Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Αυτός που έκανε αναμετάδοση του αγώνα ποιος ήταν ; Μετα το ματς η ote tv έπρεπε να τον σουτάρει ο άνθρωπος ειναι τραγικός
- PAPA TSIBIKOS
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Αν η ομάδα δεν πάρει δεξί και αριστερό ΧΑΦ (όχι εξτρέμ) αυτό το σύστημα δεν μπορεί να περπατήσει.
Με τις περσινές ρεζέρβες στα άκρα (Γεωργιάδη-Ρομπέρ) δεν πας πουθενά γιατί απλά είναι κάτω
του μετρίου.
'Οσο για κάποια παιδάκια του 1.60 και των 49 κιλών τα οποία αγωνίζωνται στον άξονα
έχω να πω πως κακός βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.
Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι έχουμε μια πολλή καλή ποιοτική αμυντική γραμμή.
Για το ελλαδιστάν μια χαρά είμαστε (3-5 θέση) αλλά με τα ευρωπαικά ματσ τι γίνεται?
Με τις περσινές ρεζέρβες στα άκρα (Γεωργιάδη-Ρομπέρ) δεν πας πουθενά γιατί απλά είναι κάτω
του μετρίου.
'Οσο για κάποια παιδάκια του 1.60 και των 49 κιλών τα οποία αγωνίζωνται στον άξονα
έχω να πω πως κακός βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.
Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι έχουμε μια πολλή καλή ποιοτική αμυντική γραμμή.
Για το ελλαδιστάν μια χαρά είμαστε (3-5 θέση) αλλά με τα ευρωπαικά ματσ τι γίνεται?
αλήθεια ποιός ήταν αυτός;Iakovidis έγραψε:... Μου άρεσε το τελευταίο παικτάκι που μπήκε που έκανε στο 87 τρεις κοφτές τρίπλες και πήρε κόντρες στο κέντρο...
εγω είδα πάντως ένα σύνολο που συναγωνίστηκε μιά ισπανική ομάδα στην κυκλοφορία και στο τρεξιμο, σε κάτι δηλ που οι ισπανοί είναι δάσκαλοι
και δεν φανήκαμε σε κανένα σημείο υποδεέστεροι
τωρα όσον αφορά την επίθεση,φάνηκαν κάποιες προθέσεις, αλλά δεν ξέρω, κάπου οι δικοί μας κοιτούσαν να ξεφωρτοθούν τη μπάλα, ισως για αυτό να φταει και η κουραση
σιγουρα πάντως χρειάζεται 1 παίχτη που να εχει το καθαρό μυαλό και το κατάλληλο πόδι για να κεντησει τη μπάλα αναμεσα από τους αντιπαλους αμυντικούς
σιγουρα επίσης με το συνεχες πρεσσινγκ θα κλεψουμε μπαλιές που θα μας βγαλουν στη αντεπίθεση σε ανοργάνωτες αμυνες
α, και ο Γεωργιάδης δεν με φανηκε και τοσο κακός χθες, μεχρι και τερμα πισω στην αμυνα βρεθηκε πολλές φορές να μαρκαρει
επισης οι ανενοχλητες βολτες από τους αντιπάλους σε όλο το γηπεδο κομμενες για φετος
θα δουμε επιτελους ξανα σκυλισια αμυντικη λειτουργία
για τους μικρους, δεν μπορεί κανεις να παρει (ακομα) την ομαδα πάνω του αλλά αν παιζουν καθε φορά 1-2 με συγκεκριμένο ρόλο θα βοηθήσουν
- sourmenetes
- Moderator
Βγαλαμε και τα συμπερασματα και σε τι θεση θα καταληξουμε και ποσους ποντους θα παρουμε...
Γιατι να κατεβουμε να παιξουμε τοτε???
Μια απο τα ιδια.Και το συστημα ετσι και το συστημα αλλιως και το δεξι χαφ δεν κανει και το αριστερο καθαριζε παγκο περυσι..
Και ειμαστε ακομα στην προετοιμασια...Εγω αμα ειχα τετοια αποψη δε θα εμπαινα καν στον κοπο να δω την ομαδα αυτη.Σα να μιλαμε για παλαιμαχους.
Τελος παντων ο καθενας οπως νομιζει κρινει.Εγω βλεπω μια ομαδα η οποια δουλευει καλυτερα αμυντικα απο τις προηγουμενες 2 χρονιες(χωρις βεβαια να εχει παιξει με μεγαλη ομαδα εκτος της μαγιορκα),βλεπω την αριστερη πλευρα με λινο και ρομπερ να δουλευει(ποσο μαλλον αν τη θεση του ρομπερ παρει ειτε ο σταφυλλιδης ειτε ενα καλυτερο μπακ),τη δεξια πλευρα να εχει προβλημα μεσοεπιθετικα και την επιθεση να δουλευει λιγο καλυτερα απο περυσι χωρις να εχει μπει στο κλιμα ο κλαους και χωρις να εχει μπει ο σαλπιγγιδης αν μεινει.Για το κεντρο δεν μπορω να μιλησω γιατι λειπουν 2 βασικοι παιχτες.
Σιγουρα οι νεοι(πελκας,κατσε,παναγιωτουδης) δεν ειναι οι παιχτες που τωρα θα μπουνε σε ματς και θα κανουν παπαδες αλλα σε μικρα ματς μπορουν να βοηθησουν.Να υπολογισουμε και την κουραση της προετοιμασιας.Καποιος ανεφερε καποια στιγμη εναν παιχτη στο κεντρο που εκοψε 2-3 φορες τη μπαλα και εδειξε να το κατεχει καλα το τοπι.Μου φαινεται πως ηταν ο Σταμου.Νομιζω οτι αυτος ο παιχτης απο φετος κιολας θα παιξει.
Γιατι να κατεβουμε να παιξουμε τοτε???
Μια απο τα ιδια.Και το συστημα ετσι και το συστημα αλλιως και το δεξι χαφ δεν κανει και το αριστερο καθαριζε παγκο περυσι..
Και ειμαστε ακομα στην προετοιμασια...Εγω αμα ειχα τετοια αποψη δε θα εμπαινα καν στον κοπο να δω την ομαδα αυτη.Σα να μιλαμε για παλαιμαχους.
Τελος παντων ο καθενας οπως νομιζει κρινει.Εγω βλεπω μια ομαδα η οποια δουλευει καλυτερα αμυντικα απο τις προηγουμενες 2 χρονιες(χωρις βεβαια να εχει παιξει με μεγαλη ομαδα εκτος της μαγιορκα),βλεπω την αριστερη πλευρα με λινο και ρομπερ να δουλευει(ποσο μαλλον αν τη θεση του ρομπερ παρει ειτε ο σταφυλλιδης ειτε ενα καλυτερο μπακ),τη δεξια πλευρα να εχει προβλημα μεσοεπιθετικα και την επιθεση να δουλευει λιγο καλυτερα απο περυσι χωρις να εχει μπει στο κλιμα ο κλαους και χωρις να εχει μπει ο σαλπιγγιδης αν μεινει.Για το κεντρο δεν μπορω να μιλησω γιατι λειπουν 2 βασικοι παιχτες.
Σιγουρα οι νεοι(πελκας,κατσε,παναγιωτουδης) δεν ειναι οι παιχτες που τωρα θα μπουνε σε ματς και θα κανουν παπαδες αλλα σε μικρα ματς μπορουν να βοηθησουν.Να υπολογισουμε και την κουραση της προετοιμασιας.Καποιος ανεφερε καποια στιγμη εναν παιχτη στο κεντρο που εκοψε 2-3 φορες τη μπαλα και εδειξε να το κατεχει καλα το τοπι.Μου φαινεται πως ηταν ο Σταμου.Νομιζω οτι αυτος ο παιχτης απο φετος κιολας θα παιξει.
Ο Κίτσιουniks έγραψε:αλήθεια ποιός ήταν αυτός;Iakovidis έγραψε:... Μου άρεσε το τελευταίο παικτάκι που μπήκε που έκανε στο 87 τρεις κοφτές τρίπλες και πήρε κόντρες στο κέντρο...
εγω θα το πω και ας γελασετε καποιοι αυτη η ομαδα με αυτους τους παικτες βγαινει ανετα δευτερη με δυο προσθηκες χτυπαει τον γαυρο .και η διαφορα ειναι ο προπονητης που αν δεν τον λεγανε δωνω αλλα ζαρντιν για παραδειγμα ολοι θα ελεγαν τη προπονηταρα ειναι αυτος και δευτερον τα πιτσιρικια που μπορει μεν να μην παιξουν ολα η να παιζουν λιγο αλλα εχουν κανει κατι ποιο σημαντικο ,εχουν δωσει στην ομαδα φλογα και ενθουσιασμο
ME βαση το ροστερ....4 4 2 σε ευθεια θα φαμε στη μαπα γεωργιαδη ρομπερ ή δεξια φωτακη για καλυτερη ισορροπια....
Για μενα μονο ο ρομβος ειναι λυση..με αποκτηση παικτου καλου στο 10....
Για εξτρεμ...κτ παπουληδες μαρσελινιοι Μπριτοι ναπολεονηδες ειναι ανωτεροι απο τους δικους μα.ς....
Με το ρομβο κρυβουμε τις αδυναμιες μας...με το 4 4 2 σε ευθεια απλα ειμαστε μια ομαδα με καλη 4αδα πισω εναν Γκαρσια κι Λαζαρ καλα φορ και φτερα που μαχονται για τη σωτηρια...
Επισης σ ε 4 4 2 σε ευθεια πιστευω κανενας μικρος δε μπορει να παιξει...ουτε Παναγιωτουδης ουτε κατσε,,,
Ο Πελκας αν αποκτηθει 10αρι θα μπορεσει να δειξει οτι εχει και δε φαινεται...χωρις αγχος....
Επισης καλο ειναι σαν τερματας να ναι ο γλυκος βασικος...μαι και του δαρειου ληγει και δεν εχει νοημα...
+ Πρεπει να βρουμε εως το τελος μια εσωτερικη μεταγγραφη για τ αρ πισω....μην τρεχουμε παλι καλοκαιριατικα(κωνσταντινιδης??) του χρονου δε θα χουμε κανενα
+ να παρουν παιχνιδια Σταμου Ιντζιδης...γιατι του χρονου ισως μεινει μονο ο Κατσικα ς και αυτος παιζει...(ΜΑλεζα ς τελςο συμβολαιου + κουμαλο δανεικος)
Για μενα μονο ο ρομβος ειναι λυση..με αποκτηση παικτου καλου στο 10....
Για εξτρεμ...κτ παπουληδες μαρσελινιοι Μπριτοι ναπολεονηδες ειναι ανωτεροι απο τους δικους μα.ς....
Με το ρομβο κρυβουμε τις αδυναμιες μας...με το 4 4 2 σε ευθεια απλα ειμαστε μια ομαδα με καλη 4αδα πισω εναν Γκαρσια κι Λαζαρ καλα φορ και φτερα που μαχονται για τη σωτηρια...
Επισης σ ε 4 4 2 σε ευθεια πιστευω κανενας μικρος δε μπορει να παιξει...ουτε Παναγιωτουδης ουτε κατσε,,,
Ο Πελκας αν αποκτηθει 10αρι θα μπορεσει να δειξει οτι εχει και δε φαινεται...χωρις αγχος....
Επισης καλο ειναι σαν τερματας να ναι ο γλυκος βασικος...μαι και του δαρειου ληγει και δεν εχει νοημα...
+ Πρεπει να βρουμε εως το τελος μια εσωτερικη μεταγγραφη για τ αρ πισω....μην τρεχουμε παλι καλοκαιριατικα(κωνσταντινιδης??) του χρονου δε θα χουμε κανενα
+ να παρουν παιχνιδια Σταμου Ιντζιδης...γιατι του χρονου ισως μεινει μονο ο Κατσικα ς και αυτος παιζει...(ΜΑλεζα ς τελςο συμβολαιου + κουμαλο δανεικος)
και το γιουροπα μη σε πω...don pablo έγραψε:εγω θα το πω και ας γελασετε καποιοι αυτη η ομαδα με αυτους τους παικτες βγαινει ανετα δευτερη με δυο προσθηκες χτυπαει τον γαυρο .

Το 4-4-2 σε ευθεία είναι τριτοκοσμικό σύστημα δεν κάνει για 2012.Πρέπει να αποκτηθεί μεσοεπιθετικός για κορυφή του ρόμβου.Αν δε μπορέσουμε να πάρουμε αριστεροπόδαρο ας γίνει δοκιμή με Λαζαρ αριστερά,Φωτάκη δεξιά.Τέλος μια και ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να μπει σε αγωνιστηκά καλούπια ας γίνει δοκιμή να παίξει κορυφή στο Ρόμβο.Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά τα εξτρέμ παίζουν κορυφή ας τον έχουμε για αλλαγή.Στο κέντρο που έχει και ανασταλτικά και δημιουργηκά καθήκωντα εκτήθεται ας τον κρύψουμε πίσω από τα φορ μπας και κάνει κάτι με την ταχύτητα(θα του ανέβει κάπως και το ηθικό)!
στο 4-4-2 ευθεία
1) επιβάλλεται τα 2 χαφ να είναι σκυλιά. ο γκαρσία δεν το μπορεί
2) το δυνατό σημαίο είναι οι πτέρυγες. από εκεί κάνεις υπεροχή. με γεωργιάδη και ρομπέρ, οι πτέρυγές μας δεν είναι για μεγάλα πράγματα
τα πράγματα είναι απλά
με 4-5-1 καις δου σου
με 4-4-2 ευθεία καις γκαρσία
με 4-4-2 ρόμβο καις γεωργιάδη και λίγο γκαρσία.
διαλέγεις και παίρνεις ποιό βολεύει περισσότερο την ομάδα
νομίζω ότι στο ρόστερ μας, όπως είναι μέχρι τώρα, ο ρόμβος ταιριάζει σχεδόν γάντι
1) επιβάλλεται τα 2 χαφ να είναι σκυλιά. ο γκαρσία δεν το μπορεί
2) το δυνατό σημαίο είναι οι πτέρυγες. από εκεί κάνεις υπεροχή. με γεωργιάδη και ρομπέρ, οι πτέρυγές μας δεν είναι για μεγάλα πράγματα
τα πράγματα είναι απλά
με 4-5-1 καις δου σου
με 4-4-2 ευθεία καις γκαρσία
με 4-4-2 ρόμβο καις γεωργιάδη και λίγο γκαρσία.
διαλέγεις και παίρνεις ποιό βολεύει περισσότερο την ομάδα
νομίζω ότι στο ρόστερ μας, όπως είναι μέχρι τώρα, ο ρόμβος ταιριάζει σχεδόν γάντι
-
Καλά τα λες αδερφέ αλλά για να παίξεις ρόμβο θες άλλα 2 κεντρικά χαφ για να έχεις ένα γεμάτο ρόστερ. Και δεν πιστεύω ότι ο Γκαρσία καίγετε τόσο πολύ στην βάση του ρόμβου. Ουσιαστικά κινείτε μπροστά στην άμυνα και οργανώνει το παιχνίδι. Τώρα για τον Γεωργιάδη έχω την εντύπωση ότι και σαν 10αρι πρέπει να έχει παίξει με επιτυχία στον πανσεραικό. Βέβαια είναι πολύ σοφτ για τις συνθήκες. (μαρκάρισμα,κρατημα μπαλας κλπ.)
- sourmenetes
- Moderator
Νομιζω οτι το φιλικο με αιτχοφεν, οντας λιγο πιο ξεκουραστη η ομαδα θα μας δειξει αρκετα πιο πειστικα στοιχεια.
τι να μας δειξει ρε παιδια η ομαδα
ιδια με περυσι ειναι η βασικη ενδεκαδα μονο που φετος θα παιζουμε 4-4-2(ρομπερ αντι νιμανι και κουμαλο αντι τσιριλο )
αν κανουμε καμια μεταγραφη να περιμενουμε να δουμε κατι διαφορετικο
ιδια με περυσι ειναι η βασικη ενδεκαδα μονο που φετος θα παιζουμε 4-4-2(ρομπερ αντι νιμανι και κουμαλο αντι τσιριλο )
αν κανουμε καμια μεταγραφη να περιμενουμε να δουμε κατι διαφορετικο
Η ομάδα πέρυσι άφηνε κενά 10+ μέτρων ανάμεσα στις γραμμές με αποτέλεσμα τεχνίτες και γρήγοροι αντίπαλοι να μας τρυπάνε σε κάθε ευκαιρία. Φέτος μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο. Προβλέπω να είμαστε πιό δυσκοίλιοι στο γκολ αλλά πιό συμπαγείς μεσοαμυντικά, καθώς μέχρι στιγμής αμύνονται 8-9 παίχτες κάθε φορά που έχει κατοχή μπάλας ο αντίπαλος. Αυτό έκανε ο Δωνης και πέρυσι στον Ατρόμητο και τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν. Βέβαια όλα αυτά θέλουν πνευμόνια αλλά και σωστή τακτική αντιμετώπιση του κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πολλά θα κριθούν από τα επίπεδα κατοχής μπάλας που θα έχει η ομάδα, για αυτό νομίζω ότι ψάχνουν στον ΠΑΟΚ για μέσους με τεχνικά στοιχεία και για ακραίους. Όπως και να έχει αυτή θα είναι μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα, εγώ δεν περιμένω σπουδαία πράγματα και θα θεωρήσω επιτυχία να μονιμοποιηθούν στο ρόστερ 5-6 παίχτες 18-19χρονοι οι οποίοι θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Τα φιλικά δεν μπορώ να τα πάρω πολύ στα σοβαρά (mvp ο ρομπέρ) αλλά είναι ένας μπούσουλας για το τι θέλει να κάνει ο Δώνης
3 πηραμε δε σε φτανουν??ronaldo έγραψε:αν κανουμε καμια μεταγραφη να περιμενουμε να δουμε κατι διαφορετικο