Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
bueno
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- desperando
- Επικοινωνία:
bueno potential
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
οκ ειναι νομιζω...
θενκς ντεσπεραντο..
Κριμα για τον πορτογαλο πρεπει ν αναι πολυ καλος...κριμα κριμα...

Κριμα για τον πορτογαλο πρεπει ν αναι πολυ καλος...κριμα κριμα...
- paokmaniak
- ΑποστόληςΑ
Βλέπουν Πρέμιερ Λιγκ και Ρωσία για στόπερ
Πηγή: PAOK24 08 Αυγ 2012 09:57
Για την ενίσχυση της άμυνας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν πλέον περιπτώσεις και από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και από τη Ρωσία.
Καθώς φαίνεται ότι η περίπτωση του Μιγκέλ Βίτορ απομακρύνεται καθώς η Μπενφίκα δε δείχνει διατεθειμένη να τον αποδεσμεύσει, οι επιτελείς του Δικεφάλου στρέφονται και σε άλλες λύσεις που είχαν στα υπόψη τους.
Δύο τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ενός μπακ που αγωνίζονταν στην Πρέμιερ Λιγκ και ενός άλλου στόπερ που έπαιζε στη Ρωσία σύμφωνα και με σημερινά δημοσιεύματα σε κάποια ΜΜΕ.
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να προλάβουν να δηλώσουν τον καινούριο αμυντικό που θα αποκτηθεί στη νέα λίστα που θα σταλεί την προσεχή Δευτέρα 13 Αυγούστου στην ΟΥΕΦΑ, με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: PAOK24 08 Αυγ 2012 09:57
Για την ενίσχυση της άμυνας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν πλέον περιπτώσεις και από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και από τη Ρωσία.
Καθώς φαίνεται ότι η περίπτωση του Μιγκέλ Βίτορ απομακρύνεται καθώς η Μπενφίκα δε δείχνει διατεθειμένη να τον αποδεσμεύσει, οι επιτελείς του Δικεφάλου στρέφονται και σε άλλες λύσεις που είχαν στα υπόψη τους.
Δύο τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ενός μπακ που αγωνίζονταν στην Πρέμιερ Λιγκ και ενός άλλου στόπερ που έπαιζε στη Ρωσία σύμφωνα και με σημερινά δημοσιεύματα σε κάποια ΜΜΕ.
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να προλάβουν να δηλώσουν τον καινούριο αμυντικό που θα αποκτηθεί στη νέα λίστα που θα σταλεί την προσεχή Δευτέρα 13 Αυγούστου στην ΟΥΕΦΑ, με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Αμυντικος απο ρωσσια;μηπως ο φαλακρος της ζενιτ που ενδιαφερθηκαμε μια δυο.φορες παλαιοτερα;
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Χαζομάρα πάντως, πιστεύω ότι ο ρετζινάλντο θα είναι μεγάλη απάτη, δε ξέρω γιατί. Ο Μπουένο δεν έρχεται με τίποτα, μη το ψάχνουμε και όλας. Αφού είναι καλύτερος και του Όσκαρ, του Ουρτάδο και του Γέστε που έφερε ο γαύρος.
Σάκη καλή επιτυχία, αλλά χλωμό σε βλέπω, μη ρείξεις κανέναν ΟΦΗ. Δεν έκανες για τον ΠΑΟΚ, γιατί είσαι μοντελιστ. Δεν πειράζει, πήρες καλά λεφτά. Πιστεύω ότι θέλαμε πιο πολύ παίκτη τύπου Σορλέν παρά έναν πετάω την μπάλα και τρέχω.
Σάκη καλή επιτυχία, αλλά χλωμό σε βλέπω, μη ρείξεις κανέναν ΟΦΗ. Δεν έκανες για τον ΠΑΟΚ, γιατί είσαι μοντελιστ. Δεν πειράζει, πήρες καλά λεφτά. Πιστεύω ότι θέλαμε πιο πολύ παίκτη τύπου Σορλέν παρά έναν πετάω την μπάλα και τρέχω.
αυτός ο ρετζινάλντο μου θυμίζει παίκτη τύπου ελ ζαρ.
μακάρι να βγει έστω ισάξιος
τσαρλατανέ στυλ είναι, πώς να τον εμπιστευτείς?
Μόνο που μετα τη φυγή Βιερινια δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ παίκτη με ατομική ενέργειά
Αν εννοείς ατομική ενέργεια επιπέδου Βιειρίνια (τους περνάω όλους, σουτάρα απέξω και χαιρετήσματα), ναι δεν έχουμε.
Αλλά έχω πίστη ότι θα δούμε ατομικές προσπάθειες της προκοπής φέτος από Ρομπέρ, Γεωργιάδη, Πέλκα και Λάζαρ.
Οι 3 πρώτοι ειδικά αν πιστέψουν και λίγο παραπάνω στον εαυτό τους και ο 4ος αν σταματήσει τα καραγκιοζηλίκια ώρες ώρες..
Αλλά έχω πίστη ότι θα δούμε ατομικές προσπάθειες της προκοπής φέτος από Ρομπέρ, Γεωργιάδη, Πέλκα και Λάζαρ.
Οι 3 πρώτοι ειδικά αν πιστέψουν και λίγο παραπάνω στον εαυτό τους και ο 4ος αν σταματήσει τα καραγκιοζηλίκια ώρες ώρες..
- ΑποστόληςΑ
Πότε πρόλαβες να τον δεις και να αποκτήσεις και εμπεριστατωμένη άποψη, παλικάρι μ';danirifle έγραψε:αυτός ο ρετζινάλντο μου θυμίζει παίκτη τύπου ελ ζαρ.
Ειπαμε απο το youtube.επισης δεν εχει καθετη κ δεν μπορει να παιξει 4-4-2(δεν λεω οτι μπορει αλλα απο βιντεο δεν καταλαβαινεις)
Σεφτιαξω βιντεακι του μπαλαφα που θα το βλεπει ο μουρινιο κ θα βαραει σφαλιαρες το αλονσο απτα νευρα του που δεν εχει τετοι αμυντικο χαφ
Σεφτιαξω βιντεακι του μπαλαφα που θα το βλεπει ο μουρινιο κ θα βαραει σφαλιαρες το αλονσο απτα νευρα του που δεν εχει τετοι αμυντικο χαφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Τετ 08 Αύγ 2012, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έστω ισάξιος????!!!!!!!!!!!!!Ναι, γιατί ο Ελ Ζάρ έπαιξε την πολύ μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ!Ε..όχι ρε dani...διαφωνούμε.danirifle έγραψε:αυτός ο ρετζινάλντο μου θυμίζει παίκτη τύπου ελ ζαρ.

- desperando
- Επικοινωνία:
εγω που προλαβα να τον δω μπορω να πω οτι αγωνιστικα περισσοτερο μοιαζει με τον βιερινια? βεβαια οταν ηταν σε υψηλη αγωνιστικη καταστασηΑποστόληςΑ έγραψε:Πότε πρόλαβες να τον δεις και να αποκτήσεις και εμπεριστατωμένη άποψη, παλικάρι μ';danirifle έγραψε:αυτός ο ρετζινάλντο μου θυμίζει παίκτη τύπου ελ ζαρ.
το μάτι της θαντέρα τα βλέπει όλα αποστόλη!ΑποστόληςΑ έγραψε: Πότε πρόλαβες να τον δεις και να αποκτήσεις και εμπεριστατωμένη άποψη, παλικάρι μ';

δεν τον έχω δει γι αυτό και κρατάω τον νικ καλάθη (ο μικρός καλάθης)
φώτη θεωρώ ότι ο ελ ζαρ είχε τα φόντα να παίξει μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ, αλλά μέσα σε 3-4 μήνες τί να πρωτοπρολάβει δανεικός από λίβερπουλ και ενώ τελείωνε το συμβόλαιό του?
για την τωρινή ομάδα βέβαια, ο ελ ζαρ θα ήταν καραμπαμ-μπουμ-μπαμ