Dinos_Liverpool έγραψε:Φυσικά και θα λυθεί το θέμα, όμως δεν κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε. Δεν είχαν συμφωνήσει (έστω και προφορικά) γύρω στις 650.000 ? Ένα ποσό που μάλλον είναι αρκετά μικρότερο από τις νόμιμες απαιτήσεις του ερασιτέχνη (ήτοι 10% επί των καθαρών εισπράξεων των αγώνων, 15% επί των διαφημίσεων εντός του γηπέδου). Τι άλλαξε τώρα και ζητάει ο Σαββίδης να κατέβει ο ΑΣ στις 500.000 ?
Η αίσθησή μου είναι ότι υπερτονίζει ξεκάθαρα το γεγονός ότι η επένδυσή του αφορά αποκλειστικά και μόνο το ποδόσφαιρο και δεν τον αφορούν τόσο πολύ (έως και καθόλου) τα υπόλοιπα τμήματα και δραστηριότητες του συλλόγου. Θέλει να προστατεύσει την επένδυσή του και να διαρρέουν εκτός ποδοσφαίρου τα λιγότερα δυνατά χρήματα. Κατανοώ ότι βάζει τα λεφτά του ο άνθρωπος, όμως και εκείνος πρέπει να καταλάβει ότι η ΠΑΕ έχει και υποχρεώσεις που απορρέουν βάσει νόμου.
Ήδη, λόγω της δυσχερούς θέσης της ΠΑΕ, ο ΑΣ έχει κάνει αρκετές υποχωρήσεις (οικονομικά), όμως για μεγαλύτερες υποχωρήσεις πρέπει να έχει την έγκριση του Δ.Σ. Ορθώς, επομένως, συγκαλεί ο Κατσαρής έκτακτο Δ.Σ. Ο Π.Α.Ο.Κ. σαφώς και είναι κυρίως ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν και άλλα τμήματα.
Σίγουρα θα τα βρούνε, δεν γεννάται θέμα για τα 100-150 χιλιάρικα. Κανείς δεν είναι τόσο παράλογος ώστε να χαλάσει τη συμφωνία στο σημείο που φτάσαμε.
Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν τελικά το 10% των μετοχών που θα αγοράσει ο Σαββίδης θα παραχωρηθούν στον ερασιτέχνη για να παραμείνει το ποσοστό του ΑΣ σταθερό στο 10%. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το θέμα αυτό ? Αυτό δεν προβλέπει η σχετική νομοθεσία ?
κι εγώ αυτό που πιστεύεις θέλω να πιστεύω,πως δε θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.καλώς-κακώς ο ΠΑΟΚ ταυτίζεται με το ποδόσφαιρο.σεβαστή και υποτιμημένη εν πολλοίς η δουλειά που γίνεται στα ερασιτεχνικά τμήματα αλλά χωρίς τη σταθερά της παε ...
το πάνω χέρι στο πόκερ της διαπραγμάτευσης το'χει ο σαββίδης κατ'εμέ.νομίζω πως δε θα το παρατραβήξει και θα ΄φτάσουμε στο ευτυχές αποτέλεσμα.