13.Στέλιος Μαλεζάς
-
Dimg4
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
Φιλε και η Γ γερμανιας ειναι κλασεις πιο οργανωμενη απο την λιγδα. Προφανως βαρεθηκε και αυτος αλλα και εμεις που πρεπει να φανουμε στην Ουεφα οτι κανουμε εξυγιανση
H Φορτουνα ανεβηκε φετος στην Bundesliga και ειναι ομαδα που πριν 2-3 χρονια επαιζε στην Γ κατηγορια με 70.000 κοσμο στο γηπεδο.Μιλαμε για αλλες καταστασεις και δυστυχως οι συγκυριες ευνοουν τον καθε παικτη να θελει να παει καπου πιο οργανωμενα και ασφαλως καλυτερα οικονομικα.
Απίστευτη πληγή και αρρώστια αποτελεί το ότι μετράμε σα κέρδος σε κάθε μεταγραφή και αποδέσμευση το ποσό που γλυτώνει η ομάδα επειδή χρωστάει στον εκάστοτε παίκτη.
Έτσι ο Κοντρέρας πουλήθηκε, έτσι τα λεφτά του μαλέ αυξάνονται κατά 250.000 και πάει λέγοντας.
Εγώ λέω να τους τάζουμε πολλά φράγκα και μόλις κάποιος τους ζητήσει να τους πουλάμε με μηδενικό ποσό.
Άλλωστε θα έχουν πουληθεί όσο τα λεφτά που γλυτώνεις από τα συμβολαιά τους....
Κρίμα...
Έτσι ο Κοντρέρας πουλήθηκε, έτσι τα λεφτά του μαλέ αυξάνονται κατά 250.000 και πάει λέγοντας.
Εγώ λέω να τους τάζουμε πολλά φράγκα και μόλις κάποιος τους ζητήσει να τους πουλάμε με μηδενικό ποσό.
Κρίμα...
τι προταση ακουγεται τελικα ωρε??τι μηπως τον χρωσταμε κανενα 500αρι και θα μας δωσουν και κανενα κατοσταρικο και το βαφτισαμε 650??
.... αλλά η ομάδα στο μεταξύ, θα τους έχει εκμεταλλευτεί αγωνιστικά για κάποιο χρονικό διάστημα.teod1980 έγραψε:Απίστευτη πληγή και αρρώστια αποτελεί το ότι μετράμε σα κέρδος σε κάθε μεταγραφή και αποδέσμευση το ποσό που γλυτώνει η ομάδα επειδή χρωστάει στον εκάστοτε παίκτη.
Κρίμα...
Θα μπορούσε το ποσό να ήταν 650 χεράτα, από τα οποία την ίδια μέρα θα δίναμε τα 250 ξανά στον Μάλε για να τον ξοφλήσουμε. Έχει κάποια διαφορά;
Η βλακεία των αρδ είναι ότι δεν το γράφουν εξ αρχής. Ότι δηλαδή, στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπουν 4 κατοστάρικα και από τις υποχρεώσεις της θα αφαιρεθούν άλλα 2,5, οπότε προκύπτει και το ποσό των 650.000 της μεταγραφής. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Εϊμαι περίεργος να δω τι ποσό μεταγραφής θα γραφτεί στην περίπτωση πώλησης του Σάλπι. Θα διαβάσουμε κανένα 2άρι εκατομμύρια και στο ταμείο θα μπουν 200 χιλιάρικα ... λέω εγώ.
Συγνώμη κιόλας αλλά όταν χρωστάς στους παίκτες και ξέρουν ότι θα φύγουν τότε όσο επαγγελματίες και να είναι τους επηρεάζει η κατάσταση. Μη το βλέπουμε μόνο από την πλευρά της ΠΑΕ.
Anyway ομάδα με συνεχόμενες πωλήσεις και με ανοιχτή την πόρτα και τα σκυλιά δεμένα δε κάνεις πότε.
Anyway ομάδα με συνεχόμενες πωλήσεις και με ανοιχτή την πόρτα και τα σκυλιά δεμένα δε κάνεις πότε.
ας ειναι, ας φευγουν ολοι, αφου ειμαστε στον ασσο
το σωστο ομως για να εχουμε συνεχεια θα ειναι να παμε να παρουμε προπονητες που γνωριζουν απο ακαδημιες, ας ειναι και εισαγωμενοι
να γινει και ενα καλο παιδομαζωμα ακομη και με λιγους σκουρους
για να πεις οτι εγινα μια φτωχη ουντινεζε και οτι θα ανεβαινω σκαλι σκαλι καθε χρονο
το σωστο ομως για να εχουμε συνεχεια θα ειναι να παμε να παρουμε προπονητες που γνωριζουν απο ακαδημιες, ας ειναι και εισαγωμενοι
να γινει και ενα καλο παιδομαζωμα ακομη και με λιγους σκουρους
για να πεις οτι εγινα μια φτωχη ουντινεζε και οτι θα ανεβαινω σκαλι σκαλι καθε χρονο
Σαν DC το βλέπω. Όχι σαν ΠΑΕ.teod1980 έγραψε:Συγνώμη κιόλας αλλά όταν χρωστάς στους παίκτες και ξέρουν ότι θα φύγουν τότε όσο επαγγελματίες και να είναι τους επηρεάζει η κατάσταση. Μη το βλέπουμε μόνο από την πλευρά της ΠΑΕ.
Από κει και πέρα, κανείς παίκτης δεν έχει σίγουρο ότι θα φύγει (πλην του Σταφ πλέον
Εξ άλλου, το 90% των παικτών στην ελλάδα, έτσι παίζει και εργάζεται. Ο Μάλε δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, ούτε και ο μοναδικός.
Το πόσο επηρρεάζεται ο καθένας, είναι καθάρα θέμα χαρακτήρα.
Δηλαδή εσύ δε βλέπεις ότι κανένας δε σκέφτεται να αναενώσει με τον ΠΑΟΚ και ξέρει πως μόλις πιάσει μίκρή απόδοση και έχει μάνατζερ να τον προωθεί στο εξωτερικό θα επιλέξει να φύγει;
Δε μπορούμε να τους κρατήσουμε οικονομικά.
Συμφωνώ αλλά δε παύει να είναι πολύ κρίμα για την ομάδα.
Μπασκετικοποιείται το τμήμα δυστυχώς.
Κάθε μήνα και άλλους παίκτες θα έχουμε.
Δε μπορούμε να τους κρατήσουμε οικονομικά.
Συμφωνώ αλλά δε παύει να είναι πολύ κρίμα για την ομάδα.
Μπασκετικοποιείται το τμήμα δυστυχώς.
Κάθε μήνα και άλλους παίκτες θα έχουμε.
Όχι, δεν το βλέπω έτσι.
Κάθε σοβαρός παίκτης με φιλοδοξίες, είναι φυσιολογικό να βλέπει την κάθε ομάδα του σαν σκαλοπάτι για την επόμενη καλύτερη. Το "παίζω για την φανέλα" το ακούω βερεσέ.
Για να το κάνει όμως αυτό, θα πρέπει ή να είναι σούπερ ντούπερ ταλέντο σαν τον Σταφ και να φύγει ύστερα από 20 καλά παιχνίδια, ή να δουλέψει υπομονετικά και να δείξει έργο όπως έκανε και ο Μάλε τα τελευταία 6 χρόνια.
Είναι πλέον επαγγελματίες. Και είναι κάτι που ισχύει σε όλον τον κόσμο. Για παράδειγμα, δεν νομίζω το όνειρο του Βιειρίνια ήταν να παίξει στην Φόλκσμπουργκ.
Αυτός είναι ο κανόνας που έχει τις εξαιρέσεις του. Άποψή μου.
Κάθε σοβαρός παίκτης με φιλοδοξίες, είναι φυσιολογικό να βλέπει την κάθε ομάδα του σαν σκαλοπάτι για την επόμενη καλύτερη. Το "παίζω για την φανέλα" το ακούω βερεσέ.
Για να το κάνει όμως αυτό, θα πρέπει ή να είναι σούπερ ντούπερ ταλέντο σαν τον Σταφ και να φύγει ύστερα από 20 καλά παιχνίδια, ή να δουλέψει υπομονετικά και να δείξει έργο όπως έκανε και ο Μάλε τα τελευταία 6 χρόνια.
Είναι πλέον επαγγελματίες. Και είναι κάτι που ισχύει σε όλον τον κόσμο. Για παράδειγμα, δεν νομίζω το όνειρο του Βιειρίνια ήταν να παίξει στην Φόλκσμπουργκ.
Αυτός είναι ο κανόνας που έχει τις εξαιρέσεις του. Άποψή μου.
αυτο ειναι μεγαλη αληθεια θοδωρη...teod1980 έγραψε:Μπασκετικοποιείται το τμήμα δυστυχώς.
- Sick Bastard
Μετά τον χαμό της πώλησης Σταφυλίδη, η πώληση (''πωληση'', τρύπημα, ξεπούλημα, δωρεά) του Μαλεζά, ίσως φέρει το τέλος του ΠΑΟΚ. 
Τουλάχιστον, κανένα καλο δεκαράκι να είχε να μας δώσει δανεικό η Φορτούνα ....