καλή ιδέαronaldo έγραψε:
Πάντως γνώμη μου είναι ότι μπορεί να μεταφερθεί δεξιά ο δεξιοπόδαρος ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και να παίξει αριστερά ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά.
OΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 30-8 19:00 MVP και παραλειπόμενα αγώνα
Στα παρελειπόμενα του αγώνα βάζω και τις δηλώσεις που έκανε ο Στράκα την Κυριακή 31/8 (την επόμενη του ματς).
Ο αθεόφοβος είπε :"Έχουμε μπροστά μας 14 ημέρες να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που θα έχω δύο επιπλέον παίκτες στη διάθεση μου, τους Ισά και Μπαρκαουάν.
Είμαι σίγουρος και φυσικά την ίδια σιγουριά να έχει ο κόσμος, ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για σημειώσει η ομάδα μας την πρώτη επιτυχία της. Χάσαμε το ματς με τον ΠΑΟΚ από την ατυχία που μας παρουσιάστηκε στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά και από τις κακές στιγμές που είχε η διαιτησία".
Απίστευτες δηλώσεις !!!!!!!!!!
Ο αθεόφοβος είπε :"Έχουμε μπροστά μας 14 ημέρες να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που θα έχω δύο επιπλέον παίκτες στη διάθεση μου, τους Ισά και Μπαρκαουάν.
Είμαι σίγουρος και φυσικά την ίδια σιγουριά να έχει ο κόσμος, ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για σημειώσει η ομάδα μας την πρώτη επιτυχία της. Χάσαμε το ματς με τον ΠΑΟΚ από την ατυχία που μας παρουσιάστηκε στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά και από τις κακές στιγμές που είχε η διαιτησία".
Απίστευτες δηλώσεις !!!!!!!!!!
- trel@menos
τον γεωργιου νταξει να τον βαλει σε καποια ματς αναλογα με τις περιστασεις, αλλα οχι και να αφησει εκτος 11αδας τον σερτζιο που ηταν και απ τους καλυτερους προχθες. και στο κατω κατω μια χαρα ηταν ο βιείνια απ αριστερα και ο σερτζιο απο δεξια. καλος ο γεωργιου, δε λεω αλλα προτιμω σερτζιο που κουβαλαει τοση εμπειρια και ειναι σε φορμα.Petm έγραψε:καλή ιδέαronaldo έγραψε:
Πάντως γνώμη μου είναι ότι μπορεί να μεταφερθεί δεξιά ο δεξιοπόδαρος ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και να παίξει αριστερά ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά.
- aspromauri
-
[quote="free4"][quote="ronaldo"]
Δηλαδή Κωνσταντινίδης, Σνάουτσερ αλλά και Κονσεισάο ήταν χειρότεροι σε απόδοση από όλους τους άλλους παίχτες.
Μόνο ο Βιειρίνια από τους ακραίους ανταποκρίθηκε πιστεύω.
/quote]
Κρατάω αυτό μόνο και σε αντιπαραθέτω το γεγονός ότι από τα άκρα χθες οι Κρητικοί δεν έκανα ούτε μισή προσπάθεια. Ηταν τόσο καλά κλεισμένοι τόσο από τα δεξιά (Σνάουτσνερ), όσο και από τα αριστερά (Κωνσταντινίδης), που οτιδήποτε θέλησαν να κάνουν, το επιχειρούσαν μόνο από τον άξονα..
Οσο για τον Κονσεισάο, ναι μεν είναι αργός, από την άλλη όμως έχει αυτό που λείπει από όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες. Τον τσαμπουκά, το κόψιμο και την ντρίπλα που μπορούν να εξουδετερώσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Οσο για τις αποτυχημένες σέντρες του, υπομονή, παιχνίδι με παιχνίδι, όλοι οι παίκτες θα αρχίσουν να βρίσκουν τα πατήματα τους.[/quote
Ρε αδερφε free ,σορυ κιολας,αλλα οι λιγοστες φασεις που εκανε ο ΟΦΗ και μας ανησυχησαν,ηταν απο τα ακρα...Αλλο παιχνιδι εβλεπες..?
Με χαβαλε στο λεω..χωρις παρεξηγηση.. 
Δηλαδή Κωνσταντινίδης, Σνάουτσερ αλλά και Κονσεισάο ήταν χειρότεροι σε απόδοση από όλους τους άλλους παίχτες.
Μόνο ο Βιειρίνια από τους ακραίους ανταποκρίθηκε πιστεύω.
/quote]
Κρατάω αυτό μόνο και σε αντιπαραθέτω το γεγονός ότι από τα άκρα χθες οι Κρητικοί δεν έκανα ούτε μισή προσπάθεια. Ηταν τόσο καλά κλεισμένοι τόσο από τα δεξιά (Σνάουτσνερ), όσο και από τα αριστερά (Κωνσταντινίδης), που οτιδήποτε θέλησαν να κάνουν, το επιχειρούσαν μόνο από τον άξονα..
Οσο για τον Κονσεισάο, ναι μεν είναι αργός, από την άλλη όμως έχει αυτό που λείπει από όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες. Τον τσαμπουκά, το κόψιμο και την ντρίπλα που μπορούν να εξουδετερώσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Οσο για τις αποτυχημένες σέντρες του, υπομονή, παιχνίδι με παιχνίδι, όλοι οι παίκτες θα αρχίσουν να βρίσκουν τα πατήματα τους.[/quote
Ρε αδερφε free ,σορυ κιολας,αλλα οι λιγοστες φασεις που εκανε ο ΟΦΗ και μας ανησυχησαν,ηταν απο τα ακρα...Αλλο παιχνιδι εβλεπες..?

Ο σερτζιο το κακο που εχει ειναι ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ.
Αμα δειτε οτι εκαναν αυτοι το εκαναν απο εκεινη την μερια και αυτος δεν μαρκαρε με αποτελεσμα να βγενουν συνεχια 2 πανω στον σναουτσνερ.
Ο σναουτσνερ παει μεχρι το κεντρο μεχρι εκει φτανει το σκινι αλλα ο σερτζιο δεν γυρναει πισω και ειμαστε -1.
Πιστευω ισος να εχουμε απο εκει προβλημα.Ισος...
Αμα δειτε οτι εκαναν αυτοι το εκαναν απο εκεινη την μερια και αυτος δεν μαρκαρε με αποτελεσμα να βγενουν συνεχια 2 πανω στον σναουτσνερ.
Ο σναουτσνερ παει μεχρι το κεντρο μεχρι εκει φτανει το σκινι αλλα ο σερτζιο δεν γυρναει πισω και ειμαστε -1.
Πιστευω ισος να εχουμε απο εκει προβλημα.Ισος...
- trel@menos
- thanasisp04
- trel@menos
Ωραια λοιπον....
καλη η ανακοινωση....
δυο πραγματα τωρα....
1ο. προς platon και οποιους ταχθηκαν στην ιδια κατευθηνση...
"ας μη βιαζομαστε..."
2ο.στους αλλους.... "οφειλουμε μια συγγνωμη στην ταση platon γιατι αποδειχθηκε οτι η ανακοινωση χρειαζοταν."
νομιζω η ανακοινωση ειναι καλη...
προλογιζει χωρις να ουρλιαζει...
απο θεση αυτοπεποιθησης υπογραμιζει οτι εδω ειμαστε και βλεπουμε
γυρω μας.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

καλη η ανακοινωση....
δυο πραγματα τωρα....
1ο. προς platon και οποιους ταχθηκαν στην ιδια κατευθηνση...
"ας μη βιαζομαστε..."
2ο.στους αλλους.... "οφειλουμε μια συγγνωμη στην ταση platon γιατι αποδειχθηκε οτι η ανακοινωση χρειαζοταν."
νομιζω η ανακοινωση ειναι καλη...
προλογιζει χωρις να ουρλιαζει...
απο θεση αυτοπεποιθησης υπογραμιζει οτι εδω ειμαστε και βλεπουμε
γυρω μας.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

Κου κου.......
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1990
Και το τόπικ πάει για λουκέτο.. Γιάνκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1990
Και το τόπικ πάει για λουκέτο.. Γιάνκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ziukas έγραψε:Paokara4 to torrents που εδωσες για το ματς
ηταν μονο το δευτερο ημιχρονο !!!
Ακουσα για Χαλκια mvp πηρε και 11 point
εεε οχι ρε παιδια στο δευτερο ημιχρονο που
ειδα, μεχρι το 80' εκανε 4 επικινδυνες(full) εξοδους
και ενα ελυθερο που εβγαλε αμεσως-αμεσως τον επιθετικο
του ΟΦΗ(εντοι) σε τετ-α-τετ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
ΚΑΚΟΣ
Β ι ε 'ι' ρ ί ν ι α εκανε ενα πολυ καλο παιχνιδι
απο τα αριστερα και εδειξε οτι ξερει
πολλα το παλικαρι γιαυτο πειρε και την ψηφο μου ειχε διαφορά με τους υπολοιπους δικαολογημενα οι 62 points
![]()
![]()
![]()
![]()
Eπισης ενα καλο παιχνιδι ο Κονσε'ι'σάο που φανηκε στο παιχνιδι παρα
πολυ μη λεμε βλακειες και μπραβο στο παιδι (μιλαω για το 2ο μερος)
**ΜΠΑΛΑΦΑΣ** ,απορω γιατι τον ψηφισατε εσεις
οι τεσσερις? αφου σε ολο το δευτερο
δεν φανηκε καθολου ΑΝ ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ
Βερον ενα μετριο δευτερο ημιχρονο μονο
Μουσλίμοβιτς 22 ποντους? στο δευτερο ημιχρονο ειχε τη μπαλα
στα ποδια 5 φορες στις 4 εκανε καθαρο επιθετικο φαουλ!!!!!
ε ν τ α ξ ε ι εκανε και 2 πασες ωραιες
Ίβιτς πολυ καλο παιχνιδι στο 2ο μερος, μπορει πιο πολλα
αυτος ο παικτης
Κοντρέρας, Αντόνιο καλη αμυνα για τον ΠΑΟΚ μπραβο
Κωνσταντινίδης, Σνάουτσνερ χαμηλοτερο το παιχνιδι τους
ΤΩΡΑ για Γκαρσια δεν ειδα το πρωτο ημιχρονο(φταιει ο Paokara4)
Η ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ
ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ
ΑΛΛΟ ΕΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (να λεμε την αληθεια)
ο σπικερ του αγωνα ελεγε πολυ κολακευτικα
λογια για την ομαδα μας! ισως πολυ να ενθουσιαστηκαν
απο αυτον
Ζιουκα ενταξει ρε αλάνι δεν ειδες το μισο μάτς και εκρινες και ολους τους παίκτες αναλυτικά....
Δηλαδη τι περιμενες να δεις σε πρεμίερα στο 2ο ημίχρονο σε ενα ματς 0-2 καθαρισμένο απο το 1ο ημίχρονο???Να τρέχουν σαν τρελοι???Η να κάνουν 0-4???(παρότι είχαν τις ευκαιρίες να το κάνουν)
Λογικό ειναι να χαλάρωσε η ομάδα...
Η προετοιμασία δεν τελείωσε ακομα, η ομάδα ειναι στο 80% των δυνατοτήτων της.....
ΧΑΛΑΡΩΣΕ αγορι μου..
ΥΓ. Ο σπικερ τρελό ΠΑΟΚτσακι,δεν λέω...Μακάρι όμως να ακούω αυτον..Τον αλλο τον μαυροκαλτσα τον βαρέθηκα...