μείνει εκτός πάλι κάποια ταλεντάρα μας! Απλά συχάθηκα αυτές τις να' χαμε να λέγαμε μεταγραφές ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια πάρα πολλά λεφτά πεταμένα από το παράθυρο.

Τέτοιες, παρόμοιες επί 4 χρόνια μεταγραφές με 200-440άρια συμβόλαια μας έφτασαν σε σημείο να φτάνουμε κάθε χρόνο στους 32 της Ευρώπης και όμως να χρωστάμε ακόμα και στις πέτρες...

Αν είναι να κάνεις τέτοια μεταγραφή απλά για να' χαμε να λέγαμε, ε τότε κάτσε καλύτερα στα αυγά σου και μη κάνεις τίποτα!
Ηξερες τον Σορλεν? Τον Βιερινια? Τον Κοντρερας? Αντε ρε φιλε χαλαρωσε με τα ελεος και τις "παπαριες"! Κατσε να τον δεις και μετα κρινε τον! Και στην τελικη αυτοι ξερουν τι κανουν, μια γαμημενη εμπιστοσυνη δειξτε επιτελους
3 παίχτες ανέφερες... συν τον Πάμπλο, 4!
Από 50 μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια είναι οι μόνοι που όντως βοήθησαν τον ΠΑΟΚ. Όλοι οι υπόλοιποι στην καλύτερη φάση βγήκαν απλά κομπάρσοι, οπότε μη με παρεξηγείς αν δε με ενθουσιάζει μεταγραφή ιρλανδού Πουθενά από την τσάμπιονσιπ.
Δε περίμενα, δε περιμένω ούτε θέλω μπαμ και μπουμ... Απλά πιο προσεκτικές κινήσεις και η συγκεκριμένη πιστεύω πως δε θα βοηθήσει καθόλου αλλά απλά γίνετε για να' χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Εμενα μου φαινονται και οι δυο παικταραδες με μεγαλη εμπειρια και προσωπικοτητα.Αν μη τι αλλο,αυτα λενε τα στατιστικα τους.Τα υπολοιπα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δείτε κι αυτό πάντως :

Liam starts of at Stoke (on patches 11.2.1 or earlier) with a permanent £1.5m transfer which is made in the January 2011 transfer window [starts off at Portsmouth in patch 11.3.0] and is their first choice right midfielder/winger. He is one of the best players in his position in the Championship and would be a good signing for most Premier League clubs. If you manage at Portsmouth I recommend that you keep him and use him to build around a promotion chasing squad.

Πηγή : http://footballmanagerwiki.co.uk/index. ... m_Lawrence

υ.γ. Ε ρε κάψιμο πρωινιάτικα... Α ρε ΠΑΟΚ! :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Γεωργιάδης. Η θέση του εξτρέμ (winger) προϋποθέτει μπούκες, επομένως τρίπλα.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα είχαμε δύο μόνον παίκτες για τις θέσεις των εξτρέμ (Γεωργιάδης, Ρομπέρ) με το Σαλπι κατ' ανάγκην λύση. Με την προσθήκε ενός ακόμη παίκτη έχουμε πλέον περισσότερες λύσεις ιδιαίτερα σε περιπτώσεις τραυματισμών ή τιμωριών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 13 Αύγ 2012, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ας τον δούμε τις πρώτες αγωνιστικές, κι αν δείξει κάτω του μετρίου, σε σημείο που θα "τρώει" άδικα τη θέση από κάποιο νεαρότερο παίχτη, τότε ναί, να μαζευτούμε ΟΛΟΙ εδώ να τον σταυρώσουμε. Και αυτόν, και αυτούς που τον έφεραν, και αυτούς που τον βάζουν να παίζει εις βάρος οποιουδήποτε άλλου παίχτη.

Η μεγαλύτερη μαγκιά θα ήταν να καταφέρναμε, μαζί με την ΠΑΕ, να αλλάξουμε και εμείς, ως οπαδοί, σελίδα στη νοοτροπία μας.

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Έχουμε άλλον Νεαρότερο εκτός του Γεωργιάδη για εκείνη τη θέση και δε το ξέρω;

Εκτός αν 1 παίχτης για κάθε θέση είναι κομπλέ...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ε τότε ας μας πουν ότι έρχεται για μπακ απ του Γεωργιάδη, να μην φαγωνόμαστε μεταξύ μας.
Εγώ μιλάω για την περίπτωση που παρουσιαστεί ως ενδεκαδάτος ( το πιο πιθανό ).
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Rain, ξέρουμε ή μπορούμε να μάθουμε εάν τα παιδιά έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους ή όχι ?

Δεν πιστεύω, βέβαια, ότι θέλουμε να τους δηλώσουμε για τα παιχνίδια του UEFA χωρίς να είμαστε σίγουροι για τη φυσική τους κατάσταση. Πρέπει να γίνει εντός της εβδομάδας κι άλλο φιλικό, εκτός από αυτό με την Ξάνθη, για να τους δει ο Δώνης σε συνθήκες αγώνα. Εικάζω ότι θα γίνει τελικά αυτό με τον Πιερικό.

Και οι δυο κινήσεις μου φαίνονται καλές, βάσει του βιογραφικού τους. Και γω πιστεύω ότι ένας παθιασμένος "τρελοιρλανδός" θα δέσει με τη νοοτροπία της ομάδας, αλλά ας περιμένουμε πρώτα τις ασκήσεις επί... χόρτου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”