91.Dario Krešić
Re: 91.Dario Krešić
όποιος παίχτης φεύγει ελεύθερος είναι αποτυχία..
Ο Γλύκος δεν με πείθει πιο πολύ πιστεύω τον Γιακουμή..
Ο Γλύκος δεν με πείθει πιο πολύ πιστεύω τον Γιακουμή..
ciberche έγραψε:Στο καλό και να μας γράφεις... λίγος σεβασμός στην ομάδα που σε ανέχτηκε δε βλάπτει...
τι λες ρε ΧΧΧΧΧΧ ;
αυτοι που διοικηουν τον ΠΑΟΚ σεβονται την ομαδα και κραζεις τον παικτη ; , 300 χιλιαρικα τον χρωστανε ρε και τα χαριζει και τον κατηγορεις ? αντε μωρε κουνιστε το κεφαλι σας ορισμενοι
Χαλάρωσε. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας. Πες την άποψή σου. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σου πει κουβέντα. Τι νόημα έχει να πεις τα "κοσμητικά επίθετα" ; Κανένα κέρδος δεν έχεις έτσι.
Angelheart
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πάντως αν είναι αλήθεια οτι ΧΑΡΙΖΕΙ 250.000€ είναι 100% οτι βρήκε ομάδα να πάει. Αυτά τα πράγματα απλά ΔΕΝ γίνονται. Ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι στο θέμα "χαρίζω 250.000".
Όσο γνωρίζω πάντως, το όνομα Σηφάκης για μας δεν παίζει.
Όσο γνωρίζω πάντως, το όνομα Σηφάκης για μας δεν παίζει.
Συμφωνώ!!!Μας τα πρηξε, κάθε φορά που είναι πάγκο προβλήματα δημιουργεί. Στο καλό, όποιος δεν θέλει φεύγει.ciberche έγραψε:Στο καλό και να μας γράφεις... λίγος σεβασμός στην ομάδα που σε ανέχτηκε δε βλάπτει...

Του χρωστάμε 250.000 και ζητάμε και σεβασμό?
Ο ανθρωπος μια χαρά υπομονή έκανε τόσα χρόνια με το Χαλκιά μπροστά του.
Όταν δε, βλέπει πως χειρότερος τερματοφύλακας του τρώει τη θέση λογικό είναι να θέλει να φύγει.
Άθλια η στάση μας γι ακόμη μια φορα. Λάθος τακτική που μας βγάζει κακό όνομα, ΠΑΛΙ..
Αυτό που βγαίνει σαν εικόνα είναι πως αυτό περίπου θελαμε να πετυχουμε και φαινεται από την άμεση θετικη απάντηση της ΠΑΕ.
Ο ανθρωπος μια χαρά υπομονή έκανε τόσα χρόνια με το Χαλκιά μπροστά του.
Όταν δε, βλέπει πως χειρότερος τερματοφύλακας του τρώει τη θέση λογικό είναι να θέλει να φύγει.
Άθλια η στάση μας γι ακόμη μια φορα. Λάθος τακτική που μας βγάζει κακό όνομα, ΠΑΛΙ..
Αυτό που βγαίνει σαν εικόνα είναι πως αυτό περίπου θελαμε να πετυχουμε και φαινεται από την άμεση θετικη απάντηση της ΠΑΕ.
- crabsody_in_blue
91.Dario Krešić
Χειροτερος τερματοφυλακας οτι ειναι ο Γλυκος ειναι δικη σου αποψη. Αποψη του προπονητη ειναι αλλη. Για μενα ο kresic δεν αξιζει για πανω απο 250. Μια χαρα μας εκατσε λοιπον. Μακαρι να κλεισουμε κανα καλυτερο του Γλυκου και να παιξει βασικος
Τι λετε ρε παλικαρια ποιος παικτης με τις ελαχιστες προσδοκιες για την καριερα του θα ανεχοταν να τρωει παγκο απο τον Γλυκο και να του χρωστανε και λεφτα? Οποιοσδηποτε στην θεση του το ιδιο θα επραττε.
ασε μας ρε νταριο....μολις ειδες οτι μπορει κ να μην εισαι βασικος ζητας να φυγεις.....κ περσυ κ προπερσυ γκρινιαζες μονιμως οταν δεν επαιζες....στο καλο να πας...εμενα προσωπικα δεν θα μου λειψεις.....καλος τερματοφυλακας,αλλα πολυ μικρη προσωπικοτητα για τον ΠΑΟΚ......
- Sladjan Spasić
Αν πω ότι λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη,θα πω ψέματα.
Προσωπικά,δε θέλω να αγοράσουμε τερματοφύλακα.
Ας εμπιστευτούμε ΑΛΗΘΙΝΑ δυο δικά μας παιδιά(αν και δεν προέρχονται απ'τις ακαδημίες μας).Μόνο να κερδίσουμε έχουμε.
Με το να είναι εδώ και πόσα χρόνια δευτεροτριτοτέταρτες λύσεις ή δανεικοί από'δω και από'κει,πως περιμένουμε να εξελιχθούν?Στο τέλος θα λέμε,''έφτασαν 28-30 χρονών και είναι ακόμα ταλέντα'',χωρίς να έχουν παίξει.
Πιστεύω ότι καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καλύτερους τερματοφύλακες από αυτούς.
Πάνω-κάτω όλοι στο ίδιο επίπεδο είναι.
Αν όντως ισχύει η πληροφορία,για χάρισμα δεδουλευμένων χρημάτων,θα αποτελέσει για εμένα μία τεράστια έκπληξη.
Πάντα είχα στο μυαλό μου τον Kresic,ως στυγνό επαγγελματία.
Φυσικά θα αποτελέσει και παράδειγμα για τα ''δικά μας'' παιδιά,τους Μαλεζά και (ΚΥΡΙΩΣ) Σαλπιγγίδη,για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην ομάδα.
Προσωπικά,δε θέλω να αγοράσουμε τερματοφύλακα.
Ας εμπιστευτούμε ΑΛΗΘΙΝΑ δυο δικά μας παιδιά(αν και δεν προέρχονται απ'τις ακαδημίες μας).Μόνο να κερδίσουμε έχουμε.
Με το να είναι εδώ και πόσα χρόνια δευτεροτριτοτέταρτες λύσεις ή δανεικοί από'δω και από'κει,πως περιμένουμε να εξελιχθούν?Στο τέλος θα λέμε,''έφτασαν 28-30 χρονών και είναι ακόμα ταλέντα'',χωρίς να έχουν παίξει.
Πιστεύω ότι καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καλύτερους τερματοφύλακες από αυτούς.
Πάνω-κάτω όλοι στο ίδιο επίπεδο είναι.
Αν όντως ισχύει η πληροφορία,για χάρισμα δεδουλευμένων χρημάτων,θα αποτελέσει για εμένα μία τεράστια έκπληξη.
Πάντα είχα στο μυαλό μου τον Kresic,ως στυγνό επαγγελματία.
Φυσικά θα αποτελέσει και παράδειγμα για τα ''δικά μας'' παιδιά,τους Μαλεζά και (ΚΥΡΙΩΣ) Σαλπιγγίδη,για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην ομάδα.
Οι δύο παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα προσφυγής πέρισι το καλοκαίρι ήταν ο Βιερίνια και ο Κρέσιτς. Άρα ότι δεν πήρε, δεν το πήρε φέτος. Μοιάζουν όμως πολλά να του χρωστάμε 200Κ μέσα σε μία χρονια. Τι συμβόλαιο έχει?
Είχε την εντύπωση ότι με την φυγή χαλκιά θα καπαρώσει τη θέση, βάση των δηλώσεών του τώρα. Δεν μπορεί να μην φάνηκε και στην προπόνηση αυτό. Εάν δεν γουστάρει τον ανταγωνισμό τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία, δεν κάνει για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που μου έρχονται στο μυαλό τα εγκλήματα. Πλήρωσέ τον και βάλ' τον να κάνει προπόνηση μόνος του. Γαμώ την φτιώχεια μας.
Δεν μπορώ να κατανοήσω ποιά λάθος στάση κράτησε η ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα. Τι έπρεπε να κάνει που δεν έκανε ή τι έκανε που δεν έπρεπε. Βάση πάντα και των οικονομικών συνθηκών του σήμερα.
Είχε την εντύπωση ότι με την φυγή χαλκιά θα καπαρώσει τη θέση, βάση των δηλώσεών του τώρα. Δεν μπορεί να μην φάνηκε και στην προπόνηση αυτό. Εάν δεν γουστάρει τον ανταγωνισμό τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία, δεν κάνει για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που μου έρχονται στο μυαλό τα εγκλήματα. Πλήρωσέ τον και βάλ' τον να κάνει προπόνηση μόνος του. Γαμώ την φτιώχεια μας.
Δεν μπορώ να κατανοήσω ποιά λάθος στάση κράτησε η ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα. Τι έπρεπε να κάνει που δεν έκανε ή τι έκανε που δεν έπρεπε. Βάση πάντα και των οικονομικών συνθηκών του σήμερα.
Το Λαθος είναι που βγαίνει εικόνα οτι επεδιωξε εσκεμμένα αυτή την εξέλιξη.
Αν πιστευετε πάντως καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εχει βασικο τερματοφυλακα τον Γλυκο, μάλλον κάτι σκεφτομαι εγώ λαθος. Βαφτιστε τον κι αυτόν Νοιερ δεν τρεχει και τπτ..
Αν πιστευετε πάντως καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εχει βασικο τερματοφυλακα τον Γλυκο, μάλλον κάτι σκεφτομαι εγώ λαθος. Βαφτιστε τον κι αυτόν Νοιερ δεν τρεχει και τπτ..
- Sladjan Spasić
Δεν είναι ανάγκη να έχεις τον νέο Neuer,για να μπεις στα playoffs και για να κάνεις εξυγίανση.
Γιατί αυτοί φαίνεται να είναι οι στόχοι μας.
Γιατί αυτοί φαίνεται να είναι οι στόχοι μας.
Παντως απ'ότι φανηκε περσυ θες κάτι καλύτερο απο Γλύκο ωστε να πας τελικό κυπελλου.
- Sladjan Spasić
Κάτι σαν τον Λαμπάκη,τον Τοχούρογλου και τον Ατματσίδη ή μήπως τον Kelemen και τον Τζόρβα?
Είναι λογική αυτή?
Είναι λογική αυτή?