Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από DC »

Η Νιγηρία έβαλε απόψε 73 πόντους στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ έβαλαν 83 πόντους ..... παραπάνω. Τελικό 156-73.
Να λέμε κι ευχαριστώ που μας απέκλεισαν οι Νιγηριανοί. :lol:
Άβαταρ μέλους
palok
Δημοσιεύσεις: 10977
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από palok »

DC έγραψε:Οι ΗΠΑ έβαλαν 83 πόντους ..... παραπάνω. Τελικό 156-73.
37 πόντους ο Melo σε 14 λεπτά με 10/12 τρίποντα... :o :shock:
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από DC »

Συν του ότι έσπασαν το ρεκόρ περισσότερων πόντων σε Ολυμπιάδα, μεγαλύτερης διαφοράς και μεγαλύτερου δικού τους σκορ.
Άσε .... άγιο είχαμε. :D
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από free4 »

Στη Σολέ ο Γκορί

Παίκτης της Σολέ θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Μάρκους Γκορί. Ο 35χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στην Μπενετόν Τρεβίζο έχοντας 13,1 πόντους και 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/570801
Άβαταρ μέλους
palok
Δημοσιεύσεις: 10977
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από palok »

αυτοί μόνο από ΠΑΟΚ ψωνίζουν? :D δε μας δίνουν πίσω τώρα τον Dozier να τελειώνουμε στους ψηλούς? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ξερουμε που θα πανε οι αμερικανοι που θα παρουμε του χρονου.. :mrgreen: ρε σολε...να κανετε δικος σας σκαουτιγκ...
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić
Δημοσιεύσεις: 439
Εγγραφή: Πέμ 14 Απρ 2011, 03:26

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

08.08.12 21:22
Μπατούμ: «Ήθελα να πέσει ο Ναβάρο»

Η ευθεία επίθεση του Νικολά Μπατούμ στο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγινε αιτία σύρραξης στο Γαλλία - Ισπανία.

Ο 23χρονος φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ρωτήθηκε αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, που βρήκε τους «τρικολόρ» να ηττώνται, γιατί χτύπησε τον Ισπανό και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Ήθελα να του δώσω έναν καλό λόγο να πέσει»! Ο Μπατούμ δεν αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, αλλά οι διαιτητές τον χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Spor/Olympiakoi-Agwnes/item/240570-Mpatoym-Hthela-na-pesei-o-Navaro-video?click=breakingnews
Αυτή η αηδία με τους θεατρινισμούς των ισπανών(σε μπάσκετ-ποδόσφαιρο),πρέπει κάποτε να τελειώσει.
Έχουν τιτικοποιήσει όλα τα αγωνίσματα επαφής.Τα κρούσματα είναι επαναλαμβανόμενα.Σκέτη κοροϊδία.

[youtube]siKWh0DkCz8&feature=related[/youtube]

[youtube]CBVTgKApV1c&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από free4 »

Να αγιασει το χερι σου Νικολά...

[youtube]m1WD_ogc4rQ&feature=player_embedded[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ivan_4
Δημοσιεύσεις: 629
Εγγραφή: Σάβ 29 Μάιος 2010, 02:05

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Σήμερα ξεκινάει το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα 3 on 3. Οι αγώνες θα γίνουν στο Ζάππειο και θα παίξουν μεγάλα ονόματα όπως ο Garbajosa, ο Jimenez και ο Angulo.
Ενώ η δική μας ομάδα θα αποτελείται από τους Παππά, Μπόγρη, Γιαννόπουλο και Παπαντωνίου με προπονητή τον Λιμνιάτη.
Σαν ιδέα μου φαίνεται πολύ ωραία. Όποιος μπασκετικός είναι Αθήνα αυτές τις μέρες να πάει. Θα γουστάρει μπασκετάκι.
DamoN
Δημοσιεύσεις: 5541
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από DamoN »

Για τηλεοπτικη καλυψη ουτε λογος ε;
EDIT : ert webtv
Άβαταρ μέλους
Ivan_4
Δημοσιεύσεις: 629
Εγγραφή: Σάβ 29 Μάιος 2010, 02:05

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Ivan_4 »

ET1 και ΕΡΤ HD. Τώρα έχει και το πρώτο παιχνίδι, Ελλάδα-Ρωσία.
DamoN
Δημοσιεύσεις: 5541
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από DamoN »

Χασαμε 3 ποντους. Παπαντωνιου μεγαλο βισμα σε ολα μεσα χωρις να εχει τπτ ιδιαιτερο. Σημερα φανηκε ποσο διαφορετικο ειναι το 3χ3 απο το κανονικο μπασκετ. Παππας μπογρης παπαντωνιου φαινοντουσαν τερμα αμπαλοι ενω ειναι επαγγελματιες παιχτες.τζαμπα θυμωνα με τον εαυτο μου που ενω επαιζα για πλακα με παιδια χαμηλοτερου επιπεδου (εγω παιζω και μια γ εθνικη :p) επαιζα πολυ χειροτερα απο οτι σε κανονικο ματς με πολυ καλους αντιπαλους. Σημερα καταλαβα οτι ειναι αλλο αθλημα .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7065 ... ogiakovits

Αποσύρεται η φανέλα του Στογιάκοβιτς

Οι Σακραμέντο Κινγκς τιμούν τον Πέτζα και βάζουν στην... άκρη το «16»

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, πήρε πρωτάθλημα με τους Ντάλας Μάβερικς, όμως η ομάδα με την οποία δέθηκε περισσότερο ήταν οι Σακραμέντο Κινγκς. Και σήμερα οι Κινγκς, ανακοίνωσαν ότι θα αποσύρουν την φανέλα με το «16».

Η ειδική τελετή θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου και η συγκεκριμένη μέρα επιλέχθηκε γιατί ο Στογιάκοβιτς φορούσε το νούμερο «16», ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο αγώνας Σακραμέντο Κινγκς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. «Τα χρόνια μου στο Σακραμέντο ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου και ειλικρινά, μερικά από τα καλύτερα της ζωής μου. Είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε στο Σακραμέντο και για την σχέση που δημιούργησα με τους φιλάθλους και την πόλη. Ήταν τιμή μου να παίξω για αυτή την ομάδα και για αυτούς τους οπαδούς», σχολίασε ο Στογιάκοβιτς στην επίσμη σελίδα των Κινγκς.

«Ο Στογιάκοβιτς είχε καθοριστική συμμετοχή στην πορεία των Κινγκς και έβαλε το Σακραμέντο στον παγκόσμιο χάρτη. Ως ένας από ένα επιλεγμένο γκρουπ Σέρβων παικτών, ο Στογιάκοβιτς βοήθησε ουσιαστικά να ανοίξει ο δρόμος για την συμμετοχή στο ΝΒΑ παικτών από όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τις ηγετικές του ικανότητες, θα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τους φιλάθλους των Κινγκς και για όλη την ομάδα, αλλά και για να θυμίσουμε ξανά τι καταφέραμε να χτίσουμε μαζί στο Σακραμέντο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Κινγκς Βίβεκ Ραναντίβ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για εσάς που τον θυμάστε...


http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7118 ... s-tou-paok

Περιπτεράς πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Θυμάστε τον Φρέντερικ Βάις που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ; Ο διεθνής Γάλλος είχε έρθει την σεζόν 2000-2001 από την Λιμόζ ως μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές και όταν έφυγε από τον Δικέφαλο συνέχισε στην Ουνικάχα Μάλαγα ενώ σταμάτησε την καριέρα του στην Λιμόζ.

Ο Βάις λοιπόν από μπασκετμπολίστας έγινε περιπτεράς, καθώς ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια με ψυχολογικά προβλήματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 37χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε πως πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης και ότι έχει κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας ενώ στην συνέχεια είχε προβλήματα και με το αλκοόλ.

«Δύσκολες ήταν στιγμές πέρασα με τον χωρισμό από τη σύζυγο μου Celia, αλλά και πως με τη γέννηση του γιου μας, μάθαμε πως είναι αυτιστικός. Είχα μεγάλη άρνηση να αποδεχτώ την πραγματικότητα. Άρχισα να παίρνω κιλά και όλοι έγραφαν εναντίον μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί δεν ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου.

Ξημεροβραδιαζόμουν στα μπαρ. Το όνειρο μου, εκείνες τις ημέρες, ήταν να με προκαλέσει κάποιος για να μπορώ να τον δείρω. Αλλά κανείς δεν τόλμησε, προφανώς εξαιτίας του... μεγέθους μου», είπε ο Βάις.


:shock: :(
Άβαταρ μέλους
Ale
Δημοσιεύσεις: 6494
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Ale »

Από την μία κρίμα που έχασε ό,τι είχε κερδίσει μία ζωή στο μπάσκετ, από την άλλη χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να μην τα παρατούν.
2,18μ νομίζω και μία από τις μεταγραφάρες του Μπάτμαν στο μπάσκετ πριν φαληρίσει. Είχε έρθει ως αλλαγή του Μπλερ στο 5...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”