9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Πολλά τα 500.000! Δεν είμαι αντισαλπιγγιδικός/σαλπιγγιδομάχος, αλλά αφού Π.Α.Ο.Κ. είναι και αγαπάει την ομάδα όπως κι εμείς, ας κάτσει με 250.000! Δεν έχει βγάλει ήδη αρκετά στην καριέρα του; Ή μήπως νομίζει ότι τα 500.000 δεν θα του τα χρωστάνε στο μέλλον;;
Εδώ που τα λέμε δε μπορώ να καταλάβω τι περιμένει ο Σάλπι και δε χαρίζει την περιουσία του στον Κατσαρή...
Και τζάμπα να κάτσει. Ναι κύριε τί νόμιζες; Αμ πως;
Και τζάμπα να κάτσει. Ναι κύριε τί νόμιζες; Αμ πως;

Να τον ονομασουμε τον σαλπι αμορτισερ του ΠΑΟΚ...οτι και να γινει στον ΠΑΟΚ απορροφα τους κραδασμους..
eorptol έγραψε:ε ας κάτσει και τσάμπα
Ακομα καλυτερα να τον βαλουμε να πληρωνει κιολας , μιας και του επιτρεπουμε να παιζει με τον ΠΑΟΚ....
RoMaN έγραψε:Πολλά τα 500.000! Δεν είμαι αντισαλπιγγιδικός/σαλπιγγιδομάχος, αλλά αφού Π.Α.Ο.Κ. είναι και αγαπάει την ομάδα όπως κι εμείς, ας κάτσει με 250.000! Δεν έχει βγάλει ήδη αρκετά στην καριέρα του; Ή μήπως νομίζει ότι τα 500.000 δεν θα του τα χρωστάνε στο μέλλον;;
Ωπα..Να τοι οι άπλες..Λες να πάω να του ζητήσω κ εγώ κάνα 200αρικο γιατί είμαι και στενά οικονομικά;Θα του πω ΠΑΟΚ είσαι,πρέπει..
Γενικό σχόλιο:Διαρκείας πήρατε;
- PaOkArAsIrAkLiO
μεχρι τωρα τον πληρωνες...με κατι μηνυματα με κατι συναυλιες με κατι καταθεσεις σε λογαριασμους
για να μεινει...
για να μεινει...
- Μπαρκαρούτσος
slidar έγραψε:Na κανω μια ερωτηση ρε μαγκες?
Διαρκειας πηρατε?
Odi έγραψε:Γενικό σχόλιο:Διαρκείας πήρατε;
Όχι, δεν πήρα διαρκείας.
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
και για το μνημόνιο ο σαλπι φταίει είμαι σίγουροςmarkos4 έγραψε:μεχρι τωρα τον πληρωνες...με κατι μηνυματα με κατι συναυλιες με κατι καταθεσεις σε λογαριασμους
για να μεινει...
ρε φιλε εμενα στην τελικη στα τετοια μου για τον σαλπι,μεινει φυγει δεν με νοιαζει.
αν φυγει να παει στο καλο αν μεινει μακαρι να βοηθησει(οχι οπως περυσι)
εμενα αυτο που με αποσχολει ειναι το υπερβολικο ποσο που υπεγραψε.
κακως τον εφεραν αυτοι που τον εφεραν.
δες τωρα τα χαλια μας,πουλαμε η αφηνουνε ελευθερους οτι καλο εχουμε...
τα ιδια επαθε και η αεκ,μου θελανε ριβαλντους και γκουντιονσεν και τωρα παρτε τα φρυδια μου...
δεν γινετε ομως να κατηγορω το αεκακι και γελαω μαζι του οταν και γω εχω φτασει στο ιδιο σημειο...
το ξαναλεω, εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον σαλπι αλλα με αυτους που τον φερανε...
αν φυγει να παει στο καλο αν μεινει μακαρι να βοηθησει(οχι οπως περυσι)
εμενα αυτο που με αποσχολει ειναι το υπερβολικο ποσο που υπεγραψε.
κακως τον εφεραν αυτοι που τον εφεραν.
δες τωρα τα χαλια μας,πουλαμε η αφηνουνε ελευθερους οτι καλο εχουμε...
τα ιδια επαθε και η αεκ,μου θελανε ριβαλντους και γκουντιονσεν και τωρα παρτε τα φρυδια μου...
δεν γινετε ομως να κατηγορω το αεκακι και γελαω μαζι του οταν και γω εχω φτασει στο ιδιο σημειο...
το ξαναλεω, εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον σαλπι αλλα με αυτους που τον φερανε...
Είσαι ένας καναπεδάκιας νεοΠΑΟΚσής και δεν θα μιλάς.RoMaN έγραψε:slidar έγραψε:Na κανω μια ερωτηση ρε μαγκες?
Διαρκειας πηρατε?Odi έγραψε:Γενικό σχόλιο:Διαρκείας πήρατε;
Όχι, δεν πήρα διαρκείας.
Αύριο με το Ε9 σου.
- Μπαρκαρούτσος
DC ελπίζω να το λες ειρωνικά...
Υ.Γ.: Δεν ξέρω καν τι είναι το Ε9, 18 είμαι, μόνο στις ειδήσεις το έχω ακούσει!

Υ.Γ.: Δεν ξέρω καν τι είναι το Ε9, 18 είμαι, μόνο στις ειδήσεις το έχω ακούσει!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Σάβ 21 Ιούλ 2012, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.