33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος Αθανασιάδης
Υπερβολική κριτική για έναν παίκτη που σκοράρει ανελλειπώς και είναι συνεπής στον τομέα του.
Ας βάζει τα γκολάκια του και ας είναι άφαντος εντός του χώρου. Στη μισή φορά που θα τον δούμε θα το παστελώσει.
Δουλειά των μέσων είναι να τον βγάλουν στη θέση τη σωστή.
Όσο για προσωπική ενέργεια μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που το έχουν στην Ελλαδίτσα...
Ας βάζει τα γκολάκια του και ας είναι άφαντος εντός του χώρου. Στη μισή φορά που θα τον δούμε θα το παστελώσει.
Δουλειά των μέσων είναι να τον βγάλουν στη θέση τη σωστή.
Όσο για προσωπική ενέργεια μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που το έχουν στην Ελλαδίτσα...
Αυτό καναπέστο teod. Ή μάλλον,άσε, το ξαναβάζω εγώ.

teod1980 έγραψε:Ας βάζει τα γκολάκια του και ας είναι άφαντος εντός του χώρου. Στη μισή φορά που θα τον δούμε θα το παστελώσει....
Σε αυτο δεν υπαρχει κανενας που να διαφωνει....σε αλλη ομαδα που θα κανε περισσοτερες ευκαιριες θα βαζε πολυ περισσοτερα....εμεις στο ταισμα πασχουμε χρονια...ειτε σωστες σεντρες ειτε καθετες.....ειναι μετρημενς..
Βασικα αυτος γιατι εφυγε? Με Κλαους θα ηταν σουπερ!DC έγραψε:Τον Νιμανί το ήθελα κι εγώ στην ομάδα.
Δεν με νοιάζει που. Αριστερά, δεύτερος επιθετικός; Δεν με νοιάζει.
Αρκεί να έπαιζε.![]()
Σόρι για το οφ τόπικ.
ο κλαους ειναι ενας παικτης με αρκετα αρνητικαπ.χ ελλειψη ογκου,σχεδον μηδενικη προσφορα στον δημιουργικο τομεα του παιχνιδιου,(βεβαια πρεσαρει πολυ καλα),αλλα εχει το τεραστιο προσον να ειναι εκει που πρεπει κ να σκοραρειμε την μοναδικη ευκαιρια που θα του παρουσιαστει,εκτελωντας συνηθως σε πρωτο χρονο...ειναι γεγονος οτι την συνεπεια του κ την ευστοχια του στο σκοραρισμα την εχουν ελαχιστοι στην ελλαδα,οποτε ειναι πολυ χρησιμος για την ομαδα...οποτε μπορει να μην κανει πολλα πραγματα,αλλα κανει ενα πολυ καλα...κ αυτο πρεπεθι σαν ομαδα να το εκμεταλλευτουμε....
εφυγε για να σβηστει το ιστορικο του προηγουμενου Dimg4 ....γιατι θα παιρνε το κρεντιτ....τοσο κραξιμο εφαγε απο ολους σχεδον τους παικτες.....ασχετα αν πουτλησαμε τον ενα 1.5 τον αλλο βελτιωμενο 500....εχουμε βασικο το γλυκο που αν εφευγε ο κρεσιτς χωρις το γλυκο ετοιμο θα χαμε λιποθυμιες....τον κατσικα -Γιαννου μεματς απο περσι...
- ΑποστόληςΑ
Τι μου θύμισες τώρα!...PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εγώ που είδα τον Κωστίκο στα 18 χρόνια ερχόμενος από τον Πιερικό λέω ΟΧΙ.
Ένα ξυλάγκουρο και μισό ήταν ο Γιώργαρος αλλά είχε βάλει το γκολ με τον Πιερικό κόντρα στην Δόξα στο μεγάλο ντέρμπυ της Β΄ Εθνικής, χάρη στο οποίο ο Πιερικός ανέβηκε στην Α΄και ένα κόντρα στον ΠΑΟΚ την επομένη χρονιά!
Βέβαια είχε πλούσια σωματικά προσόντα, κάτι σαν τον Παπάζογλου.
Σωστά όμως λες πως ο Στέφανος δεν είναι τέτοιου είδους φορ.
Τα γκολ του Μουσλι δεν μπορεί να τα βάλει ο Αθανασιάδης, αλλά ούτε και τα γκολ του Στέφανου μπορεί να τα πετύχει ο Βόσνιος. Κάθε φορ έχει τον δικό του στυλ και τα δικά του γκολ.
Ο Νιμανί έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, με τις δηλώσεις του περί αφερεγγυότητας της ΠΑΕ, αμέσως μετά το τέλος των play off.Dimg4 έγραψε:Βασικα αυτος γιατι εφυγε? Με Κλαους θα ηταν σουπερ!DC έγραψε:Τον Νιμανί το ήθελα κι εγώ στην ομάδα.
Δεν με νοιάζει που. Αριστερά, δεύτερος επιθετικός; Δεν με νοιάζει.
Αρκεί να έπαιζε.![]()
Σόρι για το οφ τόπικ.
Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να μην τον ήθελε και ο Δώνης.
Εγώ τον γούσταρα πάντως. Είχε το θράσος του Αντελίνιο και αυτό φέρνει κόσμο στο γήπεδο.
Ξέρει κανείς που παίζει τώρα;
Ο Κλάους πέρυσι, υπο την καθοδήγηση ενός θλασάκια όπως λέει ο Κόλκας και οι ακολουθητές του, έβαλε 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, 12 στο πρωτάθλημα. Αν φέτος, βάλει τα ίδια γκολ ΜΟΝΟ στο πρωτάθλημα θα είμαστε πολύ καλά. Είναι κομβικός παίχτης για την φετινή χρονιά και ο βασικός μας φορ.
3 γκολ ηδη.....παικτης αριθμων...που αρχισε καλα και φετος...περιμενω πανω απο 20 γκολ....αν δεν φυγει... 

ας δω τον Κλαους να βαζει γκολ με μια τριπλα πριν κ ας πεθανω
περαν της πλακας κ τα 2 ωραια αλλα το 2ο αλα Del Piero ολα τα γιουρα....
τρελλανε μας κιαλλο
εγω παικτη με τοσα γκολ με την μια
δεν θυμαμαι στο κοντινο παρελθον

περαν της πλακας κ τα 2 ωραια αλλα το 2ο αλα Del Piero ολα τα γιουρα....
τρελλανε μας κιαλλο

εγω παικτη με τοσα γκολ με την μια
δεν θυμαμαι στο κοντινο παρελθον

-
- DigitalFan
Ο αριθμός των γκολ που θα σημειώσει φέτος, αναγράφεται στην φανέλα του... Αν και καθόλου απίθανο να τα ξεπεράσει, με 3 γκολ/2 ματς που βάζει!!! Έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και έχει "ξεψαρώσει" πληρως...! Είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος παίκτης με μεγάλη ικανότητα και εξίσου μεγάλη προσωπικότητα! Βέβαια μέχρι τα 27/28 του έχει να κερδίσει πολλές εμπειρίες και να τα κάνει όλα ακόμη πιό εύκολα! ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΛΕΝΑΡΟΣ ΑΠΛΑ!!!