Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Μας συμφερει να μπει στους ομιλους του Ε.L και οχι στους τσου λου.Αν παρουν τα λεφτα του c.l. και κανουν και καμμια νικη η ψαλιδα θα μεγαλωσει παρα πολυ...
Υ.Γ.Slidar,δηλαδη,αν μπουν στους ομιλους του c.l. δεν θα παρουν αλλα απο το market pool ή ειναι χωρια για τα πλευ-οφφφφ?
Υ.Γ.Slidar,δηλαδη,αν μπουν στους ομιλους του c.l. δεν θα παρουν αλλα απο το market pool ή ειναι χωρια για τα πλευ-οφφφφ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VagosPaok την Τρί 31 Ιούλ 2012, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
o βαζελος σωθηκε αφηστε τον αυτον εμεις να δουμε τι θα κανουμε γιατι δεν μας βλεπω καλα
αυτο που ειπε ο despe. O βαζελος με την σημερινη (πολυ πιθανη) προκριση εσωσε την χρονια. Αμα περασει και στους ομιλους τοτε παει για το παραπανω.
Ειλικρινα δεν μπορω να ξερω τι θα ητανε καλυτερο για εμας.. Εαν περασουν ομιλους τσουλου εκει μιλαμε για αλλα μεγεθη παρα πολλα εκατομυρια που αμα τα διαχειριστουν σωστα μπορει να ανοιξει πολυ η ψαλιδα με εμας.
Απο την αλλη εαν αποκλειστουν στον επομενο γυρο και "πεσουν" στους ομιλους το europa τοτε to market pool χωριζετε στα 2 ( εαν βεβαια περασουμε και εμεις ).
Ειλικρινα δεν μπορω να ξερω τι θα ητανε καλυτερο για εμας.. Εαν περασουν ομιλους τσουλου εκει μιλαμε για αλλα μεγεθη παρα πολλα εκατομυρια που αμα τα διαχειριστουν σωστα μπορει να ανοιξει πολυ η ψαλιδα με εμας.
Απο την αλλη εαν αποκλειστουν στον επομενο γυρο και "πεσουν" στους ομιλους το europa τοτε to market pool χωριζετε στα 2 ( εαν βεβαια περασουμε και εμεις ).
τους προτιμω στο ευροπα...αλλιως παρα ξεφευγουν...εχουβ ηδη ξεφυγει βασικα...
αλλα ας μπουμε εμεις πρωτα....ειναι δυσκολα τα πραγματα...ακι το ροστερ οριακοτατο..
υγ ο κρεσιτς λεει 800 καθαρα αν ετος...την επομενη φορ α να πουλησουμε προς ρωσσια μερια...
αλλα ας μπουμε εμεις πρωτα....ειναι δυσκολα τα πραγματα...ακι το ροστερ οριακοτατο..
υγ ο κρεσιτς λεει 800 καθαρα αν ετος...την επομενη φορ α να πουλησουμε προς ρωσσια μερια...
MANIAKOS έγραψε:τους προτιμω στο ευροπα...αλλιως παρα ξεφευγουν...εχουβ ηδη ξεφυγει βασικα...

Ο κροατακος που λεγαμε τα τσιμπισε τα 800...αλλα καταταλα κανεις δεν δινει λεφτα...
- navigator11
δλδ θεωρείς λογικό το ότι έστω κι οι εύρωστοι ρώσσοι ... πέταξαν 800 χιλιάρικα;εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για ΤΡΕΛΑ.
όσο για το βάζελο,παρεάκι θα μοιραστούμε τα του γιουρόπα η πρόβλεψή μου.
όσο για το βάζελο,παρεάκι θα μοιραστούμε τα του γιουρόπα η πρόβλεψή μου.
Ο μπίλιτς πήρε τον κροάτη συμπατριώτη του.
Και απλά επειδή δε θέλανε να χάσουν μέρος της πίτας βγάλαν τον ΠΑΟΚ εκτός.
Ψιλο μίζα μου μυρίζει μεταξύ κροατών που δαγκώνουν τους ρώσους.
Δεν εξηγείται αλλιώς τα 880 για τερματοτυφλακα που εκανε ρεκορ δεχόμενος τόσα γκολ ορθιος
Και απλά επειδή δε θέλανε να χάσουν μέρος της πίτας βγάλαν τον ΠΑΟΚ εκτός.
Ψιλο μίζα μου μυρίζει μεταξύ κροατών που δαγκώνουν τους ρώσους.
Δεν εξηγείται αλλιώς τα 880 για τερματοτυφλακα που εκανε ρεκορ δεχόμενος τόσα γκολ ορθιος
- ΑποστόληςΑ
ο βαζελος ειναι καλυτερος απο περισυ...ειναι ομαδα του προπονητη του με μεταγραφες του προπονητη του,του οποιου ολες οι μεταγραφικες υποδειξεις ειναι μια και μια(οπως και του μπολονι βεβαια) και με το ονομα και τις επαφες του τους εχει βοηθησει τρομερα...επισης εχει και παιχτες που δεχτηκαν τρελες μειωσεις οπως μπουμσονγκ,καραβουτας,κατσουρανης κλπ τη στιγμη που ολοκληρος ΠΑΟΚτσηδικος οργανισμος κρεμεται απο τα @@ του νο9 εδω και 1 χρονο για τον θα δεχτει τη μειωση...
Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά και τα 400 τον χρόνο τα θεωρώ πολλά γι αυτόν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα 800 χιλιάρικα είναι για δύο χρόνια
- ΑποστόληςΑ
Χτες είχα διαβάσει ότι τα λεφτά θα δινόντουσαν για συμβόλαιο δύο ετών. Σήμερα διάβασα ότι είναι 800 το χρόνο, αλλά μου φαίνονται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά.
- navigator11
Υπαρχει παντα η εννοια της σχετικοτητας.
...χ και μεις τα λεφτα για σαβινι ουτε 100 δεν του δωσε κανενας...εδω ειμασταν απλες..αλλα και παλι πολλα....για να δουμε εχει μπροστα του εναν καλο βραζλιανο υποτιθεται..

- Sladjan Spasić
Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Μένει ο Μπουμσόνγκ
Κάτοικος Παιανίας θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που συμφώνησε με τη διοίκηση των «πρασίνων» να συνεχίσει τη συνεργασία με το «τριφύλλι».
Ο Γάλλος που βρίσκεται αυτή την εποχή στην Ουκρανία ως σχολιαστής του Euro 2012 είχε επαφές την Παρασκευή (22/06) με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και συμφώνησε να συνεχίσει στο «τριφύλλι» για δύο ακόμα χρόνια με 600.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους 100.000 ευρώ σε περίπτωση που ο σύλλογος επιτύχει τους στόχους του.
Αυτό σημαίνει ότι δέχθηκε να παραμείνει με μείωση αποδοχών ύψους 500.000 ευρώ.
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν από αρκετές ημέρες.
Τώρα το πόσο on ή off topic είναι,το αφήνω στην κρίση σας.
Η δική μου φαίνεται,από το πού το παραθέτω.
Υ.Γ.Δε νομίζω ο Boumsong,να ήταν βάζελος από μικρός.
Η ειδησεογραφία του βάζελου δεν έχει καμία θέση σε τόπικ παίκτη μας.
DC
Κάτοικος Παιανίας θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που συμφώνησε με τη διοίκηση των «πρασίνων» να συνεχίσει τη συνεργασία με το «τριφύλλι».
Ο Γάλλος που βρίσκεται αυτή την εποχή στην Ουκρανία ως σχολιαστής του Euro 2012 είχε επαφές την Παρασκευή (22/06) με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και συμφώνησε να συνεχίσει στο «τριφύλλι» για δύο ακόμα χρόνια με 600.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους 100.000 ευρώ σε περίπτωση που ο σύλλογος επιτύχει τους στόχους του.
Αυτό σημαίνει ότι δέχθηκε να παραμείνει με μείωση αποδοχών ύψους 500.000 ευρώ.
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://panhellenicpost.com/archives/11421
Τώρα το πόσο on ή off topic είναι,το αφήνω στην κρίση σας.
Η δική μου φαίνεται,από το πού το παραθέτω.
Υ.Γ.Δε νομίζω ο Boumsong,να ήταν βάζελος από μικρός.
Η ειδησεογραφία του βάζελου δεν έχει καμία θέση σε τόπικ παίκτη μας.
DC