4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 90.Γιώργος Κατσικάς
Το παληκαρακι αν συνελθει απο τραυματισμους θα παιζει με μαλε μαζι και ο κουμαλο θα ειναι παγκο.Πολυ δουλευταρας τον οποιον περυσι ηθελε να δοκιμασει η βιγιαρεαλ αλλα μολις ειχε τραυματιστει. Πολυ καλη σωματοδομη ,πολυ καλο αλμα και ηρεμια ,καλες τοποθετησεις με μια στοιχειωδη τεχνικη ωστε να αποφευγει τα λαθη και να μην πετα την μπαλα πλαγιο με το παραμικρο.
Αν μεινει υγιης αργα η γρηγορα δεν βγαινει απο την ενδεκαδα, παντως ο κουμαλο μου εδωσε την εντυπωση του αμυντικου που μπορει να ειναι δυνατος,πολυ καλος στα ψηλα αλλα εντελως ατεχνος και τσαπατσουλης,τρικυμια οταν η μπαλα ειναι κατω
Κατσικας και παλι κατσικας
Αν μεινει υγιης αργα η γρηγορα δεν βγαινει απο την ενδεκαδα, παντως ο κουμαλο μου εδωσε την εντυπωση του αμυντικου που μπορει να ειναι δυνατος,πολυ καλος στα ψηλα αλλα εντελως ατεχνος και τσαπατσουλης,τρικυμια οταν η μπαλα ειναι κατω
Κατσικας και παλι κατσικας
Την υγειά σου να έχεις και θα είσαι βασικός. Στο χαλαρό κιόλας...Ο μαυρούκος δε φτουράει μπροστά σου.

Αν δεν παίζει βασικός αυτό το παιδί τότε δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην ομάδα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Κατσικας Σταφ Παναγιωτουδης νεα στελεχη που θα χουν βασικοτατο ρολο φετος..οτι καλυτερο εχουμε...
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Δεν μ αρεσε σε μια φαση που χωρις πιεση εκανε κεφαλια μπροστα.....μου ρχονται και κονδορικες μνημες....που με πιεση εκανε κοντρολ τριπλα και πασα σε2 δευτερα..αχ...
kai σε μια φαση προς το τελος εκει στο κεντρο .. του ερχετε η μπαλα ειναι μονος και αντι να κανει κοντρολ την εστειλε οπως οπως πλαγιο.. :ugeek:MANIAKOS έγραψε:Δεν μ αρεσε σε μια φαση που χωρις πιεση εκανε κεφαλια μπροστα.....μου ρχονται και κονδορικες μνημες....που με πιεση εκανε κοντρολ τριπλα και πασα σε2 δευτερα..αχ...
- ΑποστόληςΑ
Ο παίκτης φαίνεται ότι έχει υπόβαθρο και ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό στέλεχος ενός διαφορετικού, καλύτερου ΠΑΟΚ!
Με γεμάτη σεζόν φέτος, θα βγει καλύτερος του Μαλεζά. Έχει όγκο, ύψος, δύναμη, τεχνική... Μόνο η εμπειρία του λείπει και να δείτε που και αυτός θα πουληθεί μέσα στα επόμενα χρόνια...
υπομονη θελει γιατι λαθη θα κανει..ετισ θ μαθει και θα πουληθει λογικα///γιατι το πρωτογενες υπλικο υπαρχει...και το περιεργο ειναι οτι εχουμε κι αλλους απο πισω.. 

Το κυριότερο πρόβλημά του είναι οι συχνοί τραυματισμοί. Αν έχει υγεία, θα δείξει πράγματα.