3.Κώστας Σταφυλίδης
- cristiano4
Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης
καλή επιτυχία αγορίνα μου..... τεραστιο κινητρο για τους υπόλοιπους μικρούς....αντε να δούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Παρ 20 Ιούλ 2012, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1,5 στη Λεβερκούζεν, δανεικός για ένα ακόμη χρόνο σε μας και παίζει και ποσοστό μεταπώλησης 10-20% δεν είμαι σίγουρος.
προσωπικα τετοιες κινησεις μονο ντροπη μου προκαλουν αλλα ειπαμε οταν δεν προνοεις την πληρωνεις...αντε να περασει ο επομενος...
Λογικά εκλεισε ο μικρος.ο τζορμπα λεει για προσπαθεια 10% μεταπωληση και για να μεινει 1 ακομα χρονο εδω ως δανεικος.για να δουμε.Παντως το 1,5 μυριο πολυ καλο.
Αποτυχια αν δεν μπει ενα μ@μημενο ποσοστο μετα πωλησης της ταξεως του 20%...πατατια!
Ήταν η ρήτρα, πάει και τέλειωσε. Όπου φτώχεια και καημός όπου καημός και δάκρυ 
ντροπη??με ενα χρονο παιχνιδια και 18 χρονων πωληση με 1,5 εκ + 10-20% ειναι πολυ καλο ντιλ.Sera4 έγραψε:προσωπικα τετοιες κινησεις μονο ντροπη μου προκαλουν αλλα ειπαμε οταν δεν προνοεις την πληρωνεις...αντε να περασει ο επομενος...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Kρίμα που δεν σε χαρήκαμε παραπάνω.
Ήταν αναμενόμενο και ο ΠΑΟΚ σε τρομερά δεινή θέση την δεδομένη περίοδο για να μπορέσει να κρατήσει το ταλέντο σου.
Καλή τύχη αλάνι στην ξενιτιά ,με δουλειά θα γίνεις τεράστιο μπακ.
Ήταν αναμενόμενο και ο ΠΑΟΚ σε τρομερά δεινή θέση την δεδομένη περίοδο για να μπορέσει να κρατήσει το ταλέντο σου.
Καλή τύχη αλάνι στην ξενιτιά ,με δουλειά θα γίνεις τεράστιο μπακ.
παιδια στην ρητρα απο οτι ξερω δεν υπαρχουν ουτε μεταπωλησεις ουτε τιποτα! τα σκας και τον αποκτας! εκτος κι αν μετα την πωληση η ομαδα πυο τον απεκτησε θελει να τον σωσει πισω δανεικο..
Μια χαρά είναι ρε παιδιά.
1,5 ζεστό, δανεικός σε μας για όλη τη χρονιά με μπόνους συμμετοχών και 10% μεταπώληση.
Εντάξει πόσο να πιάσει ο παίχτης 15 μύρια;
1,5 ζεστό, δανεικός σε μας για όλη τη χρονιά με μπόνους συμμετοχών και 10% μεταπώληση.
Εντάξει πόσο να πιάσει ο παίχτης 15 μύρια;
Οποιος φανει απ τις ακαδημιες σπέυδουμε να τον πουλησουμε. Απο τον Κλάουσ μέχρι και εγω δεν ξερω ποιον.
Μα τι νομιζουμε? Θα βγαίνουν μια ζωή καλοι παιχτες απο τις ακαδημίες?
50 % ποσοστο μεταπώλησης ή να πάρουν τον μπούλο.
Μα τι νομιζουμε? Θα βγαίνουν μια ζωή καλοι παιχτες απο τις ακαδημίες?
50 % ποσοστο μεταπώλησης ή να πάρουν τον μπούλο.
- xrictoforoc
EIΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Κάντε με μπαν αν θέλετε,ήθελα τόσο πολύ να το πω.
AS YOU WISH
1 Μήνα καλά είναι ;
Κάντε με μπαν αν θέλετε,ήθελα τόσο πολύ να το πω.
AS YOU WISH
1 Μήνα καλά είναι ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος angelheart την Παρ 20 Ιούλ 2012, 14:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Υβριστικό
Λόγος: Υβριστικό
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ούτε που πρόλαβα να γράψω οτι προσωπική μου γνώμη είναι πως είναι ΠΟΛΥ νωρίς για τον μικρό να πάει στη Γερμανία. Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα και την καλύπτουν οι Γερμαναράδες...
Κρίμα...
Κρίμα...