71.Παναγιώτης Γλύκος
- ΑποστόληςΑ
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Μαλλον ναυαγει του Σηφακα...οποτε βαφτιζεσαι και επισημα πρωτος...Εχεις δειξει οτι το χεις...
δεν νομιζω οτι εχει δειξει κατι τετοιο...περα απο το παιχνιδι με τα ποδια που οντως το εχει δεν εχει δειξει κατι αλλο...σε εναν αγωνα επαιξε υπο πιεση και φτασαμε να τα βαζουμε με τον αερα επειδη ο γλυκος καλυπτε την εστια μεσα απο το τερμα...
- ΑποστόληςΑ
Θυμηθείτε το γκολ που έφαγε ο κατά κλάσεις ανώτερος Τσεχ στο μεταξύ των εθνικών μας ομάδων παιχνίδι
φυσικα και οι γκελες ειναι μεσα στο παιχνιδι με τη διαφορα ομως να εχεις δειξει και την αξια του...προς το παρον μονο το πρωτο ειδαμε...το δευτερο θα το δουμε...
Δεν μπορει να γινει καμια συγκριση του Γλυκου, ειτε με Κρεσιτς, ειτε με Χαλκια, αλλα ουτε και να διατυπωσει καποιος απολυτη αποψη για τις ικανοτητες του.Οι αλλοι 2 εχουν παιξει σε πολλα παιχνιδια πιεσης εχωντας καποιες εξαιρετικες αποδοσεις και καποιες μετριες.Ο Γλυκος δεν εχει αναλογα παιχνιδια στο βιογραφικο του και αν πρεπει να κανω καποιες κρισεις θα ελεγα οτι ειναι γρηγορος στα ποδια, κατι λογικο για το υψος του, δειχνει μετριος στις εξοδους ψηλα και μενει να φανει τι κανει κατω απο τα δοκαρια και αυτο θα φανει σε παιχνιδια πιεσης.Εγω παντως δεν μπορω να αρνηθω οτι εχω ζησει στιγμες ντεζα βου στα παιχνιδια που τον εχω δει, με τον τορουφογλου να τριγυρνα στο μυαλο μου.
- paokmaniak
Ρε παιδιά σε πιο ματς ο Γλύκος έδειξε δηλαδή ότι το έχει σε ποιο μάτς έκανε καλή εμφάνιση η πείτε μου έστω μια καλή απόκρουση που έχει κάνει. Αντίθετα όλοι μας θυμόμαστε το γκολ με τον Ατρομητα ενώ έχει δείξει και σε άλλα ματς οτι την έχει εύκολη τη γκαφα πχ με το Λεβαδειακο μεσα στην Τουμπα το 3-1
71.Παναγιώτης Γλύκος
Τα πες όλα Josh!joshua έγραψε:Δεν μπορει να γινει καμια συγκριση του Γλυκου, ειτε με Κρεσιτς, ειτε με Χαλκια, αλλα ουτε και να διατυπωσει καποιος απολυτη αποψη για τις ικανοτητες του.Οι αλλοι 2 εχουν παιξει σε πολλα παιχνιδια πιεσης εχωντας καποιες εξαιρετικες αποδοσεις και καποιες μετριες.Ο Γλυκος δεν εχει αναλογα παιχνιδια στο βιογραφικο του και αν πρεπει να κανω καποιες κρισεις θα ελεγα οτι ειναι γρηγορος στα ποδια, κατι λογικο για το υψος του, δειχνει μετριος στις εξοδους ψηλα και μενει να φανει τι κανει κατω απο τα δοκαρια και αυτο θα φανει σε παιχνιδια πιεσης.Εγω παντως δεν μπορω να αρνηθω οτι εχω ζησει στιγμες ντεζα βου στα παιχνιδια που τον εχω δει, με τον τορουφογλου να τριγυρνα στο μυαλο μου.
Εγώ τον Γλύκο τον πιστεύω.Βλέπω ένα σύγχρονο γκολκίπερ με μεγάλη ικανότητα στα πόδια,αντίληψη του παιχνιδιού και καλή συνεννόηση με την άμυνα.Μέτριος στις εξόδους και αρκετά καλό κάτω απ τα δοκάρια.
Τον θεωρώ τουλάχιστον μία κλάση πάνω από τον Κρέσιτς ο οποίος ήταν καλός κάτω απ τα δοκάρια μεν ΑΛΛΑ ήτανε ανύπαρκτος στις εξόδους έως και επικίνδυνος,συνεννόηση με την άμυνα δεν μπορούσε να καταφέρει ούτε με σήματα μορς και έτρεμε η καρδιά μας κάθε φορά που πήγαινε στα πόδια του η μπάλα.
Οσο για το γκολ με τον Ατρόμητο..Και μένα με πόνεσε και ήτανε ένα κολοσσιαίο λάθος.Αλλά δεν πιστεύω ότι θα ξαναγίνει και δεν νομίζω οτι αντιπροσωπεύει τις ικανότητες του Γλύκου ως γκολκίπερ.
Τον θεωρώ τουλάχιστον μία κλάση πάνω από τον Κρέσιτς ο οποίος ήταν καλός κάτω απ τα δοκάρια μεν ΑΛΛΑ ήτανε ανύπαρκτος στις εξόδους έως και επικίνδυνος,συνεννόηση με την άμυνα δεν μπορούσε να καταφέρει ούτε με σήματα μορς και έτρεμε η καρδιά μας κάθε φορά που πήγαινε στα πόδια του η μπάλα.
Οσο για το γκολ με τον Ατρόμητο..Και μένα με πόνεσε και ήτανε ένα κολοσσιαίο λάθος.Αλλά δεν πιστεύω ότι θα ξαναγίνει και δεν νομίζω οτι αντιπροσωπεύει τις ικανότητες του Γλύκου ως γκολκίπερ.
-
++++++++στον απο επανω
Υ.Γ.εδω εμεις ειχαμε
και θελουμε να παρουμε
τερματαδες που ''τρωνε'' γκολ απο το κεντρο
....
Χαλκιας ΠΑΟΚ αεκ-Τουμπα play offπερσυ2-1.....Σηφακης ......χαριλαου-ρουλης-αεκ ....0-4
....αυτα τα ξεχασατε;
ολοι οι τερματαδες κανουν γκελες....
ο Γλυκος θα δειξει.....και δεν χρειαζεται να τον σταυρωνουμε με το παραμικρο.....
Υ.Γ.εδω εμεις ειχαμε

Χαλκιας ΠΑΟΚ αεκ-Τουμπα play offπερσυ2-1.....Σηφακης ......χαριλαου-ρουλης-αεκ ....0-4
....αυτα τα ξεχασατε;
ολοι οι τερματαδες κανουν γκελες....
ο Γλυκος θα δειξει.....και δεν χρειαζεται να τον σταυρωνουμε με το παραμικρο.....
-
Sera4 έγραψε:φυσικα και οι γκελες ειναι μεσα στο παιχνιδι με τη διαφορα ομως να εχεις δειξει και την αξια του...προς το παρον μονο το πρωτο ειδαμε...το δευτερο θα το δουμε...
Sera4 έγραψε:δεν νομιζω οτι εχει δειξει κατι τετοιο...περα απο το παιχνιδι με τα ποδια που οντως το εχει δεν εχει δειξει κατι αλλο...σε εναν αγωνα επαιξε υπο πιεση και φτασαμε να τα βαζουμε με τον αερα επειδη ο γλυκος καλυπτε την εστια μεσα απο το τερμα...
με στεναχωρεις.....ρε μαγκα....με στεναχωρεις....

το εχεις 'θαψει'' το παληκαρι....δειξε λιγο επιεικια

χρονια...τι να λεμε τωρα....και τι ειδαν τα ματακια μας απο τον κουμπαρο του λυμπε

ενας ηταν αυτος.....και ενας τιτανοτεραστειος τουχουρ του 1,60 μποι.....
γιατι ρε ταγματαρχα μου δεν ειμαι και τοσο σκληρος ειπα να τον δουμε τι ψαρια πιανει...
αδιαβαστο σε πιανω ειναι δυνατον να μην αναφερεις την ειδικη κατηγορια μαινταν,σαμοτουλσκι,ατματσιδη και πουρλιωτοπουλου διπλα στον τορουφογλου??
τον μιχοπουλο δε με παει τοσο η καρδια να τον αναφερω...
ο χαλκιας θεωρω στις 2 χρονιες του ο καλυτερος που ειχαμε τα τελευταια χρονια...τον βοηθησε και η αμυνα αλλα βοηθησε και αυτος... :ugeek:

ο χαλκιας θεωρω στις 2 χρονιες του ο καλυτερος που ειχαμε τα τελευταια χρονια...τον βοηθησε και η αμυνα αλλα βοηθησε και αυτος... :ugeek:
71.Παναγιώτης Γλύκος
Κοντή γιορτή!
Δε θα είναι όλες οι ομάδες καφενεία!
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε!
Προσωπικά δε τον εμπιστεύομαι αλλα θέλω πολυ να με διαψεύσει για το καλο της ομάδας και μετα της καριέρας του!
Δε θα είναι όλες οι ομάδες καφενεία!
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε!
Προσωπικά δε τον εμπιστεύομαι αλλα θέλω πολυ να με διαψεύσει για το καλο της ομάδας και μετα της καριέρας του!
-
Έτσι σταυρώστε τον με το καλημέρα. Περιμένετε να παίξει βασικός σε 5-10 ματς και ύστερα βγάλτε τα συμπεράσματα σας.