9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ο Σαλπι φταιει που δεν πηραμε με την νεων την ομαδα το τροπαιο..μην σου πω γιατι ο Μπατμαν αργει να βγει στις αιθουσες της χωρας μας...
Σαλπιγγιδικος δεν ημουν ποτε αλλα δεν γινεται να φταιει για ολα πια .
-
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, τώρα φταίνε αυτοί που δεν παίρνουν διαρκείας! Ακόμα δεν ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις για να φταίει ο Σαλπιγγίδης...nickzark έγραψε:ο Σαλπι φταιει που δεν πηραμε με την νεων την ομαδα το τροπαιο..μην σου πω γιατι ο Μπατμαν αργει να βγει στις αιθουσες της χωρας μας...
Υ.Γ.: Τώρα που έφυγαν Cirillo, Χαλκιάς και Ivic, έχει να ακούσει ΠΟΛΛΑ ο Σαλπιγγίδης....

Στην αρχή μας λέγανε τον Ιανουάριο, μετά μας λέγανε αμέσως μετά το Euro, τώρα το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα. Πότε θα γίνει αυτύ η περιβόητη συνάντηση γ@μω το κέρατο μου? Δεν ξέρω τι θα κάνουν, να κόψουν το λαιμό τους να βρουν λύση σύντομα. Είναι απαράδεκτο το μπάτζετ του ΠΑΟΚ να είναι 6 μυρρια και αυτός να μας κοστίζει 1.4. Αν θέλει να μείνει με 350 καλως. Αλλιώς μπούλο.
Tσακαλια οποιος πιστευει οτι πρεπει να πληρωνεται περισσοτερο , να ανοιξουμε λογαρισαμο οποιος θελει να βαζει.
Ετσι και αλλιως δεν ειναι κι η πρωτη φορα

Αδυνατω να καταλάβω γιατι συνεχιζεται δυο χρονια τοση συζητηση.
Δυστυχώς ή ευτυχής, δεν διοικούν οι οπαδοί τον ΠΑΟΚ. Ο παικτης έφυγε και, παρολο που ο καθενας εχει το δικαιωμα της αποψης του, η μουρμουρα που υπαρχει ζημιωνει την ομαδα και τον παικτη.
Αν ο ΠΑΟΚ επαιρνε υποψη την αδεια των οπαδων για να πραγματοποιησει μεταγραφες, θα ηταν κατι προσβλητικο για το συλλογο.
Μου θυμιζει λιγο κατι αρρωστημενες αγαπες, που κανεις τα παντα για τον αλλον αλλα απαιτεις να ειναι κτημα σου και αν κατι στραβωσει μπας και τον δημιουργεις προβληματα...
Ηρεμα καρντασια..
Δυστυχώς ή ευτυχής, δεν διοικούν οι οπαδοί τον ΠΑΟΚ. Ο παικτης έφυγε και, παρολο που ο καθενας εχει το δικαιωμα της αποψης του, η μουρμουρα που υπαρχει ζημιωνει την ομαδα και τον παικτη.
Αν ο ΠΑΟΚ επαιρνε υποψη την αδεια των οπαδων για να πραγματοποιησει μεταγραφες, θα ηταν κατι προσβλητικο για το συλλογο.
Μου θυμιζει λιγο κατι αρρωστημενες αγαπες, που κανεις τα παντα για τον αλλον αλλα απαιτεις να ειναι κτημα σου και αν κατι στραβωσει μπας και τον δημιουργεις προβληματα...
Ηρεμα καρντασια..
αυτό ρε φίλε δεν το κατάλαβα ποτέG10RG0$ έγραψε:η μουρμουρα που υπαρχει ζημιωνει την ομαδα και τον παικτη.
και μιλάω για τη μουρμούρα εκτός γηπέδου
γιατί στο γήπεδο έχει να ακουστεί σύνθημα εναντίων του πάνω από χρόνο
- Sladjan Spasić
Η μουρμούρα εκφράζεται και με άλλους τρόπους(ομαδικά) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Δεν είναι απαραίτητο το σύνθημα.
Κανονικά έπρεπε ο Σάλπι να παίζει ΤΣΑΜΠΑ,
και να πληρώνει και τον Μπαλάφα να μείνει στην ομάδα, για να υπάρχει και κάποιος άλλος να τα ακούει...
Αν και λογικά και τότε πάλι κάτι θα άκουγε.
και να πληρώνει και τον Μπαλάφα να μείνει στην ομάδα, για να υπάρχει και κάποιος άλλος να τα ακούει...
Αν και λογικά και τότε πάλι κάτι θα άκουγε.
- Sladjan Spasić
Πιστεύω ότι σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις και μάλιστα αρκετές.Olorin έγραψε:Στην αρχή μας λέγανε τον Ιανουάριο, μετά μας λέγανε αμέσως μετά το Euro, τώρα το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα. Πότε θα γίνει αυτύ η περιβόητη συνάντηση γ@μω το κέρατο μου? Δεν ξέρω τι θα κάνουν, να κόψουν το λαιμό τους να βρουν λύση σύντομα. Είναι απαράδεκτο το μπάτζετ του ΠΑΟΚ να είναι 6 μυρρια και αυτός να μας κοστίζει 1.4. Αν θέλει να μείνει με 350 καλως. Αλλιώς μπούλο.
Η ιστορία ξεκίνησε,αν θυμάμαι καλά,από πέρσι το καλοκαίρι.
Τότε περνούσε σαν φήμη,ότι θα ήταν παράλογο να του ζητήσουν μείωση συμβολαίου,όταν οι μεγιστάνες Φλωρίδης-Σαχπατζίδης ετοιμάζονται να πάρουν την ομάδα.Κάτι ανάλογο έλεγαν και για τον Contreras.
Στα μάτια μου είναι προφανές,ότι ο Σαλπιγγίδης με τον manager του(ίσως και με την ΠΑΕ ''σύμμαχο''),τρενάρουν όσο μπορούν την υπόθεση,προσδοκώντας μια ''ευεργετική'' είσοδο του Σαββίδη στα του Π.Α.Ο.Κ.,γεγονός που θα τους επιτρέψει,να διατηρήσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερο σημείο τις απολαβές του.Κάτι απολύτως λογικό για έναν επαγγελματία,αλλά κατά την άποψή μου ''ανήθικο'' απέναντι στους συναδέλφους του,που προχώρησαν σε αντίστοιχες μειώσεις.
Χαρακτηριστικότερη περίπτωση από τον Garcia,που μάλιστα αναδείχθηκε mvp για την περσινή χρονιά δεν υπάρχει.Μάλιστα δεν ήταν Π.Α.Ο.Κ. από μικρός.
Απλά ο Σαλπιγγίδης έχει το αβαντάζ του τετραετούς συμβολαίου,που του έκαναν και βρίσκεται ακόμα σε ισχύ,ενώ του Garcia έληγε.
Πάντως,ακόμη και αν μπει ο Σαββίδης(στην Α.Μ.Κ.),μια απόκλιση της τάξεως των π.χ. 300χιλ. ευρώ,ανάμεσα στα συμβόλαια του Σαλπιγγίδη και των Lazar-Garcia-Etto,που λέγεται ότι ακολουθούν σε αποδοχές,μοιάζει στα μάτια μου εξωφρενική.
Όχι ότι θα χαθούν οι ισορροπίες στην ομάδα λόγω αυτής καθ'αυτής της απόκλισης,όπως συχνά πυκνά ακούγεται(λανθασμένα για'μένα),αλλά γιατί αυτή η απόκλιση δε συμβαδίζει με την αγωνιστική αξία και προσφορά του Σαλπιγγίδη στην ομάδα,έναντι των άλλων.
Γιατί αν αυτά τα χρήματα τα έπαιρνε ο χ Vieirinha,δε νομίζω συμπαίκτες και οπαδοί να είχαν καμία ''ένσταση''.
Και πού να το ξέρουν αυτό ρε αδερφέ..guardian4 έγραψε:Tσακαλια οποιος πιστευει οτι πρεπει να πληρωνεται περισσοτερο , να ανοιξουμε λογαρισαμο οποιος θελει να βαζει.
Αν δε ματώσεις δεν πονάς..
Αν πάλι μάτωσες αλλά συγχώρεσες τότε πρέπει να είσαι μεγάλος πονόψυχος..
Βέβαια η ιστορία έδειξε πως τον πονόψυχο από τον μλκ και το θύμα τους χωρίζει μια μικρή γραμμή..
Τώρα να συνεχίσω στο πνεύμα της ειρωνείας κάποιων και να σας πω τι πρέπει ακριβώς να πάρει ο σαλπιτζίδης..?
Μπα δεν έχω κέφια για μπάνια σήμερα..
Σαλπιγγίδη τον λένε τον παίκτη μας.
Αν δυσκολεύεσαι στην ορθογραφία, κάνε κόπι πέιστ.
Αν δεν καταφέρνεις ούτε το κόπι πέιστ, θα σε εξασφαλίσω χρόνο εκπαίδευσης. Άφθονο.
DC
To έγραψα γκρήκλις..
Σαν το "κόπι πέιστ" ένα πράμα..
OK, ta ksanaleme to 2013.
DC
Σαν το "κόπι πέιστ" ένα πράμα..
OK, ta ksanaleme to 2013.
DC
μπορείς να μου πεις τους άλλους τρόπους και πώς αυτοί επηρεάζουν την απόδοση του παίκτη?Sladjan Spasić έγραψε:Η μουρμούρα εκφράζεται και με άλλους τρόπους(ομαδικά) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.