Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από lamosas »

giapas έγραψε:Λογικά θα γίνουν κάποιες κινήσεις επιπλέον από αυτές που υπολόγιζε η διοίκηση στην αρχή.

Πιστεύω ότι αυτό είναι θετικό, θα ανανεωθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου με νέα πρόσωπα. (το έκλεψα αυτό από ένα άρθρο του Κόλκα, με το οποίο συμφωνώ).

Έχω θετική εικόνα το τελευταίο καιρό. Δε νομίζω καμία αποχώρηση/πώληση ότι έγινε εις βάρος μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που σε ένα καλοκαίρι ακούστηκες 2 φορές στο πρωτάθλημα της Γερμανίας ( μπορεί και τρίτη)...αν βάλω και Βιερίνια , γίνονται 4 οι φορές. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να στηθεί μια ομάδα χωρίς ισχυρό επενδυτή.

Κατανοώ τη τσαντίλα ορισμένων συνοπαδών μου, αλλά στα δικά μου τα μάτια είναι μονόδρομος για να πας μπροστά...αρκεί να κάνεις καλές επιλογές στις αντικαταστάσεις
Ποσά χρόνια έχουν να φέρουν καλό παίχτη ρε φίλε; Τρια; Τεσσερα; Ακόμα και ο τελευταίος αξιόλογος παίχτης που ήρθε ήταν επιλογή Λαζλο...
Ακόμα να πείστεις οτι οι άνθρωποι απλα δεν το κατέχουν;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Lamosa, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !! :D

Αλλιώς ,τι το συζητάμε ας το γυρίσουμε στη τόμπολα!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

GI4NNEN4 έγραψε:Ναι ρε φίλε, αλλά με όλες αυτές τις αλλαγές, πόσο πιθανό είναι να περάσεις 2 προκριματικούς EL :?:
Δύσκολο πλέον. Αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι τώρα.
Περιμένω να δω ...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ronaldo έγραψε:
-------------------κρεσιτς(ή γιακουμης που ειναι ταλενταρα)--------------
εττο---------------μαλεζας------κατσικας--------------------σταφυλιδης(λινο)
--------------γκαρσια(η σταφυλιδης)----λαζαρ--------------
-------------------μεταγραφη(ή φωτακης)--------------------------
γεωργιαδης--------------------------------------------------μεταγραφη
-------------------------------σαλπιγγιδης(αθανασιαδης)---------

και σε 4-4-2

-----------------------------κρεσιτς-------------------------------
εττο----------------μαλεζας-----------κατσικας--------------λινο
-------------------------σταφυλιδης---------------------------
γεωργιαδης--------------------------------------μεταγραφη
----------------------------μεταγραφη------------------------
---------------σαλπιγγιδης-----------αθανασιαδης-------------

δηλαδη γνωμη μου ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται δεκαρι και αριστερο εξτρεμ και θα εχει μια πολυ καλη ενδεκαδα
εξαρι δεν νομιζω γιατι μπορει να παιξει εκει και ο σταφυλιδης και μαλιστα πολυ καλα οπως εδειξε στο τελευταιο παιχνιδι
ωραίο ύπνο είχαμε όλοι μας...λογαριάζαμε δίχως τον ξενοδόχο..
τυχαία πήρα τη δική σου εκτίμηση ronaldo, όλοι τα ίδια λέγαμε πάνω κάτω
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φερτε και αλλους δανεικους μπορειτε...ολοκληρωστε το μεταγραφικο σας πλανο...ειπαμε ο ΠΑΟΚ του μελλοντος.- :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μόνο δανεικούς μπορούμε να φέρουμε. Ποιός μ@λ@κ@ς θα κάνει μεταγραφή στη SuperLeague της Greece; Εδω ο gay της οικονομικής άπλας και του Ch.L. και δεν μπορεί να πείσει ξένους να έρθουν, θα τους πείσουμε εμείς;

ΥΓ: Αν και ξέρω τί ρόλο βαράς, σου απαντώ όπως βλέπεις κανονικά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν νομιζουμε οτι η λυση στην κατασταση μας ειναι να φορωσουμε το ροστερ με δανεικους τοτε περαστικα μας...εγω ξερω οτι ο,τι ειχαμε να δωσουμε το δωσαμε(μονο το νο9 εμεινε) και του χρονου ετσι οπως παμε και να θελουμε να πουλησουμε δεν θα εχουμε καποιον...οποτε ή κανεις σωστες μεταγραφες με βαση το μεταγραφικο πλανο που εχεις κανει(εδω γελαμε) ή λες δεν κανω τιποτα, δεν θετω καν στοχους για φετος αλλα ξεχρεωνωνω με ο,τι εξοικονομησα...τωρα το να μου βγουν οι τελειωμενοι δανεικοι για 1 χρονο γυρω στα 800000 απλα για να τους ψησω για αλλους για μενα προσωπικα ειναι μειωτικο για το συλλογο και το πρεστιζ του,διεχνει στον κοσμο οτι δεν υπαρχει μελλον και προοπτικη και ειναι οικονομικα εγκληματικο στην κατασταση που ειμαστε...

με το παρδον το υστερογραφο δεν το επιασα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Έλα τώρα. Σκοπός σου είναι ΠΑΝΤΟΤΕ να την λες. Εξυπνάδες, ειρωνίες και μπηχτές. Συνήθως όμως οχι εναντίον άλλων μελών κι αυτό το εκτιμώ. Έχεις διαχρονικά ενα "θεμα" με αυτούς που παίρνουν αποφάσεις εκεί στην ΠΑΕ ε;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Sera4 έγραψε:δείχνει στον κοσμο οτι δεν υπαρχει μελλον και προοπτικη
Μα δεν υπάρχει! :mrgreen: Γι' αυτό όσοι μπορούν φεύγουν και γι' αυτό όσοι έρχονται, έρχονται μόνο για το αγροτικό τους.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Έλα τώρα. Σκοπός σου είναι ΠΑΝΤΟΤΕ να την λες. Εξυπνάδες, ειρωνίες και μπηχτές. Συνήθως όμως οχι εναντίον άλλων μελών κι αυτό το εκτιμώ. Έχεις διαχρονικά ενα "θεμα" με αυτούς που παίρνουν αποφάσεις εκεί στην ΠΑΕ ε;
ναι ξυπνησα ενα πρωινο και ειπα τι να κανω??δεν αρχιζω να τη λεω στους καυλιαρηδες επαναστατες??? :lol: :lol:
δεν εχω κανενα θεμα...

οταν βλεπω κατι θετικο το λεω γιαννενα δεν ειναι θεμα...εφοσον εσυ βλεπεις κατι θετικο βοηθα με να το δω και εγω που δεν βλεπω καλα...για πες εσυ τι θετικο εχεις δει??σε παρακαλω βγαλε με απο τη μιζερια μου και ανοιξε με τα ματια...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αν μου επιτρεπεται.....φιλε GIANNENA4
O Serra οπως και ο ....καρπουζας ο abg που προσφατα μπαναριστηκε γιατι του ανεβηκε η πιεση :mrgreen: ....
ειναι απο τα ατομα που λενε παντα αυτο που νιωθουν .....τους διαβαζω και τους παραδεχωμαι για την ευθυτητα του λογου τους,ασχετα αν δεν συμφωνω σε ολα μαζι τους.Σιγουρα παντως, σκοπος τους δεν ειναι οι ....
... '''Εξυπνάδες, ειρωνίες και μπηχτές'''
Aλλο ειναι αν διαφωνεις με καποιον,και αλλο να τον ''καρφωνεις'' με υπονοουμενα.
Ισως επειδη ειμαστε και συνομηλικοι με τους παραπανω,ισως μπορω και τους κατανοω καλυτερα....ισως...
Παντως η αγαπη τους για τον ΠΑΟΚ.....ειναι κατι παραπανω μεγαλη και αληθινη... :opaokara: :mrgreen:
αυτα.....με ολο τον σεβασμο απεναντι στο προσωπο σου φιλε Γιαννιωτη.....

Υ.Γ. παντως σε αυτο που λεει ποιο πανω για τους δανεικους παικτες,δεν μπορω παρα να συμφωνησω.....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Αν σου δείξω κάτι θετικό, μου υπόσχεσαι πως θα σταματήσεις να ψάχνεις ντέ και καλά να βρείς οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να βρεθεί; Πολύ αμφιβάλω. Άλλωστε, αυτά που εγω θεωρώ θετικά (πρόσληψη Δώνη για παράδειγμα), υποψιάζομαι πως εσυ τα λογίζεις ως αρνητικά. Τζάμπα κόπος λοιπόν. Γι αυτό ας συνεχίσουμε και οι δυο απο εκεί που είχαμε σταματήσει. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Ρε συ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, όταν ο Sera με "παρακαλάει να τον βγαλω απο τη μιζερια του και να του ανοίξω τα ματια" δεν νομίζεις πως με ειρωνεύεται λιγάκι; Αφού αυτό είναι το στύλ του πως να το κάνουμε; Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του πάντως.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ γιαννενα καταρχην ξεκινας λεγοντας οτι ψαχνω παντα να τη λεω ο,τι και να γινεται...λες και ειμαι κομπλεξικος και μιζερος...εγω σε προκαλω να μου πεις κατι θετικο που βλεπεις σε αυτον τον ΠΑΟΚ...αγωνιστικα,διοικητικα και οικονομικα...πες μου λοιπον κατι που βλεπεις εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος και μιζερος και αν ειναι σωστο εγω μαζι σου, δεν εχω κανενα θεμα...συζητηση να κανουμε να τα βαλουμε κατω...οσο αναφορα το γραψιμο μου ναι με αρεσει να τα γραφω λιγο πικαντικα, εσενα σε αρεσει να γραφεις αλλιως, στον ταγματαρχη αρεσει ο σαμπεγκου τι να κανουμε τωρα... :lol:

υγ την τελευταια μου ελπιδα για αυτη τη διοικηση την εχασα στην τελευταια συνελευση οταν μεταξυ σαουνας και συζητησης στο παλατακι ο βρυζας δεν ειπε απολυτως τιποτα σε μια συνεντευξη στην οποια υποτιθεται θα λυνονταν ολα τα θεματα...

υγ2 και για ον τοπικ ΠΑΟΚ γερα με δανεικα... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 29 Ιούλ 2012, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Βιτόλο-Βιερίνια-Κοντρέρας-Κρέσιτς-Ζλάταν-Μαλεζάς-Σταφύλιδης

Πότε θα κάνεις την μεγάλη ομάδα που θα ξεσκίσει το ΠΟΚ και που ονειρεύεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής όταν το οτιδήποτε αποκτά την παραμικρή αξία στην ομάδα σου είτε το πουλάς, είτε το διώχνεις, είτε το αποδεσμεύεις, είτε με την ασυνέπεια σου και τις γελόιες τακτικές σου το κάνεις να θέλει να φύγει;

Η απάντηση είναι μία και καθιστά μάταιες όλες τις περαιτέρω αναλύσεις, ΠΟΤΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”