Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Pc support

Δημοσίευση από slidar »

Απο χθες το βραδυ το pcaki δεν μου τα λεει καλα..

Το ανοιγω και απλα δουλευουν τα φουρφουρια.. τιποτα αλλο.

Δεν ακουγεται δλδ εκεινος ο χαρακτηριστικος ηχος μολις ανοιγει ο υπολογιστης..

Μετα την 3η-4η προσπαθεια λειτουργει .

Αμα ανοιξει μετα ολα κομπλε.

ΚΑμια βοηθεια?

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Κάτι δεν πάει καλά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Τι ομως? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

slidar έγραψε:Απο χθες το βραδυ το pcaki δεν μου τα λεει καλα..

Το ανοιγω και απλα δουλευουν τα φουρφουρια.. τιποτα αλλο.

Δεν ακουγεται δλδ εκεινος ο χαρακτηριστικος ηχος μολις ανοιγει ο υπολογιστης..

Μετα την 3η-4η προσπαθεια λειτουργει .

Αμα ανοιξει μετα ολα κομπλε.

ΚΑμια βοηθεια?

:opaokara:
Τροφοδοτικό. Αμέσως αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Eiναι καινουργιο. Το πηρα πριν 2-3 μηνες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

keeper4 έγραψε:Κάτι δεν πάει καλά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλά γιατί τον τρομοκρατείς τον άνθρωπο; Απλά είναι... κομπλεξικό το μηχάνημα. Ζήτημα χαρακτήρα είναι.

Μουλαρώνει μια, δύο, μετά δουλεύει. Μια χαρά είναι... Βάζει λίγο αλάτι στη σχέση σας... :D
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Γεια σου ρε βροχοποιε χωρατατζη
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ο χαρακτηριστικός ήχος που λες είναι ο έλεγχος που κάνει το bios πριν ανοίξει για να δεί αν είναι όλα τα κομματια του hardware στη θέση τους ( ram, hard disk, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών κλπ.) Αν βρει κάτι να λείπει δεν ξεκινάει και ανάλογα τη εταιρία του bios βγάζει ή όχι διαφορετικό προειδοποιητικό ήχο. Αν τα βρει όλα ΟΚ κάνει το χαρακτηριστικό μπιπ.
Το πιο πιθανό είναι να μην κάνει καλή επαφή η ram ή κάποιο καλώδιο του τροφοδοτικού.
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Κλωτσίδια , η σίγοουρη λύση.Άκου εμένα, είναι εμφανές πως ο νίκο δεν έχει ιδέα... 8-)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

nico4 έγραψε:Ο χαρακτηριστικός ήχος που λες είναι ο έλεγχος που κάνει το bios πριν ανοίξει για να δεί αν είναι όλα τα κομματια του hardware στη θέση τους ( ram, hard disk, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών κλπ.) Αν βρει κάτι να λείπει δεν ξεκινάει και ανάλογα τη εταιρία του bios βγάζει ή όχι διαφορετικό προειδοποιητικό ήχο. Αν τα βρει όλα ΟΚ κάνει το χαρακτηριστικό μπιπ.
Το πιο πιθανό είναι να μην κάνει καλή επαφή η ram ή κάποιο καλώδιο του τροφοδοτικού.
agree.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ίσως να είναι θέμα μη καλής επαφής κάποιου στοιχείου όπως είπε ο Νίκος. Αλλά άμα δεν πείραξες το μηχάνημα από μέσα δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγω να μη κάνει πλέον καλή επαφή.. Μπορείς να τα τσεκάρεις εύκολα όλα μόνος σου, να δεις αν είναι στη θέση τους καλά τοποθετημένα.

Από εκεί και πέρα εγώ είμαι υπέρ της δοκιμής κάποιου άλλου τροφοδοτικού αν είναι δυνατόν. Θα σου έλεγα για κατευθείαν αλλαγή τροφοδοτικού αλλά είναι κρίμα να δώσεις λεφτά στην περίπτωση (1%) που δεν φταίει το τροφοδοτικό. Από την άλλη είναι και λίγο fail να δουλεύουν τα ανεμιστηράκια και να μη παίρνει μπρος το υπόλοιπο. Οπότε και ξαναγυρνάμε στο θέμα της επαφής.

Συνοψίζοντας, έλεγξε πρώτα αν κάνουν όλα καλή επαφή, κι αν όλα είναι εντάξει και το πρόβλημα συνεχιστεί πάνε αγόρασε τροφοδοτικό..!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παιδια, τα φωτα σας!

Απο εχθες το βραδυ, το pc κανει το εξης κουλο: καθε φορα που το ανοιγω, ειναι σαν να ξεκιναει απο το 0 ! Σαν να εχω κανει νεα εγκατάσταση! Πετα στην επιφανεια 15-20 απο τις 20 εφαρμογες που ειχα, το θεμα παντα στο αρχικο μπλε χρωμα με τον λοφο απο πισω(Windows XP) και ΟΛΕΣ οι ρυθμισεις απο τις εφαρμογες, κωδικοι στον Mozilla, saves απο παιχνιδια κτλ, ΟΛΑ σβησμενα! και ο μ@λ@κ@ς πηγα και εβαλα τα αρχεια μου ξανα απο τα εγγραφα του χρηστη μου στα Εγγραφα Μου που ειχε απο τη συντομευση και σημερα δε βρισκω τιποτα εχουν σβηστει....

Ειναι λογικα θεμα εγκαταστασης; ανησυχω μην ειναι θεμα τιποτα σκληρου κτλ αν και δυσκολα...
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Χμ... περίεργο. Δεν νομίζω να είναι θέμα σκληρού δίσκου. Ενας φίλος μου είχε τέτοιο θέμα αλλά έβαλε Ubuntu και το έσωσε. Τα αρχεία του τουλάχιστον. Η πιο σιγουρη λύση ειναι το Φορματ ΑΝ βεβαια εχεις οτι αρχεια χρειάζεσαι αποθηκευμένα. Θα το ψάξω λιγο ακόμα αδερφέ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Οσο μπορώ δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

πιστευω οτι σου εχει πηδηχτει το profile του user που εκανες logon.κανε ενα ψαξιμο στο \documents and setting\user klp και ισως βρεις τα αρχεια σου τουλαχιστον
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

lefis έγραψε:πιστευω οτι σου εχει πηδηχτει το profile του user που εκανες logon.κανε ενα ψαξιμο στο \documents and setting\user klp και ισως βρεις τα αρχεια σου τουλαχιστον
ναι, μου τοεγραψε αυτο, οτι δε μπορεσε να φορτωσει τα προφιλ... αλλα λεω οκ, μια φορα το εκανε... περναω τα αρχεια στα Εγγραφα μου και μαλλον ηταν φακελος του στυλ TEMP και σβηστηκαν (και η επιφανεια και τα εγγραφα)

αυτα δε τα βρισκω, αν και υπαρχει φακελος 10-11 gb και βλεπω μολις τα 10 MB ! θα δω μηπως φαινονται απο Ubuntu, φορματ και Linux :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”