Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Διάβασα ενα αρθρο που ελεγε εμεινε ελευθερος απο την ναντ.Δεν ειναι σίγουρο παντως
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Εδώ http://www.transfermarkt.co.uk/en/vivia ... _1613.html τον έχει χωρίς ομάδα προς το παρόν.
Ωστόσο, η τελευταία αποτίμησή του σε χρήμα, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, έγινε την 1/6/2012.
Λογικά, με το τυπικό τέλος της σεζόν ( 30/6/2012 ) λύθηκε και το συμβόλαιό του και η λογική λέει ότι λύση του συμβολαίου τέτοια εποχή σημαίνει πως το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του με τη Ναντ δεν ανανεώθηκε.
Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που έχει φάει τα νιάτα του σε Ισπανία και Γαλλία, πόσο άσχημος να είναι;
Χωρίς να έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο σε Ιταλία, πώς έχει ιταλικό διαβατήριο, όπως λένε;; Ίσως έχει καταγωγή από Ιταλία, οπότε, οι δύο ιθαγένειες ( Βραζιλιάνος και Ιταλός ) αποτελούν εκρηκτικό μείγμα DNA για στόπερ.

Ωστόσο, η τελευταία αποτίμησή του σε χρήμα, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, έγινε την 1/6/2012.
Λογικά, με το τυπικό τέλος της σεζόν ( 30/6/2012 ) λύθηκε και το συμβόλαιό του και η λογική λέει ότι λύση του συμβολαίου τέτοια εποχή σημαίνει πως το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του με τη Ναντ δεν ανανεώθηκε.
Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που έχει φάει τα νιάτα του σε Ισπανία και Γαλλία, πόσο άσχημος να είναι;
Χωρίς να έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο σε Ιταλία, πώς έχει ιταλικό διαβατήριο, όπως λένε;; Ίσως έχει καταγωγή από Ιταλία, οπότε, οι δύο ιθαγένειες ( Βραζιλιάνος και Ιταλός ) αποτελούν εκρηκτικό μείγμα DNA για στόπερ.
Αυτό ίσχυει για τα πλάγια μπακ amanaoua4 ,ο Εττο,ο Λίνο και ο Λεονάρντο είναι εξτρεμ που τα έβαλαν να παίζουν πίσω.Στα στοπερ μια χαρά αμυντικούς όπως ο Ντουγκλάου ή ο Μαρκαντώνης βγάζουν!!!
ε καλα δεν ειπα οτι δεν υπαρχει βραζιλιανος κεντρικος αμυντικος απλα το ειπα επειδη δεν φημιζονται ιδιαιτερα σαν σχολη για την συγκεκριμενη θεση, τα πλαγια μπακ τους ειναι επιθετικογενη λογω του τροπου παιχνιδιου τους.. εκει ο σναουτσνερ δεν θα επαιζε πλαγιο μπακ ουτε σε ματς 5 επι 5 
ειναι ντελικατος αμυντικος,λυμπεροειδες στοπερ ξερει μπαλα...παιζει πολυ με το μυαλο και στηριζεται στο διαβασμα των φασεων ειναι παντα εκει που πρεπει...καθαρος παιχτης σπανια παιρνει καρτες...σιγουρα εχει χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα...θα ελεγα οτι ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του μαλεζα...amanaoua4 έγραψε:καλημερα καλα ας μην το ισοπεδωνουμε ολα ... μεταγραφικες φολες τρωνε ολες οι ομαδες ..απλα απο την δικια σου ομαδα σου μενουν ...ενω απο τις αλλες ομαδες θυμασαι μονο τους παικτες που βγηκαν ... τεσπα τον vivian προσωπικα δεν τον ξερω καθολου και ουτε θελω να εκφερω αποψη απο κατι βιντεακια που ανεβηκαν,ξερει κανεις να μας πει υπευθυνα 5 πραγματα γι`αυτον, υποθετω πως για να τρεχουν να τον δηλωσουν στο ουεφα ο παικτης εχει βγαλει προετοιμασια και ειναι ετοιμος απο φυσ.κατασταση . πολυ καλο στοιχειο οτι ηταν αρχηγος σε 2-3 ομαδες οπως και οι γεματες του σεζον, η ναντ τον αφησε ελευθερο??
ελπιζω βεβαια να θυμαμαι το σωστο παιχτη γιατι απο το πολυ στοιχημα β γαλλιας εχασα τη μπαλα... :ugeek: :ugeek:
υγ εννοειται και απο το ονομα οτι εχει και ιταλικες ριζες δε θελει πολυ σκεψη
Να ρωτησω εγω κατι τωρα? πως γινεται απο χθες το βραδυ καποιο site και καποιος (που ειχε και στηλη εδω) να τα μαθαινει και να τα βγαζει μιση μερα ολα πιο μπορστα? δεν λεω ποιος ειναι γτ εχετε πει να μην αναφερομαστε στο ονομα του και στο site του.. Η καποιος απο μεσα ειναι η καποιος δημοσιογραφος που εχει τετοια κονε που τα μαθαινει ολα πρωτος απο ολους.
Το ύψος του μου αρέσει αλλά και η ηλικία του.Δε ξέρω αν ο Πορτογάλος που θέλαμε ήταν ταλέντο (πρέπει να ήταν) αλλά μια άμυνα με έναν 25χρονο(Κουμάλο),έναν 22 χρονο(Κατσικά),έναν 19χρονο(Ιντζίδη) και ένα 21χρονο(Στάμμου) που πέρυσι μόνο ο Κατσικάς έπαιζε θέλει έναν έμπειρο για να στηθεί.Με τις αποχωρήσεις οι μόνοι βετεράνοι που έμειναν ήταν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ μια που Λίνο,Εττο και Σαλπιγγίδης δεν μπορούν να παίξουν τον ρόλο του δασκάλου ή έστω του παίκτη που θα μαζέψει την γκάφα του μικρού.Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γρασίδι.
-
Μπαρκαρούτσος
Γιατί Vivian και όχι Contreras; Ο Pablo με 250.000 συμβόλαιο μια χαρά μεταγραφή-δώρο ουσίας (και αεροδρομίου φυσικά) από τον Σαββίδη θα 'ναι!
Αυτό το αναρωτιέμαι κι εγώ...
rou έγραψε:Να ρωτησω εγω κατι τωρα? πως γινεται απο χθες το βραδυ καποιο site και καποιος (που ειχε και στηλη εδω) να τα μαθαινει και να τα βγαζει μιση μερα ολα πιο μπορστα? δεν λεω ποιος ειναι γτ εχετε πει να μην αναφερομαστε στο ονομα του και στο site του.. Η καποιος απο μεσα ειναι η καποιος δημοσιογραφος που εχει τετοια κονε που τα μαθαινει ολα πρωτος απο ολους.
Αυτό το αναρωτιέμαι κι εγώ...
ωραιος Sera4 μακαρι να μας βγει και να δεσει με το αλλο το θωρυκτο πισω γιατι το εχουμε αναγκη, να καλυπτει ο ενας τις αδυναμιες του αλλου... αν ειναι και λιιιιιγο γρηγορος δεν θα με πειραξει
Τρομε οντως εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα , και καλο κορμι και ηλικιακα σωστος μακαρι να παιξει το παιδι... ο πορτογαλος ηταν αρκετα γρηγορος εμενα αυτο μου ειχε μεινει μια φορα που τον ειχα δει τυχαια σε ουεφα
ρε παιδια με τον χαφ τι γινεται εκει που λεγαμε οτι ειχαμε κλεισει ρετζιναλντο τωρα λεει δεν τον θελουμε λετε να παμε για ΜΠΑΜ εκει περα ετσι λεει μια εφημεριδα σημερα(goal H sportday)