11.Bertrand Robert

sporos123

Re: 11.Bertrand Robert

Δημοσίευση από sporos123 »

ενας χρησιμος ρολιστας με σωστη τακτικη παιδεια κ καλη τεχνικη....τιποτα λιγοτερο,τιποτα παραπανω.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+1
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Ας είσαι ένας καλός ρολίστας τίποτα φαντασμαγορικό. Ας γίνεις ο νέος Σορλέν. :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μπααααααααα......σορλεν μεγαλη παικτουρα,,,μακαρι να τον ειχαμε....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Για όνομα ρε φίλε, ο Σορλέν ήταν παικταράς...είπαμε ήταν ρολίστας αλλά ήταν παικταράς.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

11.Bertrand Robert

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Σορλεν δε ξαναρχετε!Αααααχ!
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Περάσμενα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς :D Ας επανέρθουμε όμως. Ας είναι καλός και ας μην είναι Σορλεν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σίγουρα είναι ένα κλικ κάτω από τον Σορέν, σίγουρα δεν έχει να προσφέρει πολλά, ούτε να εξελιχθεί περισσότερο, αλλά αυτή η μετριότητά του μπορεί να δώσει λύσεις σε ομάδες με ελλειπή ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Οχι ρε παιδια αριστετο χαφ ο σορλεν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μπραβο..σωστες επιλογες...χωρις να ναι κτ ιδιαιτερο η διαφορα τακτικης παιδειας με γεωργιαδη τεραστια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλός στο β΄ μέρος. Είναι θετικό ότι σκόραρε, όπως και στα φιλικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εκτός του ότι ήταν ΠΟΛΥ καλός στο Β', ήταν και σχεδόν ο μόνος καλούτσικος στο Α'!

Δεν είναι λίγο πράγμα να διασώζεσαι σε ένα σημείο που η εμφάνηση της ομάδας ήταν για κλάματα..

Απρόσμενα δυνατό χαρτί για φέτος..
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Κανουν καλο διδυμο με τον λινο στην επιθεση,εχουν ομως σοβαρο προβλημα στα μαρκαρισματα.
Πιστευω με σταφ πισω θα τα παει ακομα καλυτερα.Μακαρι...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

+2 ελεος και βάγγος

από ένα στον καθένα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το κείμενο έχει για τίτλο "Ρομπέρ, η επιστροφή" και ο Μπερτράν Ρομπέρ αναλύει τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον "Δικέφαλο"."Μετά την πρώτη απογοητευτική πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αποφασισμένος και μάλιστα σκόραρε στον αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα στο Europa League", αναφέρεται στο ξεκίνημα του κειμένου.

"Όταν έφυγα για τον Πανθρακικό ήταν μια νέα πρόκληση" είπε αρχικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα "clicanoo.re" και πρόσθεσε: "Βρήκα ένα ελκυστικό πρωτάθλημα, καλού επιπέδου, όπου βασιλεύει το πάθος".

Ξεκαθάρισε ακολούθως ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στη Γαλλία: "Αν μου λείπει; Όχι. Είμαι πραγματικά άνετα εδώ. Είμαι τυχερός που παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο που αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Όσο για το κλίμα, έχει σχεδόν πάντα ήλιο, είναι καυτό. Ναι, η Ελλάδα μου αρέσει. Μιλάω ελληνικά, η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα, έχω τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένος".

Ο Ρομπέρ θέλει να ξεχάσει την περυσινή κακή εμπειρία του στον ΠΑΟΚ. "Το να είσαι στον πάγκο χωρίς να παίρνεις ευκαιρίες είναι ότι χειρότερο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τον Γιώργο Δώνη όμως είναι διαφορετικά: "Ο προπονητής μού δίνει αυτοπεποίθηση, ξέρω καλά όλους τους παίκτες και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο για μένα. Σήμερα, κάνω στον εαυτό μου περισσότερες ερωτήσεις. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να είναι στον πάγκο μόνιμα".

Για το μέλλον του είπε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή, πάντως, είναι μια σημαντική χρονιά. Ο προπονητής θέλει να μείνει για καιρό. Έχουμε καλή ομάδα. Το όνειρό μας είναι να εκθρονίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό".

Για το ξεκίνημα της φετινής περιόδου σχολίασε: "Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η σεζόν".

Για την πρόκληση του Europa League έκανε σαφές ότι "στόχος μας είναι να φθάσουμε στους ομίλους. Το Europa League είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον σύλλογο. Αυτή είναι προϋπόθεση προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει. Και για εμάς τους παίκτες είναι καλό που παίζουμε με μεγάλες ομάδες".

Τέλος, για τις ομάδες που θα ήθελε να βρει στον δρόμο του είπε: "Το ιδανικό για μένα θα ήταν να συναντήσουμε στους ομίλους ομάδα από την Γαλλία. Στην κορυφή της προτίμησης μου είναι η Μπορντό και η Μαρσέιγ για να βρω απέναντί μου τον Τρεμουλινάς και τον Μορέλ. Αλλά πρώτα θα πρέπει να αποκλείσουμε την Ραπίντ Βιέννης".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.clicanoo.re/335301-robert-le-retour-en-grace.html
Η συνέντευξη έχει τίτλο "Ρομπέρ, η επιστροφή", η μετάφραση της συνέντευξης έχει τίτλο "Ονειρευόμαστε να εκθρονίσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό", ΑΡΔ :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”