9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kranatos έγραψε:To έγραψα γκρήκλις..
Σαν το "κόπι πέιστ" ένα πράμα..

OK, ta ksanaleme to 2013.
DC
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά, κάποιοι έχουν ξεφύγει. Δικαίωμα τους βέβαια. Αφού κάποιοι άλλοι τους το επιτρέπουν, καλώς. Κι ο Δημητράκης την καλύτερη δουλειά κάνει. Και στο κάτω κάτω, γιατί να δεχτεί μείωση; Όσο αγαπάνε την ομάδα οι διοικούντες άλλο τόσο την αγαπάει και αυτός. Άλλο τόσο την αγαπάει κι ο περίγυρος της, αν εξαιρέσεις ορισμένους αγνούς οπαδούς και τους υπόλοιπους απομακρυσμένους από το "κέντρο των αποφάσεων" φιλάθλους. Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι το πρόβλημα. Είναι απλώς ένα σύμπτωμα της αρρώστιας που τρώει την ομάδα μας, την κοινωνία μας, την χώρα μας και τον κόσμο όλο.

ΥΓ: Βέβαια, μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε έστω ένα ντεπόν και να αντιμετωπίσουμε έστω ένα σύμπτωμα, αφού δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε την αρρώστια στο σύνολο της.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δε μου λετε εδω μεσα οποιος θελει σβηνει ποστ με το ετσι θελω... εχετε δημοκρατια εδω μεσα η οτι γουσταρουν καποιοι γινεται, για να καταλαβω....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το δεύτερο.

Άλλωστε οι mod έχουν πει πολλές φορές ότι τα φόρουμς δεν είναι δημοκρατικά.
Ότι είναι χώροι συζητήσεων που ανήκουν σε κάποιους, οι οποίοι κάποιοι βάζουν τους κανόνες και όσοι συμφωνούν με αυτούς έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Αν δεν κάνω λάθος, το παραπάνω το διάβασα σε post του DC, πολύ πρόσφατα. Αν δεν ήταν ο DC, σίγουρα ήταν κάποιος άλλος μπλε ή κόκκινος.

Αν συμφωνώ με αυτό; Όχι. Από κει και πέρα δεν μου πέφτει λόγος. C' est la vie. Απλά γράφε αυτό που θες, με τρόπο που να μην παραβαίνει κάποιον κανόνα και θα είσαι μια χαρά..!

* Ή μάλλον συμφωνώ με αυτό, αλλά μέχρι ενός ορίου, πάντα κατά τη γνώμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 22 Ιούλ 2012, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Νομιζω εχετε ξεφυγει καποιοι εδω μεσα.... αν θελετε να εχετε φορουμ κοιταξτε να ακουτε τις γνωμες ολων κ τα πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WestBlock4 την Κυρ 22 Ιούλ 2012, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δημοκρατια υπαρχει.Ατιμωρησια δεν υπαρχει.

Οταν θα μιλαμε για παιχτες του ΠΑΟΚ δε μιλαμε οπως γουσταρουμε.Υπαρχουν κανονες και οποιος δεν τους ξερει καλο ειναι να τους διαβασει.Δεν πληρωνει κανεις για να γραφει εδω μεσα.Αλλοι πληρωνουν.Επομενως πρεπει να σεβομαστε ολοι τους κανονες που αυτοι θεσπισαν.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

ποιοι ειναι αυτοι που πληρωνουν δηλαδη εσυ που τα ξερεις ολα??? κ δε καταλαβα οταν περνουμε εναν παιχτη κ βγαινει παλτο ξερετε να αφηνετε σχολια ομως οταν τον βριζουν κ τον κραζουν... το καλοχαιδεμενο παιδακι που καποτε το βριζατε με μισος μην πουμε καμια κουβεντουλα ....εχει κ προστασια... ελεος ρε μην μικραινεται αλλο τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κουβεντα δε θα ανοιξουμε.Αλλα για να εχεις ενα χωρο που γραφουν χιλιαδες ατομα πληρωνεις.Αμα θες να μαθεις περαιτερω ρωτα.

Ποτε δεν κοψαμε σχολιο που να εκανε αρνητικη κριτικη σε παιχτη αλλα με κοσμιο τροπο.Αμα ο καθενας μπαινει και ειρωνευεται και μαλιστα επανειλλημενα θα δεχεται ποινη.Εινα στους ορους του φορουμ.

520 σελ. λες να εχουν χαιδεματα???Πλακα μας κανεις???Θες να τις ψαξουμε και να δουμε σχολια??
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

προτείνω να φτιάξετε ένα ποστ "ΚΑΥΓΑΣ" και να ξεδίνετε εκει μέσα. Δεν είναι δυνατός όλα τα ποστ να είναι off topic
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Συμφωνώ...
ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΤΕΛΟΣ...

Τα επόμενα διαγραφονται μονομιάς....

ΩΣ ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

γιατι ειμαι οφ τοπικ δε καταλαβα... για τον σαλπιγγιδη μιλαω κ μου σβηνετε τα ποστ.... πειραζει που θελω να φυγει κ τον κραζω πειραζει που δε πιστευω οτι του αξιζουν ουτε τα μισα λεφτα??.. απλα κ ομορφα μιλαω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πέρα από την πλάκα και κάθε μορφής κόντρας, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα αυτό που τίθεται.

Για παράδειγμα όταν κάποιος έλεγε ότι δεν γίνεται η ομάδα να μπαίνει μέσα και ότι κάποιος έβαζε χέρι στο ταμείο, του ρίχνατε (και κάποτε του ρίχναμε) μπαν. Τώρα που βγήκε το πόρισμα έγινε κακός ο Ζαγοράκης και η κριτική πλέον επιτρέπεται πιο άνετα.

Δηλαδή ανάλογα με τα γεγονότα κατευθύνεται και η στάση του paokmania ως προς τα όρια της όσον αφορά την κριτική σε ορισμένα άτομα.

Για παράδειγμα κάποιοι, πριν λίγο καιρό ξέσκισαν τον Μπαλάφα κατηγορώντας τον ως το τσιράκι των δημοσιογράφων (=ρουφιάνος) και όλα τα σχετικά. Και υπήρξε μεγάλη αδράνεια και πολύ ανεκτική συμπεριφορά από την πλευρά των mod. Και σήμερα ο άλλος έφαγε μπαν γιατί έγραψε τον Σαλπιγγίδη, Σαλπιτζίδη.

Ο άλλος έγραψε προχθες ότι ο Σαλπιγγίδης είναι μ@λάκας και έφαγε 15 μέρες ban, ενώ ένας άλλος χθες έγραψε ότι ο Σαλπιγγίδης είναι χαζός που δεν φεύγει καθώς έχουμε μ@λάκες στην κερκίδα, και τη γλίτωσε με μία παρατήρηση.

ΥΓ: Κάποια μηνύματα δεν τα μετέφερα ακριβώς, αλλά δεν έκατσα και να τα ψάξω. Όπως τα θυμόμουν έτσι τα αναπαρήγαγα.
ΥΓ2: Δεν συμμερίζομαι καμία άποψη από τις παραπάνω που ανέφερα.
ΥΓ3: Ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά τα αντίστοιχα topic είναι κλειστά, οπότε μιας και το έφερε η κουβέντα το έγραψα εδώ. Αν μπορείτε μεταφέρετε το εκεί που ανήκει και μη το σβήνετε.
ΥΓ4: Ελπίζω το θέμα να συζητηθεί από τους μπλε.

Αυτός που εγραψε για τον Μπαλάφα έφαγε 1 μήνα μπαν...
Αν δεν ξέρεις, να μην λες ότι σου κατέβει..
Argonaut4

Συγγνώμη τότε για το ένα μόλις μέρος του ποστ μου. Σκοπός μου δεν ήταν να θίξω συγκεκριμένα περιστατικά, ούτε να στην πω. Απλά είναι ένα θέμα που υπάρχει ρε Ιάσωνα όπως και να το κάνουμε.
Επίσης μία ερώτηση: Όταν αποφασίζεται ένα μπαν, συνεχίζει να είναι συλλογική απόφαση όλης της ομάδας, ή μπορεί να είναι και απόφαση ενός μόνο; Γιατί πριν λίγο καιρό σου είχα στείλει ένα pm και ξεκάθαρη απάντηση δεν είχα πάρει. Ακόμα ελπίζω σε μία απάντηση (σε pm).
Gika

Επίσης: δεν γνωρίζεις και πόσα ποστ ή χαρακτηρισμοί για τον Μπαλάφα (και όχι μόνο) έχουν σβηστεί.
DC

Και πάλι, δεν αναιρούνται όλα τα υπόλοιπα. Ας μην κολλάμε σε ένα περιστατικό. Και δεν θέλω/θέλησα να ρίξω ευθύνες σε κανέναν. Απλά είναι κάτι που έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει και μιας και το έφερε η κουβέντα, το έγραψα. Από εκεί και πέρα, το πως θα αντιμετωπιστεί ή το αν αντιμετωπιστεί, είναι θέμα δικό σας.
Gika
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 22 Ιούλ 2012, 15:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.... ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ... αυτα τα κανει ο κολκας κλπ ρουφιανοι που ζουνε απο τον ΠΑΟΚ.... να δεχεσται τις γνωμες κ τις κριτικες ολων.. γιατι αυτο θα πει υγιης συζητηση
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Λοιπόν για τελειώνει το θεμα..
Υπαρχουν κανόνες, όποιος τους σεβεται έχει θέση εδώ μέσα αλλιώς αποχωρεί
Θελετε να το καταλαβετε καλως, δεν θέλετε, η ουσια είναι μία

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

ωραια που μπορεις να το συζητησεις τοτε αυτο ? η δεν μπορεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”