Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload
μιας και φαινεται να ολοκληρωνεται το ντηλ μπορουμε πλεον να γραψουμε πιο ευκολα και 2 πραγματα...επαιξε πουστικο παιχνιδι ο ποντιος και εκμεταλλευτηκε στο επακρο την κατασταση μαζι με το χρονο...δεν ειναι δυνατον να θετεις τετοιους ορους με ντεντλαιν 2 μερες...προσωπικα για μενα ειναι φαουλ και του το χρεωνω...
απο την αλλη με την εισοδο του ειμαι σιγουρος οτι επιτελους θα δουμε αυτο που θελαμε...νοικοκυρεμα και οργανωση σε επαγγελματικα πλαισια...δειχνει οτι δεν θα αφηνει το παραμικρο ευρω να σπαταλιεται χωρις λογο δεξια και αριστερα ενω πιστευω θα κανει και καλη εκκαθαριση στα γραφεια...χαιρομαι επισης που δεν ακουω φαμφαρες για μεταγραφες παταγους κλπ αλλα νοικοκυρεμα και ρυθμιση χρεων σε πρωτο πλανο...αυτο σημαινει επενδυση με βασεις και αμεσα οφελη για την ομαδα(βραχνας χρεων,σωστη οργανωση κλπ) και οχι αγωνιστικα πυροτεχνηματα που μπορει στο τελος να μην τα θυμαται κανεις...
απο την αλλη με την εισοδο του ειμαι σιγουρος οτι επιτελους θα δουμε αυτο που θελαμε...νοικοκυρεμα και οργανωση σε επαγγελματικα πλαισια...δειχνει οτι δεν θα αφηνει το παραμικρο ευρω να σπαταλιεται χωρις λογο δεξια και αριστερα ενω πιστευω θα κανει και καλη εκκαθαριση στα γραφεια...χαιρομαι επισης που δεν ακουω φαμφαρες για μεταγραφες παταγους κλπ αλλα νοικοκυρεμα και ρυθμιση χρεων σε πρωτο πλανο...αυτο σημαινει επενδυση με βασεις και αμεσα οφελη για την ομαδα(βραχνας χρεων,σωστη οργανωση κλπ) και οχι αγωνιστικα πυροτεχνηματα που μπορει στο τελος να μην τα θυμαται κανεις...
- PAPA TSIBIKOS
Θα σκίσει πάτους ο Πόντιος.
Δε θέλω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ λόγω Σαββίδη.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ. Τέζα.
Δε θέλω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ λόγω Σαββίδη.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ. Τέζα.
- Sladjan Spasić
Με το ''Π.Α.Ο.Κ. και στο τάβλι'',εννοώ,ότι θέλω ο σύλλογος να εκπροσωπείται σε κάθε δραστηριότητα.CCCP έγραψε:@Sladjan Spasić
Δεν νομιζω οτι ηταν δυνατον να καταλαβεις λειγοτερο το τι ειπα.
Τι ΠΑΟΚ και στο ταβλι και δεν ειναι κερδοσκοπικο σωματειο?? ΠΟΙΟΣ ΜΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ????
Θα τρελαθουμε τελειως ρε γαμοτο? Ποιο κερδος, μειλαμε να μπορουν ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΘΟΥΝ τα τμηματα.
Αν δεν εχεις τα εσοδα να καλειψεις τα εξοδα σου, δε μπορεις να κανεις οτι θελεις. Αλλο το τι θελουμε και αλλο η πραγματικοτητα.
Δεν είπα ότι μίλησες για κέρδος.Ο όρος ''μη κερδοσκοπικό σωματείο'',κολλάει στον τρόπο αντίληψης και κατ'επέκταση λειτουργίας του ερασιτέχνη,που δε βασίζεται στο αν ένα τμήμα είναι ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ απλά βιώσιμο και όχι κερδοφόρο(για να μην παρεξηγούμαστε),αλλά προσπαθεί να ''κόψει'' από τα πιο ''επικερδή'' τμήματά του,για να συντηρήσει όσα περισσότερα μπορεί.
++++++Sera4 έγραψε:μιας και φαινεται να ολοκληρωνεται το ντηλ μπορουμε πλεον να γραψουμε πιο ευκολα και 2 πραγματα...επαιξε πουστικο παιχνιδι ο ποντιος και εκμεταλλευτηκε στο επακρο την κατασταση μαζι με το χρονο...δεν ειναι δυνατον να θετεις τετοιους ορους με ντεντλαιν 2 μερες...προσωπικα για μενα ειναι φαουλ και του το χρεωνω...
Ας ελπίσουμε όμως να βάλει τα χρήματα ο Ιβάν και να μην το καθυστερήσει και άλλο...
οπως ηταν λογικο το ντηλ δεν θα χαλουσε
ο προβλιματισμος για την αλλαγη στασης(να το πω κομψα) του ιβαν παραμενει
οπως δυστηχως η δαιμονοποιοηση του ερασιτεχνη που προσπαθησαν να περασουν καποιοι χωρις να γνωριζουν τον ρολο του τισ αναγκες του και το σκεπτικο - φοβο που υπηρχε
μια νεα εποχη ξεκιναει για την παε μακαρι να πανε ολα καλα
ο προβλιματισμος για την αλλαγη στασης(να το πω κομψα) του ιβαν παραμενει
οπως δυστηχως η δαιμονοποιοηση του ερασιτεχνη που προσπαθησαν να περασουν καποιοι χωρις να γνωριζουν τον ρολο του τισ αναγκες του και το σκεπτικο - φοβο που υπηρχε
μια νεα εποχη ξεκιναει για την παε μακαρι να πανε ολα καλα
- Dinos_Liverpool
Και από paok24:http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=20585
<<
Η σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων συνεχίζεται στο Παλατάκι και το PAOK24 σας δίνει το κλίμα μέσα από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Όλα δείχνουν ότι σήμερα είναι πιο πιθανή από ποτέ η ιστορική αλλαγή.
Οι πληροφορίες αναφερουν ότι οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει στις βασικές λεπτομέρειες του μνημονίου και η συμφωνία για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη είναι πιο κοντά από ποτέ.
Από την πλευρά του Σαββίδη τονίστηκε ότι επιθυμούν να πέσουν οι υπογραφές μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, προκειμένου να γίνει άμεσα η εκταμίευση των χρημάτων από την εταιρία Διμέρα και να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ώστε ο ομογενής επιχειρηματίας να πάρει το 51% των μετοχών. Είναι ξεκάθαρο ότι οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα έχει ξεπεραστεί, όπως τονίζουν και οι δύο πλευρές.
Στο PAOK Sports Arena βρίσκονται αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που περιμένουν τις εξελίξεις, σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία της ΠΑΕ.
>>
ΜΑΚΑΡΙ! Όλα δείχνουν ότι η ομάδα αλλάζει σελίδα. Πρώτα απ' όλα νοικοκυροσύνη και οι επιτυχίες αργά η γρήγορα θα έρθουν!
<<
Η σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων συνεχίζεται στο Παλατάκι και το PAOK24 σας δίνει το κλίμα μέσα από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Όλα δείχνουν ότι σήμερα είναι πιο πιθανή από ποτέ η ιστορική αλλαγή.
Οι πληροφορίες αναφερουν ότι οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει στις βασικές λεπτομέρειες του μνημονίου και η συμφωνία για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη είναι πιο κοντά από ποτέ.
Από την πλευρά του Σαββίδη τονίστηκε ότι επιθυμούν να πέσουν οι υπογραφές μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, προκειμένου να γίνει άμεσα η εκταμίευση των χρημάτων από την εταιρία Διμέρα και να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ώστε ο ομογενής επιχειρηματίας να πάρει το 51% των μετοχών. Είναι ξεκάθαρο ότι οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα έχει ξεπεραστεί, όπως τονίζουν και οι δύο πλευρές.
Στο PAOK Sports Arena βρίσκονται αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που περιμένουν τις εξελίξεις, σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία της ΠΑΕ.
>>
ΜΑΚΑΡΙ! Όλα δείχνουν ότι η ομάδα αλλάζει σελίδα. Πρώτα απ' όλα νοικοκυροσύνη και οι επιτυχίες αργά η γρήγορα θα έρθουν!
Δε θέλω μεταγραφάρες....
θέλω πληρωμένους παίχτες στην ώρα τους και τέλος στο ξεπούλημα σε τιμές ξεφτιληστικές!
Αυτά και αν γίνετε και ένα γήπεδο, τίποτα άλλο!
θέλω πληρωμένους παίχτες στην ώρα τους και τέλος στο ξεπούλημα σε τιμές ξεφτιληστικές!
Αυτά και αν γίνετε και ένα γήπεδο, τίποτα άλλο!
- thodoris31
εγω περιμενω μια συνεντευξη απο τον ποντιο ωστε να μαθουμε τις προθεσεις του 

- thodoris31