Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ευτυχώς που παίρνουμε τον Χακόμπο με 150 χιλιάρικα και όχι το Σιφάκη με 400 που έμπλεξε με τις μπουζουκόβιες και το βλέπω να παρακαλάει σε ένα μηνα για ομάδα.
Τα αλανια ηδη πειραξαν το wiki χαχαχα
[url]en.m.wikipedia.org/wiki/Reginaldo_(footballer_born_1983)[/url]
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
[url]en.m.wikipedia.org/wiki/Reginaldo_(footballer_born_1983)[/url]
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ νομίζω ότι ο Bueno (που τον θέλει και ο Pablo μας) είναι αρκετά πιο πάνω από όσα μπορούμε να δώσουμε. Βέβαια παίζει αριστερά και εκεί έχουμε αδυναμία...
DC έγραψε:Πάτα την Εγγλέζικη σημαία.pagotatzis έγραψε:http://www.transfermarkt.de/de/reginaldo/profil/spieler_23365.html
για ρίξτε μια ματια ,
τον έχουν αποκλείσει η siena λόγου τιμωρίας !!!
Suspendierung Suspendierung 12/13 01.07.2012 unbekann
Με το συμπάθιο .... ο παίκτης έχει μάρκετ βάλιου 550 χιλιάρικα, με τον Τσουκαλά να έχει 600 και τον Παπάζογλου 500.
Αυτός θα μας κάνει την διαφορά;
DC αδελφέ μου μην βιάζεσαι. Ο παίκτης είναι πολύ ψηλού επιπέδου ΑΛΛΑ έχει κουσούρια ο χαρακτήρας του.

Να ρωτησω λιγο στο συγκεκριμενο site ποιος αξιολογει κ κοστολογει τους παικτες;
- ΑποστόληςΑ
Αυτή την ώρα παρουσιάζεται ο ...Ιάκωβος (Jacobo Sanz Ovejero) Εξ Ισπανίας (Valladolid) καταγώμενος.
Iakovidis έγραψε:Ευτυχώς που παίρνουμε τον Χακόμπο με 150 χιλιάρικα και όχι το Σιφάκη με 400 που έμπλεξε με τις μπουζουκόβιες και το βλέπω να παρακαλάει σε ένα μηνα για ομάδα.
Τι σημασία έχουν τα συμβόλαια και τα νούμερα? υπάρχει περίπτωση ο Χακόμπο ή ο Σιφάκης να έπερναν/πάρουν ευρώ απο τον ΠΑΟΚ? Πληρώνετε κανένας παίκτης τα τελευταία χρόνια?
Σ'ευχαριστώ με συγκινείς.barlow4 έγραψε:[φίλε σε παω με 1000 ειλικρινά σου μιλάω!
μου φτιάχνεις τη διάθεση!
δώστε μια σατυρικη στήλη στο παιδί ρρεε!
την παε κραζετε εδώ στο ΠΑΟΚμανια για το σκαουτινγκ,αλλά έχετε τέτοιο ταλέντο τόσο καιρό κάτω από τη μύτη σας κ χαμπάρι δεν παίρνετε!
-
Αυτα που ειδα απο Ρετζιναλντο δε με συγκινησαν...πολλη τριπλα και τσαλιμακια και απο ουσια λιγα πραγματα. Κατι σε Κριστιανο Μοραες μου φερνει και δεν ψηνομαι..
- ΑποστόληςΑ
- angelheart
- Επικοινωνία:
Βρε Loverboy. Με τον Φιλομένο μέχρι και το παραστατικό πληρωμής/εξόφλησης δημοσιεύτηκε. Ούτε και αυτός πληρώθηκε ; take it easy ρε άνθρωπε. Εντάξει, σε όλους τους παίκτες χρωστάμε. ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ. Αυτοί γιατί δεν φεύγουν ; είναι τόσο ΠΑΟΚια και γουστάρουν να παίζουν τσάμπα ;
ρε χαλαρωστε λιγο....μην βγαζετε αρνητισμο αμεσως!Μην παει να κανει μια κινηση η ΠΑΕ το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει...Ποιος μοραες μωρε εδω ο αλλος εχει τοσες συμμετοχες στο καμπιονατο και serie b...Μην τα ισοπεδωνουμε ολα απλα..Δεν λεω οτι θα μας βγει παιχταρας(κατσε να κλεισει πρωτα) αλλατουλαχισον αυτον μπορει να φερει η διοικηση...
LoverBoy έγραψε:Iakovidis έγραψε:Ευτυχώς που παίρνουμε τον Χακόμπο με 150 χιλιάρικα και όχι το Σιφάκη με 400 που έμπλεξε με τις μπουζουκόβιες και το βλέπω να παρακαλάει σε ένα μηνα για ομάδα.
Τι σημασία έχουν τα συμβόλαια και τα νούμερα? υπάρχει περίπτωση ο Χακόμπο ή ο Σιφάκης να έπερναν/πάρουν ευρώ απο τον ΠΑΟΚ? Πληρώνετε κανένας παίκτης τα τελευταία χρόνια?
υπαρχει περιπτωση τα τελευταια χρονια παιχτης του ΠΑΟΚ να έχασε/χασει ευρώ απο τον ΠΑΟΚ?
-
paoki19 έγραψε:ρε χαλαρωστε λιγο....μην βγαζετε αρνητισμο αμεσως!Μην παει να κανει μια κινηση η ΠΑΕ το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει...Ποιος μοραες μωρε εδω ο αλλος εχει τοσες συμμετοχες στο καμπιονατο και serie b...Μην τα ισοπεδωνουμε ολα απλα..Δεν λεω οτι θα μας βγει παιχταρας(κατσε να κλεισει πρωτα) αλλατουλαχισον αυτον μπορει να φερει η διοικηση...
Ok, δε θελω να βγαλω αρνητισμο, απλα κανω μια ποδοσφαιρικη κριτικη. οπως βλεπει καποιος το video και λεει "παικταρας", βλεπω εγω το ιδιο βιντεο και λεω "δε μου αρεσει". Δε μου αρεσουν οι τριπλιτσες και τα τσαλιμακια, θελω πιο απλους και γρηγορους παικτες. Και νομιζω οτι οι εμπειριες μας με δικαιωνουν. Θυμιζω Κριστιανο, Ελ Ζαρ, κτλ. Προτιμαω παικτες στυλ Σορλεν π.χ.