Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- sourmenetes
- Moderator
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
Ρεκόρ ημέρας τα διαρκείας!
Κινητικότητα σήμερα στην Τούμπα και για πρώτη φορά φέτος ουρές στα γραφεία της ΠΑΕ από οπαδούς της ομάδας που πήγαν να πάρουν κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2012-13!
Η εικόνα ήταν πρωτόγνωρη για τη φετινή σεζόν, καθώς διατέθηκαν 430 κάρτες, νούμερο που ήρθε σε συνέχεια των 250 χτεσινών. Ασφαλώς οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά στην Ολλανδία είναι η αιτία που παρακίνησε τον κόσμο έστω και τις τελευταίες μέρες διάθεσης των καρτών, να κινητοποιηθεί.
Θυμίζουμε ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα της 2ης περιόδου που ο κόσμος μπορεί να πάρει εισιτήρια διαρκείας, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως η ΠΑΕ θα δώσει παράταση, μια παράταση που θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί να παίξει το πρώτο παιχνίδι για το Europa League εκτός έδρας...
Ο συνολικός αριθμός των διαρκείας που έφυγαν μέχρι σήμερα είναι πλέον 4.288
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B1%CF%82
Για παμε δυνατα...Παμε να παρουμε τα πανω μας...Αμα παιξουμε το δευτερο παιχνιδι στην Τουμπα το 10αρικο το εχουμε πιστυεω..
Κινητικότητα σήμερα στην Τούμπα και για πρώτη φορά φέτος ουρές στα γραφεία της ΠΑΕ από οπαδούς της ομάδας που πήγαν να πάρουν κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2012-13!
Η εικόνα ήταν πρωτόγνωρη για τη φετινή σεζόν, καθώς διατέθηκαν 430 κάρτες, νούμερο που ήρθε σε συνέχεια των 250 χτεσινών. Ασφαλώς οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά στην Ολλανδία είναι η αιτία που παρακίνησε τον κόσμο έστω και τις τελευταίες μέρες διάθεσης των καρτών, να κινητοποιηθεί.
Θυμίζουμε ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα της 2ης περιόδου που ο κόσμος μπορεί να πάρει εισιτήρια διαρκείας, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως η ΠΑΕ θα δώσει παράταση, μια παράταση που θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί να παίξει το πρώτο παιχνίδι για το Europa League εκτός έδρας...
Ο συνολικός αριθμός των διαρκείας που έφυγαν μέχρι σήμερα είναι πλέον 4.288
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B1%CF%82
Για παμε δυνατα...Παμε να παρουμε τα πανω μας...Αμα παιξουμε το δευτερο παιχνιδι στην Τουμπα το 10αρικο το εχουμε πιστυεω..
Αν φτάσουμε στο δεκάρικο θα είναι ικανοποιητικό νούμερο για τις συνθήκες της εποχής. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα φέτος (παίρνω την τελευταία 5ετία) αλλά νομίζω οτί θα βρω την άκρη μου οικονομικά μέχρι να λήξει η παράταση.. 

νομιζω ειναι παρα πολλα 10....κοντα στα 6 000 θα ναι καλα πιστευω...και οτι παραπανω καλοδεχουμενο
Είναι φως φανάρι ότι οι καλές εμφανίσεις στην Ολλανδία και η υποσχόμενη πιτσιρικαρία μας, έζμπρωξε κάποιον κόσμο στα διαρκείας.
Το βρίσκω πολύ θετικό και μπράβο σε όλους. Και στην ομάδα και στον κόσμο.
Το βρίσκω πολύ θετικό και μπράβο σε όλους. Και στην ομάδα και στον κόσμο.
Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
10.000 στην τωρινή οικονομική κατάσταση του κόσμου θα ήταν καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 20 Ιούλ 2012, 07:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν είχαν σκάσει και τα χιλιάδες χρεωστικά εκκαθαριστικά...
- kataramenos5
Έχω αναφερθεί σε πολλά ποστ γιατι πρέπει να πάρουμε διαρκείας .Παρέλειψα όμως ν αναφέρω το σημαντικότερο λόγο για τον οποίο πρέπει να το κάνουμε ειδικά φέτος
[youtube]uOsCbL8iBo8[/youtube]
Στο 0:37''- 0:45
- Emprostisghsoitrelamenoi
Λόγοι μεταστροφής του ΠΑΟΚτσή προς το διαρκείας και άνοδος στις ημερήσιες πωλήσεις:
(Προσωπική εκτίμηση)
35% Η μέχρι τώρα ενθαρρυντική εικόνα της ομάδας με τα πιτσιρίκια στα φιλικά.
30% Βonus-δώρα διακοπών-ενδεχόμενες οικονομικές καβάτζες για τον προσεχή Αύγουστο.
20% Πιθανό ντου του Σαββίδη το οποίο περνιέται εντέχνως από τους "αλήτες" και την αυλή. Και λέω πιθανό γιατί κανείς δεν μας λέει πως και το ΟΚ να πάρει από την ΕΕΑ (που θα το πάρει),θα αγοράσει.
10% Γιατί τελειώνουν οι μέρες διάθεσης των διαρκείας (σήμερα και τυπικά θα μάθουμε την ακριβή ημερομηνία). Κι ως γνωστόν ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής.
5% Διάφοροι άλλοι λόγοι.
(Προσωπική εκτίμηση)
35% Η μέχρι τώρα ενθαρρυντική εικόνα της ομάδας με τα πιτσιρίκια στα φιλικά.
30% Βonus-δώρα διακοπών-ενδεχόμενες οικονομικές καβάτζες για τον προσεχή Αύγουστο.
20% Πιθανό ντου του Σαββίδη το οποίο περνιέται εντέχνως από τους "αλήτες" και την αυλή. Και λέω πιθανό γιατί κανείς δεν μας λέει πως και το ΟΚ να πάρει από την ΕΕΑ (που θα το πάρει),θα αγοράσει.
10% Γιατί τελειώνουν οι μέρες διάθεσης των διαρκείας (σήμερα και τυπικά θα μάθουμε την ακριβή ημερομηνία). Κι ως γνωστόν ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής.
5% Διάφοροι άλλοι λόγοι.
kataramenos5 έγραψε:Έχω αναφερθεί σε πολλά ποστ γιατι πρέπει να πάρουμε διαρκείας .Παρέλειψα όμως ν αναφέρω το σημαντικότερο λόγο για τον οποίο πρέπει να το κάνουμε ειδικά φέτος
+1000000χ1926
νομίζω ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να πάρουμε διαρκείας!
[youtube]Y3qNstjnHBo[/youtube]
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΙΡΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
- Emprostisghsoitrelamenoi
Δάσκαλε βοηθάω λίγο με κάτι μεγαλύτερο και ελαφρώςdanirifle έγραψε:νομίζω ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να πάρουμε διαρκείας!

[youtube]Vqf8kNT-T_E[/youtube]
νομιζω οτι η αυξηση των διαρκειας τις τελευταιες δυο μερες,
εχει να κανει με την υποτιθεμενη αγορα των μετοχων μας απο τον σαββιδη...
εχει να κανει με την υποτιθεμενη αγορα των μετοχων μας απο τον σαββιδη...