Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ιβάν δες που έρχεσαι!!!
[youtube]Kg7QU9-djXE&feature=fvwrel[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Η συμφωνία ΑΣ ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδη ολοκληρώθηκε. Οι υπόγραφες στο συμφωνητικό με τον ΑΣ έπεσαν μετά από έξι ώρες διαπραγματεύσεων. Τι αναφέρει το συμφωνητικό… Πως μπαίνουν τα λεφτά. Πόσα ακριβώς χρήματα θα παίρνει ο ΑΣ. Οι ανακοινώσεις που αναμένονται.

Το συμβούλιο του ΑΣ που ξεκίνησε στις 10:30 τελείωσε πέντε ώρες μετά, με καλό αποτέλεσμα. Η συμφωνία ΑΣ - Ιβάν Σαββίδη επισημοποιήθηκε και το PAOK24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Πρώτα απ όλα ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξασφάλισε ένα ποσό 800 χιλιάδων ευρώ για την σεζόν που τώρα ξεκινάει. Το ποσό αλλάζει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα είναι από 550 χιλιάδες ευρώ. Αυτά είναι τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΑΣ από την ΠΑΕ για τα πέντε χρόνια συμφωνίας.

Από εκεί και πέρα η πλευρά Σαββίδη που όπως χθες αποκάλυψε το PAOK24 εκπροσωπήθηκε απο τον Άντον Κοντάρεφ, είχε φροντίσει να υπάρχει άνθρωπος του στην Κύπρο ώστε να βοηθήσει για το έμβασμα που θα έρθει απο εκεί στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έμβασμα θα εμφανιστεί Δευτέρα πρωί και θα είναι ύψους 9.946.000 ευρώ. Ολόκληρο το ποσό αφορά την απόκτηση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα επιφυλάχθηκε να βγάλει ανακοίνωση σε λίγα λεπτά από τώρα.

παοκ24
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

τα παγωμενα χρεη ποσα ειναι ? 10 μυρια ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

10 εκατομμύρια;;; Μακάρι, αλλά νομίζω ότι είναι πολλά περισσότερα (απ'όσο έχω ακούσει)...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά τώρα που έφτασε αυτή η στιγμη που περιμέναμε χρόοοοονια, μπορούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα καλύτερα πιστεύω...! Όπως ότι πριν μερικά χρόνια σαν οπαδοί και σαν ομάδα, δεν είμασταν ακόμη αρκετά ώριμοι για μια τέτοια αλλαγή... Πλεον αισθάνομαι ότι είμαστε!!! Οφείλουμε ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, ακόμη και στον Κατσαρή, που μερίμνησαν ώστε ο ΠΑΟΚ να βαδίσει στον σωστό δρόμο! Δείτε τι γίνεται στις άλλες ομάδες και πως λειτουργουν... Εμείς αποτελούμε και θα αποτελέσουμε πρότυπο! Τελείωσαν οι εποχές Βουλινών και Γούμενων αδέρφια!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: Θα γίνουμε πλεον ένα Ευρωπαϊκό club με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Να με συγχωρέσετε για το ύφος μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος!!!
[youtube]hZw-Qqa4oqw[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 10 Αύγ 2012, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Καλως τον :twisted:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά περιμένετε λίγο. Άστε, στο τέλος θα κριθεί. Προς το παρών τον υποδεχόμαστε με θέρμη ΑΛΛΑ να είμαστε υποψιασμένοι. Αυτό διδάσκει η ιστορία.
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σκληρη κριτικη....και περιμενουμε να δουμε για να στηριξουμε....

Ας μπουν τα λεφτα και ξανασυζηταμε..

Λεφτα στις υποδομες ..οικον συμαζεμα..οργανωση και κυριως οχι μεγαλα λογια...μονο πραξεις και ΑΛΗΘΕΙΕΣ....που ειδικα απο δικα μας ατομα τελευταια...εχουν εκλειψει..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από karlat85 »

Μπα οΠΑΟΚΤΣΗΣ παντα ενθουσιασμένος ποτε υποψιασμενος
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Άνοιξα θέμα για τον Ιβαν Σαββίδη ως ιδιοκτήτη εδώ.
paoklar

Δημοσίευση από paoklar »

Μέσα σε όλα... δεν πρέπει να ξεχνάμε σε αυτές τις στιγμές ενθουσιασμού έναν άνθρωπο...
Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος για μένα αποδεικνύεται ιστορικός ηγέτης για την ομάδα.

Δούλεψε για αυτό το deal απο την πρώτη μέρα που ανέλαβε.
Στην πιο δύσκολη εποχή για την ομάδα και σε μια χρεοκοπημένη χώρα όπου κανείς δεν θέλει να ακούσει για επενδύσεις.

Μπράβο στον Ζήση Βρύζα. Μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Πρέπει όπωσδήποτε να παραμείνει. Σε αυτόν έχω εμπιστοσύνη για το αυριο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από eorptol »

RoMaN έγραψε:10 εκατομμύρια;;; Μακάρι, αλλά νομίζω ότι είναι πολλά περισσότερα (απ'όσο έχω ακούσει)...
Ρε παιδια τα έχουμε πει εκατο φορές 10,8 εκατ ειναι τα αλλα ειναι πρόστιμα που σε οποιαδήποτε ρύθμιση αφαιρούνται ......τα παγωμένα ειναι 10,8 εκατ αυτα θα πληρώσουμε τίποτε παραπάνω

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

DigitalFan έγραψε:Παιδιά τώρα που έφτασε αυτή η στιγμη που περιμέναμε χρόοοοονια, μπορούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα καλύτερα πιστεύω...! Όπως ότι πριν μερικά χρόνια σαν οπαδοί και σαν ομάδα, δεν είμασταν ακόμη αρκετά ώριμοι για μια τέτοια αλλαγή... Πλεον αισθάνομαι ότι είμαστε!!! Οφείλουμε ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, ακόμη και στον Κατσαρή, που μερίμνησαν ώστε ο ΠΑΟΚ να βαδίσει στον σωστό δρόμο! Δείτε τι γίνεται στις άλλες ομάδες και πως λειτουργουν... Εμείς αποτελούμε και θα αποτελέσουμε πρότυπο! Τελείωσαν οι εποχές Βουλινών και Γούμενων αδέρφια!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: Θα γίνουμε πλεον ένα Ευρωπαϊκό club με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Να με συγχωρέσετε για το ύφος μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος!!!
Όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον θα μπορούμε να τη λέμε και στους γαύρους.

"Ο δικός μας λεφτάς την έχει μεγαλύτερη από τον δικό σας" :redcard:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Την κοιλιά?? :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι το παρόν τόπικ εξαντλήθηκε
Κλειδωμένο