14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Photis »

Σωστό. Καλές οι απόψεις αλλά να μην γενικεύονται όταν βλάπτουν το σύνολο της ομάδας. Με το να χάσεις ψυχολογικά έναν ποδοσφαιριστή δεν βοηθάει σε τίποτα απολύτως, ειδικά αν είναι ακριβοπληρωμένος (σε σχέση με τα οικονομικά μας πάντοτε) και στηρίζεις πολλά πάνω του ώστε να μάθουν τα νέα παιδιά.
:pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

φώτη, τα πράγματα δεν άλλαξαν 3 χρόνια τώρα. θα αλλάξουν στα επόμενα 4? εγώ σου λέω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
όσο είναι στην ομάδα, θα έχουμε σκηνικά διχασμού. τελεία και παύλα.

γιατί ρε γμτ καμία ομάδα του εξωτερικού και κανένας προπονητής που τόσο τον επευφημούνε, δεν του κάνουν μια δυνατή πρόταση? αφού είναι τόσο καλός..

ντεσπεράντο, όχι δε θα μου άρεζε, ούτε πιστεύω ότι είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης. αλλά δε θα σε προκαλούσα κιόλας, δε θα έριχνα λάδι στη φωτιά
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προς όλους: περιορίστε την κριτική προς τους συνοπαδούς σας. Και οι μεν και οι δε.
Και άκομψο είναι και off topic.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μάλλον φταίει κι αυτός που δε φεύγει. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο κολλημένος με το ασπρόμαυρο. Φυσικά το οπαδικό του σκεπτικό δεν με ενδιαφέρει με ενδιαφέρει ότι χαμηλώνει το υπάρχον συμβόλαιο και βοηθά τα νέα παιδιά. Δυστυχώς danififle θες τέτοιους παίκτες στην ομάδα, έτυχε να είναι αυτός, τι να κάνουμε?Όσο για τα σκηνικά με το Σαλπιγγίδη είμαι σίγουρος ότι αν είχαμε δυνατό επιχειρηματία στο τιμόνι, π.χ. τον χοντρό του γκέι, θα είχαν κοπεί όλα στο χαλαρό, στο πολύ χαλαρό. Τώρα συμφωνώ μαζί σου. Εφόσον μείνουμε έτσι θεωρώ ναι πως τίποτα δεν αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε δασκαλε θα κανονίσουμε βα παμε μαζι στο επομενο ματς που θα παιζει ο γκαρσια και αν δεν με πεταξεις μεσα στο γηπεδο ή εσυ ή ο διπλανος μου απ την αλλη εγω δεν ξανα παω γηπεδο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά όφ τόπικ σβήνονται!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέτριος χθες, αλλά και εμφανώς ανέτοιμος. Θα υπάρξει καλύτερη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η ολη κατασταση με τον Σαλπιγγιδη ειναι αρρωστημενη.Δεν θα σταθω στο ηθικο,αλωστε για μενα ποτε δεν υπηρξε,δεν θα σταθω καν στο αγωνιστικο,θα σταθω μονο στην ακατανοητη για μενα εμμονη απο την πλευρα της διοικησης αλλα και του παικτη να επιβληθουν.Δεν ημουν ποτε συνδεσμιτης,δεν ημουν ποτε οπαδος της 4,ημουν και ειμαι αντιθετος σε πολλα απο οσα πρεσβευουν κατα καιρους, αλλα δεν ειμαι και τυφλος για να αρνουμαι οτι αυτη η ιδιαιτερη σχεση του λαου του ΠΑΟΚ και της ομαδας πηγαζει κυριως απο το κομματι των οπαδων του πεταλου.Οσο λυπηρο και αν ειναι για καποιους,ακομα και για μενα, να συνηδοτοποιουν οτι μια μειοψηφεια σε αριθμο οπαδων μπορει να εχει τοσο μεγαλη επιρροη στα δρωμενα της ομαδας δεν μπορει να αρνηθει κανεις οτι η ιδια μειοψηφια εχει παιξει και τον αντιστροφο ρολο σε πολλες περιπτωσεις.Δεν νομιζω κανεις να πιστευει οτι ο Γκαρσια για παραδειγμα ταυτιστηκε με τον οπαδο της 1 (εκει εχω διαρκειας κατα καιρους και εγω).Ε λοιπον αυτη η σχεση μεταξυ του ανθρωπου Σαλπιγγιδη και της συγκεκριμενης μεριδας οπαδων δεν προκειται να βελτιωθει ποτε και θα εχει συνεχως επιπτωσεις και συνολικα στην ομαδα αλλα και συγκεκριμενα στην αποδοση του ιδιου.Μπορουμε να το αντεξουμε για αλλα 4 χρονια?
Άβαταρ μέλους
eorptol

9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Αν για κάθε μικρη μερίδα οπαδών που δεν γουσταρουν κάτι κάποιον λέμε ότι είμαστε διχασμένοι και πως θα αντέξουμε πάντα θα είμαστε έτσι και πάντα διχασμένοι θα είμαστε .....μια Χαρα θα ανανέωσει με πολυ λιγότερα χρήματα και θα προσφέρει μην ανυσηχεις εδω αντέξες τον μπαλαφα 7 χρονια που τον εκραζε επαιζε δεν επαιζε η πλειωψηφεια του γηπεδου ,δεν θα άντεξεις την γκρίνια 70 οπαδών για 4 χρονια ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προς το παρον δεν το αντεχει ο ιδιος ο παικτης και μενα με ενδιαφερει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

danirifle έγραψε: βέβαια η δική σου η πρόκληση "περνάει" σύμφωνα με το δεκάλογο του σάιτ. η δική μου η απάντηση δε θα περνούσε, οπότε δεν τη γράφω
συνέχισε έτσι και δε θα σταματήσεις ποτέ να ακούς τα συνθήματα που άκουσες από την 4.
rou έγραψε:

rainmaker έγραψε: ΜΜΜΦ... Προσωπολάτρη!

για το συγκεκριμενο θεμα θα γραψω μονο αυτο κ δεν ασχολουμε αλλο....
1-εκανα χαβαλε κ οχι κριτηκη με σκοπο να δημιουργισω εντασεις
αντιθετα πεσατε να με φατε....

2- οποιον ακουσω να λεει Π.Α.Ο.Κ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ PABLO TON GARCIA θα τον ονομασω κατηγορηματικα προσωπολατρη (το εχω φωναξει κ εγω αυτο ετσι για να μη παρεξηγηθω)

3-εγω εχω μαθει να αγαπω τον Π.Α.Ο.Κ για την ασπρομαυρη στολη κ τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, αρα οποιος εχει αυτη την ενδιμασια υποχρεουμε να τον χειροκροτω κ εαν δεν ηταν καλος σε ενα ματς να του δινω θαρρος για το επομενο

4-δεν υποστηριζω το αντιπαλο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ αλλα τον ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ παικτη της ομαδας μου κ μαλιστα εχθες ΑΡΧΗΓΟ αυτης

5-εχω κανει αρνητικη κριτηκη σε παικτες μας κ με τις παρεες μου αλλα κ εδω μεσα (οποιος θελει μπορει να τσεκαρει) αλλα παντα στο τελος ευχομαι κ ελπιζω σε κατι καλυτερο ποτε δεν προσβαλω παικτη μας κ δεν τον ξεφτυλλιζω

6-να θυμισω κατι σε καποιους που το ειχα γραψει κιολλας......
περυσι στο Π.Α.Ο.Κ-παναιτωλικος ηταν ωραια εικονα να αποδοκημαστει ο ΣΑΛΠΙ στην αλλαγη κ αντιθετα τον θεωδοριδη αντιπαλος πλεον καποιοι να τον χειροκροτησουν????

7-αν ειναι να κλεισουμε το post με τα πουλεν γιατι κ εκει οποιος γραφει καποιο ονομα παικτη μας αυτοματα γινεται προσωπολατρης....

ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΤΑ ΓΡΑΨΩ.

ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Santos τον κάλεσε στην Εθνική για το φιλικό στο Όσλο τον 15αύγουστο, μαζί με Αθανασιάδη!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πάντα άμπαλος ήταν αυτός ο Καρπουζάς... αφού το παιδί εδώ ούτε για τον ΠΑΟΚ δε κάνει..

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο μονος λογος που σημερα δε μπορω να χαρω 100%... :twisted:
Τα επομενα 3-4 χρονια θα τον βλεπω 35-40 παιχνιδια το χρονο ενδεκαδατο,στερωντας μας την πιθανοτητα να δουμε εναν αλλο θεαματικο 2ο επιθετικο (κ γενικα κατεβαζοντας το επιπεδο σε ταλεντο κ θεαμα στην επιθεση),στερωντας ακομη κ τη θεση απο πελκα....

Ξηγουμαι οπως ειχα πει κ πριν 10 μερες....
Οσο κ να μη συμφωνω με τις γιουχες κ τα μπινελικια απο μεγαλο μερος των οπαδων μας, πραγματικα πιστευω πως πρεπει να φυγει..
Δεν ειναι δυνατον να δινεις 530 (880 σου κοστιζει )χιλιαρικα σε ενα παικτη 30+ που δε μπορει να τριπλαρει ουτε κολωνα της ΔΕΗ,περναει αντιπαλο μονο απο ταχυτητα/εκρηξη (η οποια σιγα σιγα εχει αρχισει να φθινει) και οι λεξεις πλασε/τελειωμα σε τετατετ ειναι ανεκαθεν αγνωστες στο ποδοσφαιρικο του 'λεξιλογιο'...
Ποσο μαλλον δε οταν το διαμορφωμενο κλιμα εναντιον του ειναι εντονο κ αγεφυρωτο (10 χρονια να μεινει γκολ στη Θ4 δεν προκειται να βαλει...) και καθε χρονια θα ειναι οπως η προηγουμενη (στεναχωρημενος,χολωμενος,με ψυχολογικη φορτιση,με 0 σπιθα οπως αυτη που εδιξε στην εθνικη)....
Ας φυγει ρε φουστη μου,ιδιως αφου μπορει να χαρισει κ κανα 300χιλιαρο απ'τα χρωστουμενα και δε θα μας κοστισει 2.7 μυρια μεχρι τα 34 του...
Πραγματικα πιστευω με 400-450 χιλιαρικα μπορεις να βρεις καποιον νεο φουνταριστο μπαλαδορο που ναναι σφηνοπουτσα κ να πλασιωνει καταλληλα τον Κλαους...(οπως ο μπλανκο..)
Μετα αλλα τοσα,αντε λιγα παραπανω για ενα παιχτακι τυπου Σκοκο ή Λουκας (κ για αριστερα κ για αξονα...) κ μπροστα θα ειμαστε αρκετα καλα...(EDIT: η μηπως εχουμε ακομη φθηνοτερους παικτες τυπου ναπολεονι ή ακομη κ μπεσερα?????)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τουρσουνίδης έγραψε:Δεν ανεχόμαστε αυτές τις αντιδράσεις. Όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό του συλλόγου. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά όσων αποδοκίμασαν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη
δηλώσεις του υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Τουρσουνίδη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”