Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
οφ τοπικ είμαστε αλλα να σας θυμήσω οτι οι ακαδημίες φτιάχτηκαν απ'την πρώτη χρονιά του Ζαγοράκη. Εγιναν ξενώνες στην Τούμπα , έγινε το προπονητικό , έγινε το μεγαλύτερο παιδομάζωμα στα χρονικά της βορείου Ελλάδος, προσλήφθηκε μέχρι και ψυχολόγος γι'αυτά τα παιδιά(άρε Κουτσοσταμάτη!!!!!)και όλα έγιναν βάσει πλάνου όπως διαβάζαμε από τότε..τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται.. μόνο με ένα παιδί απ'τις ακαδήμίες, βγήκε ολόκληρο το κόστος του προπονητικού κέντρου...και έπεται ολόκληρη γενιά από πίσω..ήδη ο Κωνσταντινίδης είναι έτοιμος απ'του χρόνου για αντι σταφ. Τον Κωστάκη τον ξέραμε εδώ και χρόνια. ένας μεγάλος τραυματισμός τον πήγε πίσω. αλλιώς θα'παιζε νωρίτερα.Μη λεμε όμως ότι να ναι. οτι ο Μπόλονι αποκλειστικά φέρει την ευθήνη οτι βγάλαμε παίκτες.. Το καλύτερο για ολους ηταν η πωληση παίχτη που δεν κόστισε τίποτα, και έφερε 1.5 μύριο καθαρο. Μακάρι να έχουμε κι'αλλα τέτοια.. και μάλιστα θα τον έχουμε για ένα χρονο ακόμα ως που να ψηθεί αντικαταστάτης. Να μήν τα βλέπουμε όλα μαύρα ναι;
- DigitalFan
Ο Κωνσταντινίδης δεν είναι σε καμία περίπτωση ο αντι-Σταφυλίδης... Είναι δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ! Εκτός αυτού, θα γίνει αντί-κάποιος, όσο έγινε ο Σταφυλίδης αντι-Λινο...! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Οι διοικούντες δεν θέλουν να κάνουν ομάδα αντάξια του ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον δεν μπορεί, για να μην είμαι τόσο αυστηρός!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Digital χαλάρωσε φιλαράκι. 19 είσαι. Τράβα να κυνηγήσεις κανένα γκομενάκι. Σε έχει πάρει από κάτω και είναι κρίμα. Ούτε χαβαλέ σου κάνω ούτε να σε προσβάλλω προσπαθώ. Σοβαρά μιλάω.
Πουθενά δεν είπα ότι ο Μπόλονι έφτιαξε τον Στάφυ.Olorin έγραψε:+1GI4NNEN4 έγραψε:Ο Μπόλονι γούσταρε τα νέα παιδιά. Καμιά αμφισβήτηση επάνω σε αυτό. Τον Σταφ όμως δεν τον ανακάλυψε κανένας Μπόλονι. Το παιδί ξεχώρισε εδώ και χρόνια. Εαν δεν ήταν ένας τραυματισμός, το παιδί θα είχε ακολουθήσει ήδη την προετοιμασία του 2009 επί Σάντος.dimbar έγραψε:Ποιάς διοίκησης? Ποιά στρατηγική?
Στρατηγική και πλάνο είχε ο Μπόλονι και ήξερε τι έλεγε όπως αποδεικνύεται.
Η τωρινή στρατηγική αφορά την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ συρρείκνωση του ΠΑΟΚ. Βολεύει και τον όποιον επενδυτή!
Πλάνο, ο Μπόλονι, είχε μοναχά για τις συνεντεύξεις τύπου.![]()
Σορρυ, dimbar, αλλά με το που διάβασα ότι ο Μπόλονι είχε πλάνο λύθηκα στα γέλια. Πραγματικά μου έφτιαξες τη μέρα.
Επίσης, το ότι ο μπόλονι ανακάλυψε το σταφυλίδη είναι καταφανέστατα λάθος. Όλοι στην ομάδα τον ήξεραν εδω και πολλά χρόνια. Του δόθηκαν ευκαιρίες πέρσι και αυτό θα γινόταν είτε με τον Μπόλονι είτε με τον Αλέφαντο, γιατί αυτό ήθελε η διοίκηση. Αναγνωρίζω όμως ότι η διαχείρηση του παίκτη από τον Μπόλονι ήταν η ενδεδειγμένη και έχει κι αυτός το μερίδιο του για την άκρως επιτυχημένη (όπως την θεωρώ εγώ) πώληση.
Ναι ο Μπόλονι πρότεινε 3-4 φθηνές μεταγραφές (στη λογική Νιμανί που μας έφερε τσάμπα) με εγγυημένη μεταπώληση 1-2 απ αυτούς, για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες.Ακόμη κι αν το άκουσες δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβες αλλά δεν είναι κακό.
Αν εννοείς στρατηγική και πλάνο αγωνιστικό, συμφωνώ δεν είχε μετά τις περήφανες πωλήσεις Κοντρέρας-Βιερίνια εκτός αν και γι αυτές έφταιγε ο Μπόλονι εξ άλλου όπως λες κι εσύ ποιός μαμεί τον προπονητή ¨γιατί αυτό ήθελε η διοίκηση¨ .
Φαντάζομαι αναμένεις και άλλες επιτυχημένες πωλήσεις τις επόμενες μέρες για να στήσουμε ΠΑΟΚ αντάξιο της ιστορίας του.
Οι μεταγραφάρες που είχε προτείνει ο Λάζλο "λέω εξυπνάδες στη συνέντευξη τύπου" Μπόλονι ήταν αγορές παικτών των 500.000 και όχι δανεικοι. Υπάρχουν δηλώσεις του περι αυτού. Μάλλον το άκουσες αλλά δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει.
Πουθενά δεν είπα ότι είπες ότι ο Μπόλονι έφτιαξε τον Σταφ. Το είπαν άλλοι όμως σε αυτό το τόπικ.
Για το περίφημο προπονητικό πλάνο, δεν υπήρξε ποτέ στη μετά-Σάντος εποχή, ούτε πριν ούτε και μετά τις πωλήσεις. Μόνο τώρα κάτι πάει να γίνει.
Και ναι περιμένω κι άλλες πωλήσεις στο ίδιο στυλ. Πχ αν πωληθεί ο Αθανασιάδης 2 χαρτιά θα πετάω από τη χαρά μου. Αν αποδεσμευτεί ο θερμοσίφωνας επίσης.
Πουθενά δεν είπα ότι είπες ότι ο Μπόλονι έφτιαξε τον Σταφ. Το είπαν άλλοι όμως σε αυτό το τόπικ.
Για το περίφημο προπονητικό πλάνο, δεν υπήρξε ποτέ στη μετά-Σάντος εποχή, ούτε πριν ούτε και μετά τις πωλήσεις. Μόνο τώρα κάτι πάει να γίνει.
Και ναι περιμένω κι άλλες πωλήσεις στο ίδιο στυλ. Πχ αν πωληθεί ο Αθανασιάδης 2 χαρτιά θα πετάω από τη χαρά μου. Αν αποδεσμευτεί ο θερμοσίφωνας επίσης.
Που αναφέρω ότι μίλησε για δανεικούς και όχι αγορές?
Το ποιός δεν κατάλαβε τι, θα ταν καλλίτερο να το χες πει με δικά σου λόγια.
Εχεις τις απόψεις σου (σεβαστές) κι εγώ τις δικές μου αλλα τόση απαξίωση για την ομάδα πραγματικά απορώ απο που προκύπτει.
Εγώ το κλέινω εδώ εσύ μπορείς να συνεχίσεις.
Εχεις τις απόψεις σου (σεβαστές) κι εγώ τις δικές μου αλλα τόση απαξίωση για την ομάδα πραγματικά απορώ απο που προκύπτει.
Ολοριν μην ξεχνας και τον Λαζαρ....επιλογη Μπολονι επισης...τον Νιμανι που φερε με λιγα λεφτα...εχει βγαλει τοσους και τοσους παικτες,,ας μην μειωνουμε..
Ένα τελευταίο σχόλιο, γιατί πραγματικά με έχεις παρεξηγήσει. Πουθενά δεν απαξίωσα την ομάδ. Τον περσινό προπονητή απαξίωσα και τους προκατόχους του, εκτός του Σάντος εννοείται.dimbar έγραψε:Που αναφέρω ότι μίλησε για δανεικούς και όχι αγορές?
Ο Λαζάρ είναι καλός παίκτης. Τον Νιμανί τον αναφέρεις ως θετικό? Τι προσέφερε? Θυμάσαι κάποια ασσίστ του? Κάποιο γκολ? Το απόλυτο μηδενικό ήταν, για να μην πω μείον. Θυσιάσαμε μια θέση για μισή χρονιά για να του δώσουμε παιχνίδια μπας και γίνει παίκτης.MANIAKOS έγραψε:Ολοριν μην ξεχνας και τον Λαζαρ....επιλογη Μπολονι επισης...τον Νιμανι που φερε με λιγα λεφτα...εχει βγαλει τοσους και τοσους παικτες,,ας μην μειωνουμε..
Ο νιμανι ειχε πολλες προοπτικες πιστευω....το δειξε στα τελευταια παιχνιδαι μολις λυθηκε..
Συμφωνώ μέχρι τελευταίας τελείας. Ειδικά στα bold.navigator11 έγραψε:και 20 εκατ. να παίρναμε από σταφυλίδη,γιατρειά δεν υπάρχει.και δυστυχώς το σακατιλίκι περισσεύει.αυτός ο γ@μημένος ο ισοπεδωτισμός,μη λαμβανομένης υπ'όψιν οποιασδήποτε παραμέτρου,είναι ανίατο σακατιλίκι.όλων μας ο χειρισμός της υπόθεσης σταφυλίδη θα απείχε πόρρω,πρός το επωφελέστερο εννοείται για τον ΠΑΟΚ,αυτού του βρύζα.και μπλά,μπλά,μπλά και etc,etc,etc![]()
![]()
αυτοί οι μικρομεγαλισμοί,κρίνοντας άλλους πράττοντες με το αυγό στην τρύπα,και μεγαλοϊδεατισμοί αναφορικά με τις απίστευτες ικανότητες του εαυτούλη μας και τα δυνητικά σούπερ ουάου αποτελέσματα,που βάσει των ικανοτήτων του μπορεί να φέρει ο καθένας μας σε σχέση με τον όποιον άλλον,απόρροια των οποίων η πλήρης απαξίωση κι ο παθολογικός αρνητισμός,έχουν συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση μιάς καρκινιάρικης νοοτροπίας,που έχει εξαπλωθεί σε κάθε ιστό της χώρας εδώ και χρόνια.
υγ η εκδήλωση γκρίνιας και η ασυνείδητη πιστεύω προσπάθεια για δημιουργία τελείως απογοητευτικού κλίματος για το ό,τι σχετικά με την ομάδα εδώ μέσα έχει υπερβεί τα όρια του ψυχαναγκασμού.
Σαν να το έγραφα εγώ.Χωρικός έγραψε:.... Το καλύτερο για ολους ηταν η πωληση παίχτη που δεν κόστισε τίποτα, και έφερε 1.5 μύριο καθαρο. Μακάρι να έχουμε κι'αλλα τέτοια.. και μάλιστα θα τον έχουμε για ένα χρονο ακόμα ως που να ψηθεί αντικαταστάτης. Να μήν τα βλέπουμε όλα μαύρα ναι;
+1926
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/adianohto_o_paok_na_paizei_mprosta_se_3_000_filathloys.1864741.htmlΓια τη σχέση του με τον Ζαγοράκη το τελευταίο διάστημα: "Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό. Δεν ξέρω, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι, όπου κάποιες αρχές που έχεις ίσως να είναι και πάνω από φιλίες"
ΖΖ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Δευ 23 Ιούλ 2012, 07:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τα λινκ παντα σε code
Λόγος: τα λινκ παντα σε code
"Αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ"
Εδώ η συνεντευξη
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CE%BA
Εδώ η συνεντευξη
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CE%BA
marley 4 έγραψε:
Για τη σχέση του με τον Ζαγοράκη το τελευταίο διάστημα: "Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό. Δεν ξέρω, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι, όπου κάποιες αρχές που έχεις ίσως να είναι και πάνω από φιλίες"
Στην σχέση σου με Σάπχα τι υπερισχύει, το "φιλίες" ή το "αρχές";;;;
Τί λέει? Ο Μπόλονι δεν πρωώθησε παίκτες. Όχι μόνο πρωώθησε, αλλά και η επιλογή του και οι χρονικές στιγμές ήταν απίστευτα σωστές. Με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Μπολόνι τον Σταφυλίδη, Γιάννου, Αποστολόπουλο, Παναγιοτούδη έδειξε σε όλους σε τι επίπεδο ήταν οι παίκτες αυτοί. Απλά κ. Βρύζα να λέτε ότι ήταν επιλογή Ζαγοράκη και πρέπει τώρα να βάλεις τη σφραγίδα σου. Συν της άλλης η Ελληνική κουλτούρα είναι ότι να ναι και δεν περιέχει και πολύ δουλειά. Προσωπικά νομίζω ότι οι λόγοι είναι:Για την επιλογή του Γιώργου Δώνη ως αντικαταστάτη του Μπόλονι: "Νομίζω πως ναι, αισθάνομαι δικαιωμένος. Για την επιλογή του Γιώργου Δώνη το βασικό κριτήριο ήταν πως γνωρίζαμε ότι θα προωθούνταν πολλά νεαρά παιδιά. Συνεπώς, ήταν απαραίτητο να υπάρχει στον πάγκο ένας άνθρωπος που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του και να καταλαβαίνει την κουλτούρα μας. Μέχρι στιγμής, θεωρώ πως βαδίζουμε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση".
1) Τα λεφτά
2) Επιλογή Ζαγοράκη
3) Ο Μπόλονι δε θα επέτρεπε την μεταγραφή Σταφυλιδή, γιατί ήξερε πως να τον δουλέψει μετέπειτα
4) Ήθελε 3,4 παίκτες για να κάνει ΠΑΟΚ Ευρώπης, έχοντας σε δεύτερη μοίρα στην Ελλάδα
5) Δε μπορεί να τον ελέχει τον Μπόλονι σε σχέση με τον Δώνη
6) Μέσα στην ΠΑΕ έχει πέσει αρκετή αμορφωσιά